rainydays
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 19
- لایکها
- 200
داداش خیلی حاد ـــــــــه برو معافی تو بگیر . . . معاف بشی حداقل از لحاظ روحی بهتر میشی . ..
معافیت نمیخوام ، درمون میخوام
داداش خیلی حاد ـــــــــه برو معافی تو بگیر . . . معاف بشی حداقل از لحاظ روحی بهتر میشی . ..
داداش این جوابی که شما گفتین کاملا" در تضاد با پست منه ، من گفتم ادم ترسویی هستم ولی از کنفرانس دادن و امثالهم وحشت ندارم : دیبرا همینه که بهش میگن سوشال انگزایتی. شما از نبرد گلادیاتور ها هم شاید نروس نشید ولی در معرض توجه قرار گرفتن به شدت مضطربتون کنه .
ببخشید چپه فهمیدم . خب شما آدم معمولی ای هستی دیگه اصلش اینه که آدم چه ترسو باشه چه شجاع براش فرق نکنه که جلوی 1 نفر حرف بزنه یا 10 نفر. جمعیتای بالاتر دیگه نیاز به تمرین دارن.داداش این جوابی که شما گفتین کاملا" در تضاد با پست منه ، من گفتم ادم ترسویی هستم ولی از کنفرانس دادن و امثالهم وحشت ندارم : دی
شما شاد مغز نیستی احتمالا بیماری شما ترمور از نوع لرزش دست فامیلی باشه که با دارو تا حد زیادی قابل رفع هست آیا دچار تپش قلب و لرزش صدا هم میشید
ایشون(afshin5) کاملأ درست فرمودن
(یکی از آشنایان بنده این مشکل رو داره.)
با توجه به چیزایی که از همون آشنامون پرسیدم مشکلش دقیقأ مثل استارتر محترمه بلکه بیشتر، چون این دوست من حتی صدا و سرشون(یا گردن!) هم میلرزه.
مثل اینکه این مشکل با استرس، تو جمع قرار گرفتن، مورد توجه قرار گرفتن، پای تخته رفتن، کنفرانس، حتی وقتی در جمعی چیزی مینویسند و ... بیشتر میشه و در حالت عادی این افراد مشکلی ندارند.
با کمال احترام نسبت به نظر اساتید دیگه، بنظر من اصلأ ربطی به social phobia نداره.
امیدوارم هر چه زودتر راه حلی برای مشکل شما پیدا بشه و بچه های انجمن هم بتونن کمکتون کنن.
در ضمن بعضی از بچه ها نوشتن" زیاد میزنی؟ !!!! " باید به این دوستان عرض کنم اصلأ این موضوع با فرمایشات شما کاملأ فرق میکنه و مشکل این بزرگوار ربطی به زدن! نداره.....
این مشکل تبدیل به بزرگترین غم من شده ، تا ۱۵ سالگی هیچ مشکلی از این بابت نداشتم ، اولین بار سر درس زیست وقتیکه برای جواب دادن پای تابلو رفتم لرزش دست گرفتم ، طوریکه دبیرمون گفت مگه چماق گرفتم دستم که میترسی ، در صورتیکه لرزش دستم به خاطر ترس نبود ، من شاگرد اول کلاس بودم از اون به بعد همیشه این لرزش دست لعنتی تو موقعیتهای استرس زا باهام بوده و هست ، تورو خدا بگین چیکار کنم که دیگه نباشه