البته نه اینکه با نظرتون مخالف باشم .
نکته ای که در هاردهای درجه یکی مثل مای پاسپورت وسترن هست اینه که یه قاب ساده است و یک هارد 2.5 اینچی که مال خودشه.خوب طبیعتا به نوعی ای از ساده تر نمیشه طرح زد .
اگر تست های DROP یا تست های استقامت رو دیده باشید همیشه هاردهای ساده سیگیت و وسترن اولین هاردهایی هستند که در معرض آسیب فیزیکی قرار میگیرند (هر چند که کسی قرار نیست هارد رو بزنه زمین :دی)
نتیجه اینکه هاردهای مثل ترنسند / سیلیکون / ای دیتا طبیعتا چون تولید کننده هارد نیستند در حقیقت زحمت و انرژی که میزارند برعکس هاردهای سیگیت و وسترن در قسمت بدنه اشونه و به هر صورت 20 تا 30% هارد اکسترنال میتونه فاکتور مهم و حیاتی براش بدنه اش باشه (به خصوص برای افرادی که جابجایی های پرخطر و زیاد دارند) . طبیعتا نمیشه گفت این هارد ها بی مصرفند یا کم مصرفند.بسته به استفاده این هاردها گاهی اولویت خریدشون از هاردهایی مثل وسترن بالاتر میره.
شخصا ترسندهای قدیم رو خیلی نسبت به هاردی مثل مای پاسپورت میپسندیدیم به خاطر اینکه هارد داخلیش سامسونگ بود و بدنه خودش هم ضربه گیر خیلی خوبی داشت.
دوست عزیز
کاملا فرمایشتتون متینه
اتفاقا من هم نرنسند های قدیم رو خیلی میپسندم (اونهایی که جنس بدنه اش حالت پلاستیکی ضربه گیر داشت و دکمه سخت افزاری بکاپ هم داشت و البته نوار سبز usb3 آن هم الان در بازار موجوده) و از جمله هادهایی است که هیچ وقت اذیتم نکرد
ولی برعکس آن، از بیشترین هاردی که چندین بار اذیت شدم، ای دیتا بود،
تا حدی که یک بار اطلاعاتم پرید و حدود 1/5 برابر قیمت هارد رو دادم که اطلاعاتش رو برام ریکاوری کردند
و همانطوری که فرمودید، این انتخاب سلیقگیه و بستگی به اولویتهای خریدار داره (که بخواد دائم حملش کنه و اینکه هارد در تحرک باشه و یا خیر)
و در پست 355 ، نظرم را با توجه به اولویتهای خودم عرض کردم و کاملا درست میفرمایید، که این اولویتها ، در افراد ذیگر متفاوته
(به نکته خوبی اشاره فرمودید)