• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

توجه توجه>>>>>>4s آك نخريد!!!!!!!!!

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
خیلی خوشحالم که دوستان عزیز این سری مسائل رو شفاف سازی میکنند . یه سری نکته هم هست که بگم شاید برای دوستان مفید باشه :

دوستان حتما حتما برای خرید 4S سریال جعبه با خود گوشی رو چک کنید . چون درسته که ممکنه سریال جعبه مال یک گوشی مثلا 2010 باشه ولی گوشی داخلش ریفربیشی باشه ! ( با سریال متفاوت ) .
من لیست قیمت که برام میاد ذکر کردن که 4 اس ها رف هستند ، از طرف همکارانی که گوشی ها غیر رف داران با اختلاف 300 تومنی دارن میفروشن

5 هم قضیه اش یکم پیچیده شده
قیمت های عجیب غریبی در میاد واقعا مشکوک میزنه قضیه .

mohamad reza_2010

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستانی که استاد آیفون هستند به ما هم یه راهنمایی کنند.
ببینید من الان بخوام یه دونه 4 اس دست دو بخرم به چی باید توجه کنم تو خرید این گوشی.
اصلا با 1400 میشه خرید یدونه 32 گیگ سفیدشو سالمو سرحال؟
ببخشید سوالامو بد جایی پرسیدم اما واقعا خیلی عاجز هستم از خریدو تشخیص دادنش.
مرسی و تشکر

Last edited:

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
اقا هر چیزی راه داره ؟!
جاهای معتبری هستن که میشه بهشون اعتماد کرد مثلا همراه پردازان جهان که یکی از اولین شرکتهای توزیع کننده محصولات اپل هست یا دی جی کالا یا نقش .....
چرا جنسهای با ارزش و گرون رو از کف بازار تهیه کنی که به مشکل بخوری ؟

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
اقا هر چیزی راه داره ؟!
جاهای معتبری هستن که میشه بهشون اعتماد کرد مثلا همراه پردازان جهان که یکی از اولین شرکتهای توزیع کننده محصولات اپل هست یا دی جی کالا یا نقش .....
چرا جنسهای با ارزش و گرون رو از کف بازار تهیه کنی که به مشکل بخوری ؟

عزیزم اینا پخش کننده نیستن خیلی ببخشیدا یه مشت آدم نفهم جمع شدن خودشون رو نمایندگی اصلی هم جا میزنن
من موندم کامتل آشغال یا همون مهتل به چه حقی میاد میگه ما نمایندگی رسمی اپلیم؟!
یه مشت آماتور هم میان خرید میکنن میگن گارانتی اپل بد بوده
من خیلی بدم میاد
دی جی کالا اینا هم همینطور
از کجا معلوم همون 4اسی که میدن ریپک نبوده؟
همون کامتلا گارانتی میکنه سلفن اصلی رو باز میکنه دوباره گوشی رو ریپک میکنه به اینا توجه نکردین؟
من یکی گارانتی های ایران رو دوزار قبول ندارم فقط پارس مایکروتل اونم چون میدونم نمایندگی رسمی سامسونگ هست و به پشتوانه ی همین گارانتی تو ایران محصولات سامسونگ به صورت رسمی هم وارد میشن

بالا