• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تور زمینی ارمنستان ویژه نوروز 91

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
دوستان من فردا برام یه سفر فوری به ارمنستان پیش اومده . کسی میدونه تو ایروان کجا میشه خرید کرد ؟ یا اصلا چه چیزی میشه از اونجا خرید که ارزونتر و بهتر از همینجا در بیاد ؟؟

دلار بالاست بعید میدونم چیزی بصرفه خریدش که سود داشته باشه.

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
دوستان من فردا برام یه سفر فوری به ارمنستان پیش اومده . کسی میدونه تو ایروان کجا میشه خرید کرد ؟ یا اصلا چه چیزی میشه از اونجا خرید که ارزونتر و بهتر از همینجا در بیاد ؟؟

اونجا هم پر شده از جنس های چینی . والا جای به درد بخوری برای خرید نداره چند تا فروشگاه مارک فروشی داره که قیمتش هم حدود تهران هست . اگر زمینی میری بازارچه مرزی جلفا جنس های بهتری میتونی پیدا کنی اکثرا جنس های ترکیه ای هستند . ( البته اگر با ماشین شخصی میری )

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50
بیا بالا ... دوستان فرصت خوبی هست ... ترکیه و ارمنستان

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50
بهترین فرصت فقط با 650 هزارتومان یه سفر چند روزه داشته باشید ...

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50
حرکت برای روز 5 فروردین هم داریم ...

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50
برادر سوییت هم می تونیم براتون بگیریم ... برای خرداد و تیر هم آمار می گیرم برات

GreenDiamond

Registered User
لایک‌ها
0
آقا منم با اون خواهر موافقم تور ترکیه تا قبل از عید نداری عید باید وایسم نمیتونم بیام اگه داری قیمتاش چه طوریه هوایی ها زمینی بابای آدم در میاد فقط از مرز تا استانبول 7 ساعت راهه آمار دقیق میدی ضمنا کنسرت ترکیه هممیزارن تفریحات سالم آثار تاریخی مرکز خرید درست درمون داره یه مقدار دلار هست خرجش کنیم اگه قبل از عید نداری برای بعد از عید چه طوریه؟

Last edited:

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
من اکثر جاها رفتم ارمنستان نرفتم چطوره داداش خوبه یا نه ؟

در ضمن هزینه برای دو نفر چقدر میشه البته من و نامزدم قیمت رو لطف کنید با تمام امکانات .

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50
آقا منم با اون خواهر موافقم تور ترکیه تا قبل از عید نداری عید باید وایسم نمیتونم بیام اگه داری قیمتاش چه طوریه هوایی ها زمینی بابای آدم در میاد فقط از مرز تا استانبول 7 ساعت راهه آمار دقیق میدی ضمنا کنسرت ترکیه هممیزارن تفریحات سالم آثار تاریخی مرکز خرید درست درمون داره یه مقدار دلار هست خرجش کنیم اگه قبل از عید نداری برای بعد از عید چه طوریه؟

عزیزم قبل از عید هم داریم برات آمارش رو فردا می زارم ... بصورت هوایی هست و سعی می کنم بهترین قیمت ممکنه رو برات در بیارم ..

من اکثر جاها رفتم ارمنستان نرفتم چطوره داداش خوبه یا نه ؟

در ضمن هزینه برای دو نفر چقدر میشه البته من و نامزدم قیمت رو لطف کنید با تمام امکانات .

ارمنستان برای شروع مسافرت های خارجی با هزینه کم خوب هست همین که مناسبات سیاسی و تجاریش فعلا با ایران خوب هست .

برای دو نفر کلا 1.300 تموم می شه . هزینه رفت و آمد + تور + غذا + هتل

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50
متاسفانه پروازهای قبل از عید ترکیه پر شده پیشتر پیشنهاد می کنم بزارید برای بعد از عید که قیمت ها هم مناسب تر بشه الان ترکیه بی خودی گرون هست

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50
بیا بالا بابا شب عیده ها ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا