اين يه چيزي تو ماياه هاي گول خورديه !به نقل از nkm :آقا بابت لينك سايت معزرت
http://www.antamedia.co.yu/download/caffe-installer-4.9.4.exe
10000 تومان نقداً خريداريم !به نقل از ali :اين يه چيزي تو ماياه هاي گول خورديه !به نقل از nkm :آقا بابت لينك سايت معزرت
http://www.antamedia.co.yu/download/caffe-installer-4.9.4.exe(
وقتي دانلود ميكني مي فهمي همون نسخه 4.9.5 هستش كه چون اكثر سايت ها به اين نيخه لينك دادن نسخه جديد رو با اين ايم هم روي سرور گزاشتن !((((
آفا من اين برنامه و كركش رو با 2 عدد دي وي دي ام پي تيري (8 گيگ) عوض ميكنم !
بشتابيد !!!
چرا اصل قضیه رو ول کردی چسبیدی به فرع؟ یک برنامه ای که بتونه برات زمان رو محاسبه کنه کافیه ، همون ورژن های اولیه اش هم اینکار رو میکنن قاعدتا" . بعدهم این همه گیم نت مگه تو تهران از آخرین ورژن استفاده میکنن ؟ خیلی ها اصلا برنامه ای ندارند و دستی حساب میکنن.به نقل از ali :شايد منم مجبور شدم همين قدرا آخر سر پول بابتش بدم !![]()
به نقل از aryagohar :راستي يكي از دوستان از اسم آقا كوروش استفاده ابزاري كرده بابا اين اسم copy right داره.
بابا من به ورژن قديميم راضيم !به نقل از Blueman :چرا اصل قضیه رو ول کردی چسبیدی به فرع؟ یک برنامه ای که بتونه برات زمان رو محاسبه کنه کافیه ، همون ورژن های اولیه اش هم اینکار رو میکنن قاعدتا" . بعدهم این همه گیم نت مگه تو تهران از آخرین ورژن استفاده میکنن ؟ خیلی ها اصلا برنامه ای ندارند و دستی حساب میکنن.به نقل از ali :شايد منم مجبور شدم همين قدرا آخر سر پول بابتش بدم !![]()
کارت رو راه بنداز ، این چیزا حل میشه . اگه خیلی دیگه لنگ شدی من میتونم به دوستام که گیم نت دارندبگم برنامه اشون رو بهت بدن ، خیلی چیزای مهم تر از این هم هست که سرمایه ات باید صرفش بشه .
دوست عزيز و قتي مجبور باشي يه كافي نت رو با 15 استيشن بچرخوني ميبيني امكانات اين برنامه چقدر يراي كنترل كارت و كاهش هزينه ها ي كارمند و كش رفتن دخل و استفاده مجانيبه نقل از Blueman :چرا اصل قضیه رو ول کردی چسبیدی به فرع؟ یک برنامه ای که بتونه برات زمان رو محاسبه کنه کافیه ، همون ورژن های اولیه اش هم اینکار رو میکنن قاعدتا" . بعدهم این همه گیم نت مگه تو تهران از آخرین ورژن استفاده میکنن ؟ خیلی ها اصلا برنامه ای ندارند و دستی حساب میکنن.به نقل از ali :شايد منم مجبور شدم همين قدرا آخر سر پول بابتش بدم !![]()
کارت رو راه بنداز ، این چیزا حل میشه . اگه خیلی دیگه لنگ شدی من میتونم به دوستام که گیم نت دارندبگم برنامه اشون رو بهت بدن ، خیلی چیزای مهم تر از این هم هست که سرمایه ات باید صرفش بشه .