rostamiani
Registered User
- نوشتهها
- 3,000
- لایکها
- 300
1 تراش الان حدود 230 باید باشه.
خیلی متشکرم
چه مدلی ؟ من توی هیچ سایتی این قیمت رو ندیدم !
قیمت خیلی خوبیه
1 تراش الان حدود 230 باید باشه.
این قیمتی که این سایت واسه 2tb گذاشته درسته؟
الان دیگه باید زیر 200 باشه . منتها تو سایتها نباید دنبالش بگردی :دیخیلی متشکرم
چه مدلی ؟ من توی هیچ سایتی این قیمت رو ندیدم !
قیمت خیلی خوبیه
الان دیگه باید زیر 200 باشه . منتها تو سایتها نباید دنبالش بگردی :دی
خیلی خیلی متشکرم
متاسفانه من تهران نیستم و مجبورم توی سایت ها دنبال بگردم که اینترنتی بخرم
وسترن یک ترا چه قیمتی شده ؟ Silicon Power A80 چه قیمتیه؟ خبر دارید ؟
اگه اینا زیر 200 باشند که عالیه ! می تونم بخرم
خیلی خیلی متشکرم
متاسفانه من تهران نیستم و مجبورم توی سایت ها دنبال بگردم که اینترنتی بخرم
وسترن یک ترا چه قیمتی شده ؟ Silicon Power A80 چه قیمتیه؟ خبر دارید ؟
اگه اینا زیر 200 باشند که عالیه ! می تونم بخرم
1 ترا اینترنال ؟ دیروز 160 بود .
یک نکته ای هم هست.
بازار هارد اکسترنال با بازار اینترنال متفاوته . قیمتها هم همینطور . شما نباید انتظار داشته باشی ریتم قیمتش مثل اینترنال همه جا یکسان تغییر کنه.
اینکه من میگم زیر 200 ه یعنی همکارهایی هستند که تو روزی که من اعلام قیمت میکنم اینجوری اعلام قیمت کردن . طبیعت بازار رقابتی هم اینه . حالا اگر خرید من 190 باشه طبیعتا میتونه فروشم زیر 200 باشه . حالا یکی بخواد بفروشه 240 کاملا میل خودشه.
بله بازار اکسترنال با همه چیز متفاوته...هیچ حساب و کتابی نداره! سیر کاهش قیمتی که در اینترنال داشتیم برای اکسترنال اتفاق نیفتاده فعلا. ضمن اینکه تعداد هاردهای اکسترنال موجود در بازار نسبت به گذشته کاهش یافته, حالا نمیدونم نیست یا جمع کردن یا...
شما آدرس اون همکاری که اکسترنال پاسپورتی (1 ترا) زیر 200 میده بدین...براش چند تا مشتری دارم!!!
شما مشتری داری یه آمار بده :دی
بی شوخی حیف دیر دیدم . 15 تا 1 ترا wd usb3.0 جمع کردیم برای رفقا . برای هر کدوممون در اومد 165 . البته گارانتی فیوچرش . الان یکم بازار مشهد ته کشیده.
سیگیت قیمت دیشبش 250 و وسترن هم 270 بوده.
به گفته خودت 100 تومن زیر بازار دراومده برای رفقا!:blink:...رفاقتی؟!از این هاردهای رفربیش یا استوک نبوده؟ باورش سخته...
شوخی نداریم!شما با این قیمت میتونی جمع کنی...بسم الله! آدرس؟ (مشهد یا تهران فرقی نداره!)
قیمت بازار همونطور که فرمودین : سیگیت 250 و وسترن هم 270 !
رفقا منظور همکاراست عزیز. اره جمع کردیم . گفتم الان نیست . احتمالا تو هفته دیگه باز موجود بشه . ریفر هم نیست . گفتم گارانتی فیوچر بود با همون طرح قدیم وسترن نه این سری جدیدهاش که استوک بعضی ها از دبی میارن . (دوستان توجه کنن یکم از هاردهایی که تو جعبه کردن و گارانتی نداره فاصله بگیرند)
ضمنا قیمت هارد وسترن به صورت کلی امروز 5 تومنی تو اکسترنالها کاهش داشت . 265 قیمت امروز . گارانتیش رو البته آمار ندارم اما احتمالا سازگار .
هارد 2 ترا بایت اینترنال قیمت امروز 214 بوده.(سیگیت)
بسیار خوب دوست گرامی...هر وقت داشتید خبرش رو بدین مراجعه کنیم!
تو این مدت تغییر قیمت همین 5 تا 10 تومن بوده که گاهی بعد از چند روز برمیگرده!...برای 50 تا 100 تومن زیر قیمت مشتری فراوونه.
ممنون.
شما از كجا ميدونيد ريفر نيست . اگر اطلاع نداريد لطفا با مدرك اعلام كنيد
اينا رو ول كنين قيمت هارد و نوسانش در چه حاله ؟!