- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,499
شماره ش رو دارم.. بهش اس تبریک میدم..تا یون همتون پاره شه!!
از دستی نمیاد تا آمار تبریکاش بره بالاتر !حالا صب تا شب ول بود تو پی تی ها ... کجایی پس مایکی
عمو ممنون شرمنده نمودی کاش همون هوایی می موندیم دیگه زمینی رو نمی شدیمarty:
خب امروز تولده عمو مایکل عزیز هست , تولدت مبارک ای گل گلدون هزار سال زنده باشی arty:
هر روز برایت رویایی باشد در دست
نه دوردست
عشقی باشد در دل
نه در سر
و دلیلی باشد برای زندگی
نه روز مره گی
سالروز زمینی شدنت مبارک عمو مایکل
راستی از ونوس و مریخ چه خبر !؟ :lol:
عمو نمنونم :happy:تبريك ميگم منم ديروز تولدم بود
مبارک باشد
ممنون دوسته گرامی :happy:Happy birthday to youuuuuuu
عمو موسن بوخودا نکرتم شرمنده نمودی اومدی تا اینجا خودم می اومدم جرم با تاسکی دمبالت نیاز نبود بیای شرمنده کردی :happy:عمو مایکل تبلدت مفارک. 2000 سال عمر کنی بعدشم فسیل بشی بذارنت تو موزه ی لوور
چاکرم عمو ماشا... هر کسی یه خوبی داره همه رو مثله خودش می بینه ... شما کار درستی از خودته عمویی :happy:من هم تولدت رو تبریگ میگم...
عمو مایکل یکی از بهترین کاربراست ... خیلی هم خونگرم و دوست داشتنی ...
حالا خوبه تکذیب کنه همهمون خیت شیم
نه عمو انگار راست بوده قضیه :lol:
منم تبریک میگم 26 سالگیت رو ای مرد با تجربه
ممنون عمویی :happy:مایکی تولدت مبارک
ممنونم :lol:منم تبریک میگم
فقط تورو خدا اومدی پست گذاشتی این ـــه ی آخره کلماتتو بیخیال شو این 1 بار.
میدونم دیگه الان میاد میگه با تشکره فراوانه خیلی زیاده زیاد از همه یه عزیزانه پرشین تولزه کصافطه دوست داشتنی.
چاکریم :happy:تفلدت مبارک
چاکریم :happy:مبارک./
قربانت شرمنده کردی :happy:منم تبریک میگم!
موفق و پیروز باشی!!!!
نه به خدا هشتاد تاش کافیه بقشو حوصلم سر می ره ... دمو دستگاهم که دیگه تو اون سن کار نمی کنه کلا بیکار میشیم :lol:تولدت مبارک ای مرد بزرگ انشاالله 1000 سال زنده باشی
چاکرم عمو شما خیلی مارو همیشه شرمنده می کنه کاش بشه جبران کنم :happy:عمو خسرو تولدت مبارک!
همیشه سبز باشی
ممنون :happy:تبریک:heart:
چاکریم :happy:عمو مبارک باشه
اواتارتو به یه کیکی چیزی تغییر بده. مناسبتی
ممنون :happy:عمو مایکل تولدت مبارک :thumbsup:
عمو هنوز چیزی به من نرسیده ایشا... باره اول که رسید تقدیم می کنم :happy:حالا صب تا شب ول بود تو پی تی ها ... کجایی پس مایکیبیا جواب ما رو بده .... من کادو هم میخام . ازون کادوهایی که موتوری بهمون میداد
عمووو جان تبریک میگم!!
ممنون :happy:
ایشالا 1000 ساله بشیییی
قربونت :lol:تولدت مبارک
ایشالا بابا بشی
قربونت :lol:تبلدت مبارک عموووووو
نیما جان خیلی چاکرم آقا بد فرم شرمنده کردی ارادت ویژه ایشا... جبران کنم ... ممنون :happy:شماره ش رو دارم.. بهش اس تبریک میدم..تا یون همتون پاره شه!!
نه عمو بخودا دیشب که آخره شب اومدم خونه دیدم ولی مثه اسب خسه بودم بوخودا :lol:از دستی نمیاد تا آمار تبریکاش بره بالاتر !
عمو بهترین آرزو رو شما داشتی ایشا... نایب الس*س بشم برا دوستان :lol:تولدت مبارک عمو
عمری بدون دشواری و پر از اسفار تایلند برات آرزو دارم
چاکریم آقا ممنونممن هم به نوبه خودم نون میگیرم !! نه شوخی شوخی . من هم به نوبه خودم گاز میزنم هم بنزین ! من هم به خودم خودم و هم به خودم دیگران تولد آنکل مایکل را تبریک و تسلیت عرض میکنم . بنده حقیر پای سخنرانی های این استاد نشسته و گوش جان سپرده ام که شاید خودشان از اینها خبر نداشته باشند . باشد که رستگار شوند .
با تشکر جمعی از حمالان گرگ جزیره دیده پی تی .
عمو جم بی ریاس با زیر شلواری هم اومدی اومدی ... ممنونما چي بپوشيم ؟!
مبارک باشه عمو...
Sent from my HUAWEI Y210-0200 using Tapatalk 2
چاکریم اختیار دارید ... ممنون :happy:به دیدی چی شد! عمو مایکلم فروردینیه! میگم ادمه باحالیه هاااا , پس دلیلش همین بود
مایکل کیه ؟؟
مایکل جکسون خدابیامرز رو میگید ؟؟؟
مایکل عموی 2عالمه...مایکل کیه ؟؟
مایکل جکسون خدابیامرز رو میگید ؟؟؟