ARIYAN0000
Registered User
- نوشتهها
- 2,952
- لایکها
- 162
دادا تا جیل هست 4اس منسوخ نمیشه1 ماه صبر کنید استور امارات 5 میاره دیگه 4S از رده خارج میشه .
قیمت ها فضایی میاد پایین
دیگه شما که خودت آی او اس بازی باید بدونی الان آیفون 4 و 3 جی اس هم منسوخ نشدن چه برسه به 4اس
اپل خوبیش اینه 2جی و 3 جی عتیقه محسوب میشن
از این ور هم 3 جی اس و 4 و 4اس هم هنوز عالین برای افراد مختلف
5 حرف نداره خدایی ولی خب چون حباب قیمتی داره داره افت میکنه و اصلا بر این نیست که چون درهم اومده پایین دلار اومده پایین افت قیمتی داشته
علی جان خودت که استادی داداحالا آرین جان از کجا بفهمیم آیفونایی که داره اینجا فروش میره رف نیست . شما خودتون میگیید سخته تشخیصش . ممکنه الان بفهمیم کدوم آیفونایی که داره فروخته میشه رف هستند ؟
تا اونجایی که من دیدم 4اسای پارتنامبر آمریکا و اروپایی کمتر رف میشن به خاطر تفاوت در کشور نیست بیشتر به خاطر اینه هر چه کرمه از سر این آسیایی ها هست اتفاقا به نظرم دست دو تشخیصش خیلی راحت تره مخصوصا زیاد کار کرده باشه مثلا الان یه آیفون هست از 5.0.1 اس اچ اس اچ داره معلومه سری اولا هست و یا 5.1.1 که سریای بعدیش اگه گوشی رف باشه تا یکی دو ماه گندش در میاد چون انقدر کیفیت پایین میزنن من یه سری از رفیقام یه هفته ای بعد خرید مشکل بوجود اومده براشون دست دو هم که میخریم همه تستا رو انجام میدیم جای پیچا رو میبینیم سایز پیچا که بعضی شرکتا متفرقه اسمبل میکنن کلا من تو آیفون خیلی خرید دست دومش رو ترجیح میدم تا آک مخصوصا این 5 که آکاش مشکل بدنه دارن
تو استور امارات عرضه بشه قیمت 64 گیگ حدود 2900 خواهد بود :دی
کلا الان تو این بازار یه تومن قیمتش اضافی هست قدیم هم اینطوری بود که دلار زد بازار رو خراب کرد
خیلی خوب میاد پایین الان هم خیلی قیمتش خوب شده ولی حیف که جیلش حالا حالا ها نمیاد