• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
50660_news.jpg

سقوط ايران و صدر نشيني برزيل

تيم ملي در تازه ترین رده بندی فيفا 6 پله سقوط کرد و در رده 58 رده بندی جهانی و چهارم آسیا قرار گرفت.​

یادمه زمانه دادکان تیم 15 ام بودیم....یادش به خیر......

18 ام بودیم فکر کنم ! ولی واقعا یادش بخیر ! از آلمان بالاتر بودیم !!! برانکو تیم خوبی درست کرده بود انصافا، کاش مثل همون موقع ها بی دردسر میرفتیم جام جهانی
candlef.gif

رده ی کره شمالی جالبه !!!!!!

آره خدایی از بحرین هم پایین ترن بدبختا :D

حسام..!
4zul1t.gif

خب توی عکس پست اول اسمشون رو هم مینوشتی دیگه! به درد یکی مثل من که اینا رو نمیشناسه میخوره!
2entim0.jpg

امیر..!
4zul1t.gif

نه مهم همون جو تیم ملی ایران بود فقط !

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
نمیخواین دورخیز کنید واسه 2014؟

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
رنکینگ ایران در بهترین حالتش 15 بوده در Jul و Aug سال 2005 . کلآ بین سال 2004 و 2005 تیم رویایی ای داشت ایران . برانکو فوق العاده کار کرد . اون جام ملت ها هیچ وقت از ذهن هوادارها نمیره . بعد جام جهانی هم که آقایون بساز بفروشی که رفتن سازمان رو گرفتن دوره ای از حذف و ترور رو شروع کردن و اون مسائل سر فدارسیون اومد

الان 30 ساله که دارن دورخیز می کنن

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

با توجه به صحبت تاج باید 16 سال صبر کنیم تا این تیم های پایه به بزرگسال برسن. پس تاپیک 2026 را بزنید !
حالا 2026 کجا برگزار میشه ؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب الان خبرگزاری فارس یک خبری رو گذاشته مبنی بر انتخاب مجدد قطبی به عنوان سرمربی تیم :

A0506873.jpg

قطبي سرمربي تيم ملي ايران شد
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس پس از انجام مذاكرات نهايي بار ديگر به عنوان سرمربي تيم ملي ايران انتخاب شد.

البته من ایسنا رو چک کردم اونجا چیزی نیومده هنوز. ولی از اونجایی که فارس این خبر رو در صفحه اصلی خودش هم گذاشته میشه اعتماد کرد بهش !

amk

Registered User
لایک‌ها
9
ولی راستش اون موقع هم رنکینگ فیفا هم زیاد استاندارد نبودش هااا چون ما 15 ام بودیم ولی به هرحال از این تیم فعلی خیلی بهتر بودش......

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
افشین قطبی

پس از ناکامی در صعود به مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۱۰، فدراسیون فوتبال ایران قرارداد افشین قطبی را در سمت سرمربی تیم ملی تا مسابقات جام ملتهای آسیا در سال ۲۰۱۱ تمدید کرد. گپی با بهتاش فریبا سرمربی تیم مهرکام پارس تهران.

دویچه وله: در این روزها که فوتبال ایران پس از ناکامی در مسیر راهیابی به جام جهانی ۲۰۱۰ در رکود مجددی بسر می‌برد، می‌شود گفت که ابقای افشین قطبی در سمت سرمربی‌گری تیم ملی و تمدید قراردادشان نقطه‌ای امیدبخش در تاریکی است. نظر شما در این مورد چه هست؟

بهتاش فریبا: خب این نشان می‌دهد که فدراسیون دارد برنامه‌ی مدنی آماده می‌کند. برای این که ما بتوانیم برای جام جهانی آینده‌مان برنامه‌ریزی خوبی داشته باشیم. من امیدوارم که شرایط یکجوری پیش برود، چون واقعا ما حق‌مان امسال نبود که نرویم به جام جهانی. حالا کاری به مربیانی که آمدند و رفتند ندارم، ولی کلا به قرعه‌ای که بهمان خورده بود، به نظرم می‌آید که می‌توانیم راحت به جام جهانی برویم. ولی این را از دست دادیم. امتیازهای خوبی را اوایل بازی‌ها از دست دادیم. در پنج تا مسابقه شش امتیاز گرفتیم. اگر مسئله‌ی جدول را بخواهیم کنار بگذاریم، به نظر من آقای قطبی نتایج‌اش بد نبوده. یعنی سه تا بازی کردیم که دوتا خارج از خانه بوده: دوتا مساوی و بازی داخل خانه را هم بردیم. کاری به بحث فنی و چه نوع بازی کردن ندارم. بحث‌ام این است که از نظر امتیازگیری در شرایط عادی می‌تواند بد نباشد. یعنی از ۹ امتیاز، ۵ امتیاز گرفتن می‌تواند بد نباشد. من اتفاقا در یکی از برنامه‌های تلویزیونی هم گفتم که به نظر من ریسکی که آقای قطبی کرده، ریسک بزرگی نبوده. ریسکی بود که شاید خیلی‌از مربی‌ها می‌توانستند، حتا مربی‌های ایرانی‌مان می‌توانستند این ریسک را بکنند. چون هیچ کسی از مربی که سه تا بازی در پیش دارد و دوتا خارج از خانه بوده، توقع آنچنانی نمی‌توانسته داشته باشد. اگر نمی‌رفت به جام جهانی که نرفتیم، خیلی چیزی را سر آقای قطبی خراب نکردند. و اگر برعکس می‌شد و می‌رفتیم به جام جهانی، خب آقای قطبی یا هر آدم دیگری که می‌آمد قبول مسئولیت می‌کرد می‌شد سلطان.​
دویچه‌وله: آقای فریبا اگر این سه تا نتیجه‌ی تیم ملی که شما گفتید قابل قبول بود با دو مساوی در کره جنوبی و کره شمالی و پیروزی خانگی مقابل امارات متحده عربی، اگر از نتیجه بگذریم و به سبک بازی تیم ملی، مخصوصا در بازی آخر مقابل کره جنوبی در سئول نگاه بکنیم، آیا شما هم یکمقدار رشد تاکتیکی انسجام تیمی، فهم داخلی میان بازیکنان، مشاهده کردید؟ آیا آقای قطبی توانست یکمقدار جو تیمی، تاکتیک منسجم تیمی به تیم وارد بکند؟
بهتاش فریبا: باید بگویم که آقای قطبی با آمدنش پارسال خط مشی تازه‌ای درمربی‌های ما بوجود آورد و شرایط را یکجوری ایجاد کرد که یک ادبیات تازه‌ای اولا آورد که این خیلی مهم بود و من خیلی امیدوارم که آقای قطبی ادبیات خودش را حفظ بکند و بقول خودمان نیاید مثل ما ایرانی‌ها بشود. از هر تیمی بازی می‌کردند و از هر تیمی که می‌خورد، این نبود که زود حمله بکند به داور، زود حمله بکند به نوع بازی تیم حریف که بسته بازی کرد یا دفاعی بازی کرد. آقای قطبی هر بازیی را که باخت از تیم حریف تعریف کرد و به داوری حمله نکرد. این به نظر من یک بخش تازه‌ای بود که به ایران آمد و امیدوارم این حفظ بشود و مربی‌های دیگرمان هم بتوانند این خط را پیش ببرند. و اما در مورد کار فردی و این سه تا بازیی که آقای قطبی داشت. به نظر من یک روند جوانگرایی را آقای دایی در تیم ملی ما شروع کرد و این که کدام بازیکنان از کدام شهرستان از کدام تیم انتخاب می‌شود معلوم نبود. این حرکت از سمت آقای دایی شروع شد و آقای قطبی هم آن را ادامه داد. آوردن چند جوان گمنام به تیم ملی و پشتوانه درست کردن خب خیلی لازم بود. آقای دایی شروع کرد، آقای قطبی هم به نظر من صددرصد این را ادامه خواهد داد. چون نشان داد که جوانترهایی را دعوت می‌کند برای پشتیبانی و طبیعی بود که از نظر فنی و تاکتیکی با زمان کمی که آقای قطبی داشته، نمی‌تواند آنجوری تاثیر خاص زمانش را در تمرینات بگذارد، به نظر من جهتی پیدا کرده بود. فوتبالمان در این سه بازی یک نظم خاص پیدا کرده بود.​
دویچه‌وله: صحبت از خداحافظی اجباری هفت ملی‌پوش است. حتا حسین کعبی ۲۴ ساله به خاطر استفاده از مچ‌بند‌های سبز، حسین کعبی، محمد نصرتی، وحید هاشمیان، مهدی مهدوی‌کیا، علی کریمی، مسعود شجاعی و جواد نکونام. در این زمینه چه اطلاعات تازه‌ای شما برای ما دارید از داخل ایران؟
بهتاش فریبا: راستش این را من الان از شما می‌شنوم. اصلا چنین چیزی را من نشنیدم در فوتبال خودمان. من در ایران زندگی می‌کنم و واقعا الان این را از شما می‌شنوم. فقط بحث خداحافظی آقای مهدوی‌کیا و آقای کریمی بود که به نظر من می‌آید که آقای مهدوی‌کیا خیلی عاقلانه عمل کرد و باید دیگر خداحافظی می‌کرد. چون جوان‌هایی آمده بودند که بتوانند جای ایشان را پربکنند. بازیکن با اخلاق و با سابقه‌مان، آقای علی کریمی هم شرایط یکجوری است که به نظرم می‌آید نتواند تحمل اوضاع سنگین و طولانی را داشته باشد و در نهایت تصمیم به خداحافظی گرفت. من فکر می‌کنم تصمیم خداحافظی این دو بازیکن کاملا فنی است و این مسایل جانبی به نظرم نمی‌رسد. این مسئله‌ای هم که شما گفتید من نشنیدم و زیاد هم دوست ندارم وارد این داستان بشوم.​
مصاحبه‌گر: فرید اشرفیان

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
فیفا: دارندگان مچ‌بند سبز جریمه نمی شوند​

فدراسیون بین المللی فوتبال، فیفا، فدراسیون فوتبال ایران را به دلیل استفاده بازیکنان این تیم از مچ بندهای سبز رنگ در دیدار با کره جنوبی در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی 2010 جریمه نخواهد کرد.

به گزارش مهر، فیفا هفته گذشته اعلام کرد تمام گزارش های مربوط به دیدار تیم های ایران - کره جنوبی در تاریخ 17 ژوئن (27 خرداد) را مطالعه می کند و سپس در خصوص اینکه بازیکنان یا فدراسیون نامبرده قانون شکنی کرده اند، نظر خود را اعلام خواهد کرد.

طبق قوانین اتحادیه بین المللی فوتبال، چنانچه یک بازیکن در تیمی مجبور شود که با شعار و یا نماد سیاسی و مذهبی وارد میدان شود، آن تیم از طرف برگزارکنندگان و یا فیفا با محرومیت مواجه می شود.

فیفا در نامه الکترونیکی که روز پنج شنبه به فدراسیون فوتبال ایران ارسال کرد، نوشت:" ما گزارش بازی را دریافت کردیم اما در این گزارش هیچ اشاره ای به مچ بندها نشده بود. این بدین معنی است که هیچ تصمیمی در این خصوص اتخاذ نخواهد شد.

فیفا هفته گذشته از فدراسیون فوتبال ایران خواست تا در خصوص گزارش رسانه های ایرانی در مورد مچ بندهای سبز بازیکنان ایرانی توضیح دهد. فدراسیون فوتبال ایران هم در نامه ای توضیح داد که هیچ بازیکنی به این دلیل از سوی مقامات فوتبال این کشور جریمه نشده است.

جالبه ...

منبع

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
صحبتهای آجرلو با کفاشیان هم جالب بود!

کفاشیان سرخ و سفید میشد

آجرلو می گفت شجاعت داشته باش بگو انتخاب دایی ورزشی نبوده و سیاسی بوده و شجاعت داشته باش استعفا بده و برو!

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
کفاشیان: قطبی هنوز سرمربی تیم ملی نشده!

رئیس فدراسیون فوتبال در تازه ترین اظهار نظر خود گفت: افشین قطبی هنوز به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب نشده و تا پایان هفته سرمربی تیم ملی را معرفی خواهیم کرد.

به گزارش مهر، درحالی که خبر توافق قطعی افشین قطبی با فدراسیون فوتبال برای دو سال هدایت تیم ملی منتشر شده است و از سوی برخی مسئولان فدراسیون فوتبال نیز مورد تاکید قرار گرفته است، علی کفاشیان عصر شنبه به سایت خبری فدراسیون فوتبال گفت: طی مذاکراتی که با مدیر برنامه های وی صورت گرفت و با تغییر در برخی نکات قرارداد وی مقرر شد تا پس از قطعی شدن قرار داد و امضا از سوی قطبی، فدراسیون اقدامات لازم را در دستور کاری خود قرار دهد.

وی در ادامه بیان کرد: از قطبی خواستیم تا حتی المقدور دستیاران خود را ایرانی انتخاب کند که به طور مستمر کادر فنی در کنار تیم ملی باشند. البته اگر دستیاران وی خارجی هم باشند به مشکلی بر نخواهیم خورد.
کفاشیان افزود: تاکنون فقط مذاکرات اولیه صورت گرفته و تا امضا ء قرار داد هنوز قطبی سرمربی تیم ملی نخواهد بود. اما اگر تا پایان هفته قرار داد وی امضا شود، قطبی از ابتدای مردادماه به طور رسمی کار خود را به عنوان سرمربی تیم ملی آغاز خواهد کرد.

مچ‌بندهاي سبز در راديو گفت‌وگو

براي امتحان ما هم كه شده اول به وبلاگ برنامه تشريف ببريد و بعد هم شنبه ساعت 10 شب (22) بياييد روي خط برنامه و كامنت وبلاگ و در جريان بحث سهيم شويد مثلا اين هفته يعني 13 تير ماه كه بحث ما فوتباله (از همه چي اون از مچ‌بند تا...)

با گذشت بيش از دو هفته از ناكامي تيم‌ملي فوتبال در صعود به جام‌جهاني، سكوت صداوسيما درباره اين مسابقات ادامه دارد و هنوز كمترين تحليلي از اين شكست در رسانه ملي منعكس نشده است. اما اگر حوصله اين را داريد كه شب‌ها به راديو گوش بدهيد بايد مژده بدهيم كه امشب راديو گفت‌وگو در نشستي با مسوولان و كارشناسان به اين موضوع خواهد پرداخت.

مازيار ناظمي مجري مسلط و متفاوت راديو كه اجراي برنامه جديد «تريبون آزاد ورزش» در راديو گفت‌وگو را برعهده دارد، در وبلاگ خود درباره برنامه امشب نوشته است: «يك برنامه‌اي راه انداخته‌ايم كه مي‌خواهد با رودربايستي كمتر، سايه و روشن‌هاي ورزش ايران را بازگو كند براي اينكه با بقيه برنامه‌ها يك تفاوت مهم داشته باشد يك وبلاگ دارد (اينجا)، ممكن است بگوييد برو بابا دلت خوشه! اگر راست مي‌گي راجع به فلان موضوع و فلاني بگو يا اگر راست مي‌گي بيا انتقادات ما را پخش كن و... براي امتحان ما هم كه شده اول به وبلاگ برنامه تشريف ببريد و بعد هم شنبه ساعت 10 شب (22) بياييد روي خط برنامه و كامنت وبلاگ و در جريان بحث سهيم شويد مثلا اين هفته يعني 13 تير ماه كه بحث ما فوتباله (از همه چي اون از مچ‌بند تا...)

طبق نوشته وبلاگ برنامه قرار است در برنامه امشب مهدي تاج، نايب رئيس فدراسيون فوتبال، امير حاج‌رضايي و سيدجلال يحيي‌زاده نماينده مجلس شوراي اسلامي حاضر باشند و به بحث بپردازند.
در اين شرايط كه هيچ مسوولي پاسخگوي هيچ اتفاقي نيست، اگر خيلي پايه‌ايد مي‌توانيد روي وبلاگ برنامه پيام بگذاريد يا با تلفن مستقيم برنامه تماس بگيريد و پرسش‌هايتان را درباره وضعيت فوتبال مطرح كنيد.

Last edited by a moderator:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب در ادامه اون پست مربوط به فوتسال باید گفت تیم ملی فوتسال ایران بدون 8 بازیکن اصلی خودش به فینال رسید و باید برابر برزیل بازی کنه.

تیم ملی اکراین رو در یک چهارم و چک رو در نیمه نهایی شکست داد تا بدون بازیکنان اصلیش یک پای فینال جام جهانی کوچک باشد.

افتخار میکنیم به داشتن چنین تیمی. یک خبر هم خبرگزاری فارس گذاشته در رابطه با جوایز مسابقات که اینجا لینکش رو میزارم.

A0703954.jpg

تقسيم پاداش بازيكنان فردا در رختكن
خبرگزاري فارس: پاداش مقام اولي يا دومي مسابقات جايزه بزرگ برزيل، بلافاصله بعد از بازي فينال در رختكن بين ملي‌پوشان تقسيم خواهد شد.

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
فوتسال همیشه امیدوار کننده بوده
دمشون گرم

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
قطبي نيز لطف دارد اما به نظر من بايد به جوان‌ها ميدان داد و حالا زماني است كه بايد تيم ملي را به دست جوانان بسپاريم. من هم براي بازيكن تيم ملي و سرمربي آرزوي موفقيت دارم.

ایسنا: علي كريمي گفت: دوست دارم شرايطي به وجود بيايد تا بتوانم در تيم محبوبم بازي كنم.

علي كريمي پس از جلسه‌ي 30 دقيقه‌اش با عباس انصاري‌فرد در جمع خبرنگاران گفت: پرسپوليس تيم محبوب من است و از اين تيم پيشرفت كرده‌ام و دوست دارم بار ديگر در پرسپوليس بازي كنم و در اين تيم بمانم.

وي درباره‌ي جلسه‌ي امروز گفت: جلسه‌ي بسيار خوبي بود و درباره‌ي مسائل مختلف صحبت كرديم.

كريمي در پاسخ به اين سوال كه آيا قرارداد شما با پرسپوليس تمديد مي‌شود به اين كلمه بسنده كرد، انشاء الله.

او در پاسخ به اصرار خبرنگاران بار ديگر تاكيد كرد: تا سه‌شنبه منتظر باشيد. اگر شرايط خوب پيش برود دوست دارم با پرسپوليس ادامه دهم.

كريمي از صحبت درباره‌ي كادر فني پرسپوليس خودداري كرد و گفت: اين مسائل مربوط به من بازيكن نمي‌شود و مديريت باشگاه حتما نظراتي دارد.

وي با تاييد خبر پيشنهاد باشگاه استيل آذين گفت: از اين باشگاه و چند تيم ديگر پيشنهاد دارم اما به خاطر پرسپوليس به هيچ تيم ديگري فكر نكرده‌ام.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا شرايطي مالي براي پرسپوليس داريد، گفت: وقتي مي‌گويم بايد درباره‌ي شرايط مختلف صحبت كنيم وضعيت قرارداد مالي جزوي از كل قرارداد است.

وي در پاسخ به اين سوال كه دوري شما از تمرينات آيا باعث نشده كه از آمادگي‌تان كم شود،‌ گفت: با توجه به اين كه درگير بازي‌هاي تيم ملي بوده‌ام نسبت به ساير بازيكنان تعطيلي كمتري داشته‌ام و در چهار – پنج روز گذشته هم به صورت انفرادي كار كرده‌ام.

كريمي در پاسخ به سوال خبرنگاري كه مدعي شده بود كه قطبي اعلام كرده كريمي را بار ديگر به تيم ملي دعوت مي‌كند، گفت: قطبي نيز لطف دارد اما به نظر من بايد به جوان‌ها ميدان داد و حالا زماني است كه بايد تيم ملي را به دست جوانان بسپاريم. من هم براي بازيكن تيم ملي و سرمربي آرزوي موفقيت دارم.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
مثل اینکه فوتسال توی فینال 7-1 به برزیل بازی رو باخت ه!

بازم خوب ه! یکی تونست ه بزنه! تازه دو رقمی هم نشده!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
مثل اینکه فوتسال توی فینال 7-1 به برزیل بازی رو باخت ه!

بازم خوب ه! یکی تونست ه بزنه! تازه دو رقمی هم نشده!

آره
بازم دمشون گرم ، بدون 8 بازیکن اصلی دوم شدن

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال به منظور عقد قرارداد نهايي با فدراسيون، فردا شب به ايران باز مي‌گردد.

بنابر اظهارات مديربرنامه هاي قطبي، اين مربي فردا شب به ايران بازمي گردد تا قرارداد جديد خود با فدارسيون فوتبال را امضا كند.

قطبي با خواسته‌هاي مسئولان ايران موافقت كرده است و چهارشنبه با حضور در فدراسيون قرارداد خود را به ثبت خواهد رساند.

تيم ملي فوتبال ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 افريقاي جنوبي پس از آنكه با علي دايي نتوانست نتيجه مناسب را كسب كند، افشين قطبي را براي 3 مسابقه آخر روي نيمكت خود ديد كه اين مربي علي‌رغم قول صعود به جام جهاني نتوانست امتيازات لازم را جمع آوري كرده و تيم ملي فوتبال ايران در ميان 5 تيم گروه در مكان چهارم قرار گرفت و از صعود به جام جهاني باز ماند.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
مهاجم تيم ملي فوتبال ايران در گفت وگويي با سايت شخصي‌اش اظهار كرد: تيم ملي فوتبال ايران پتانسيل بسيار خوبي داشت اما، با بدشانسي و هم‌چنين تعويض پي‌درپي کادرفني از رسيدن به جام جهاني ‌٢٠١٠ در آفريقاي جنوبي بازماند. آرزوي من و ساير بازيکنان اين بود که تيم ملي را به جام جهاني ببريم و با اين کار دل مردم عزيز کشورمان را شاد کنيم، اما متاسفانه چنين نشد. اکنون در مقطعي قرار گرفته‌ام که ترجيح مي دهم جوان ها جاي مرا در تيم ملي بگيرند و اميدوارم تيم ملي فوتبال ايران در رقابت‌هاي آتي همواره موفق و پيروز باشد.

ستاره‌ي ايراني تيم فوتبال بوخوم در ادامه به وضعيتش در اين تيم اشاره کرد و افزود: تمام سعي و تلاشم را به کار مي بندم تا در ادامه دوران فوتبال خود با نام ايران و به عنوان يک ايراني در تيم هاي خارجي بدرخشم. درحال حاضر بوخوم در اردوي آمادگي پيش فصل در سن گالن سوئيس حضور دارد. من هم نخستين جلسه تمريني خود را با بوخوم روز يک‌شنبه برگزار کردم. البته به دليل حضور در تيم ملي نتوانستم در اولين جلسات تمريني تيم حضور داشته باشم.

هاشميان افزود: اميدوارم روزي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران شوم تا بتوانم تجربيات خود را در اختيار اين تيم قرار دهم و حضور در جام جهاني که در زمان بازي يک بار موفق به انجام آن نشدم را به عنوان سرمربي به انجام برسانم.

* بيوگرافي:

زماني که در دقايق ابتدايي ديدار تيم هاي ايران و قزاقستان در چارچوب بازي هاي آسيايي بانکوک يک جوان جوياي نام ايراني با ضربه اي استادانه توپ را به قعر دروازه حريف فرستاد، تلويزيون تايلند نام "وحيد هاشميان" را روي تصوير به نمايش درآورد تا زننده نخستين گل ايران در اين رقابت ها را نشان دهد. همانجا بود که بسياري از مردم با نام او به عنوان يک مهاجم آشنا شدند.

وحيد مثل بسياري ديگر از فوتباليست هاي تهراني بازي خود را از محله هاي جنوب شهر آغاز کرد. در سال ‌١٣٧٣ او به همراه تيم جوانان فتح تهران از دسته دوم به دسته اول صعود کرد و يک سال بعد به همراه اين تيم عنوان سوم جوانان باشگاه هاي تهران را به دست آورد.

در سال ‌١٩٧٥، هاشميان به همراه تيم بزرگسالان فتح نايب قهرمان باشگاه هاي تهران شد و پس از آن به تيم فوتبال پاس که از تيم هاي صاحبنام ايران است، پيوست.

وي در سال ‌١٣٧٧ با سبزپوشان پاس به عنوان نايب قهرماني ليگ کشور دست يافت و از همين تيم نيز در جمع ملي پوشان کشورمان حاضر شد و توانست مدال طلاي بازي هاي آسيايي بانکوک را برگردن بياويزد.

بازي هاي خوب وحيد باعث شد که مديران استعداد يابي هامبورگ با مسوولان وقت پاس تماس حاصل کنند.

گفت و گوها بين مقامات هامبورگ و پاس نتيجه مثبت داد و هاشميان به عنوان پنجمين بازيکن ايراني به بوندس ليگا راه يافت.

هاشميان در فصل نخست حضورش در هامبورگ فرصت چنداني براي عرضه اندام نيافت، اما در همان دقايقي که به ميدان رفت موفق شد يک گل برابر ترابوزان اسپور ترکيه در رقابت هاي مقدماتي جام باشگاه هاي اروپا به ثمر برساند.

وحيد در فصل ‌٢٠٠٠-1999 به همراه هامبورگ عنوان سوم بوندس ليگا را به دست آورد. او به همراه تيم ملي کشورمان در سال ‌٢٠٠٠ نيز موفق شد قهرماني مسابقات غرب آسيا را در اردن به چنگ آورد.

اما جو حاکم بر اردوي تيم ملي و همچنين اختلاف با فدراسيون فوتبال وقت باعث شد وحيد به مدت ‌٣/٥ سال از تيم ملي فاصله بگيرد.

در ادامه يک مصدوميت اجازه هنرنمايي را از وحيد گرفت و پس از يک دوره بسيار سخت، ستاره فوتبال ايران سر از تيم فوتبال بوخوم در دسته دوم بوندس ليگا درآورد.

هاشميان در دسته دوم بوندس ليگا نيز بسيار خوش درخشيد و توانست با مربيگري پيتر نويرورر در فصل ‌٢٠٠٣-2002 به دسته اول بوندس ليگا بازگردد.

در اين فصل هاشميان بيشتر به عنوان يار جانشين به ميدان مي آمد و موفق شد ‌١٠ گل حساس نيز براي بوخوم به ثمر برساند.

اما اوج هنرنمايي هلي کوپتر به فصل ‌٢٠٠٤-2003 بازمي گردد که توانست با زدن ‌١٦ گل رکورد خوبي را از خود برجاي بگذارد. بوخوم به لطف گل هاي او توانست به رقابت هاي جام يوفا راه يابد.

هاشميان فصل ‌٢٠٠٥-2004 را در بايرن مونيخ سپري کرد، اما اعتقادات فليکس ماگات باعث شد تا فوتبال آلمان از هنرنمايي هاي هاشميان بي نصيب بماند، اما در نهايت او به همراه سرخ پوشان باواريايي به مقام قهرماني بوندس ليگا و ليگاپوکال رسيد.

هاشميان در بازگشت مجدد به تيم ملي نيز بسيار خوش درخشيد و با گل هاي حساسش مقابل قطر و ژاپن راه صعود ايران به رقابت هاي جام جهاني ‌٢٠٠٦ را هموار کرد.

او حتي در رقابت هاي مقدماتي جام ملت هاي آسيا نيز با زدن يک گل حساس به کره جنوبي روحيه فوق العاده به ايران پس از نتيجه نااميدکننده مساوي مقابل سوريه در تهران داد.

وحيد هاشميان متولد سي‌ام تيرماه ‌١٣٥٥ است.

sasan s: پس از چندين بار خواهش و تذكر مجددا پستها در فاصله كم و به صورت تك پستي گذاشته شده است . ضمنا قبلا هم گفته شده بود عنوان خبر رو در تايتل نگذاريد .

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
متن كامل نامه‌ي خداحافظي مهدوي‌كيا از تيم ملي
زنگ خطر براي فوتبال ايران به صدا در آمده است
مردم به خوبي بين ما وطن‌فروشان و شما وطن‌پرستان قضاوت خواهند كرد!

به گزارش خبرنگار «ورزشي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين نامه كه در وب سايت شخصي‌ مهدوي كيا انتشار يافته است، كاپيتان تيم ملي از دلايلش براي خداحافظي از تيم ملي گفته است.

او عنوان كرده قصد دارد به بازيكنان جوانتر شانس حضور در تيم ملي را بدهد و براي تيم ملي ايران در آينده آرزوي بهترين‌ها را دارد.

بازيكن 32 ساله اينتراخت فرانكفورت در اين نامه همچنين از خانواده‌ و هواداران، همبازيان و مربيان و البته تمام كساني كه به او كمك كرده‌اند، تشكر كرده است.

به نام پروردگار يكتا

با درود بر مردم با فرهنگ و متمدن ايران در سراسر دنيا

در ابتدا با شما سخن مي‌گويم كه در همه حال و همواره حامي و پشتيبان تيم ملي و بازيكنان آن بوده ايد و در تمامي پيروزي‌ها و شكست‌ها در كنار ما و در غم‌ها و شادي‌هاي يكديگر شريك بوده‌ايم، با پيروزي‌هاي تيم ملي اشك شوق و با شكست‌ها گريسته‌ايد.

تلاش براي سربلندي ايران و به وجود آوردن لحظات شاد و زيبا براي شما، از وظايف اصلي من و همبازيانم در طول اين سال‌ها بوده است، اما از جهت شكست‌ها و لحظات بدي كه در ذهن شما نشانده‌ايم، به نوبه خود از همه شما عذرخواهي مي‌كنم و براي تك تك شما عزيزان آرزوي سلامتي و موفقيت در راه رسيدن به اهداف‌تان را دارم.

اولين باري كه با پيراهن تيم ملي به ميدان رفتم را فراموش نخواهم كرد و مدت حضورم در تيم ملي از بهترين زمان عمرم به حساب مي‌آيد، از آنجا كه در عمل به جوانگرايي اعتقاد خاصي داشته‌ام و به همين دليل از شركت در بسياري از بازي‌هاي ملي به خاطر حضور جوانان و تجربه‌اندوزي آنان، صرفنظر كرده‌ام، زمان را مناسب مي‌بينم كه براي هميشه از فوتبال ملي كناره گيري كرده تا اين جوانان برومند و توانا در سال‌هاي آينده افتخارات بي‌شماري را براي ايران به ارمغان آورند.

آرزوي موفقيت مي‌كنم براي تيمي كه هميشه عاشقانه دوستش داشته‌ام و براي سربلندي‌اش تلاش كرده‌ام و از اين به بعد عنوان هوادار و حامي، بازي‌هاي تيم ملي را دنبال خواهم كرد.

از مربيان عزيزم، بازيكناني كه در طول اين سال‌ها در تيم ملي همبازي بوده ايم و هميشه از دوستان خوب من هستند، از تمامي عزيزاني كه در طول اين سال‌ها افتخار همكاري با آنها در تيم ملي را داشته‌ام، از مطبوعات و رسانه‌هاي ورزشي كه هميشه سعي كرده‌ام احترام متقابلي بين ما باشد، از همه شما صميمانه تشكر و قدرداني مي‌كنم.

از تك تك اعضاي خانواده‌ام، دوستان خوبم در سراسر دنيا كه همواره مرا ياري كرده‌اند، از همسرم و دختر عزيزم كه در طول اين سال‌ها به علت حضورم در اردوها و مسابقات بيشتر اوقات را تنها بوده‌اند و سهم بزرگي در موفقيت‌هاي من داشته‌اند صميمانه تشكر و قدرداني مي‌كنم و در پايان بعد از هفته‌ها سكوت لازم مي‌دانم كه نسبت به دو نكته اظهار نظر كرده و بعد از اين هيچ اظهارنظر و مصاحبه‌اي در مورد تيم ملي و فوتبال ايران انجام نخواهم داد.

اول آن كه همه مي‌دانيم با راه نيافتن تيم ملي به جام جهاني و حذف نمايندگان فوتبال ما از جام باشگاه‌هاي آسيا، زنگ خطر براي فوتبال ايران به صدا در آمده است.

از تمامي پيشكسوتان و اهالي فوتبال كه در فوتبال اين مملكت زحمت كشيده‌اند و دلشان براي فوتبال ايران مي‌سوزد، درخواست مي‌كنم دست به دست هم داده و با همت و تلاش و دور انديشي شرايطي را به وجود آوريد تا فوتبال ايران به جايگاهي كه استحقاقش را دارد، باز گردد و از مسوولين فوتبال كشور و افرادي كه به هر نحوي در اداره فوتبال ايران نقشي دارند، خواهش مي‌كنم به جاي نامه‌نگاري و پيگيري مسايلي كه اصولا از وظايف آنها به شمار نمي‌رود، به دنبال اجراي طرحي منظم و دقيق و دراز مدت همراه با امكانات لازم براي فوتبال ايران باشند، به مانند ديگر كشورهاي آسيايي كه در فوتبال در حال پيشرفت هستند، تا در آينده شاهد شكوفايي و درخشش فوتبال ايران در سطح آسيا و جهان باشيم.

كلام آخرم خطاب به افرادي است كه بازيكنان ملي را وطن‌فروش! خوانده‌اند:

شما با ارائه كدام مدرك و با چه جراتي به خود اجازه مي‌دهيد در مورد بازيكنان ملي اين گونه قضاوت كنيد.

بازيكناني كه در طول اين سال‌ها با كوچك‌ترين چشم داشتي با تحمل اردوهاي سخت و طاقت فرسا و فشارهاي روحي و رواني ناشي از بازي‌هاي مهم و سرنوشت ساز ملي و تحمل دوري از خانواده‌هايشان، تنها به دنبال كسب افتخار براي وطن و مردم‌شان بوده‌اند و تلاش نموده‌اند در تمامي مسابقات آسيايي و جهاني و ليگ‌هاي معتبر اروپايي از اعتبار ايران و فوتبال ايران دفاع كنند.

بازيكنان ملي همه اين تلاش‌ها را نكرده‌اند كه حالا شما افراد اندك آنها را با اين القاب ناشايست بخوانيد.

توصيه مي‌كنم، شب هنگام كه سر بر بالين مي‌گذاريد، كمي به شرف و وجدان فكر كنيد تا فردا روز قبل از بيان هر مطلبي اين دو ارزش انساني كه در وجود هر انساني بايد پيدا شود، را مد نظر قرار داده و از اين به بعد بازيكنان ملي را با القابي كه شايسته آنهاست بخوانيد.

كارنامه ما در راه به دست آوردن عزت و افتخار براي وطن و مردم داراي نمرات خوب و بد بسياري است، اما هرچه هست روشن است، از شما تقاضا دارم با ارائه نام و كارنامه خود، به ما اين افتخار را بدهيد تا با ورق زدن كارنامه درخشان و زرين وطن پرستي‌تان، ما نيز مقداري بر وطن پرستي خود بيفزاييم، گر چه معتقدم مردم به خوبي بين ما وطن‌فروشان و شما وطن‌پرستان قضاوت خواهند كرد.

بازيكنان تيم ملي هميشه سعي كرده‌اند، نماينده شايسته‌اي براي مردم كشورشان باشند. از اين رو در ميادين جوانمردانه حضور پيدا كرده‌اند و تخلفات كمي را مرتكب شده‌اند، گر چه بسياري از بازي‌ها را باخته‌ايم، ولي اخلاق را فراموش نكرده ايم.

در اين دوره نيز تيم ما كمترين تخلفات را داشت و به عنوان كاپيتان تيم از تك تك بازيكنان متشكرم و از آنها دفاع مي‌كنم.

لازم به ذكر است كه بررسي تخلفات در بازي‌هاي بين‌المللي فوتبال فقط بر عهده فدراسيون فوتبال جهاني فيفاست و نه هيچ فرد و سازمان ديگري.

با آرزوي سلامتي و موفقيت براي همه ايرانيان.
Multimedia%5Cpics%5C1388%5C4%5Csport%5C299.jpg

Multimedia%5Cpics%5C1388%5C4%5Csport%5C300.jpg

Multimedia%5Cpics%5C1388%5C4%5Csport%5C301.jpg

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
فارس: نايب رئيس فدراسيون فوتبال جزييات قرارداد افشين قطبي براي هدايت تيم ملي ايران را اعلام كرد.

مهدي تاج در خصوص مدت قرارداد افشين قطبي عنوان كرد: قرارداد قطبي در 3 فصل تنظيم شده است. قرارداد اين مربي تا پايان جام ملت‌هاي آسيا 2011 يعني يك سال و 9 ماه (21 ماهه) است اما پس از يك سال و 3 ماه عملكرد اين مربي را بررسي مي كنيم. در صورت رضايت دو طرف اين قرارداد تمديد مي‌شود كه اين فصل دوم است. فصل سوم نيز اين است كه در صورت موفقيت، قرارداد قطبي تمديد خواهد شد و در غير اين صورت با تفاهم لغو مي‌شود.

وي در خصوص مبلغ قرارداد سرمربي تيم ملي گفت: دوست نداريم فعلا مبلغ قرارداد را رسانه‌اي كنيم و در صورت صلاحديد بعدا اين موضوع را با هماهنگي با قطبي به اطلاع مردم خواهيم رساند.

نايب رئيس فدارسيون فوتبال در مورد برخي از بندهاي قرارداد قطبي اظهار داشت: ‌نكات ضروري در قرارداد اين مربي ديده مي‌شود. ما از او خواسته‌ايم فرصت براي رشد جوانان و بزرگان فوتبال كه قصد كمك به تيم ملي را دارند، باز باشد و همه راحت‌تر به تيم ملي كمك كنند. همچنين نگاه ويژه‌اي به تيم اميد شود.

تاج افزود: كميته فني فدراسيون فوتبال نيز كه همه از مربيان سابق تيم ملي ايران هستند بنا است با ديدن بازي‌هاي تيم ملي و نقاط ضعف و قوت بيشتر به قطبي كمك كنند و در مقابل سرمربي تيم ملي نيز انتقاد پذير و توسعه پذير باشد.

وي در خصوص كادر فني تيم ملي يادآور شد: ابتدا به دنبال اين هستيم تا قطبي شروع به كار كند و سپس در جلسات بعدي در خصوص كادر فني به گفت و گو بپردازيم اما به دنبال اين هستيم كه از مربيان داخلي در كنار سرمربي تيم ملي استفاده كنيم.
تاج درباره برنامه‌ريزي‌هاي جديد فدراسيون فوتبال براي تيم ملي گفت: كميته فني از چندي پيش شروع به كار كرده و به دنبال برنامه‌ريزي مناسب طبق برنامه‌هاي قطبي است. تيم ملي ايران 12 آگوست (21 مرداد) يك بازي دوستانه انجام خواهد داد.

تاج گفت: قطبي امشب وارد ايران خواهد شد و فردا در نشست مطبوعاتي پاسخگوي رسانه‌ها خواهد بود.

وي در خصوص شروع نهمين دوره ليگ برتر خاطرنشان كرد: اميدوارم امسال ليگ پويايي داشته باشيم و از همين جا به تمام باشگاه‌ها و بازيكنان اعلام مي‌كنيم كه منشور اخلاقي بيشتر و با قدرت‌تر از سال گذشته رعايت خواهد شد تا از اتفاقات ناهنجار در فوتبال جلوگيري شود.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هاشميان در بازگشت مجددش به تيم ملي نيز بسيار خوش درخشيد و با گل هاي حساسش مقابل قطر و ژاپن راه صعود ايران به رقابت هاي جام جهاني 2006 را هموار کرد.

پس از خداحافظي علي کريمي و مهدي مهدوي کيا، سومين بازيکن تيم ملي هم اعلام بازنشستگي کرد. وحيد هاشميان در سايت شخصي اش از کناره گيري اش از تيم ملي خبر داد.

اين مهاجم 33 ساله درباره دلايل کناره گيري اش از بازي هاي ملي توضيح داد دوست دارد جاي خود را در تيم ملي فوتبال ايران به بازيکنان جوان تر بدهد و براي اين تيم آرزوي موفقيت کرد.

وي گفت؛ «تيم ملي فوتبال ايران پتانسيل بسيار خوبي داشت اما با بدشانسي و همچنين تعويض پي درپي کادر فني از رسيدن به جام جهاني 2010 در آفريقاي جنوبي بازماند. آرزوي من و ساير بازيکنان اين بود که تيم ملي را به جام جهاني ببريم و با اين کار دل مردم عزيز کشورمان را شاد کنيم، اما متاسفانه چنين نشد. اکنون در مقطعي قرار گرفته ام که ترجيح مي دهم جوان ها جاي مرا در تيم ملي بگيرند و اميدوارم تيم ملي فوتبال ايران در رقابت هاي آتي همواره موفق و پيروز باشد.»

از اين به بعد هلي کوپتر (لقب هاشميان) بايد تنها به فکر بازي در تيم باشگاهي اش بوخوم باشد؛ «تمام سعي و تلاشم را به کار مي بندم تا در ادامه دوران فوتبال خود با نام ايران و به عنوان يک ايراني در تيم هاي خارجي بدرخشم.»

جالب اينکه هاشميان پس از خداحافظي اش آرزو کرد روزي دوباره به تيم ملي برگردد البته در پست سرمربي تيم ملي؛ «اميدوارم روزي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران شوم تا بتوانم تجربيات خود را در اختيار اين تيم قرار دهم و حضور در جام جهاني که در زمان بازي يک بار موفق به انجام آن شدم را به عنوان سرمربي به انجام برسانم.»

به هر حال با توجه به سن و سال هاشميان قابل پيش بيني بود که او پس از نرسيدن ايران به جام جهاني از تيم ملي کناره گيري کند. او پيش از اين هم گفته بود روي اين مساله فکر خواهد کرد و از آنجا که براي جام جهاني 2014 نمي رسيد تصميم درستي گرفت. به هر حال بايد پذيرفت وحيد هاشميان هم يکي از مهاجمان بزرگ تاريخ فوتبال ايران بود که به ويژه در رسيدن ايران به جام جهاني 2006 نقش قابل توجهي ايفا کرد.

نگاهي به دوران ورزشي هاشميان

وحيد هاشميان در سال 1377 به تيم ملي ايران راه پيدا کرد و توانست مدال طلاي بازي هاي آسيايي بانکوک را بر گردن بياويزد. بازي هاي خوب وحيد در آن رقابت ها باعث شد هاشميان از پاس به هامبورگ منتقل شود و به عنوان پنجمين بازيکن ايراني به بوندس ليگا راه يافت. اين بازيکن پس از يک دوره دو ساله ناموفق در هامبورگ به بوخوم پيوست و در دسته دوم بوندس ليگا نيز بسيار خوش درخشيد و توانست با مربيگري پيتر نويرورر در فصل 2003-2002 به دسته اول بوندس ليگا بازگردد.

اما اوج هنرنمايي هلي کوپتر به فصل 2004-2003 بازمي گردد که توانست با زدن 16 گل رکورد خوبي را از خود برجاي بگذارد. بوخوم به لطف گل هاي او توانست به رقابت هاي جام يوفا راه يابد. هاشميان فصل 2005-2004 را در بايرن مونيخ سپري کرد، اما در آنجا چندان مورد استفاده قرار نگرفت و راهي هانوفر شد و پس از سه سال بازي در هانوفر مجدداً به بوخوم بازگشت.

هاشميان در بازگشت مجددش به تيم ملي نيز بسيار خوش درخشيد و با گل هاي حساسش مقابل قطر و ژاپن راه صعود ايران به رقابت هاي جام جهاني 2006 را هموار کرد.
وي پس از پشت سر گذاشتن يک فصل نااميد کننده در بوخوم اميدوار است در فصل آينده دوباره خوش بدرخشد. او درباره شرايط اين روزهايش گفت؛ «در حال حاضر بوخوم در اردوي آمادگي پيش فصل در سن گالن سوئيس حضور دارد. من هم نخستين جلسه تمريني خود را با بوخوم روز يکشنبه برگزار کردم. البته به دليل حضور در تيم ملي نتوانستم در اولين جلسات تمريني تيم حضور داشته باشم.»

sasan s: پس از چندين بار خواهش و تذكر مجددا پستها در فاصله كم زماني و به صورت تك پستي گذاشته شده است . ضمنا قبلا هم گفته شده بود عنوان خبر رو در تايتل نگذاريد . ضمنا گذاشتن اين نوع خبرها به صورت متوالي باعث افت ارزش تاپيك خواهد شد.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
دمش گرم خطش خوبه. از یه فوتبالیست بعیده

بالا