commander
Registered User
- نوشتهها
- 3,102
- لایکها
- 406
دوست عزیزدوست عزیز
پس مشخص شد شما دانسته یا ندانسته فقط بر اساس اینکه آ دیتا و سیلیکون پاور تولید کننده هارد نیستند! ( چه دلیل محکمی برا نخریدن یک برند!) در این تاپیک پاسخ بنده رو دادید!
در جای دیگه فرمودید آ دیتا شما رو اذیت کرده و اطلاعاتتون پریده....منم عرض کردم دو تا از دوستام که وسترن دارن این مشکل براشون پیش اومد! شما اصلا مشخص نیست بر چه پایه و اساسی پیشنهاد میدید که آ دیتا نخرید!
به خاطر اذیت شدن از یک مدل خاص؟
یا تولید کنده هارد نبودن؟؟؟
کدومش بالاخره؟
بالاخره سلیقه ای هست یا دلیل فنی و تخصصی داره؟
در یک جا دوباره گفتید
با این جمله مثلا خواستید بگید طبیعیه که وسترن گزارش خرابیش زیاد باشه....چون محبوب تره! و بیشتر میخرنش!! که البته دلیل موجهی نیست!
و در جای دیگه گفتید که به خاطر دشوار تر بودن تعمیر هارد های توشیباست که تعمیر کاران از تعمیزش خودداری میکنند!
و در آخر هم هیچ گونه جوابی برای سوال های من و چالش هایی که در پست آخر مطرح کردم ندارید جسارتا.
میدونستم تشریف میارید و همچین جوابی میدید...
زین پس اگه خواستید برندی رو زیر سوال ببرید ( آ دیتا ) و یا یه برند رو بدون اطلاعات فنی بزرگش کنید ( بوفالو )...با اطلاعات فنی و تخصصی جلو بیاید...نه صرفا به قول خودتون با اطلاعات ناچیز! یا به صرف اینکه یه بار یه هارد خریدم اسمش آ دیتا بود اطلاعاتم پرید! یا دو جمله کپی کنید که بوفالو بهترین هارد ضربه گیر دار هست ولی هیچ دلیلی بر این مدعای خودتون نداشته باشید! و در آخر هم به علت اینکه تاپیک داره منحرف میشه از جواب شونه خالی کنید؟
چطور تا الان به موضوع تاپیک ربط داشت که نزدیک به 6-7 پست در ایباره پاسخ دادید؟ الان که نوبت به پاسخ چالش های مقایسه این 3 هارد رسید ..جوابی ندارید؟
متشکرم
پ.ن : ببینید فروم پرشین تولز یکی از رله ترین و راحت ترین فروم هایی هست که در اینترنت وجود داره..اینجا زیاد به این که ربطی به موضوع تاپیک نداره گیر ندید...اینجا پی سی ورلد نیست که تا چیزی بگید ده تا مدیر سریعا بررسیش کنند.
نکته آخری که نقل و قول نمودید اصلا از بنده نیست و از یوزر arashministar نقل و قول کردی
ضمنا عرض نکردم که جای این موضوع در این تایپیک نیست، بلکه گفتم که ادامه دادن این بحث، جایش در این تایپیک نیست و از افراد مطلع تر سئوال بفرمایید
داداش گلم
شما خواستید یک دونه هارد بخرید و بنده هم نظرمو خدمتتون عرض کردم (دیگر هر استنباطی رو میتوانید با تکیه بر نظرات فوق داشته باشید)
شما درست میفرمایید و بنده روی هوا و از روی بی اطلاعاتی، راهنمایی های فوق الاشعار را ارائه دادم (ادامه این بحث در حوصله نمیگنجه)