• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تکلیف سیستم های پاپ آپی که کلاه برداری می کنن چی میشه؟

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
دوست عزیز بله ولی من شما خودتم میدونی که رو فروش اینترنتی دل نبستم . پس بیخودی علیه من جبهه نگیر و بهتم بر نخوره ( چون چند تا سایت پاپ آپ داری ) . یه دو ماهی چه بخوایین چه نخوایین فروشتون میخوابه . این یه نکته دوما . من بر اساس نمایش بنر کار میکنم و بر اساس پاپ آپ کار نمیکنم . سوما من پاپ آپ هامو اکثرا میفروشم مخصوص به دوستانی مثل شما که کلی ازم خرید کردی. ولی فروش اجناس مزخرف و بی کیفیت و نامرغوب همکاری در فروشهای عزیزتون یه دو ماهی میخوابه چه بخوای چه نخوای .

این دو هفته اخر خوب فروش خواهید داشت همین و بس . حالا میخواد بهت بر بخوره میخواد نخوره
شما خودتم میگی پاپ اپ میفروشی.پس تا وقتی کار نکردی و فروش جنس از بازار خبر نداری.پس در مورد من یک نفر شما هیچ نمیدونی.اینم یادتون باشه سری من نباشه که از شما پاپ اپ بخره مجبورید که پاپ اپ بزارید با سیستم های همکاری در فروش
امیدوارم کامل توجیه شده باشید.همانطور که من در مورد بنر کار نکردم و نمیدونم.شما هم تا همکاری در فروش جنس نداری و جنس نفرستی در این مورد نخواهی دانست
با کمال احترام اما ممنون میشم در مورد سیستم و سیاست من صحبت نکنید

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
شما خودتم میگی پاپ اپ میفروشی.پس تا وقتی کار نکردی و فروش جنس از بازار خبر نداری.پس در مورد من یک نفر شما هیچ نمیدونی.اینم یادتون باشه سری من نباشه که از شما پاپ اپ بخره مجبورید که پاپ اپ بزارید با سیستم های همکاری در فروش
امیدوارم کامل توجیه شده باشید.همانطور که من در مورد بنر کار نکردم و نمیدونم.شما هم تا همکاری در فروش جنس نداری و جنس نفرستی در این مورد نخواهی دانست
با کمال احترام اما ممنون میشم در مورد سیستم و سیاست من صحبت نکنید

خدایا تو شاهد باش من بهش هیچ نگفتی این نمیدونم برای چی همه چیز رو بخودش گرفته :rolleyes:

مگه فقط شما سیستم پاپ آپ داری ؟ من منظورم کلی بود اسم نبردم . :cool:

اما در مورد تجربه من در فروش : چهار سال با انواع سیستم های همکاری در فروش کار کردم . :)

بهتره هر حرفی رو بخودت نگیری مردم فکر بد میکنن ;) ( توصیه دوستانه با کمال احترام خدمت دوست گرامی )

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
خدایا تو شاهد باش من بهش هیچ نگفتی این نمیدونم برای چی همه چیز رو بخودش گرفته :rolleyes:

مگه فقط شما سیستم پاپ آپ داری ؟ من منظورم کلی بود اسم نبردم . :cool:

اما در مورد تجربه من در فروش : چهار سال با انواع سیستم های همکاری در فروش کار کردم . :)

بهتره هر حرفی رو بخودت نگیری مردم فکر بد میکنن ;) ( توصیه دوستانه با کمال احترام خدمت دوست گرامی )
توی قسمت پاپ اپ های بدون پرداخت جواب دادم.عادت ندارم مثل شما کپی پیست کنم چند جا.
در مورد تجربه گفتی من پنل میهن استور و قبلش سیستم های دیگه بیشتر از 6سال هست.این از زمان
اما در مورد مبلغ فکر نکنم اندازه یک پنل من شما دریافتی از سیستم ها داشته باشید.
حالا 4سال 40 سال یا 4 ماه مقدار فروش مهمه
در ضمن توصیه کسانی میکنند که کمی بالاتر باشند توی کار.اما من اصلا شما را یک ادم ناموفق میدونم.پس شرمنده توصیه را باید جایی کنی که قبولت داشته باشند اما من به شخصه با کمال احترام شما را قبول ندارم.چون سیاست کاری = 0
انشالله روزی شما هم سایتت کاربران پاپ اپش میره بالا
بزار من کمی برای شما تبلیغ کنم واقعا دلم سوخت
www.mikhak.net

واقعا حوصله سر و کله زدن با شما یا کسایی که فکر میکنن با این کارا میتونن کلن سیستم ها زیر سوال ببرن ندارم

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
توی قسمت پاپ اپ های بدون پرداخت جواب دادم.عادت ندارم مثل شما کپی پیست کنم چند جا.
در مورد تجربه گفتی من پنل میهن استور و قبلش سیستم های دیگه بیشتر از 6سال هست.این از زمان
اما در مورد مبلغ فکر نکنم اندازه یک پنل من شما دریافتی از سیستم ها داشته باشید.
حالا 4سال 40 سال یا 4 ماه مقدار فروش مهمه
در ضمن توصیه کسانی میکنند که کمی بالاتر باشند توی کار.اما من اصلا شما را یک ادم ناموفق میدونم.پس شرمنده توصیه را باید جایی کنی که قبولت داشته باشند اما من به شخصه با کمال احترام شما را قبول ندارم.چون سیاست کاری = 0
انشالله روزی شما هم سایتت کاربران پاپ اپش میره بالا
بزار من کمی برای شما تبلیغ کنم واقعا دلم سوخت
www.mikhak.net

واقعا حوصله سر و کله زدن با شما یا کسایی که فکر میکنن با این کارا میتونن کلن سیستم ها زیر سوال ببرن ندارم

تو ببین چقدر آدم نمکدون شکنی هستی که این همه باهام کار کردی حالا اینطوری بهم برمیگردی توهین میکنی . فروشم اونقدری هست که چند تا سایت موفق داشته باشم . میخک یکی از سایتهام هست . در ضمن موفقیت برای خودم مهمه نه برا تو .

کل سیستم پرداخت به ازای پاپ آپ اونم با افزایش روز به روز تعدادشون مشکل دار هست . چون رقابت سخت تر هست و بازدهیشون روز به روز کمتر میشه . من به تو نگفتم قاشق نشسته من به همه میگم

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
من اومدم از ورشکستگی آینده ای نه چندان دور سایتهای پاپ آپ بگم و کلاهبرداری بعضی هاشون . که به بعضی مثلا مدیر سایت وطن پاپ آپ برخورد . به درک که برخورد . حرف حق گفتم :D

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
من اومدم از ورشکستگی آینده ای نه چندان دور سایتهای پاپ آپ بگم و کلاهبرداری بعضی هاشون . که به بعضی مثلا مدیر سایت وطن پاپ آپ برخورد . به درک که برخورد . حرف حق گفتم :D
شعور حرف زدن هم نداری.چون اینجوری تربیت شدید.این چه طرز حرف زدنه
به مدیران گزارش شد
جواب ادم هایی بی تربیتی مثل شما را کلا نباید داد
سایت ورشکسته میخک را نجات بده که التماس برای خرید 1000 ای پی 20بار در یاهو از من نکنید و همینجا پیام ندید که بیا بخر

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
شعور حرف زدن هم نداری.چون اینجوری تربیت شدید.این چه طرز حرف زدنه
به مدیران گزارش شد
جواب ادم هایی بی تربیتی مثل شما را کلا نباید داد
سایت ورشکسته میخک را نجات بده که التماس برای خرید 1000 ای پی 20بار در یاهو از من نکنید و همینجا پیام ندید که بیا بخر

بدبخت من کارم همینه سایتهای مختلف میزنم بعد پاپ آپ هاشون میفروشم به آدمهایی مثل تو :rolleyes: بی تربیت خودتی و ...

Hamkari.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
چرا اینجا اینجوریه؟! من تو فروم های دیگه بودم ولی زیاد به پرشین تولز سر نزدم. تعجب می کنم که اینجا انقدر راحت به همدیگه توهین می کنن! چطور واقعا؟!

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
چرا اینجا اینجوریه؟! من تو فروم های دیگه بودم ولی زیاد به پرشین تولز سر نزدم. تعجب می کنم که اینجا انقدر راحت به همدیگه توهین می کنن! چطور واقعا؟!
متاسفانه مدیران نیست که اینطور این ادم بی تربیت توی فروم اومده و گند زده به فروم
یک پیام به یکی مدیران زدم امیدوارم زودتر بیاد و این یوزر سریعتر بن کنه

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
بحث در مورد سایتهای پاپ آپ بود که به آقا
phoenix1368 برخورده . وای وای که الان میاد هممون رو بزنه . بچه های پی تی بساط و جمع کنید دریم .
phoenix1368 میخواد همه رو ترور کنه .
به مدیر سایت پاپ آپ برخورده .

phoenix1368 نماینده تمامی سیستم های پاپ آپ در ایران .

سازمان حمایت از سیستم های پاپ آپ با مدیریت
phoenix1368
:D:D:D:D:D:D:D:D:D

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
متاسفانه کسانی که کلا درامد هفتگیشون 30 هزار تومان و ماهانه 120 هزار تومان هست نمیتونن رقم های بالاتر را درک کنند.چون اندازشون همین قدر هست
این هم نمونه
Ali Muhammad: آقا من هر کاری کردم نتونستم از کدهای سیستم شما استفاده کنم و متاسفانه به پول شدیدا نیاز دارم . میشه شما ازم پاپ آپ بخری ؟ نترس آی پی ها دقیق میاد
Ali Muhammad: مشکلات قبلی وجود نخواهد داشت
vatanpop: che tedad ip darid?
vatanpop: ip chand mifroshid?
Ali Muhammad: با قیمتی که به کاربرانتون درآمد میدید برام حساب کنید
Ali Muhammad: فعلا هزار تا ازم بخرید
Ali Muhammad: اگه راضی بودید
Ali Muhammad: بیشتر بخرید
vatanpop: khob man 3-4 tabligh baz mikonam
vatanpop: alan shoma ip chand midid?
Ali Muhammad: الان من دارم هفته ای 30 هزار تومان
Ali Muhammad: میفروشم

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
شما که مشکل مالی داری و التماس میکنی توی یاهو من پاپ اپ بخرم دیگه اینجا حرف نزن.شما که 30 هزار تومان هم نداری پول یوزر هات را بدی و التماس میکنی تو راخدا پاپ اپ بخر
اینجا کلا نیا حرف بزن
در مورد مشکلات هم این هست
این اقا میاد مثلا 10000 ای پی میفروشه اما 3000تا میاد
بعد میگه ببخشید شریکم اشتباه کرده بود
بعد پول نداره 30000تومان پول یوزراش رابده میاد یاهو التماس میکنه پاپ اپ بخر

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
نزار کل صحبت های یاهو را بزارم که ابروت جلوی همه بره و یوزرهات بدونن چه کارهایی میکنی توی سایتت
واقعا زشته نزار اسکرین بگیرم
حرف دیگری بزنی همه را اسکرین در اینجا میزارم
دیگه هم پیام التماس نده تو راخدا پول ندارم بیا پاپ اپ بخر

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
شما که مشکل مالی داری و التماس میکنی توی یاهو من پاپ اپ بخرم دیگه اینجا حرف نزن.شما که 30 هزار تومان هم نداری پول یوزر هات را بدی و التماس میکنی تو راخدا پاپ اپ بخر
اینجا کلا نیا حرف بزن
در مورد مشکلات هم این هست
این اقا میاد مثلا 10000 ای پی میفروشه اما 3000تا میاد
بعد میگه ببخشید شریکم اشتباه کرده بود
بعد پول نداره 30000تومان پول یوزراش رابده میاد یاهو التماس میکنه پاپ اپ بخر

اون روز کلا پولامو خرج کرده بودم گفتم یکمی پاپ آپ بفروشم جیبم پر پول بشه .

من سر ماه پول یوزرهامو دادم .

ای بچه . اینقدر مثل بچه ها نرو مدرک بیار فایده نداره . جنایت نکردم که به پول نیاز داشتم پاپ آپ میفروختم . معلومه خیلی اعصابانی شدی الان میخوای منو درسته بخوری . :D مثلا که چی . خوب داشتم پاپ آپ میفروختم .

اصلا ما ورشکسته شما پیروز و پر افتخار = سایت وطن پاپ آپ بزرگ به مدیریت بی ادبان

خوب شد دلت خنک شد ؟ :D

سایتها پاپ آپ بجز چند تا سایت بزرگ الباقی به زودی جمع میکنن میخواد خوشت بیاد میخواد نیاد o_O

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
نزار کل صحبت های یاهو را بزارم که ابروت جلوی همه بره و یوزرهات بدونن چه کارهایی میکنی توی سایتت
واقعا زشته نزار اسکرین بگیرم
حرف دیگری بزنی همه را اسکرین در اینجا میزارم
دیگه هم پیام التماس نده تو راخدا پول ندارم بیا پاپ اپ بخر

من تو رو آدم حساب کردم آره میخواستم از سایتت درامد کسب کنم . بدبخت نگو آدم نبودی

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
من تو رو آدم حساب کردم آره میخواستم از سایتت درامد کسب کنم . بدبخت نگو آدم نبودی
متاسفانه شما بدبختی هستی که 30هزار تومان پول نداری و هزار بار التماس میکنی که شاید پاپ اپ بی کیفیت تو را مثلا من بخرم
وقتی اینقدر بدبختی حرف نزن شاید دلم سوخت خریدم
تو که خودت داری از سیستم من پول در میاری و اگر من نباشم هیچی نداری.یا من پاپ اپ نخرم از سیستم مستقیم پول کاربرانت حتی 30هزار تومان
پس دیگه حرف نزن

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653

من سر ماه پول یوزرهامو دادم .

ای بچه . اینقدر مثل بچه ها نرو مدرک بیار فایده نداره . جنایت نکردم که به پول نیاز داشتم پاپ آپ میفروختم . معلومه خیلی اعصابانی شدی الان میخوای منو درسته بخوری . :D مثلا که چی . خوب داشتم پاپ آپ میفروختم .

اصلا ما ورشکسته شما پیروز و پر افتخار = سایت وطن پاپ آپ بزرگ به مدیریت بی ادبان

خوب شد دلت خنک شد ؟ :D

سایتها پاپ آپ بجز چند تا سایت بزرگ الباقی به زودی جمع میکنن میخواد خوشت بیاد میخواد نیاد o_O
اره راست میگی به زودی خودت جمع میکنی حق داری.از الان دونسته شما درست میگی.
من واقعا حرفی ندارم وقتی این جملت خوندم با 30 هزار تومان

یعنی این جملت خوندم که با 30 هزار تومان جیبت پر پول میشه واقعا دلم سوخت
واقعا شما درست میگی
هیچ پستی را دیگه جواب نمیدم.از ته دل ....

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
متاسفانه شما بدبختی هستی که 30هزار تومان پول نداری و هزار بار التماس میکنی که شاید پاپ اپ بی کیفیت تو را مثلا من بخرم
وقتی اینقدر بدبختی حرف نزن شاید دلم سوخت خریدم
تو که خودت داری از سیستم من پول در میاری و اگر من نباشم هیچی نداری.یا من پاپ اپ نخرم از سیستم مستقیم پول کاربرانت حتی 30هزار تومان
پس دیگه حرف نزن

برو آدم بی چشم رو . فکر کردی داری الان چیکار میکنی ؟ مثل زنهای ... داری خودتو میکشی که چی بشه ؟ جنایت نکردم پاپ آپ میفروشم . تو هم از من پاپ آپ میخریدی بعد که سایتهاتو با پاپ اپ های من میکشیدی بالا میفروختی به بدبختهای این پی تی که نمیدونم زیر 500 الکساست بعد یک ماه بدبخت میفهمید که نه بابا گویا تبلیغ پاپ آپ خرید براش .

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
برو آدم بی چشم رو . فکر کردی داری الان چیکار میکنی ؟ مثل زنهای ... داری خودتو میکشی که چی بشه ؟ جنایت نکردم پاپ آپ میفروشم . تو هم از من پاپ آپ میخریدی بعد که سایتهاتو با پاپ اپ های من میکشیدی بالا میفروختی به بدبختهای این پی تی که نمیدونم زیر 500 الکساست بعد یک ماه بدبخت میفهمید که نه بابا گویا تبلیغ پاپ آپ خرید براش .
گفتم واقعا دلم سوخت برات هیچی نمیگم
اگر با 30هزار تومان جیبت پر پول میشه من هیچی نمیگم
واقعا هیچی نمیگم
موفق باشی شما

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
اره راست میگی به زودی خودت جمع میکنی حق داری.از الان دونسته شما درست میگی.
من واقعا حرفی ندارم وقتی این جملت خوندم با 30 هزار تومان

یعنی این جملت خوندم که با 30 هزار تومان جیبت پر پول میشه واقعا دلم سوخت
واقعا شما درست میگی
هیچ پستی را دیگه جواب نمیدم.از ته دل ....

آره شما پولدار ما فقیر برو خوش باش . امیداورم همیشه جیبت پر پول ولی ادمیتت صفره صفر .:rolleyes:

بالا