• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تور زمینی ارمنستان ویژه نوروز 91

وضعیت
موضوع بسته شده است.

15619

Registered User
لایک‌ها
31
uall چیه دیگه بابا
هتلای ارمنستان خیلی گرونن(مثل هتلای ایران الکی قیمتشون بالاست)
با این قیمت فکر کنم فقط با صبحانه باشه
یه سوال،این ارمنستان به جز کنسرت و کلاب چی داره؟؟
زمینی چقدر طول میکشه؟؟ آخه از سر مرز تا ایروان که میدونم 6-5 ساعتی هست.

اگه بچه های p.t بیان من حتما میام تنهایی :cap: نمیشه
چندروزه
:blink:

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
uall چیه دیگه بابا
هتلای ارمنستان خیلی گرونن(مثل هتلای ایران الکی قیمتشون بالاست)
با این قیمت فکر کنم فقط با صبحانه باشه
یه سوال،این ارمنستان به جز کنسرت و کلاب چی داره؟؟
زمینی چقدر طول میکشه؟؟ آخه از سر مرز تا ایروان که میدونم 6-5 ساعتی هست.

هیچی ! تو ایروان به کوه داره که پله ایش کردن هزار تاشو من شمردم ! میدون جمهوریش هم بدک نیست
اگه اهل گشتن باشی تو 60 70 کیلومتری ایروان یه دریاچه قشنگ بود که یه کلیسا هم بغلش بود توریست ها رو اونجا میووردن البته ما خودمون رفتیم
یه دهی هم هست نزدیک ایروان که کلیسای اعظم ارامنه اونجاست که مرکز ارامنه جهانه (نکته جالبش اینه که عکس شاه عباس اون بالاش هست)
اخ جون
منم هستم
داداش چقدر برای ارمنستان ارز مسافرتی میدن؟
هزینه کنسرت چقدر هستش
کسی اطلاع داره
چند روزه هست؟
400 دلار

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
من هم اعلام آمادگی میکنم .

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
شب راه بیافتید حدودا ظهر اونجا هستید
یادمه تو تهران نزدیک پل خاقانی قبلا اتوبوساش بودن روزهای مشخص
می پریدی بالا ایروان پیاده می شدی :دی
چیز خاصی نداره.فقط تفریحش کلاب و بار هستش و آب معدنی گاززززززززززز دار!

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
کلا زمینی اون هم با اتوبوس بسیار خسته کننده هست مخصوصا بعد از مرز با جاده بسیار پیچ در پیچ و پر از چاله چوله ادم حالت ......میشه حدودا با الافی مرز 20 ساعتی شاید هم بیشتر راه هست .

کلا بهترین وقت برای مسافرت تابستان هست اون هم با ماشین شخصی و کاپتاژ شده:) الان هواش باید حدود 0 درجه باشه الان مه -1 درجه هست:blink:
Weather in Armenia by Meteo-TV.am

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50
برای سفر زمینی به ارمنستان چند نکته را به خاطر داشته باشید.به خاطر داشته باشید سفر زمینی به ارمنستان با توجه به وضعیت خاص جاده در ارمنستان سفری طولانی خواهد بود.پس سعی کنید از مسیر سفر خود لذت ببرید که در کاهش خستگی ناشی از سفر سهم بسزایی خواهد داشت.طبیعت بکر ارمنستان وزیبایی های خاص مسیر شما را شیفته خود خواهد ساخت. اگر مایلید با اتوبوس به ارمنستان سفر کنید نیز می توانید با مراجعه به ترمینال غرب (آزادی) در تهران از یکی از شرکت ها بلیط اتوبوس به ارمنستان را تهیه نمایید.بلیط اتوبوس به ارمنستان را می توانید به صورت رفت یا رفت و برگشت تهیه نمایید. قیمت بلیط اتوبوس به ارمنستان ازایران 65 هزار تومان و قیمت بلیط اتوبوس در ارمنستان برای ایران حدود75 هزارتومان است

دو تا شرکت هر روز اتوبوس به ارمنستان دارند که ساعت 2 بعدظهر حرکت و ساعت حدود 12 ظهر روز بعد می رسید ارمنستان در صورتی که تاریخ برگشت شما قطعی نیست می توانید در خواست بلیط برگشت بدون تاریخ را نمایید که دو روز پیش از زمان بازگشت می بایست با مراجعه به دفتر شرکت مذکور در ایروان تاریخ بازگشت خود را قطعی نمایید.اگر نقطه شروع سفر را تهران در نظر بگیریم

تهران تا تبریز ۶۰۰ کیلومتر - تبریز تا جلفا ۱۳۵ کیلومتر - جلفا تا سیه رود ۶۰ کیلومتر - سیه رود تا مرز نوردوز (ارمنستان) ۲۰ کیلومتر - معطلی در مرز ۲ الی ۳ ساعت - فاصله نوردوز تا ایروان ۴۰۰ کیلومتر جمعا تا مرز 1215 کیلومتر می باشد تشریفات گمرکی و مسیر خاص تا ایروان نیز زمان زیادی را به خود اختصاص خواهد داد.حدود ساعت 3 نصف شب می رسید مرز پس قبلش تواتوبوس خوب بخوابید اگر توانستی ! و حالا در پایانه مرزی بهتر در مرز از تنها صرافی مجاز پولتان را تبدیل به دارم کنید و اکیدا از افراد متفرقه چنج نکنیدسپس می بایست مبلغ 11000تومان بابت عوارض خروج از کشور را در بانک ملی مستقر در ساختمان اصلی به حساب دولت واریز نمود که این مبلغ با خروج های متعدد زمینی از کشور تغییری نخواهد نمود در صورتی که در خروج از کشور به صورت هوایی پس از خروج از کشور برای اولین باردر سال میزان عوارض خروج از کشور برای بار دوم و سوم مبلغی بسیار بیشتر می باشد.تشریفات گمرکی در بخش ایرانی مرز با توجه به تعداد مسافران متغیر است اما ظاهرا زمانی بیشتر از ١ ساعت را به خود اختصاص نخواهد داد.پس از پایان تشریفات گمرکی با عبور از روی پل وارد ارمنستان خواهید شد.بر خلاف بخش ایرانی مرز ساختمانهای واقع در آنسوی پل ساختمانهایی قدیمی و ظاهرا متعلق به دوران شوروی سابق می باشد.نیروهای مرزبانی و گمرک ارمنستان به ندرت ارمنی بوده و عموما روسی می باشند.افرادی با موهای طلایی رنگ و چشمانی روشن و یونیفرم هایی زیبا

ویزای ارمنستان برای حداكثر ۱۲۰ روز، و یکبار ورود قابل صدور است. اتباع برخی كشور‌ها (لیست كامل این كشورها)‌ برای تقاضای ویزای ارمنستان به دعوتنامه نیاز دارند. اتباع ایران از این قاعده مستثناء هستند. ویزای ارمنستان از طریق سفارتخانه‌های ارمنستان، مرزهای ورودی و همچنین از طریق اینترنت (eVisa) قابل دریافت است. ویزا بطور معمول ظرف سه روز صادر می‌شود. هزینه صدور روادید عادی ۵۰ دلار است.البته سر مرز همان موقع به شما ویزا می دهند که بهتر با درام مبلغ آنرا بپردازید چرا که با درام حدود 46 دلار می شود یعنی 1600 درام ( یک خبر خوب هم برای هموطنهای عزیز اینکه ویزا ارمنستان 21 روزه و مبلغ ان 10 دلار یا 3000 درام هست که میتونید هم تو مرز هم تو فرودگاه ارمنستان بگیرید.)

با اتوبوس به ارمنستان سفرمی نمایید می بایست تا صدور ویزای ارمنستان برای آخرین نفر ازهمسفران منتظر بمانید که اندکی طولانی است.

یک نکته : تا می شود از بردن دارو بخصوص کدئین دار جدا خوداری کنید اگر هم لازم است حتمی نسخه پزشک را نیزبه همراه داشته باشید وگرنه انطرف خدا به دادتان برسد

هیچ محدودیتی در ورود وسایل همراه مسافر (از جمله عطریات، دخانیات و الكل) وجود ندارد، مگر اینكه بسیار بیشتر از اندازه معمول استفاده شخصی باشد. اطلاعات بیشتر در سایت گمرك ارمنستان

مامورین ارمنستان مقدار کمی ترکی و انگلیسی بلد هستند که تا حدودی کارتان را راه می اندازد ولی اگر متوجه منظور آنها نشدید از هموطنان ارمنی که معمولا بسیار در حال عبور از مرز هستند کمک بگیریدبعد از عبور از مرز نوردوز ( نودوز ) در ارمنستان قسمت جالب سفر شروع میشود جاده های زیبا در راه ایروان و البته پیچ در پیچ و گردنه ٬ سر سبز ٬ بکر ٬ خلوت ٬ جنگلی

فاصله مرز ایران تا ایروان پایتحت ارمنستان ۴۰۰ کیلومتری می باشد و باید خود را برای سفری ۹ - ۸ ساعته آماده کنی جادها چیزی شبیه جاده چالوس خودمان البته با دست اندازهای وحشتناک

117.jpg

در طول مسیر به سوی ایروان از دو شهر عمده عبور خواهید نمود.ابتدا پس از طی مسافتی در حدود ٨٠ کیلومتر به شهر کاپان میرسید

113.jpg

چندکیلومتر بعد از شهر کاپان و 240 کیلومتر قبل از شهر ایروان ٬ شهر گوریس قرار دارد شهر کوچک و زیبای گوریس با جمعیتی حدود 20 هزار نفر در درون دره ای محصور با تپه های سرسبز واقع است

دوستان که به ارمنستان می روند بین راه خیلی ها در خصوص خودرو و آپارتمان و ... به آنها پیشنهاد می کنند که ما این امکانات را داریم فقط یک توصیه دوستانه ازکسانی خدمات بگیرید که اگر خدای نکرده برایتان در کشور غریب اتفاقی افتاد بتوانید توی ایران به قول معرف یقه یکی را بگیرید (اصلا اصراری نیست از خدمات ما استفاده کنید بلکه حرف این که از افراد مطمئن دارای شخصیت حقوقی خدمات بگیرید حالا هرکی می خواهدباشد ) من زیاد دیدم کسانی که به این نکته توجه نمی کنند بعدش هم فقط کاری که توانستم براشون بکنم اظهار همدردی بود

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان در نظر داشته باشید هتل های در نظر گرفته شده به اینصورت هست

این هتل اولی Bellagio complex - restaurant, hotel, sauna in Yerevan

اینم هتل دومی Golden Eagle Guesthouse

و اینکه هزینه های فوق شامل بلیط رفت و برگشت با اتوبوس توریستی،4 شب و 5 روز اقامت ، ترانسفر، راهنمای فارسی زبان مقیم ، استفاده رایگان از امکانات هتل ( استخر ، سونا ، بدنسازی و سایر )، مجله راهنمای ارمنستان ، تخفیف رستوران و مراکز خرید ، سیم کارت رایگان و... همراه با صبحانه می باشد .

بر و بچ بازارچه می تونن براحتی هزینه های سفر خودشون رو کاسب بشن ... شما 400 دلار ارز مسافرتی دارید پس می تونین اونجا خرید کنین و اینور آب کنین .

دوستانی که قصد دارند جنس بخرند می تونن جنس رو سفارش بدند چون 5 روز اونجا هستید می تونین تو هتل شیب کنین .

سئوالی هست ؟

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
داداش من 22 سالمه ولی پاسپورت ندارم :دی
منم میشه ببری ؟ هزینه ش مهم نیست ... اگه بشه با یکی از رفقا میام.
ببین راه داره

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان اگر تعداد نفرات که می خوان برن به 28 نفر برسه تاریخ حرکت رو می تونیم تغییر بدیم .

4 و 5 و 6 هم کنسرت هست .

اگه همه جمع بشن کلا یه چارتر اختصاصی pt می تونیم بزاریم همتون برین بیزینس هم کنین نفری یه چیزی بخرین بر دارین بیارین . دیگه بقیه اشو من نمی گم ...

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50
داداش من 22 سالمه ولی پاسپورت ندارم :دی
منم میشه ببری ؟ هزینه ش مهم نیست ... اگه بشه با یکی از رفقا میام.

برادر تا دم مرز می تونی بیای دیگه از مرز نمی تونی رد شی .... (مگر اینکه از مرز بدوی رد شی ) خداییش از دست من کاری بر نمیاد .

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
برادر تا دم مرز می تونی بیای دیگه از مرز نمی تونی رد شی .... (مگر اینکه از مرز بدوی رد شی ) خداییش از دست من کاری بر نمیاد .

مرد حسابی میخوای مگه تیر بارونمون کنن =)) :دی ...
میگم پول مول نمیشه گداشت ، یارو میگفت 15 میلیون بزاری میشه :دی

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50
مرد حسابی میخوای مگه تیر بارونمون کنن =)) :دی ...

شرمنده مدیر گفت بچه های پی تی زیاد شدن شلوغ می کنن کلا داش قرار این اتوبوس چپ شه یکم آمار یوزا کم شه شما یدونه داشتی در می رفتی سپردیم دم مرز خلاصت کنن ... (D:)

حاجی مشکلت با پاس چیه الان بری دنبالش یه هفته ایی بهت می دن .

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا