shifte shab
Registered User
زدم اون قالب مشكيه رو انتخاب كردم !! حالا بر نميگرده ... اما عجب چيزيه اين ورد پرس !!!
شیفتی جون بابا تعریف نکن! مجبور میشیم اغفال بشم ها....به نقل از shifte shab :زدم اون قالب مشكيه رو انتخاب كردم !! حالا بر نميگرده ... اما عجب چيزيه اين ورد پرس !!!
آخه محسن چیز !به نقل از shifte shab :اين وبلاگ http://wp.corelist.net/ خيلي ترو تميزه هاااااا !!! شاهد بيا من دارم اغفال ميشم ... من دچار ترديد شدم ... ام تي ما چرا پلاگين تقويم شمسي نداره ؟؟؟
من نمي خوام مرتد بشم .. شاهد بيا منو قبل اينگه از ام تي رو برگردونم بكش !!!اين ننگ نباس گريبانگير من بشه !!
یکی یه شفاف سازی بکنه این اکسپر چی چی ، چی چیه؟به نقل از nendoke :من همون رو دارم . Expression Engine ,
وگرنه خود pM خالی که چیز خاصی نداره ,
به نقل از Shahedr :آخه محسن چیز !
قالب چه ربطی به ورپرس یا ام تی بودنش داره؟
میخوای همین قالب علیو به ام تی تبدیل کنمش؟
اونی که دیدی بهش میگند Theme Switcher که هر بازدید کننده ای میتونه بنا به سلیقش یک قالب برای خودش انتخاب کنهبه نقل از shifte shab :نه !!اين يه چيز داشت ميزدي قالبش همون لحظه عوض ميشد !!! يه وردي مي خونه سرورش به گمونم .. جلل خالق !!
به نقل از nendoke :من همون رو دارم . Expression Engine ,
وگرنه خود pM خالی که چیز خاصی نداره ,
به نقل از Ali_ix :اونی که دیدی بهش میگند Theme Switcher که هر بازدید کننده ای میتونه بنا به سلیقش یک قالب برای خودش انتخاب کنه
این یک پلاگین هست که روی وردپرس نصب میشه ! MT هم از اینا داره ؟!
اینم درست شدبه نقل از shifte shab :زدم اون قالب مشكيه رو انتخاب كردم !! حالا بر نميگرده ... اما عجب چيزيه اين ورد پرس !!!
به نقل از shifte shab :حتما داره !!!اين چيزا اول برا آقامون ساخته ميشه بعد يه مشت بيكار ميرن برا ورد پرس تغييرش ميدن
به نقل از Ali_ix :یک سوال فنی : MT امکان داشتن قالبهای متعدد (منظورم مجموعا به عنوان یک قالب کامل) رو به کاربران میده ؟ که مثلا 5 تا قالب باشه هر کودوم رو که خواستیم فعال کنیم یا Theme Switcher بزاریم ؟
خوب اینکه استایل سایت عوض بشه خوب کاری نداره ! یه کد جاوا اسکریپته ! یه کوکی میسازه دفعه بعدی هم از همون استایل انتخاب شده استفاده میکنه !به نقل از Ali_ix :اونی که دیدی بهش میگند Theme Switcher که هر بازدید کننده ای میتونه بنا به سلیقش یک قالب برای خودش انتخاب کنه
این یک پلاگین هست که روی وردپرس نصب میشه ! MT هم از اینا داره ؟!
آقایون ! من منظورم قالبهایی کاملا جدا از همه ! مثل وردپرس . داره همچین چیزی ؟به نقل از Shahedr :خوب اینکه استایل سایت عوض بشه خوب کاری نداره ! یه کد جاوا اسکریپته ! یه کوکی میسازه دفعه بعدی هم از همون استایل انتخاب شده استفاده میکنه !
ام تی یه پلاگین داره که یه منوی کشویی به قسمت پروفایل یا سیستم آورویوش اضافه میکنه میتونی استایل و اینترفیس داخلی صفحات خودشم عوض کنی ! چیزی که ورد پرس خوابشم نمیبینه !
آره بابا !!!به نقل از Shahedr :خوب اینکه استایل سایت عوض بشه خوب کاری نداره ! یه کد جاوا اسکریپته ! یه کوکی میسازه دفعه بعدی هم از همون استایل انتخاب شده استفاده میکنه !
ام تی یه پلاگین داره که یه منوی کشویی به قسمت پروفایل یا سیستم آورویوش اضافه میکنه میتونی استایل و اینترفیس داخلی صفحات خودشم عوض کنی ! چیزی که ورد پرس خوابشم نمیبینه !
زرشك !!!شما تا حالا اسم ياهو 360 رو شنيدي ؟؟/به نقل از Ali_ix :آقایون ! من منظورم قالبهایی کاملا جدا از همه ! مثل وردپرس . داره همچین چیزی ؟
وگرنه وردپرس هم اجازه میده توی یک قالب 1000 تا فایل برای بخشهای مختلف داشته باشید !
در ضمن شما تا حالا اسم پروژه Shuttle به گوشتون نخورده !
وردپرس از طریق پلاگین قابلیت طراحی و تغییر کامل قالب بخش ادمین رو هم داره ! که الان هم 2 - 3 نمونش هست !
یکیش هم فارسی شده روی بلاگ خودم نصبه
ام تی بره بوق بزنه !
ببین شاهد خودت شروع کردی ها !
میخواستم حداقل توی این یه دونه تاپیک هم که شده جلوی خودم بگیرم که نزاشتی
حتما با MT هستش .به نقل از shifte shab :زرشك !!!شما تا حالا اسم ياهو 360 رو شنيدي ؟؟/
برو ببين سيستم وبلاگش رو از كجا گرفتن !!! آموووووبه نقل از nendoke :حتما با MT هستش .
شیفتی جان منظورم این بود : http://www.brokenkode.com/shuttleبه نقل از shifte shab :زرشك !!!شما تا حالا اسم ياهو 360 رو شنيدي ؟؟/
هه هه ! محسن ! بیا ! بچشون داره حرف زدن یاد میگیره !به نقل از Ali_ix :آقایون ! من منظورم قالبهایی کاملا جدا از همه ! مثل وردپرس . داره همچین چیزی ؟
وگرنه وردپرس هم اجازه میده توی یک قالب 1000 تا فایل برای بخشهای مختلف داشته باشید !
در ضمن شما تا حالا اسم پروژه Shuttle به گوشتون نخورده !
وردپرس از طریق پلاگین قابلیت طراحی و تغییر کامل قالب بخش ادمین رو هم داره ! که الان هم 2 - 3 نمونش هست !
یکیش هم فارسی شده روی بلاگ خودم نصبه
ام تی بره بوق بزنه !
ببین شاهد خودت شروع کردی ها !
میخواستم حداقل توی این یه دونه تاپیک هم که شده جلوی خودم بگیرم که نزاشتی