hwt
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 15,954
- لایکها
- 2,415
حاجی ساده تر توضیح بده ما کم سوادها هم متوجه بشیم!
یعنی 5 هزار تومن بالا پایین :دی
حاجی ساده تر توضیح بده ما کم سوادها هم متوجه بشیم!
من هنوز نخریدم چی کار کنیم بریم بگیریم؟
هارد 1 ترابایت اکسترنال وسترن چنده با گارانتی سازگار؟
500 گیگ اکسترنال وسترن هم بگید با سازگار رو
کدوم برند معتبر تره ؟
hwt عزیز
ضمن سلام
بنده امشب اولین باره که به بخش "مشاوره برای خرید قطعات کامپیوتر" آمده ام
تایپیک خیلی مفیدی را مرقوم داشتید
اکثر صفخات تایپیک رو بطور اجمالی مطالعه کردم و همینطور شاهد بالا رفتن قیمتها (صفحه به صفحه) بودم
البته به غیر از مشکل قیمت، موردی که جدیدا در خیلی از هاردهای اینترنال میبینم، پایین آمدن کیفیت آنهاست و تابحال مشکل هارد ها، مشکل ایجاد شدن بدسکتور بوده،
ولی جدیدا ایرادی که در تعداد زیادی از هاردهای اینترنال با آن مواجه شده ام، اینه که تست هارد، کاملا هارد را سالم نشون میده ولی در زمان کار کردن با هارد، ناگهان تراسفر ریت آن بطور ناگهانی به زیر 5 مگابایت میرسه و یا ناگهان هنگ میکنه.
لذا 2 توصیه دارم:
1. عزیزانی که نیاز به هاردهای اینترنال دارند، حتی الامکان از هاردهای نو و یا کارکرده ای که دارای گارانتی معتبراست، استفاده نمایند.(چون تعدد این ایراد بالا رفته)
2. همچنین 3 هفته پیش یک عدد هارد 1.5 ترابایت وسترن آبی بدستم رسیده بود.
(در حالی که هارد وسترن آبی، بالاتر از 1 ترابایتش وجود نداره) با بسته بندی و لیبل بسیار شکیل،(جالب اینکه گارانتی هم داشت و اسمی از آن شرکت نمیبرم___"یک شرکت جدید التاسیس در زمینه گارانتی") در صورت نیاز نام شرکت را برایتان پ.خ خواهم کرد
و کسی که آن را برایم فرستاده بود هم از موضوع بی خبر بود، و خودم هم تعجب کردم چون هارد چیزی نیست که بتوان براحتی مدل تقلبی آن را زد (بعلت معدود بودن سازنده)
و ورود اینگونه هاردهای تقلبی هم، از افزایش قیمت هارد نشات میگیره.
لذابه همگی عزیزان توصیه میکنم که هاردهای اینترنال خود را از فروشنده معتبر تهیه نمایند و مراقب این گونه موارد باشند، تا مبادا اجحافی به آن عزیزان تحمیل گردد.
hwt عزیز
اگر هم خارج از موضوع تایپیک، مسائل فوق را عنوان کرده ام، بقرمایید تا پستم را ادیت کنم
حالا این الاتصال مال کجاست؟واقعان داریم به کجا میرسیم
خوبه من موقع عید هارد نوت بوکی و دکستاپی خریدم
دوست عزیز
ناگفته نماند که چند هارد هم از گارانتی الاتصال دیده ام که کاملا درست بوده اند
ولی در این بین، هاردهای فوق هم به این شکل در آمده اند و نمیدونم که ایراد از کجاست!!!!!!