• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

توجه : هارد در بحران !

saman148

Registered User
لایک‌ها
39
لیون کامپیوتر هارد 2.5 ترا وسترن دیجیتال رو 235 تومن میده باهاشون تماس گرفتم گفتند موجود دارند ولی گارانتی یکساله شرکتی به اسم الاتصال
به نظر شما میشه اطمینان کرد؟
با تشکر

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
لیون کامپیوتر هارد 2.5 ترا وسترن دیجیتال رو 235 تومن میده باهاشون تماس گرفتم گفتند موجود دارند ولی گارانتی یکساله شرکتی به اسم الاتصال
به نظر شما میشه اطمینان کرد؟
با تشکر
من باشم یکم با احتیاط خرید میکنم . ترجیحا دنبال سازگار یا آواژنگ باش برای وسترن.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
قیمت مشهد : هارد 500 به زیر 100 هزار تومان رسید...

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
1TB : 156
2TB : 230
3TB : 330
اینترنال
قیمتها مخصوصا برای 2 و 3 ترابایت پایینتر خیلی راه داره اما فعلا قیمتی که امروز داشتیم این بوده.

choseon

Registered User
لایک‌ها
27
اگر واقعا همچین کاری کرده خیلی باهوش بوده . چون بازار جهانی هم به این سرعت آمارش در نیومده بود.:D

یه همچین آدمی رو فقط تو ایران ماست که باهوش و زرنگ خطاب میکنن. با اجازه تون تو همه جای دنیا به ایندست اراذل میگن ...کش مفتخور.

choseon

Registered User
لایک‌ها
27
ظاهر قضیه اینه که قیمت هارد داره با سیر ملایمی به سمت پایین حرکت میکنه . تا کی اینجوری میمونه نمیدونم.

با سیر ملایمی به پایین حرکت نمیکنه داداش من، مردم با هشیاری و نخریدن به این قیمتهای کاذب دروغین یاروهارو وادار کردن که با سیر ملایمی به پایین حرکت یا بهتر بگیم "به غلط کردن بیفتن".

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
از هارد های اکسترنال پاسپورتی چه خبر ؟؟؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
با سیر ملایمی به پایین حرکت نمیکنه داداش من، مردم با هشیاری و نخریدن به این قیمتهای کاذب دروغین یاروهارو وادار کردن که با سیر ملایمی به پایین حرکت یا بهتر بگیم "به غلط کردن بیفتن".

نه عزیز بحث این حرفها نیست . شما تو باغ فروش نیستی . اینجا مثل نقل و نبات هارد خرید و فروش میشه . کلا یک سیر عجیبی تو کاهش قیمت هارد هست.
ضمنا شما اطلاعاتت رو یکم به روز کن . الان هاردی که من امروز قیمت دارم میدم 100 تومنه قیمت دلاری چیزی در حدود 79$ ه .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
از هارد های اکسترنال پاسپورتی چه خبر ؟؟؟

امیدوار کننده نیست.تقریبا تکونی نخورده . اتفاقی مثل هفته قبل هم نیوفتاده تو این هفته هنوز.:rolleyes:
فقط یک سری شرکتهای جدید گارانتی کننده برای این نوع هاردها دارند اضافه میشند که یکم قضیه رو بو دار میکنه.

mjdkh

Registered User
لایک‌ها
8
دوست گرامی همش به دلایل مختلفی مثل خبر باز شدن دوباره کارخانه جات سیل گرفته میباشد که الان دیگه باز شدنو تقریبا خط تولیدش در حال کار میباشد
من مطمئنم بعد از سه خرداد اگر نشست 5+1 به خوبی و خوشی پایان بپذیر سیر نزولی بیشتری هم داشته باشه

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دوست گرامی همش به دلایل مختلفی مثل خبر باز شدن دوباره کارخانه جات سیل گرفته میباشد که الان دیگه باز شدنو تقریبا خط تولیدش در حال کار میباشد
من مطمئنم بعد از سه خرداد اگر نشست 5+1 به خوبی و خوشی پایان بپذیر سیر نزولی بیشتری هم داشته باشه

عرض کردم خدمتتون . قیمت دلاریش 79$ حدودا . یعنی به تومن ما میشه دلاری 1265 تومن.
الان هیچ کدوم از قطعات کامپیوتر رو تو بازار ندیدم که با این نسبت عرضه بشند.
بحث جهانی یک کالا یک بحثه بحث قیمت داخلیش چیز دیگه است.

choseon

Registered User
لایک‌ها
27
نه عزیز بحث این حرفها نیست . شما تو باغ فروش نیستی . اینجا مثل نقل و نبات هارد خرید و فروش میشه . کلا یک سیر عجیبی تو کاهش قیمت هارد هست.
ضمنا شما اطلاعاتت رو یکم به روز کن . الان هاردی که من امروز قیمت دارم میدم 100 تومنه قیمت دلاری چیزی در حدود 79$ ه .

من دارم به حرف خودت تو پست قبلیت استناد میکنم که میگم عمو:

ترا اینترنال ؟ دیروز 160 بود .
یک نکته ای هم هست.
بازار هارد اکسترنال با بازار اینترنال متفاوته . قیمتها هم همینطور . شما نباید انتظار داشته باشی ریتم قیمتش مثل اینترنال همه جا یکسان تغییر کنه.
اینکه من میگم زیر 200 ه یعنی همکارهایی هستند که تو روزی که من اعلام قیمت میکنم اینجوری اعلام قیمت کردن . طبیعت بازار رقابتی هم اینه . حالا اگر خرید من 190 باشه طبیعتا میتونه فروشم زیر 200 باشه . حالا یکی بخواد بفروشه 240 کاملا میل خودشه.
biggrinsmiley.gif

شما خودت اینجا داری میگی بازار رسما هرکی هرکیه بعد میای دلیل سقوط رو کاهش قیمت جهانی و دلار و اینجور چیزا اعلام میکنی؟!!
ببین آقاجون، این دیگه دو دوتا چهارتاس، وقتی از یارو که داره قیمت خون باباش هارد میفروشه نخری، ناچار میشه زود آدم شه جنسشو به قیمت واقعی یعنی همون قیمت سابق بفروشه (یا حداقل به اون اندازه ای که الان میخواد بفروشه نفروشه).
واقعیت تو یک کلام اینه که یه سری سودجو از کاهش عرضه موقتی جهانی هارد بدلیل سیل تایلند میخواستن نونی به جیب بزنن نتونستن خورد تو پوزه شون. حالا تو برو هرچی میخوای واسه خودت تفسیر علمی تخیلی بکن.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
هارد قيمتش داره پايين مياد . خيلي خوشحالم اميدوارم شركتهايي كه هارد ريفربيش قديمي رو به مردم انداختن حسابي ضرر كنند . قبلا اين هارد ها با كمي انصاف توسط يك شركت چيني تعمير و به اسم همون شركت فروخته ميشد فكر كنم MFT بود . اسفند هر چه هارد 7200..11 سيگيت كه مشكل فريم وير داشت اينداختن به ملت . هاردهاي استوكي كه سالها تو انبار شركتهاي تولييد كننده و عملا به دليل تاريخ ساخت قديمي بود دوباره ريليبل ميشد و تو ايران فروخته ميشد .

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
البته با اون قیمت های در حد فاجعه مردم اگر هم میخواستن نمیتونستن بخرن ! همین الان هم که قیمت ها کاهش داشته باز هم از توان اکثریت خارجه با چنین قیمت هایی خرید کنن.

Last edited:

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
وضعیت قیمت هارد این هفته چطور بود ؟

قیمت بقیه قطعات که با افزایش نرخ دلار گرون شده بود چی ؟ تغییری کرده ؟

اگه میشه این سوال رو هم جواب بدید سوال یکی از دوستان هست :

1- کسی میدونه مزنّه! حدودی هارد اینترنال 1 ترا (وسترن و سیگیت ) چقدر هستش؟

2- دست دوش رو چقدر پایین تر میدن؟

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
2 ترا WD اکسترنال چنده الان؟؟؟

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
میگن قیمت هارد 1 ترا اینترنال شده 190 تا 200
درسته؟

mahdi6666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من امروز هارد 2ترا اکسترنال سیگیت GoFlex خریدم 275
هارد 1 ترا اکسترنال وسترن هم شده 250

10 روز پیش که قیمت کردم سیگیت بود 310
وسترن هم بود 270

در کل یکم بادش خوابیده
خدا کنه 5+1 گند نزنه توش :))

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
من امروز هارد 2ترا اکسترنال سیگیت GoFlex خریدم 275
هارد 1 ترا اکسترنال وسترن هم شده 250

10 روز پیش که قیمت کردم سیگیت بود 310
وسترن هم بود 270

در کل یکم بادش خوابیده
خدا کنه 5+1 گند نزنه توش :))

:cigar:................

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
عرض کردم خدمتتون . قیمت دلاریش 79$ حدودا . یعنی به تومن ما میشه دلاری 1265 تومن.
الان هیچ کدوم از قطعات کامپیوتر رو تو بازار ندیدم که با این نسبت عرضه بشند.
بحث جهانی یک کالا یک بحثه بحث قیمت داخلیش چیز دیگه است.

بعد الان توجیهت برای فروش 380 تومانی هارد 3 ترابایت 120 دلاری چیه؟

بالا