«به نام خدا»
خب اين تاپيک رو استارت ميکنيم براي تيم ملي ايران.
قصد داريم تاپيک جامع و مفيدي رو درست کنيم. همه در کنار هم و انشاالله که خاطرات خوبي رو هم درش تجربه کنيم ! چند مورد هست ميخوام يادآوري کنم و بهرحال توضيحاتي هست که بايد گفته بشه :
1- هدف اين تاپيک داشتن يک تاپيک کامل و جامع براي تيم ملي فوتبال و فوتسال ايران هست. ميخوايم تاپيک رو به گونه اي جلو ببريم که در آينده و در هنگام برگزاري تورنمنت هاي مختلف تاپيک جديدي استارت نشه و يا بهتر بگم، نيازي نباشه که استارت بشه.
2- اين تاپيک جاي هر گونه بحث - تبادل نظر - اطلاع رساني و ... در مورد تيم ملي فوتبال ايران در تمام رده هاي سني و تيم ملي فوتسال ايران خواهد بود.
3- يکي از مهم ترين نکاتي که دوست دارم در اين تاپيک رعايت بشه در خصوص گذاشتن اخبار هست. خواهشا چند نکته رو رعايت کنيد:
1-3 : اينکه به قوانين بخش فوتبال، در خصوص گذاشتن خبر در تاپيکهاي مختلف پايبند باشيد.
2-3 : فقط اخباري که ارزش خبري مفيدي دارند رو در تاپيک قرار بديد. مسلما هميشه بحث در مورد تيم ملي ايران هست. مثلا فلاني به اون يکي گفت دزد ! اون به اون يکي گفت بيسواد و ... نداريم ! فقط اخبار مفيد که مربوط به خود تيم باشه و نه حواشي اون.
3-3 : جدا خواهش ميکنم اخباري رو که ميخوايد در تاپيک قرار بديد اولا حتما منبع اون رو ذکر کنيد، و دوم اينکه لطفا از منابع معتبر بزاريد. مثلا اگر در وبلاگ آقاي X خبر گذاشته بودند مورينيو سرمربي تيم ملي ايران شد رو در تاپيک قرار نديد. فقط خبرگزاري هاي معتبر مثل : «گل» «ايسنا» «ايرنا» «پارس فوتبال» «فارس» و ...
4-3 : تا جايي که براتون مقدور هست اخبار رو در يک پست بزنيد. براي اين هم که، پست شما کيلومتري نشه و قابل خوندن باشه لطفا يک عکس کوچک قرار بديد + تيتر خبر و لينک دادن به منبع اصلي اون.
5-3 : خواهشا در صورتي که خواستيد مقاله و يا گزارش طولاني در تاپيک قرار بديد از همون روش بالا استفاده کنيد ولي اگر نه، مايل بوديد کل متن رو بزاريد جدا خواهش ميکنم متن رو خودتون ويرايش کنيد. براي مثال بين هر پاراگراف يک Enter بزنيد تا يک فاصله اي بينشون باشه و بشه خوند ! ولي خب باز هم اگه همون روش قبل رو استفاده کنيد مسلما بهتر خواهد بود.
4 - براي اينکه حرفمون مبني بر جامع و کامل بودن تاپيک حفظ بشه، در مواقعي که لازم باشه نظر سنجي هم اضافه ميشه تا از استارت احتمالي تاپيک هاي مربوطه جلوگيري بشه !
5- نظر هر کسي در جاي خودش محترم هست، ولي شما خودتون بايد احترام خودتون رو نگه داريد ! اگر انتقادي داريد ميشه خيلي با منطق و شيوه برخورد خوب اون رو مطرح کرد ! ولي اگر اين انتقاد همراه با توهين باشه مسلما امکان اين هست که طرفداران فرد مخاطب هم جواب رو به همون شيوه بدن و اين مساوي میشه با درگيري لفظي در تاپيک ! پس لطفا اگر خواستيد مثلا بگيد افشين قطبي مربي خوبي نيست نگيد فلاني دلال و دزد هست و اين #$$ لياقت نيمکت ايران رو نداره ! مشخص هست که شیوه برخورد و گفتار هر شخص نشانه شخصیت اون فرد هست.
6- خواهشا از هر گونه کل کل هاي رنگي (!) جدا خودداري کنيد.
7- قصد دارم پست دوم رو با يک عنوان مثل دفترچه خاطرت يا ايندکس خاطرات و ... رزرو کنم ! براي چي ؟ بر فرض در مقاطع زماني مختلف که اتفاق شيرين يا تلخي براي فوتبال ملي ما رخ ميده در اونجا ثبت بشه تا شايد مثلا 2 سال بعد يک مرجعی باشه براي يادآوري خاطرات (دسترسی سریع به لینک مربوطه !) اينکه من بعد از دو سال برم صفحه ... رو ببینم و يادم بياد مثلا در تیم ملی ما در اين روزها قهرمان آسيا شد... . والبته خاطراتمون هم در زمان حال خواهد بود. یعنی الان خاطره از سال 1340 تعریف نکنید ! و البته چشمم کور، خودم ایندکس هم میکنم :دی
- و در آخر اینکه این تاپیک به پیشنهاد و صلاحدید مدیر محترم بخش آقا ساسان استارت شد.
فایل های ضمیمه
Last edited: