• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تورو خدا اگه تجربه درمان موفق لرزش دست ناشی از اضطراب رو دارید ، بیاین و بگید چیکار کردید

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
برا همینه که بهش میگن سوشال انگزایتی. شما از نبرد گلادیاتور ها هم شاید نروس نشید ولی در معرض توجه قرار گرفتن به شدت مضطربتون کنه .
داداش این جوابی که شما گفتین کاملا" در تضاد با پست منه ، من گفتم ادم ترسویی هستم ولی از کنفرانس دادن و امثالهم وحشت ندارم : دی

• Like
Reactions: poq

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
داداش این جوابی که شما گفتین کاملا" در تضاد با پست منه ، من گفتم ادم ترسویی هستم ولی از کنفرانس دادن و امثالهم وحشت ندارم : دی
:D ببخشید چپه فهمیدم . خب شما آدم معمولی ای هستی دیگه اصلش اینه که آدم چه ترسو باشه چه شجاع براش فرق نکنه که جلوی 1 نفر حرف بزنه یا 10 نفر. جمعیتای بالاتر دیگه نیاز به تمرین دارن.

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
داداش لرزش که خوبه اگه کف دستت عرق میکرد چیکار میکردی ؟!
کنکور رتبه ت چند شد ؟

M.saleh.N

Registered User
لایک‌ها
114
من موقع امتحان رانندگی لرزش پا پیدا کردم! :( طوری که کلاج رو نمیتونستم نگه دارم!
دمش گرم سرهنگه گفت وایسا کنار آروم شدی دوباره حرکت کن!
یکم نفس عمیق کشیدم و ذهنم رو آروم کردم درست شد!

آیدوغموش

Registered User
لایک‌ها
203
سلام از ظروف مسی قلع اندود استفاده کنین
ذرات نانو سایده شده توسط قاشق وارد بدن میشن هم برای (لرزش مفصلها)و هم برای جلوگیری از انواع سرطان ها خوبه

mohsen.probook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
شما شاد مغز نیستی احتمالا بیماری شما ترمور از نوع لرزش دست فامیلی باشه که با دارو تا حد زیادی قابل رفع هست آیا دچار تپش قلب و لرزش صدا هم میشید

ایشون(afshin5) کاملأ درست فرمودن
(یکی از آشنایان بنده این مشکل رو داره.)
با توجه به چیزایی که از همون آشنامون پرسیدم مشکلش دقیقأ مثل استارتر محترمه بلکه بیشتر، چون این دوست من حتی صدا و سرشون(یا گردن!) هم میلرزه.
مثل اینکه این مشکل با استرس، تو جمع قرار گرفتن، مورد توجه قرار گرفتن، پای تخته رفتن، کنفرانس، حتی وقتی در جمعی چیزی مینویسند و ... بیشتر میشه و در حالت عادی این افراد مشکلی ندارند.
با کمال احترام نسبت به نظر اساتید دیگه، بنظر من اصلأ ربطی به social phobia نداره.
امیدوارم هر چه زودتر راه حلی برای مشکل شما پیدا بشه و بچه های انجمن هم بتونن کمکتون کنن.
در ضمن بعضی از بچه ها نوشتن" زیاد میزنی؟ !!!! " باید به این دوستان عرض کنم اصلأ این موضوع با فرمایشات شما کاملأ فرق میکنه و مشکل این بزرگوار ربطی به زدن! نداره.....

آیدوغموش

Registered User
لایک‌ها
203
ایشون(afshin5) کاملأ درست فرمودن
(یکی از آشنایان بنده این مشکل رو داره.)
با توجه به چیزایی که از همون آشنامون پرسیدم مشکلش دقیقأ مثل استارتر محترمه بلکه بیشتر، چون این دوست من حتی صدا و سرشون(یا گردن!) هم میلرزه.
مثل اینکه این مشکل با استرس، تو جمع قرار گرفتن، مورد توجه قرار گرفتن، پای تخته رفتن، کنفرانس، حتی وقتی در جمعی چیزی مینویسند و ... بیشتر میشه و در حالت عادی این افراد مشکلی ندارند.
با کمال احترام نسبت به نظر اساتید دیگه، بنظر من اصلأ ربطی به social phobia نداره.
امیدوارم هر چه زودتر راه حلی برای مشکل شما پیدا بشه و بچه های انجمن هم بتونن کمکتون کنن.
در ضمن بعضی از بچه ها نوشتن" زیاد میزنی؟ !!!! " باید به این دوستان عرض کنم اصلأ این موضوع با فرمایشات شما کاملأ فرق میکنه و مشکل این بزرگوار ربطی به زدن! نداره.....

فرمایشتون درسته.
http://forum.persiantools.com/threa...انیک-میانه-ایرانی.630825/page-2#post-10482878

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
دوست عزیز برای لرزش دست متاسفانه هیچ راه درمان قطعی از راه مصرف دارو وجود ندارد

شما خودتون باید از موقعیت های تنش زا فاصله بگیرید تا بتونید لرزش دستتون رو کنترل کنید

roya64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام منم دقیقا مشکل یشون رو دارم(Rainydays
شاید حادتر از ایشون چون من هم دستم لرزش داره هم سرم منم مثل ایشون زندگی خیلی پرتنشی دارم دیگه از دست خودم به خاطر این لرزش لعنتی خسته شدم هیچ رقمه قابل کنترل نیست اگه کسی راهکاری داره بهم کمک کنه

Swisont

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مشکل تبدیل به بزرگترین غم من شده ، تا ۱۵ سالگی هیچ مشکلی از این بابت نداشتم ، اولین بار سر درس زیست وقتیکه برای جواب دادن پای تابلو رفتم لرزش دست گرفتم ، طوریکه دبیرمون گفت مگه چماق گرفتم دستم که میترسی ، در صورتیکه لرزش دستم به خاطر ترس نبود ، من شاگرد اول کلاس بودم :( از اون به بعد همیشه این لرزش دست لعنتی تو موقعیتهای استرس زا باهام بوده و هست ، تورو خدا بگین چیکار کنم که دیگه نباشه :(

منم دقيقا همين مشكل رو دارم ٥ سالي ميشه كه باهاش سروكله ميزنم كلي هم دكتر رفتم سرترالين و آسنترا هم مصرف كردم ولي دوتاشونم گزگز و لرزش دستمو زياد كردن طوري كه ديگه نميتونم خودكار بگيرم دستمو بنويسم خودمم دانشجو هستم واقعا نميدونم چيكار كنم نوار عصبي رفتم از سرم اسكن گرفتن آزمايش خون دادم ولي گفتن چيزي نبوده اعصابمو بدجور داغون كرده

buy66

Registered User
لایک‌ها
19
خواص و کاربرد قرص ب کمپلکس
– ترکیبی کامل برای افراد دارای مشاغل سنگین و پراسترس – مکمل منحصر به فرد برای **** های غذایی و دوران نقاهت بعد از بیماری – مکملی مناسب برای زنان باردار و شیرده – پیشگیری و درمان کم خونی ناشی از کمبود ویتامین B12 و اسید فولیک – کمک به رشد و سلامت نوجوانان – حاوی Special Yeast (مخمر غنی شده) که جذب ویتامین ها را تا چندین برابر افزایش می دهد. – به شکل کپسول نرم، که بلعی آسان و جذبی بیشتر دارد. – تنها ب-کمپلکس حاوی ویتامین B12، اسید فولیک، بیوتین، پانتوتنات و مخمر غنی شده در ایران – بدون ایجاد مشکلات ناشی از تزریق آمپول های ویتامین ب-کمپلکس برطرف کننده نیاز بیماران می باشد.

buy66

Registered User
لایک‌ها
19
قرص پروپرانول و اضطراب
یکی از علایم اصلی اضطراب بالا رفتن ضربان قلب است که به عنوان بخشی از پاسخ جنگ و گریز بشمار می‌رود. در مواقع خطر، بدن آدرنالین را به منظور افزایش کار قلبی و پمپاژ سریع‌تر خون و اکسیژن تولید می‌کند. در این موارد مصرف پروپرانول برای اضطراب، باعث می‌شود کمتر احساس ضعف و سستی کنیم. تقویت عضلات با افزایش خون‌رسانی که ما را وحشت‌زده و عصبانی می‌کند در صورت سریع کار نکردن قلب اتفاق نمی‌افتد. به دلیل این دو فایده مهم پروپرانول است که از آن برای درمان اضطراب استفاده می‌شود.

بالا