من باشم یکم با احتیاط خرید میکنم . ترجیحا دنبال سازگار یا آواژنگ باش برای وسترن.لیون کامپیوتر هارد 2.5 ترا وسترن دیجیتال رو 235 تومن میده باهاشون تماس گرفتم گفتند موجود دارند ولی گارانتی یکساله شرکتی به اسم الاتصال
به نظر شما میشه اطمینان کرد؟
با تشکر
اگر واقعا همچین کاری کرده خیلی باهوش بوده . چون بازار جهانی هم به این سرعت آمارش در نیومده بود.
ظاهر قضیه اینه که قیمت هارد داره با سیر ملایمی به سمت پایین حرکت میکنه . تا کی اینجوری میمونه نمیدونم.
با سیر ملایمی به پایین حرکت نمیکنه داداش من، مردم با هشیاری و نخریدن به این قیمتهای کاذب دروغین یاروهارو وادار کردن که با سیر ملایمی به پایین حرکت یا بهتر بگیم "به غلط کردن بیفتن".
از هارد های اکسترنال پاسپورتی چه خبر ؟؟؟
دوست گرامی همش به دلایل مختلفی مثل خبر باز شدن دوباره کارخانه جات سیل گرفته میباشد که الان دیگه باز شدنو تقریبا خط تولیدش در حال کار میباشد
من مطمئنم بعد از سه خرداد اگر نشست 5+1 به خوبی و خوشی پایان بپذیر سیر نزولی بیشتری هم داشته باشه
نه عزیز بحث این حرفها نیست . شما تو باغ فروش نیستی . اینجا مثل نقل و نبات هارد خرید و فروش میشه . کلا یک سیر عجیبی تو کاهش قیمت هارد هست.
ضمنا شما اطلاعاتت رو یکم به روز کن . الان هاردی که من امروز قیمت دارم میدم 100 تومنه قیمت دلاری چیزی در حدود 79$ ه .
ترا اینترنال ؟ دیروز 160 بود .
یک نکته ای هم هست.
بازار هارد اکسترنال با بازار اینترنال متفاوته . قیمتها هم همینطور . شما نباید انتظار داشته باشی ریتم قیمتش مثل اینترنال همه جا یکسان تغییر کنه.
اینکه من میگم زیر 200 ه یعنی همکارهایی هستند که تو روزی که من اعلام قیمت میکنم اینجوری اعلام قیمت کردن . طبیعت بازار رقابتی هم اینه . حالا اگر خرید من 190 باشه طبیعتا میتونه فروشم زیر 200 باشه . حالا یکی بخواد بفروشه 240 کاملا میل خودشه.
1- کسی میدونه مزنّه! حدودی هارد اینترنال 1 ترا (وسترن و سیگیت ) چقدر هستش؟
2- دست دوش رو چقدر پایین تر میدن؟
من امروز هارد 2ترا اکسترنال سیگیت GoFlex خریدم 275
هارد 1 ترا اکسترنال وسترن هم شده 250
10 روز پیش که قیمت کردم سیگیت بود 310
وسترن هم بود 270
در کل یکم بادش خوابیده
خدا کنه 5+1 گند نزنه توش )
عرض کردم خدمتتون . قیمت دلاریش 79$ حدودا . یعنی به تومن ما میشه دلاری 1265 تومن.
الان هیچ کدوم از قطعات کامپیوتر رو تو بازار ندیدم که با این نسبت عرضه بشند.
بحث جهانی یک کالا یک بحثه بحث قیمت داخلیش چیز دیگه است.