- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,507
شماره ش رو دارم.. بهش اس تبریک میدم..تا یون همتون پاره شه!! 
از دستی نمیاد تا آمار تبریکاش بره بالاتر !حالا صب تا شب ول بود تو پی تی ها ... کجایی پس مایکی![]()
عمو ممنون شرمنده نمودی کاش همون هوایی می موندیم دیگه زمینی رو نمی شدیمarty:
خب امروز تولده عمو مایکل عزیز هست , تولدت مبارک ای گل گلدون هزار سال زنده باشیarty:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هر روز برایت رویایی باشد در دست
نه دوردست
عشقی باشد در دل
نه در سر
و دلیلی باشد برای زندگی
نه روز مره گی
سالروز زمینی شدنت مبارک عمو مایکل
راستی از ونوس و مریخ چه خبر !؟ :lol:
عمو نمنونم :happy:تبريك ميگم منم ديروز تولدم بود
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مبارک باشد![]()
ممنون دوسته گرامی :happy:Happy birthday to youuuuuuu![]()
عمو موسن بوخودا نکرتم شرمنده نمودی اومدی تا اینجا خودم می اومدم جرم با تاسکی دمبالت نیاز نبود بیای شرمنده کردی :happy:عمو مایکل تبلدت مفارک. 2000 سال عمر کنی بعدشم فسیل بشی بذارنت تو موزه ی لوور![]()
![]()
![]()
چاکرم عمو ماشا... هر کسی یه خوبی داره همه رو مثله خودش می بینه ... شما کار درستی از خودته عمویی :happy:من هم تولدت رو تبریگ میگم...
عمو مایکل یکی از بهترین کاربراست ... خیلی هم خونگرم و دوست داشتنی ...
حالا خوبه تکذیب کنه همهمون خیت شیم![]()
نه عمو انگار راست بوده قضیه :lol:
منم تبریک میگم 26 سالگیت رو ای مرد با تجربه![]()
![]()
ممنون عمویی :happy:مایکی تولدت مبارک
ممنونم :lol:منم تبریک میگم
فقط تورو خدا اومدی پست گذاشتی این ـــه ی آخره کلماتتو بیخیال شو این 1 بار.
میدونم دیگه الان میاد میگه با تشکره فراوانه خیلی زیاده زیاد از همه یه عزیزانه پرشین تولزه کصافطه دوست داشتنی.
چاکریم :happy:تفلدت مبارک
چاکریم :happy:مبارک./
قربانت شرمنده کردی :happy:منم تبریک میگم!
موفق و پیروز باشی!!!!
نه به خدا هشتاد تاش کافیه بقشو حوصلم سر می ره ... دمو دستگاهم که دیگه تو اون سن کار نمی کنه کلا بیکار میشیم :lol:تولدت مبارک ای مرد بزرگانشاالله 1000 سال زنده باشی
چاکرم عمو شما خیلی مارو همیشه شرمنده می کنه کاش بشه جبران کنم :happy:عمو خسرو تولدت مبارک!![]()
همیشه سبز باشی
ممنون :happy:تبریک:heart:
چاکریم :happy:عمو مبارک باشه
اواتارتو به یه کیکی چیزی تغییر بده. مناسبتی![]()
ممنون :happy:عمو مایکل تولدت مبارک :thumbsup:
عمو هنوز چیزی به من نرسیده ایشا... باره اول که رسید تقدیم می کنم :happy:حالا صب تا شب ول بود تو پی تی ها ... کجایی پس مایکیبیا جواب ما رو بده .... من کادو هم میخام . ازون کادوهایی که موتوری بهمون میداد![]()
![]()
عمووو جان تبریک میگم!!
ممنون :happy:
ایشالا 1000 ساله بشیییی![]()
قربونت :lol:تولدت مبارک
ایشالا بابا بشی
قربونت :lol:تبلدت مبارک عموووووو
نیما جان خیلی چاکرم آقا بد فرم شرمنده کردی ارادت ویژه ایشا... جبران کنم ... ممنون :happy:شماره ش رو دارم.. بهش اس تبریک میدم..تا یون همتون پاره شه!!![]()
نه عمو بخودا دیشب که آخره شب اومدم خونه دیدم ولی مثه اسب خسه بودم بوخودا :lol:از دستی نمیاد تا آمار تبریکاش بره بالاتر !![]()
عمو بهترین آرزو رو شما داشتی ایشا... نایب الس*س بشم برا دوستان :lol:تولدت مبارک عمو
عمری بدون دشواری و پر از اسفار تایلند برات آرزو دارم![]()
چاکریم آقا ممنونممن هم به نوبه خودم نون میگیرم !! نه شوخی شوخی . من هم به نوبه خودم گاز میزنم هم بنزین ! من هم به خودم خودم و هم به خودم دیگران تولد آنکل مایکل را تبریک و تسلیت عرض میکنم . بنده حقیر پای سخنرانی های این استاد نشسته و گوش جان سپرده ام که شاید خودشان از اینها خبر نداشته باشند . باشد که رستگار شوند .
با تشکر جمعی از حمالان گرگ جزیره دیده پی تی .
عمو جم بی ریاس با زیر شلواری هم اومدی اومدی ... ممنونما چي بپوشيم ؟!
مبارک باشه عمو...
Sent from my HUAWEI Y210-0200 using Tapatalk 2
چاکریم اختیار دارید ... ممنون :happy:به دیدی چی شد! عمو مایکلم فروردینیه! میگم ادمه باحالیه هاااا , پس دلیلش همین بود![]()
مایکل کیه ؟؟
مایکل جکسون خدابیامرز رو میگید ؟؟؟![]()
مایکل عموی 2عالمه...مایکل کیه ؟؟
مایکل جکسون خدابیامرز رو میگید ؟؟؟![]()