متاسفانه طی این هفته ای که گذشت علی رقم کاهش قیمت جهانی برخی قطعات از جمله هارد همچنان نرخ اکثر محصولات مربوط به گروه های کامپیوتر و الکترونیک در داخل کشور تغییری که نکرده هیچ باز هم افزایش داشته. دو بحث اینجا بوجود میاد آیا فروشندگان عزیز و نمایندگی های داخل کشور در حال حاظر امکان واردات کالا با نرخ 1230 تومان را دارند یا خیر. در صورتی که جواب مثبته پس در واقع این قانون شکنی محض هست که اجناس به نرخ دلار بازار آزاد به دست مردم برسه. البته مسلما شرکت های عریض و طویلی چون آواژنگ یا سازگار ارقام از اعتبارات دولتی برای واردات استفاده می کنند و باید در وبسایت خودشون نسبت به افزایش قیمت بی رویه قطعات پاسخگو مشتریان باشند. حالا ما تصور کنیم در صورتی که بصورت قاچاقی و متفرقه کالا به داخل کشور انجام میشه به نظر من بهتره فعلا مردم و اون دست از دوستانی که احتیاج ضروری برای خرید قطعات ندارند دست نگه دارند تا سرانجام قیمت ها شکسته بشه چون همونطور که میدونید در حال حاظر باید قیمتی معادل با دو یا سه برابر ارزش یک قطعه رو بیایم دو دستی پرداخت کنیم که اصلا منصفانه نیست. من فکر میکنم اگه تقاضا در سطح کشور تا حد بحرانی پایین بیاد قیمت ها چیزی فراتز از تصور کاهش پیدا می کنند پس بهتره تا حد امکان از خرید اون دسته از کالا که به شکل نجومی افزایش قیمت رو شاهد بودند جدا خودداری کرد. هرچند اقتصاد فروپاشیده ایران قابل پیش بینی نیست ولی قانون عرضه و تقاضا سرجای خودش حتما تاثیر داره.