• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

توجه توجه>>>>>>4s آك نخريد!!!!!!!!!

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
1 ماه صبر کنید استور امارات 5 میاره دیگه 4S از رده خارج میشه .

قیمت ها فضایی میاد پایین :D
دادا تا جیل هست 4اس منسوخ نمیشه
دیگه شما که خودت آی او اس بازی باید بدونی الان آیفون 4 و 3 جی اس هم منسوخ نشدن چه برسه به 4اس
اپل خوبیش اینه 2جی و 3 جی عتیقه محسوب میشن
از این ور هم 3 جی اس و 4 و 4اس هم هنوز عالین برای افراد مختلف
5 حرف نداره خدایی ولی خب چون حباب قیمتی داره داره افت میکنه و اصلا بر این نیست که چون درهم اومده پایین دلار اومده پایین افت قیمتی داشته
حالا آرین جان از کجا بفهمیم آیفونایی که داره اینجا فروش میره رف نیست . شما خودتون میگیید سخته تشخیصش . ممکنه الان بفهمیم کدوم آیفونایی که داره فروخته میشه رف هستند ؟
علی جان خودت که استادی دادا
تا اونجایی که من دیدم 4اسای پارتنامبر آمریکا و اروپایی کمتر رف میشن به خاطر تفاوت در کشور نیست بیشتر به خاطر اینه هر چه کرمه از سر این آسیایی ها هست اتفاقا به نظرم دست دو تشخیصش خیلی راحت تره مخصوصا زیاد کار کرده باشه مثلا الان یه آیفون هست از 5.0.1 اس اچ اس اچ داره معلومه سری اولا هست و یا 5.1.1 که سریای بعدیش اگه گوشی رف باشه تا یکی دو ماه گندش در میاد چون انقدر کیفیت پایین میزنن من یه سری از رفیقام یه هفته ای بعد خرید مشکل بوجود اومده براشون دست دو هم که میخریم همه تستا رو انجام میدیم جای پیچا رو میبینیم سایز پیچا که بعضی شرکتا متفرقه اسمبل میکنن کلا من تو آیفون خیلی خرید دست دومش رو ترجیح میدم تا آک مخصوصا این 5 که آکاش مشکل بدنه دارن
تو استور امارات عرضه بشه قیمت 64 گیگ حدود 2900 خواهد بود :دی

کلا الان تو این بازار یه تومن قیمتش اضافی هست قدیم هم اینطوری بود که دلار زد بازار رو خراب کرد
خیلی خوب میاد پایین الان هم خیلی قیمتش خوب شده ولی حیف که جیلش حالا حالا ها نمیاد

mjs.ja01

Registered User
لایک‌ها
5

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
دوستان از همه تشکر میکنم که تاپیک رو آپ نگه داشتین همینطوری ادامه بدین تا این مقداری که تو پی تی میان و مبرن متوجه بشن چی به چیه

mego

Registered User
لایک‌ها
255
چه جالب.دست استارتر درد نکنه خیلی مفید بود.

..::HESSSAM::..

Registered User
لایک‌ها
16
ممنون از مطلب مفیدتون

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
شمام حالتون خوب نیستا
به درک بزار بکشه بالا
همش تقصیر مردم خودمونه
چرا باید گوشی 500 دلاریو بخریم 4 میلیون؟
یارو ابله میگه مرغ شده کیلو 7 تومن چیکار کنیم اخه:wacko:میره 100 کیلو میخره میگه واسه روز مبادا
رفتم بازار صاحب مغازه میگه دادا اگه خریدار نیستی برو من قیمتم همینه وایسا ببین چندتا میفروشم تا شب
طرف میگه پول نیس میره بازار موبایل بخره
یکم منطقی باشید فقط یه ذره فکر میخواد که ماشالاه مملکت ایرانی...
موفق باشید

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
شمام حالتون خوب نیستا
به درک بزار بکشه بالا
همش تقصیر مردم خودمونه
یارو ابله میگه مرغ شده کیلو 7 تومن چیکار کنیم اخه:wacko:میره 100 کیلو میخره میگه واسه روز مبادا
رفتم بازار صاحب مغازه میگه دادا اگه خریدار نیستی برو من قیمتم همینه وایسا ببین چندتا میفروشم تا شب
موفق باشید
کدوم گوشی 500 دلاری ۴ ملییون هست!!!
وقتی قیمت مبدا یه چیزی گرون میشه فروشنده ها بیشتر ضررم میکنند یه بنده خدایی هست مرغ فروشی داره میگه ما میخریدم ۳ تومن میفروختیم ۳۵۰۰ حالا میخریم ۵۲۰۰ میفروشیم ۵۵۰۰!
حالا اون مرغ دار هم بس که دارو و... مرغ گرون شده با اینکه مرغه گرون هم شده ولی سودش کمتر شده
تمام مشکلات از سو مدیریت کشور هست که با گرون شدن دلار اجناس سا مواد اولیه اون ها گرون شده!

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
آرین جان مرسی که تاپیکو زدی . من خودم پنج شنبه علاالدین بودم ! طرف 4اس 32 خریده بود سفید . جعبه گوشی از این جعبه های گوشی طرح اصلی های آیفون بود که روش یه لیبل مسخره چسبونده بودن ! خیلی جالب بود بهش گفتم بنده خدا رفت

سراغ فروشنده حالا نمیدونم ازش پس گرفت یا نه ! در کل مواظب باشید .

bigbang0

Registered User
لایک‌ها
12
شمام حالتون خوب نیستا
به درک بزار بکشه بالا
همش تقصیر مردم خودمونه
موفق باشید

حالا شما خودتو ناراحت نکن داداش
بله این مشکلی هست که شاید ۹۰درصد ما ایرانی ها داریم
منم شخصا توی برخی موارد همینکارو میکنم.
منطقی با مسائل برخورد نمیشه.

به هر حال تاپیک رو از مسیر اصلیش خارج نکنید، بزارید دوستان سؤالات و مشکلاتشون رو بپرسن.

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
شمام حالتون خوب نیستا
به درک بزار بکشه بالا
همش تقصیر مردم خودمونه
موفق باشید
داداشی حرفتون رو قبول دارم ولی متاسفانه اصلا تو ایران جوابگو نیست
چون دلال زیاده
شما میری آیفونت رو از اپل استور میخری میدونی یه قرون هم تو جیب دلال نمیره
شما میری تبلتت رو از استور شرکت مورد نظر میخری میدونی یه قرون تو جیب دلال نمیره
شما میخوای یه پی سی اینتل ببندی میری تو سایت اینتل لیست میده میگه فلان سی پی یوم با فلان بردم سازگاریش بهتره بعد خیلی شیک میری خرید میکنی یا اینترنتی میگی یه قرون تو جیب دلال نمیره
مرغ رو گرون کردن گور پدرشون نخر
شیر رو گرون کردن گور پدرشون نخر چون میدونی بقیه چیزا بی واسطه هست و جنس گرون رو بدون واسطه میخری پس خریدای روزمره زیاد مشکلی برات ایجاد نمیکنه میگی نمیخرم تا حالشون گرفته بهش بقیه ملت هم چون این فکر رو دارن مث شما نمیخرن
ولی وقتی تو مملکتی که 99 درصد جنسا واسطه داره قیمت هم دست یه عده هست نمیتونی این کار رو بکنی همش ترسه
زندگی ایرانیا همش رو ترسه یارو میگه امروز 4 تومن بخرم فردا 5 تومن نخرم
چون اینا تو مملکتمون زیاد تجربه شده پارسال دلار رفت رو 1400 همه میگفتن ما نمیخریم 10 روز بعد کریسمس مفت میشه نخریدن شد 1700 همه ریختن بخرن که به 2500 نخرن
چون ترس و تجربه داره پدر ملت رو در میاره همینه که هیچ کس نمیتونه نخره
و به هیچ وجه تو ایران عملی نیست

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
داداشی حرفتون رو قبول دارم ولی متاسفانه اصلا تو ایران جوابگو نیست
چون دلال زیاده
شما میری آیفونت رو از اپل استور میخری میدونی یه قرون هم تو جیب دلال نمیره
شما میری تبلتت رو از استور شرکت مورد نظر میخری میدونی یه قرون تو جیب دلال نمیره
شما میخوای یه پی سی اینتل ببندی میری تو سایت اینتل لیست میده میگه فلان سی پی یوم با فلان بردم سازگاریش بهتره بعد خیلی شیک میری خرید میکنی یا اینترنتی میگی یه قرون تو جیب دلال نمیره
مرغ رو گرون کردن گور پدرشون نخر
شیر رو گرون کردن گور پدرشون نخر چون میدونی بقیه چیزا بی واسطه هست و جنس گرون رو بدون واسطه میخری پس خریدای روزمره زیاد مشکلی برات ایجاد نمیکنه میگی نمیخرم تا حالشون گرفته بهش بقیه ملت هم چون این فکر رو دارن مث شما نمیخرن
ولی وقتی تو مملکتی که 99 درصد جنسا واسطه داره قیمت هم دست یه عده هست نمیتونی این کار رو بکنی همش ترسه
زندگی ایرانیا همش رو ترسه یارو میگه امروز 4 تومن بخرم فردا 5 تومن نخرم
چون اینا تو مملکتمون زیاد تجربه شده پارسال دلار رفت رو 1400 همه میگفتن ما نمیخریم 10 روز بعد کریسمس مفت میشه نخریدن شد 1700 همه ریختن بخرن که به 2500 نخرن
چون ترس و تجربه داره پدر ملت رو در میاره همینه که هیچ کس نمیتونه نخره
و به هیچ وجه تو ایران عملی نیست

بله متاسفانه این موردن نخریدن تو ایران جواب نمیده اگر هم جواب بده در حد ۵ درصد اررون بشه
تو یه کشوری سازنده یا تولد کنند میبینه فروش بالاس میاد کلی میکشه رو جنسش که بیشتر سود کنه مردم هم نمیخرن اونم میاد ارزون میکنه و سودش رو کمتر میکنه
ولی تو ایران چون دلار داره میره بالا کلا پایه چیزی که واسه تولد کننده میوفته میره بالا و قیمت واسه تولید کننده بالا میوفته اونم مجبوره گرون کنه تا ضرر نده
و حتی اگر هیچ کس هم نخره این تولید کننده یا فروشنده ای نمیاد که جنسش رو با ضرر و زیر قیمت خریدش بده شاید اگر نخرن بیاد مثلا به قیمت خرید خودش بده که فوق ۱۰ درصد ارزون بشه ولی نمیاد زیر قیمت بده که اگر هم مجبور بشه که به قیمت خریدش بده دیگه اون جنس رو نمیارن یا تولد نمیکنند که نتیجش قحطی اون محصول میشه
در نتیجه همچین چیزی تو ایران جواب نمیده

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
چند تا روش میگم که می تونید قبل از خرید از نوع گوشی با خبر بشید :دی

روش 1 :

سریال نامبر گوشی رو از کسی که میفروشه میگیرید ( هم تو ستینگ گوشی هست و هم روی جعبه ) بعد وارد لینک زیر میشید :
https://expresslane.apple.com/GetSASO?PRKEYS=PF9&locale=en_US

سمت راست نوشته " Enter a serial number to check your support options. " بر روش Enter Serial Number کلیک کنید و سریال نامبر رو وارد کنید .
اینجا شما گارانتی دستگاه خودتون رو می بینید . گوشی های Refurbished معمولا 3 ماه گارانتی دارن در حالی که گوشی های آکبند گارانتی 1 ساله دارن .

روش 2 :

همون طور که تو روش اول گفتم سریال نامبر گوشی رو از فروشنده میگیرید . حالا اون رو بررسی می کنیم .

1 - اگر کاراکتر اول سریال نامبر با عدد 5 شروع بشه یعنی گوشی Refurbished هست .
2 - سومین کاراکتر نشان دهنده سال تولید دستگاه هست . مثلا اگر کاراکتر سوم سریال نامبر 8 باشه یعنی دستگاه در سال 2008 تولید و مونتاژ شده .

همین 2 مورد کافی هست برای تشخیص :دی

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
چند تا روش میگم که می تونید قبل از خرید از نوع گوشی با خبر بشید :دی

روش 1 :

سریال نامبر گوشی رو از کسی که میفروشه میگیرید ( هم تو ستینگ گوشی هست و هم روی جعبه ) بعد وارد لینک زیر میشید :
https://expresslane.apple.com/GetSASO?PRKEYS=PF9&locale=en_US

سمت راست نوشته " Enter a serial number to check your support options. " بر روش Enter Serial Number کلیک کنید و سریال نامبر رو وارد کنید .
اینجا شما گارانتی دستگاه خودتون رو می بینید . گوشی های Refurbished معمولا 3 ماه گارانتی دارن در حالی که گوشی های آکبند گارانتی 1 ساله دارن .

روش 2 :

همون طور که تو روش اول گفتم سریال نامبر گوشی رو از فروشنده میگیرید . حالا اون رو بررسی می کنیم .

1 - اگر کاراکتر اول سریال نامبر با عدد 5 شروع بشه یعنی گوشی Refurbished هست .
2 - سومین کاراکتر نشان دهنده سال تولید دستگاه هست . مثلا اگر کاراکتر سوم سریال نامبر 8 باشه یعنی دستگاه در سال 2008 تولید و مونتاژ شده .

همین 2 مورد کافی هست برای تشخیص :دی

داداشی گوشی هایی که اپل رف میده خیلی خوبن کلا رفای اپل عالین و روشون هم نوشته رف شده هیچ مشکلی هم ندارن و گارانتیشون هم که بیشتره مشکل با دستگاه هایی هست که رف متفرقه میشن همینه که موقع تشخیص کاری نمیشه کرد

bigbang0

Registered User
لایک‌ها
12
داداشی گوشی هایی که اپل رف میده خیلی خوبن کلا رفای اپل عالین و روشون هم نوشته رف شده هیچ مشکلی هم ندارن و گارانتیشون هم که بیشتره مشکل با دستگاه هایی هست که رف متفرقه میشن همینه که موقع تشخیص کاری نمیشه کرد

ماششالله توی ایران خودمون اینقد گوشی رف میشه و دوباره بسته بندی میشه که خدا میدونه. ماشالله الانم همچین سلفون میپیچن دورشون که میگی خود اپل دستگاهو بسته بندی کرده. ولی امان از وقتی که بازش میکنی. بعضی هاشون گریه میکنن برات که ما رف شدیم!

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
چند تا از دوستان ما از اینا خریده بودن ( به اسم آکبند ) من بهشون گفتم ولی چون فروشنده آشنا بود و چند سال بود ازش خرید می کردن روشون نشد برگردونن :دی

پ.ن : از اینا که تو ایران سلفون بندی میشن :دی

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
دوستان دقت کنید سلفون ایران به معنی رف بودن نیست . خود من 2 تا آیپد آکبند به دفینه فروختم یکیش یذره جعبش غر شده بود گفت باید بازش کنم ببینم ایرادی نداره بد پول میدم منم قبول کردم بعدش دوباره سلفن زد بهش آکبند فروخت به نظرم این مشکلی نداره.

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
کلا این عزیزان علائدین گرگ صفتانی بیش نیستند!
گوشی دسته دو رو ریپک می کنن جای نو میدن دست ملت،رف می فروشن،چه نو و چه دسته دو ببری بفروشی چنان می زنن تو سر مال که از فروش پشیمون شی

من سه تا آشنا دارم اونجا که خدا رو شکر کارم رو راه میندازن وگرنه:wacko:

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
تاپیک منتقل شد
در قسمت مربوطه تاپیک ایجاد کنید

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
دوستان دقت کنید سلفون ایران به معنی رف بودن نیست . خود من 2 تا آیپد آکبند به دفینه فروختم یکیش یذره جعبش غر شده بود گفت باید بازش کنم ببینم ایرادی نداره بد پول میدم منم قبول کردم بعدش دوباره سلفن زد بهش آکبند فروخت به نظرم این مشکلی نداره.

علی جان دفینه قضیش فرق میکنه
انقدر آدمای خوش برخوردی هستن اونجا و اکثرا آیفون بازا میشناسنشون از خیلی از این افرادی که ادعای استور رسمی اپل رو میکنن معروف ترن من حاضرم از دفینه جنسی رو بخرم که سلفون هم نداشته باشه چون امتحانشون رو پس دادن ولی حاضر نیستم از مغازه های دیگه جنس رو اونطوری بخرم حتی سلفون تی شکل اپل هم داشته باشه
دفینه من یکی از رفیقام یه 4اس خریده بود ازشون پول رو ریخت 4اس رو فرستادن گوشی تو دوربین که میرفت هنگ میکرد در جا منو رفیقم بردیم یه ریستور کردن حل شد ولی چون دل رفیقمو زده بود تعویضش کردن

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
عجب مملکتی داریم
این بازاریا که از خرتوخریه مملکت دارن سواستفاده میکنن و هرغلطی دلشون میخواد میکنن
تف.....

بالا