عمو مایکل
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 570
- لایکها
- 107
زادروزت شاد و فرخنده :happy:
فرخنده ات زادروز و شاد !
با تشکر
زادروزت شاد و فرخنده :happy:
فرخنده ات زادروز و شاد !
آقا بنده عذر خواهی می کنم انشا... رفعه کدورت شده باشه قربان ...تولد مگه به چند روز اطلاق میشه-دوستان دهه گرفتن گویا:lol::lol:
ماهم تبریک عرض مینماییم به ایشان باشد که رستگار شوند
رو چشم مورد نداره شما بشین پایین میز تا من برم جی استرینگمو تنم کنم بیام برات بالای میز استریپ برم رو میله ... خوبه ؟عمو حالا که تولدته یه چرخم برا ما میزنی ؟
ایول عمو این لایک داشترو چشم مورد نداره شما بشین پایین میز تا من برم جی استرینگمو تنم کنم بیام برات بالای میز استریپ برم رو میله ... خوبه ؟
بگو جوونه من ؟عمو مایکل پست تبریک ما خار داشت که کوت نکردی؟
عزیزم اگه شما هم طالبید از دستگاه شماره بگیرید به میزه شما هم رسیدگی می شهایول عمو این لایک داشت
بالایی عمو خار داشت؟
رو چشم مورد نداره شما بشین پایین میز تا من برم جی استرینگمو تنم کنم بیام برات بالای میز استریپ برم رو میله ... خوبه ؟
نه عمو جون دیگه اون قسمتش پریمیوم می شه باس پوله جدا بدید براش ... لطفا برید فیش تهیه کنیدخدا دلتو شاد کنه عمو
از این حرکتام هم واسمون بزن
قربانتتبریک میگم مایکل خان
بگو جوونه من ؟
بزا ببینم
نع عمو سینا بوخودا ندیدم من نکرتم ... با اینکه *سو شر زیاد می گی ولی ادبیاتتو دوز دارم بوخودا فقط روی تحریرات کار کن ...
عمو شرمنده کردی قابل دونسی :happy:
عمو کله زندگیمون اسپمو *سو شر فرا گرفته :lol:مخلصیم عمو :happy:
تازگیا کمتر اسپم می کنی بیشتر پست های مفید میدی
آخه الان تنها بازمانده از پنج تن آل اسپمی آرمان هاشو باید حفظ کنی
عمو مایکل پست تبریک ما خار داشت که کوت نکردی؟
مایکل عموی 2عالمه...
همه باهم : مایکللللــــــــــــــــــــ...
ای دل غافل..!
پساپس تبریک میگم عمو..
ای که سیاه پشمات / هم رنگ شده با چشمات
عمو مایکل چیزت تا دسته تو چیزم که تولدتو دیر متوجه شدم ببخش عمو
ایشا... صد ساله بشی
تولدت مبارک رفیق
تولد ساله دیگت توی سواحل هاوایی باشه بادِ خنک بخور به صورتتُ یه نوشیدنی فوقالعاده تو دستتُ با دست دیگت تاپیک تولدت تو پی تی رو با آیفون ۷ چک کنی
تبریک به عمو مایکل
بنده تکذیب میکنم جکسون وقتی که تازه به دنیا اومده بود خانوادش از اسم عمو مایکل خودمون کپی ورداشتن :lol:
من هم تبريك ميگم به عمو مايكل نازنين
عمو مبارک باشه
آقا شرمنده مخه من گوزیده دیگه ببخشید ... شرمنده که یادم رفت ... بازم ممنون شرمنده کردید بنده حقیر رو :happy: