دوست عزیز
اول اینکه ببخشید و فکر کردم خودتان تعمیر کارهارد هستید
و در پاسخ به سوال دوم شما عرض کنم که:
اکثر هاردها در مقابل ضربه آسیب پذیر هستند و در تبلیغات ای دیتا هم بیشتر تمرکز تبلیغات، بر روی تحمل فشار میباشد تا تحمل ضربه .
و ضد ضربه بودن، در هارد معنی نمیده و بهتره که از واژه "آنتی شوک" استفاده کرد
ضمنا بنده از ساختار و نحوه اسمبل کارخانه ای دیتا بی اطلاع هستم، ولی:
بوفالو از سازندگان خوش نام هارد دیسکه، که همیشه محصولاتی با کیفیت و کارایی بالا تولید کرده.
این کمپانی هاردهای مدل فوق را (در ژاپن )، در خط تولید خود، به نام HD-PZU3 با پشتیبانی از رابط usb3 ، راه اندازی کرده.
محصولات این مدل بوفالو از رمز گذار 256 بیتی AES، پوشش لاستیکی بدنه و جذب کننده داخلی برای ضربات وارده به هارد دیسک بهره می برند
و موفق به کسب استاندارد نظامی MIL-STD-810F 516.5 از امریکا شده است
و تفاوت قیمت فاحش آن، نسبت به دیگر هاردهای هم رده اش هم، گویای همین مسئله است.
بنده هم بوفالو داشتم و هم ای دیتا، و حتی ترانسفر ریت آن، با هیچ هاردی قابل مقایسه نیست (با هاردهای هم رده و البته به جز هاردهای ssd ).
همچنین بوفالو ، خودش سازنده هارد است و از هاردهای خودش جهت هارد داخلی استفاده میکنه
(متذکر میشم که مدل بالایی که خدمتتان عرض کردم، آنتی شوک است و بسیار مقاوم و دارای قابلیت strong shock protection میباشد و روی جعبه آن هم در 3 شات تصویری، نحوه و ساختار، مقاوم سازی هارد را در مقابل "حفاظت از شوک قوی" توضیح داده)
و شرکت "آرتا فرورد" وارد کننده و گارانتی کننده این هارد بوده .(البته خودم هم اولین بار بود که نام این شرکت رو شنیدم و تا به حال از خدمات گارانتیش استفاده نکردم)
اگر خواستید، بفرمایید تا شماره خودم رو طی پیام خصوصی خدمتتون بدم و راهنمایی لازم، ائم از آدرس و تلفن فروشنده را در پاساژ رضا خدمتتون ارائه بدم (هفته پیش داشتند و به احتمال 95 درصد الان هم دارند ).
مدل های مورد بحث :
خواهشا فقط راجع به این 3 تا حرف بزنیم....من اصلا کاری به بقیه مدل های آدیتا و سیلیکون ندارم
خواهش میکنم ...
اوکی همون ضد فشار....( با اینکه اونهایی که استاندارد نظامی دارند فکر میکنم ضد ضربه از ارتفاع خاصی هم هستند غیر از فشار )
چند سوال برای من پیش اومده.
بوفالو از سازندگان خوش نام هارد دیسکه، که همیشه محصولاتی با کیفیت و کارایی بالا تولید کرده
خب اوکی من اطلاع نداشتم
این کمپانی هاردهای مدل فوق را (در ژاپن )، در خط تولید خود، به نام HD-PZU3 با پشتیبانی از رابط usb3 ، راه اندازی کرده.
این که ژاپنی هست خوبه...اسم خط تولید که مهم نیست...یو اس بی 3 هم که همشون هستن!
محصولات این مدل بوفالو از رمز گذار 256 بیتی AES، پوشش لاستیکی بدنه و جذب کننده داخلی برای ضربات وارده به هارد دیسک بهره می برند
شما میدونید این رمز نگاری که فرمودید به چه دردی میخوره؟ یعنی منظور اینه که مثل هارد های وسترن موقع اتصال هارد میتونه رمز درخواست کنه؟ همچین چیزی روش هست؟ منظور اینه دیگه؟
پوشش لاستیکی بدنه که همه هارد های این شکلی از جمله Adata HD710 و Silicon Power Hard Drive Armor A30 این مشخصه رو دارند! تازه سیلیکون پاور بخش های داخلیش هم این محافظ رو داره!! حتی قابلیت مقاومت در برابر سقوط از یک مترو و خورده ای رو هم داره...سیستم جذب کننده داخلی رو هم داره! اگه منظورتون سیستم تعلیق داخلیه!
استاندارد نظامی سیلیکون MIL-STD-810G هست و برای آ دیتا MIL-STD-810G 516
تازه هر دو مدل سیلیکون و آدیتا ضد آب هم هستند من واقعا اصراری ندارم ثابت کنم اینا بهتر از بوفالو هستند یا در رده این هستند ..فقط دارم اطلاعات میدم...میخوام بدونم بوفالو هم ضد آب هست؟
تا اینجا من برتری خاصی در زمینه آنتی شاک و ... کلا مشاهده نمیکنم از بوفالو ..ا
گر غیر از این هست خوشحال میشم بدونم ..جدی میگم قصدم زیر سوال بردنش نیست....فقط دارم چیزی رو که می بینم کپی میکنم اینجا! مثل خودتون...شاید شما بگید اوکی استاندارد نظامی MIL-STD-810F 516.5 مثلا به این دلیل فلان دلیل برتر از مال اون دوتاس...اون موقع میشه یه چیزی فهمید!
اما تا اینجا...من تخصصی در مورد اینکه هارد های داخلی بوفالو چه کیفیتی دارند نسبت به توشیبای ژاپنی که در آدیتا این مدل به کار رفته ندارم! اگر شما اطلاعات خاصی دارید ممنون میشم
شما بفرمایید کدوم مدل آ دیتا رو داشتید یا سیلیکون پاور...
.من اصلا بقیه مدل های آ دتیا و سیلیکون رو کاری ندارم...بحث ما سر مدل اچ دی 710 و آرمور 30 هست..این مدل رو داشتید و اطلاعاتتون رو از دست دادید؟ و ترانسفر رو مقایسه کردید؟؟
من واقعا هنوز نفهمیدم که علت قیمت بالاتر بوفالو نسبت به مدل های ضد آ ب و ضد شاک! و سقوط!! آ دیتا و سیلیکون دقیقا چی هست.چون شما اومدید و فقط یه سری اطلاعات از بوفالو گذاشتید همین!! من مقایسه ای ندیدم که میفرمایید جوابم رو دادید.....البته شاید در بحث سرعت ترانسفر دیتا باشه...
من بیشتر بحثم در مورد امنیت خارجی هارد هست..در بحث بیرونی من تفاوتی نمی بینم تازه مشخص نیست بوفالو ضد ؟آب هم هست یا خیر...
ولی در بحث داخلی ترانسفر ریت یا با کیفیت تر بودن هارد های ساخت بوفالو نسبت به مثلا توشیبای داخلی آ دیتا دوس دارم به نتایج بهتری برسم که منو به خرید بوفالو و دادن هزینه بیشتر ترغیب کنه...
ممنون میشم از روی اطلاعات مستند ( کاربارن خارجی ..نمودار ها... و ..) کمک کنید...
نمیخوام آخرش به این ختم بشه که شما بگی آقا برو همون سیلیکون رو بخر!!
نه..
من میخوام قانع بشم .
مرسی