• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تکست ادیتور ساده به زبان C

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
کسی سورس یک تکست ادیتور ساده به زبان c میتونه به من معرفی کنه. نمی خوام خیلی پیچیده باشه کافیه یکه متن تکست را باز کنه و اگه هم شد با شماره سطر ها نشون بده . اگه پیشرفته باشه ازش سر در نمیارم .
اگه کسی راهنمایی کنه و اگه از قبل برا پروژه ای نوشته داره و لطف کنه بهم بگه چیکار کنم یک دنیا منون میشم . خیلی احتیاج دارم بهش . البته می دونم با لیست پیوندی نوشته می شه ولی اگه سورسی سراغ دارید خواهش می کنم معرفی کنید .

ممنون از لطف تکتکتون :happy:

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
پس از اينكه meli منو اينجا سر كار گذاشت اين كارا رو توبه كردم
شرمنده يه پيغام به mehdvirus بزنين

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
امیر جان اشتباه نشه من از این جسارتا نکردم بگم کسی برام بنویسه ! . خودم تو نت پیدا کردم چندین نمونه مشابه ادیتور خود c ولی بدردم نمیخوره چون می خوام خیلی ساده تر و جمع و جور تر باشه . حتی منو و غیره هم نه . خیلی ساده . البته با لیست پیوندی باشه . حتمن دوستان پروژه این شکلی داشتند تا به حال ! منظورم اینه اگه کسی قبلا نوشته یا سراغ داره معرفی کنه . منم خیلی از پروژه های دوره دانشجوییم بدرد خیلی ها خورده در زمینه پاسکال و غیره ولی این بار نیاز به C داشتم . کلی نیکی کردیم و در دجله انداختیم . حالا اومدیم ببینیم ایزد در بیابان چند تا برمی گردونه ;)

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
خوب منم به شما چيزي نگفتم
در مورد اديتور تو محيط C شرمنده
آخه ما C نخونديم و ++C خونديم اونم چه جوري
تو ساختمان دادم پروژه ها رو با پاسكال مي نوشتم
همونطور كه تو اون تاپيك گفتم يه line editor با پاسكال هست كه ميتونم روش كار رو بهتون بگم

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون . شما لطف داری . ما هم سی نخوندیم آنچنان پاسکال بیشتر کار کردم. اینم میدونم تقریبن چه شکلی نوشته می شه ولی گفتم شاید جمع و جور تر و مناسب تر هم آماده موجود باشه . بازم ممنون که لطف کردی و جواب دادی بهم .

guido

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو مثالهاي برنامه DEV-C++اين برنامه هست. خيلي هم پيچيده نيست. مي توني دركش كني.

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
>> آخه ما C نخونديم و ++C خونديم اونم چه جوري
>> تو ساختمان دادم پروژه ها رو با پاسكال مي نوشتم

خوبه همون رو هم بهتون گفتن

بالا