• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
قرارداد قطبي تمديد شد

افشین قطبی بلافاصله بعد از ورودش به ایران قرارداد خود را به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران تا پایان جام ملت های آسیا تمدید و در کنفرانس خبری اش قول قهرمانی در این مسابقات بعد از 35 سال را داد و گفت: آمده‌ام تا با برنامه‌ريزي و استفاده از تمام سرمايه‌هاي فوتبال ايران موفقيتي بزرگ را براي تيم ملي وحتي فوتبال كشور رقم بزنيم.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، در ساعت 11 نشست مطبوعاتي را با حضور اصحاب رسانه در محل فدارسيون فوتبال برگزار كرد.
او كه در سفر به ايران با كاروان تيم ملي فوتبال ايران همسفر شده بود اين اتفاق را خوشايند ارزيابي كرد و به فال نيك گرفت و در صحبت هایش را این طور شروع کرد: شايد اين موضوع قديمي باشد ولي ميخواهم باز هم تكرار كنم كه به تمام بازيكنان تيم ملي كه در سه بازي پاياني ما براي صعود به جام جهاني از دل وجان تلاش كرده‌اند و عملكرد خوبي داشته‌اند و واقعا پيشرفت‌شان فوق‌العاده بود تشكر كنم. آنها در مدت زمان كوتاهي و تنها در طول سه مسابقه توانستند سازماندهي بسيار خوبي در تيم ملي پيدا كنند و بازي‌هاي زيبايي را به نمايش بگذارند. ما تا جام جهاني تنها 9 دقيقه فاصله داشتيم و البته نتايج تيم ملي در اين سه مسابقه نتايج بدي نبود.

قطبي همچنين با اشاره به خداحافظي سه بازيكن ملي‌پوش از تيم ملي به خبرنگاران گفت: براي مهدي مهدوي‌كيا، وحيد هاشميان و علي كريمي آرزوي موفقيت مي‌كنم اما بايد بگويم كه در ابتدا از شنيدن اين تصميم آنها ناراحت شدم. اين بازيكنان اثرات مثبت بزرگي در تاريخ فوتبال ايران داشته‌اند و وظيفه‌ي من به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال اين است كه با آنها صحبت كنم و ببينم آيا واقعا تصميم‌شان از روي منطق يا فكر بوده است يا خير؟ البته گمان مي‌كنم تصميم آنها در اين مورد تا حدودي احساسي بوده است چرا كه در بدن اين بازيكنان هنوز فوتبال وجود دارد. بسيار مهم است كه يك بازيكن براي آينده‌ي فوتبال خود و خدمت كردن به تيم ملي با طمانينه و از روي فكر و منطق تصميم بگيرد. در حال اگر متوجه شدم كه برخلاف نظر خودم تصميم اين بازيكنان منطقي بوده است برايشان آرزوي موفقيت كرده و مي‌دانم كه فوتبال آنها و خاطراتشان از قلب مردم پاك نمي‌شود.

سرمربی تیم ملی بار دیگر به سرمایه های ملی ایران اشاره و اعلام کرد برای هر دقیقه از حضورش در ایران برنامه دارد: به ايران آمدم چون معتقدم هنوز كارم را در فوتبال اين كشور تمام نكرده‌ام مي‌خواهم با استفاده از تمام سرمايه‌هاي فوتبال ايران وكمك و همدلي تمام عوامل دست‌اندركار و مردم تيم ملي ايران و بالاتر از آن فوتبال ايران را به جايگاه بالايي برسانيم. مي‌خواهيم پس از 35 سال در جام ملت‌هاي آسيا قهرمان شويم. من ازتمام تجربه‌هايم استفاده كردم تا براي آينده‌ي تيم ملي برنامه‌ريزي كنم تا فوتبال ملي ما بتواند در بستري مناسب پيشرفت كند. ما بايد هدف‌هاي والايي داشته‌ باشيم تا امكان رسيدن به موفقيت چندان دور از ذهن نباشد. از الان تا جام ملت‌هاي آسيا 19 ماه فرصت باقي است اما اين زمان در فوتبال بسيار كوتاه است. ما بايد براي هر دقيقه‌ي آن برنامه‌ريزي داشته باشيم در حال حاضر قهرماني در جام ملت‌هاي آسيا هدف و اولويت افشين قطبي و فدراسيون فوتبال است.
قطبي ادامه داد: وقتي ديدم تيم ملي ايران و بازيكنان ملي‌پوش ايراني تنها در سه بازي و مدت زمان كوتاه و حتي انجام بازي‌هاي سخت خارج از خانه و پروازهاي طولاني مدت تا اين حد پيشرفت كرده‌اند و سازماندهي مطلوبي در بازي‌هاي ملي در اين چند بازي به نمايش گذاشتند مصمم شدم تا براي خدمت دوباره به تيم ملي به ايران بازگردم. از اين رو مذاكرات همسويي با فدراسيون فوتبال داشتيم برخلاف مطالب نادرستي كه در برخي از روزنامه‌ها مبني بر اختلافات مالي افشين قطبي و فدراسيون فوتبال بر سر عقد قرارداد دوباره مطرح مي‌شد بايد بگويم كه براي يك مربي حرفه‌اي سرمربي شدن در تيم ملي كشورش يك موقعيتي است كه شايد تنها يك يا دو بار در زندگي‌اش رخ دهد. لذا من حضور در تيم ملي فوتبال ايران به عنوان سرمربي را افتخاري مي‌دانم كه هيچ قيمتي روي آن نيست. اگر مذاكرات ما با فدراسيون فوتبال و اختلافاتي كه تنها از مدير برنامه‌هايم در اين مورد شنيده مي‌شد وجود داشت تنها به خاطر تيم ملي و بازيكنان آن بود. چرا كه معتقدم ما براي كسب موفقيت بايد شرايط ويژه‌اي را براي تيم ملي مهيا كنيم. پرواز با هواپيماهاي فوق‌العاده و بكارگيري امكانات لازم و اقامت در هتل‌هاي ويژه و قرار دادن يك اتاق براي هر بازيكن و همچنين انجام بازي‌هاي تداركاتي با تيم‌هاي معتبر چيزهايي است كه من بر آن تاكيد داشته‌ام تا بتواند عاملي براي موفقيت تيم ملي باشد و پول در اين قرارداد كمترين ويژگي را به خود اختصاص مي‌داد. فكر مي‌كنم اگر به گذشته نگاه كنيد به صحت صحبت‌هاي من اطمينان بيشتري پيدا مي‌كنيد. من مربي بودم كه با اولين قرارداد بلند مدت با فدراسيون فوتبال به مدت يك و نيم سال تا پايان جام ملت‌هاي آسيا با مبلغي كمتر از اولين سال حضورم در تيم پرسپوليس قرارداد بستم. من تنها مربي در تاريخ فوتبال ايران بودم كه پس از قطع همكاري با پرسپوليس به اين باشگاه پول برگرداندم، لذا اين خود كم اهميت بودن شرايط مالي‌ام در قرارداد بسته شده با فدراسيون فوتبال به وضوح نشان مي‌دهد.
افشين قطبي در ادامه‌ي نشست خبري‌اش اعلا م کرد كه با استفاده از تمام انرژي و پتانسيل فوتبال ايران تلاش خواهد كرد تا باعث پيشرفت آن شود.
وي گفت: در فوتبال ايران وقتي يك بازيكن در برابر چشمان صد هزار تماشاگر و ميليون‌ها بيننده تلويزيوني بازي مي‌كند، خود كار بسي سنگيني است و تمركز و انرژي فوق‌العاده‌اي را از او مي‌گيرد اما اين شرايط اينجا متفاوت مي‌شود كه رسانه‌هاي ايراني تا مدت‌ها پس از آن بازي اگر عملكرد بازيكن مورد نظر چندان مطلوب نباشد مدام به او حمله مي‌كنند و بعضا ديده مي‌شود كه در ناآگاهي چنين برخوردي با او دارند تمام اينها باعث مي‌شود تا آن بازيكن شرايط روحي بدي پيدا كند تا تمركز لازم را تا مدت‌ها براي انجام يك بازي خوب از دست بدهد. براي نمونه مسعود شجاعي را مثال مي‌زنم كه در پي سه بازي اخير تيم ملي هشت موقعيت گل را داشت و يك گل هم زد اما رسانه‌ها مدام مي‌گفتند اگر فلان توپ را وارد دروازه كرده بود ايران به جام جهاني صعود مي‌كرد كه فكر مي‌كنم چنين ديدگاه‌ي در خصوص وي اصلا درست نيست.

قطبي در واكنش به سوال خبرنگاري مبني بر اين كه حرف زدن و شعار دادن با عمل فرق مي‌كند و شما به رغم آنكه مدام قول صعود تيم ملي به جام جهاني را مي‌داديد و تيم‌هاي ايران را در آفريقاي جنوبي تصور مي‌كرديد اما عملا نتوانستيد با تيم ايران به جام جهاني صعود كنيد اكنون نيز براي صحبت‌هايتان مبني بر قهرماني در جام ملت‌هاي آسيا چه تضميني داريد؛ گفت: بايد به اين فكر كنيم كه در شرايطي كه تيم ملي سه بازي سنگين پيش رو داشت و چهار امتياز با تيم بالايي خود اختلاف چه شرايطي مي‌توانست براي تيم ايران موفقيت‌آميز باشد. پزشك در برخورد با يك بيمار كه به مرگ نزديك است در اولين قدم سعي مي‌كند به او اميد و روحيه دهد لذا ايجاد چنين شرايطي براي ملي پوشان ايراني در آن شرايط تزريق انرژي مثبت به آنها يك امر لازم بود چرا كه ما بايد فضايي ايجاد مي‌كرديم تا بازيكنان و حتي مردم و رسانه‌ها به موفقيت تيم ملي و صعود به جام جهاني ايمان و باور بالايي داشته باشند. اكنون هم براي موفقيت‌هاي بعدي و كسب قهرماني در جام ملت‌هاي آسيا بايد روش‌ها را نگاه كنيم چرا كه در فوتبال برنامه‌ريزي و روش حرف اول را مي‌زند. من در فوتبال ايران عملكرد چندان بدي نداشتم. تيم پرسپوليس را در شرايطي كه شش امتياز از او كسر شده بود به مقام قهرماني ليگ هشتم رسانديم. در سه بازي پاياني تيم ملي در يك شرايط خاص توانستيم پنج امتياز را كسب كنيم اين در حالي بود كه تيم ايران طي 11 روز دو بازي دشوار خارج از خانه را برگزار كرد و بيش از 40 ساعت در پرواز بود. اگر به نتايج ديگر تيم‌ها نگاه كنيد آنها نيز در سه بازي پاياني خود بهتر از ما نتيجه نگرفتند. تيم ايران از تيم‌هاي كره جنوبي و كره شمالي در قياس و شرايط نتايج بهتري كسب كرد حتي تيم برزيل كه بهترين تيم جهان در رده بندي فيفاست در سه بازي پاياني خود نتوانست 5 امتياز كسب كند و تيم ايتاليا كه قهرمان جهان در جام جهاني 2006 است نيز چنين شرايطي را داشت. من با برنامه آمدم و فاكتور‌هاي اصولي و منطقي را براي موفقيت تيم ايران بيان كردم و اكنون نيز مي‌خواهم با استفاده از تمام انرژي و پتانسيل فوتبال اين مملكت باعث پيشرفت آن شوم.
قطبي افزود: اكنون بايد بپذيريم كه حتي قهرماني در آسيا نيز بسيار سخت شده است. استراليا در مكان شانزدهم جهان قرار دارد. بازيكنان كره جنوبي در بهترين تيم‌هاي اروپا بازي مي‌كنند و ژاپن نيز سال به سال وضعيت بهتري دارد. رسيدن به اين عنوان جز با داشتن برنامه بلندمدت و عزمي راسخ امكان پذير نيست.
سرمربی تیم ملی گفت: تا جايي كه مي‌دانم تصميم‌گيري درباره انتخاب تك تك اعضاي كادر فني به بنده سپرده شده است. كفاشيان تنها پيشنهاد داد كه از سرمايه‌هاي ايراني در كادر فني بيشتر استفاده كنيم و اكنون هم بايد در جلسات ديگري كه با او دارم در اين زمينه بيشتر صحبت كنيم تا پس از بررسي‌هاي لازم در نهايت كادر فني را انتخاب و معرفي كنيم. در انتخاب مربيان كادر فني تمام تلاشم را خواهم كرد تا كساني به كار گرفته شوند كه ضمن داشتن تجربه لازم از شخصيت والايي برخوردار بوده و كم حاشيه باشند. اين مسايل براي من اهميت بسياري دارد.
افشين قطبي در ادامه نشست خبري‌اش درباره‌ي بازي‌هاي تداركاتي تيم ملي خاطرنشان کرد: اگر مي‌خواهيم پيشرفت كنيم بايد با بهترين تيم‌هاي دنيا بازي كنيم. يادم مي‌آيد زماني كه با گاس هيدينگ در تيم كره‌ي جنوبي همكار بودم پيش از جام جهاني 2002 كره‌ي جنوبي با تيم اسلوواكي كه بسيار روزهاي خوبي را سپري مي‌كرد بازي داشت و با نتيجه‌ي 5 بر صفر شكست خورد. كره‌ي جنوبي در آن مقطع از تيم ملي فرانسه هم با 5 برد شكست خورد و نتايج پنج بر صفر باز هم براي هيدينگ و كره‌ي‌جنوبي تكرار شد. آن زمان بود كه رسانه‌هاي كره‌اي هيدينگ را به مربي پنج هيچي معرفي مي‌كردند. اما او از اين شكست‌ها نترسيد و آنها را براي بازيكنانش پلي براي موفقيت ساخت. من مربي هستم كه از هيچ تيمي در دنيا نمي‌ترسم و ايران هم بايد تيمي باشد كه از رويارويي با ابرقدرت‌ترين تيم‌هاي دنيا نيز هراسي نداشته باشد و بدون ترس از سنگيني احتمالي شكست مقابل آنها رودرروي‌شان بايستد تا اعتماد به نفس تيمي بالا رفته و ضعف‌هاي آن هويدا شود. ضمن آنكه بازيكنان بيشتر در فضاي فوتبال بين‌المللي قرار مي‌گيرند.
وي افزود: شايد گفته شود كه برخي از تحريم‌هاي سياسي مانع از برگزاري ديدارهاي تداركاتي خوب مي‌شود اما من به هيچ وجه اهل سياست و دادن نظر در اين حوزه نيستم و تنها مي‌دانم كه تيم ملي آرژانتين حاضر بود با رقم يك و نيم ميليارد تومان با ايران بازي كند. البته اين رقم براي فدراسيون فوتبال بالا بود اما اكنون از تمام سرمايه‌گذاران، مديران و حاميان شركت‌هاي مختلف مالي مي‌خواهم كه براي موفقيت تيم ملي ايران و پيشرفت آن پا به صحنه گذاشته و به آن كمك كنند.

قطبي همچنين در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا توقع داريد براي موفقيت تيم ملي و پياده كردن سلايق‌تان در اين تيم ضمن اتحاد همه‌ي عوامل در فوتبال ايران از جمله رسانه‌ها، مطبوعات ورزشي طوري پيرامون عملكرد شما بنويسند كه همسو با نظريات شما باشد و از انجام انتقاد پرهيز كنند تا خدايي ناكرده حاشيه‌اي به تيم ملي وارد نشود؟ گفت: من هميشه از نظرهاي مختلف استقبال كردم مي‌توانم به شما ثابت كنم كه برادر دوقلو با ديدن يك فوتبال دو نظر مختلف را نسبت به آن دارند اما هيچ‌گاه در حرفه‌ام با وجود آنكه درباره‌ي مربيان مختلف نظراتي داشته‌ام اين نظرات را به رسانه‌ها نكشاندم من موافق انتقاد و نظرهاي مخالف هستم حتي در انتخاب كادر فني هم از مربياني استفاده خواهم كرد كه نظرات جديد و بعضا مختلف و مخالف ارائه مي‌دهند من در كادرفني تيم ملي طوطي نمي‌خواهم كه صحبت‌هاي من را تكرار كرده و سعي كند طبق عملكرد من فعاليت كند اما در عين حال بيان اين نظرات و تعامل با يكديگر بهتر است همواره با احترام باشد. اين احترام لازمه‌ي يك كار حرفه‌اي است و بي‌شك در طولاني‌مدت جوابگو خواهد بود و اثر مثبت دارد.
قطبي افزود: امروز كه اينجا نشسته‌ام نسبت به فوتبال ايران شناخت بسيار بيشتري دارم همانطور كه گفتم هر روز پوستم كلفت‌تر مي‌شود سعي مي‌كنم بسياري از مطالب را نخوانم و بيشتر صبر داشته باشم. اما در هر حال بايد پذيرفت كه من هم انسانم و مانند آهن نيستم كه بنشينم و افراد مختلف مدام بر سرم گوجه‌فرنگي پرتاب كنند.
قطبي همچنين در تشريح قراردادش با فدراسيون فوتبال ايران گفت: قرارداد من به مدت 18 ماه است و ما بندي در آن داريم كه مشخص مي‌كند در صورت موفقيت تيم ملي در جام ملت‌هاي آسيا اين قرارداد تا سال 2014 ميلادي و پايان مسابقات جام جهاني نيز تمديد شود. هميشه در زندگي‌ام سعي كردم كه به طور چهار پنج ساله فكر كنم و برنامه‌ريزي‌هاي بلند مدت داشته باشم و اين را هم مي‌دانم كه كارهاي بزرگ روزهاي سخت و بالا و پايين بسياري دارد. و اكنون نيز ما در ابتداي يك سربالايي هستيم.
قطبي در واكنش به این سوال که به نداشتن مدرك مربي‌گري معتبر درباره او بود ، گفت: اسناد و مدارك مربي‌گري من نزد فدراسيون فوتبال است كه مي خواهم آن را بر روي سايت فدراسيون قرار داده تا همگان اين مدارك را ببينند.

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
وداع مهدی مهدوی‌کیا با تیم ملی فوتبال ایران
مصاحبه با ناصر ابراهیمی

ozevjebz590y2ea6mfqq.jpg

مهدی مهدوی‌کیا: زنگ خطر برای فوتبال ایران به صدا درآمده است
مهدی مهدوی‌کیا، کاپیتان سابق تیم ملی، طی نامه‌ای اعلام کرد که با تیم ملی وداع می‌کند. وی همچنین به کسانی که ملی‌پوش‌های ایران را «وطن‌فروش» نامیده‌اند اعتراض کرد. گپی با ناصر ابراهیمی، مربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران.

دویچه‌وله: آقای ابراهیمی، مهدی مهدوی‌کیا در سایت اینترنتی رسمی خودش اعلامیه‌ای را منتشر کرده که طبق آن ایشان گفته است که من صلاح می‌دانم که دیگر از فوتبال ملی خداحافظی کنم و آنهایی که به من تهمت می‌زدند که من وطن‌فروش هستم، بدانند که من وطن پرست هستم و خودشان وطن فروش هستند. لحن تند مهدوی‌کیا را در اینجا چه طور می‌شود تفسیر کرد؟ آیا این یک خداحافظی عادی یا اجباری بوده؟

ناصر ابراهیمی: خب ببینید هر آغازی پایانی دارد. در هر صورت این طور نیست که بگوییم همیشگی است. عمر انسان هم بالاخره روزی به پایان می‌رسد. تولد دارد، فوت دارد، همه چیز دارد. بنابراین چهره‌هایی مانند مهدوی‌کیا و هاشمیان دیگر موقع خداحافظی‌شان هم بود. حتا بعد از مالزی زمانی که قلعه‌نویی هم بود، آن موقع هم می‌توانستند بعد از آن بازی خداحافظی کنند. ولی خب بهرصورت وقتی با پافشاری مربی‌ها رو به رو می‌شوند... خب می‌دانید علی دایی کمتر اینها را گرفت. تک و توکشان را گرفت. و اگرهم گرفت، خوب استفاده نکرد. ولی آقای قطبی که آمد به قدیمی‌ها و به لژیونرها اعتقاد داشت و خب این کار را انجام داد و بالاخره آنها را به تیم ملی آورد.

حالا دیگر اگر بخواهیم حساب کنیم، پنج سال دیگر کار داریم برای حضور در جام جهانی ۲۰۱۴. و خب خود به خود پنج سال دیگر به عمر اینها که سی و دو، سی و سه سالشان هست اضافه بشود، سی و هفت یا سی و هشت سالشان می‌شود. بنابراین، این بهترین شرایطی است که خداحافظی کنند. هیچ برنامه یا چیز خاص دیگری هم نیست و بهترین کار را دارند می‌کنند که خودشان در سایت‌شان می‌آورند یا اطلاع می‌دهند به فدراسیون فوتبال که ما دیگر می‌خواهیم خداحافظی کنیم و جایمان را به جوانترها بدهیم. به نظر من مسایل دیگری نیست، این که لج کرده باشند یا کاری کرده باشند. نه! یک زمانی هم رحمان رضایی بود که رفت، علی دایی بود که رفت، جلوترش یحیی گل محمدی بود که رفت. حالا هم نوبت اینهاست. ولی برای علی کریمی به نظرم زود بود.

دویچه‌وله: البته مضمون نامه تنها یک خداحافظی عادی نیست؛ مهدوی‌کیا با دست خودش روی کاغذ نوشته و این هم در سایت‌اش هست که «مردم به خوبی می‌دانند که ما وطن‌فروش نیستیم و وطن‌پرست هستیم و بازیکنان تیم ملی همیشه سعی کرد‌ه‌اند نماینده‌ی شایسته‌ای برای مردم میهن عزیزشان باشند». این جمله خودش پر از محتواست. یعنی یک دلخوری مشهودی در این جمله هست!

ناصر ابراهیمی: تا جایی که یادم هست، تمام فوتبالیست‌ها، در دوران همین سی سال که من بعنوان مربی و سرمربی در این مملکت خدمت کردم، اینها همیشه نذرهایی داشتند. حقیقتا می‌خواهم به شما بگویم که این یک واقعیت است. همین الان هم در تیم‌ها هست که همیشه همه‌ی بازیکنان، قبل از این انتخابات هم که این اتفاقات افتاد، اینها همیشه آن نوار سبز را به دستشان داشتند. گاهی اوقات به صورت باریکتر و گاهی اوقات اگر کسی می‌رفت مثلا زیارت و (می‌آورد)، این نوار سبز را به مچ‌هایشان می‌بستند. متاسفانه خورد به این جریانات و بعضی‌ها خواستند این را رنگین‌تر کنند و ببندند به مسئله‌ی سیاسی. من حقیقتا می‌گویم، چهل است که من مربی فوتبال هستم از قبل از انقلاب تا حالا و به نظر من از فوتبالیست‌های ما هیچکس وارد سیاست نخواهد شد، هدف آنها فقط ورزش است و خدمت و ناصر ابراهیمی، مربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران
فداکاری. ناصر ابراهیمی، مربی پیشین تیم ملی فوتبال ایرانحرفهایش واقعا درست است که اگر بخواهند خدای ناکرده انگی
بزنند یا چیزی بزنند که شما در یک چنین حالتی در آنجا یک چنین مسایلی را بوجود آوردید، نه! به اینها نمی‌چسبد و اینها همیشه ورزشکارند و همیشه فداکار بوده‌اند و این که در تمام دوران پرچم روی دوش‌شان بوده است.

بنابراین نه، مسایل بزرگی نیست. و آن هم که نوشته، این بوده که نکند کسانی بخواهند به ما تهمتی بزنند. از این لحاظ او ناراحت شده و فکر نمی‌کنم کسی به اینها اینجا تهمتی زده باشد. ورزشکارها اینها را می‌دانند. شما اگر دقت کرده باشید مهدوی‌کیا و دیگر بازیکنان وقتی به آمریکا گل زدند، با چه حالتی دویدند و چه حرارتی داشتند. حتا آن موقع‌اش هم سیاسی نبود. وقتی گل می‌زنند همه شاد می‌شوند، وقتی گل می‌خورند همه غمگین می‌شوند. همه جای دنیا به همین طریق هست. هر کسی برای خودش شادی دارد و هر کسی برای خودش غمی دارد.
pc5lrswxozcg3w8r690.jpg

دویچه‌وله: اجازه بدهید به جمله‌ی آخر مهدوی‌کیا اشاره بکنم که قبل از خداحافظی‌اش با دست خط خودش در این نامه نوشته است: «از تک تک بازیکنان بعنوان کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران متشکرم و از آنها دفاع می‌کنم و لازم به ذکر است که بررسی تخلفات در بازیهای بین‌المللی فوتبال فقط برعهده‌ی فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا است و نه هیچ فرد و سازمان دیگری». معلوم است که مهدوی‌کیا منظورش فدراسیون فوتبال ایران بوده و آقای کفاشیان که می‌گوید شما اینجا هیچ کاره هستید و اجازه‌ی اظهارنظر ندارید در رابطه با مچ‌بند سبز و فقط فیفا می‌تواند این را بگوید. این را چه طور شما تفسیر می‌کنید؟

ناصر ابراهیمی: به هیچ کس قطعا کاری ندارد و مربوط هم نمی‌شود. اینها کاری انجام نداده‌اند. زمانی انجام می‌دهند که در داخل زمین و مسایل حاشیه و این طرف و آن طرف مسایل سیاسی را جلو بکشند. اینها یک بازیگرهستند و همیشه اعتقادات عجیبی دارند و الان هم با فوتبالیست‌هایی رو به رو می‌شویم که نوارهای سبز دارند. نوار سبز اصلا مال آرم واقعی اسلام است. آرم واقعی سید است، آرم واقعی همه چیز است. این است که اگر خدای ناکرده فدراسیون ما بخواهد مثلا چنین کاری بکند، یا کسی بخواهد صحبتی بکند، به نظر من کار اشتباهی کرده است. خود فیفا ناظر بر همه چیز است و هرجایی که موضوعی سیاسی باشد، جلویش را می‌گیرد.

دویچه‌وله: شما در ابتدای این گفت‌وگو به این نکته اشاره کردید که خداحافظی علی کریمی یکمقدار زود به نظر می‌آید.

ناصر ابراهیمی: بله الان زود است، هنوز زود است.

دویچه‌وله: به نظر شما او هم داوطلبانه و بدون فشار خداحافظی کرده یا این که او هم دلخور است؟

ناصر ابراهیمی: نه، او هم ممکن است بگوید که خب چهارسال دیگر ممکن است من دیگر فوتبال بازی نکنم. ولی خب آن طوری که من شنیدم تیم ملی به وجودش احتیاج دارد. اگر آقای قطبی باشد، اصلا علی کریمی را... شاید هم سراغ آقای مهدوی‌کیا، سراغ آقای هاشمیان بیاید، چون اعتقاد عجیبی به باتجربه‌ها دارد. تا جایی که جا داشته باشد، ممکن است مثلا در جام ملت‌ها از اینها استفاده بکند که دوسال دیگر انجام می‌شود. بنابراین علی کریمی ممکن است خداحافظی کرده باشد، ولی من شنیدم که قطبی گفته است من به هر طریقی با علی کریمی و امثال او احتیاج دارم.

دویچه‌وله: پس شما این را امکانپذیر می‌بینید که قطبی دوباره سعی کند مهدوی‌کیا، هاشمیان و کریمی را به تیم ملی بازگرداند؟

ناصر ابراهیمی: بله. اگر ببیند لازم دارد برمی‌گرداند.

دویچه‌وله: پرسش آخر من از شما در رابطه با وحید هاشمیان است. لحن خداحافظی او هم یکمقدار مشکوک بود. آیا شما در مورد هاشمیان فرق می‌گذارید؟

ناصر ابراهیمی: صددرصد. من با هاشمیان خیلی نزدیک هستم و در گفت‌وگوهایی که در حین مسابقات جام جام ملل داشتیم، می‌گفت که من فکر می‌کنم دیگر در تیم ملی دوره‌ی آخرم باشد. که خب بعد از دور آخر چون دیگر علی دایی او را دعوت کرد و بعد آقای قطبی هم او را دعوت کرد، آمد بازی کرد. ولی در همین جا گفت که دیگر من بس‌ام هست، من می‌خواهم یکی دوسال آینده را هم در بوندس لیگا ادامه بدهم و بعد بروم در حاشیه‌ی کار مربی‌گری و حتی در گفت‌وگویی مطبوعاتی اظهار داشته که آرزو دارد، زمانی یکی از مربی‌های تیم ملی ایران بشود.

مصاحبه‌گر: فرید اشرفیان

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
من هر چقدر تذكر مي دم در خصوص نحوه پست گذاشتن دوستان دقت نمي كنند. اين تاپيك تنها يك تاپيك نيست كه هر خبري رو كه به نوعي شايد با تيم ملي ارتباط داره و دم دستمون رسيد اينجا بگذاريم ، الان جناب جگوار يك خبر از موضوع قرارداد قطبي گذاشتن كه دقيقا 97 خط به صورت بولد شده هست ، خب چه كسي حوصله خوندن اين همه موضوع رو داره ، تازه اگر هم كسي طالب اينگونه اخبار بلندبالا باشه بهتر نيست تيتر خبر فقط زده بشه و اونوقت لينك داده بشه به خبرگزاري اصلي ؟ اينجوري حداقل صفحات راحتتر باز ميشه . يا جناب نويد كه تذكر هم داده شد بهشون ميان يك مصاحبه درباره موضوعي كه در چند تاپيك بهش پرداخته شده ( خداحافظي مهدوي كيا) دوباره يك مصاحبه با ناصر ابراهيمي ميزارن . من سوالم اينه اينگونه پستها چه كمكي به كيفيت اين تاپيك مي كنه . خواهشم اينه دوستان بيشتر در زدن پستها دقت كنند تا موضوع اصلي تاپيك فراموش نشه . شاد و پيروز باشيد

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ابراهيم آشتياني: قطبي براي تغيير نسل كار سختي پيش‌رو دارد

كارشناس فوتبال ايران گفت: تغيير نسل در تيم ملي به دليل ليگ بي‌كيفيت ايران كار آساني نيست.

ابراهيم آشتياني اظهار كرد: پس از اين كه در جام جهاني آلمان حاضر شديم، لزوم تغيير نسل در تيم ملي احساس مي‌شد. ما بايد در كنار بازيكناني همچون علي كريمي، مهدي مهدوي‌كيا و وحيد هاشميان پديده‌هايي را هم به تيم ملي تزريق مي‌كرديم اما، ديديم در مسابقات مقدماتي جام جهاني اين اتفاق نيفتاد و تيم ملي در اين رقابت‌ها پديده‌اي نداشت.

وي افزود: در اين شرايط تيم ملي جام جهاني را از دست داد. دليل اين ناكامي هم اين بود كه تصميم‌گيري‌هاي فني در تيم ملي بدون كار كارشناسي انجام مي‌گرفت. يكي از مشكلات اصلي فوتبال ما وجود باند مافيايي در ليگ برتر است كه فدراسيون فوتبال برخورد شفافي با اين باند نداشت. اين باند هر ساله بازيكنان خارجي بي‌كيفيت را به ليگ برتر وارد مي‌كند و هيچ مرجعي وجود ندارد كه از آنها درباره حضور اين بازيكنان بازخواست كند. در مسابقات سال گذشته ليگ تنها فابيو جانواريو بود كه حداقل استانداردها را داشت و ساير بازيكنان خارجي كيفيتي به مراتب پايين‌تر از بازيكنان داخلي داشتند.

آشتياني با بيان اين كه با چنين وضعيتي ايجاد تغيير نسل كار بسيار دشواري است، افزود: وقتي بازيكنان جوان ايراني به جاي بازيكنان خارجي بي‌كيفيت به دليل وجود رابطه‌ها خارج از گود هستند، سرمربي تيم ملي نمي‌تواند به راحتي به جاي بازيكناني نظير مهدوي‌كيا، هاشميان و كريمي جانشيني پيدا كند.

كاپيتان سابق تيم ملي ادامه داد: يكي ديگر از مشكلات فوتبال ايران كه بر تيم ملي هم تاثير منفي گذاشته، ضعف مشهود تيم‌هاي باشگاهي ايران است. وقتي چهار تيم ايران نمي‌توانند به موفقيتي در ليگ قهرمانان آسيا برسند بايد دليلي وجود داشته باشد اما، سازمان ليگ به عنوان متولي برگزاري رقابت‌هاي ليگ دنبال دليل اين ناكامي نيست. سازمان ليگ تنها برنامه مي‌دهد و كار ديگري انجام نمي‌دهد. آنها بايد از نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا توضيح بخواهند كه دلايل اين ناكامي چه بوده است. اما، متاسفانه مي‌بينيم اتفاقي نمي‌افتد و همه خيلي ساده از كنار مسايل اين چنين مهم مي‌گذريم.

آشتياني يكي از وظايف مهم قطبي را تشكيل تيم ب دانست و افزود: بايد به غير از تيم اميد دو تيم ملي ديگر داشته باشيم. در اين فرآيند بازيكنان تيم ب مي‌توانند پس از رسيدن به شرايط مناسب به تيم ملي برسند و اين طور پروسه پيدا كردن بازيكنان پديده هم آسان‌تر مي‌شود. هم اكنون زمان مناسبي است كه در تيم ملي خانه تكاني كاملي انجام گيرد و ما از بازيكناني استفاده كنيم كه مي‌توانند تا 10 سال ديگر در تيم ملي حضور داشته باشند.

منبع

gooolsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خیلی خوبه که مهدوی کیا داره وداع می کنه

بابا پیر شده دیگه جون نداره تو زمین بدوه

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب پست دوم رو ادیت کردم.

دو مورد رو نوشتم برای تدید قرارداد قطبی و نایب قهرمانی فوتسالی ها !

امیدوارم بندهای بعدی این ایندکس خاطرات ما اتفاقات خوش فوتبال ایران رو نشون بده ...

amk

Registered User
لایک‌ها
9
آقا این تاپیک خیلی دان میشه....به نظرم حداقل برای اینکه این تاپیک به خاطر تیم ملی شانش پایین نیاد مهمش کنید....البته میدونم قراره تو مسابقات و تورنمنتهای مهم استیکی بشه...

ataaydi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان قبول دارید برای فوتبال این مملکت هیچ کاری نشده.ما 30 ساله اگه موفقیتی به دست آوردیم شانسی بوده و گرنه برنامه ریزی واسه فوتبال صفر.

یادمه کخ مربی استقلال داشت از ایران می رفت حرف قشنگی زد.کفت شما تو جام جهانی آمریکا رو بردین هنوز ازش یاد می کنین.فرانسه که قهرمان شد بعد از 2 هفته اون موضوع رو به تاریخ سپرد.

الان که می بینیم تو گروه 5 تیمه 4 ام میشیم می بینیم راست می گفت ما همیشه تو خواب خرگوشی هستیم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سرمربي تيم ملي فوتبال وارد تهران شد
قطبي بعدازظهر براي انتخاب دستيارانش با تاج ديدار مي‌كند

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران صبح امروز (شنبه) وارد تهران شد و بعدازظهر با نايب رييس فدراسيون جلسه‌ خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ افشين قطبي صبح روز شنبه در ساعت 10:45 وارد تهران شد و به هتل آكادمي ملي فوتبال (محل اقامتش) رفت.

قطبي با توجه به اينكه علي كفاشيان رييس فدراسيون فوتبال براي انتخاب بهترين‌هاي اخلاق فوتبال در مشهد به سر مي‌برد، عصر امروز در محل آكادمي ملي فوتبال با مهدي تاج نايب رييس فدراسيون در خصوص بحث انتخاب و معرفي دستيارانش در تيم ملي ديدار و گفت‌وگو مي‌كند.

به گزارش ايسنا، پس از انتخاب و معرفي دستياران قطبي، و برگزاري هفته اول مسابقات ليگ برتر، ليست بازيكنان دعوت شده به تيم ملي از سوي قطبي براي شركت در بازي تداركاتي مقابل تيم ملي بوسني، اعلام خواهد شد.

منبع:ایسنا

AB+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
قطبی هم که به رضازاده فوق محبووووووووب پیوست

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
امروز که وارد ایران نشده! همین 1 ماه اخیر بودن هم کافیه...

یکماه اخیر که ایران نبوده ولی حتما اخبارو دیده.

این هم یک خبر مربوط به بازی ایران و اردن از سری مسابقات انتخابی جام ملتهای آسیا :

"صبخدين" از مالزي ديدار تيم فوتبال ايران و اردن را سوت مي زند

ديدار تيم هاي ملي فوتبال ايران و اردن در چارچوب جام ملتهاي آسيا را صبخدين داور مالزيايي سوت خواهد زد.

به گزارش ايرنا، اين بازي 23 مرداد ماه در ورزشگاه آزادي تهران برگزار خواهد شد و از سوي کنفدراسيون فوتبال آسيا (اي.اف.سي) صالح مسعود صبخدين از مالزي مسووليت دارد که اين بازي را با دو کمک داور از مالزي و چين قضاوت کند.
روابط عمومي فدراسيون فوتبال، تيم کامل داوري اين بازي را به اين شرح معرفي کرد:
ناظر مسابقه: ايسلام مانيرول از بنگلادش
ناظر داور: عبدالرحمن الدلاور از بحرين
داوروسط: صالح مسعود صبخدين از مالزي
کمک اول: موحد صبري بين مت از مالزي
کمک دوم: مو ياکسين از چين
کمک چهارم: ماول حسين الرئيسي از قطر

منبع:ایرنا

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
یکماه اخیر که ایران نبوده ولی حتما اخبارو دیده.

منبع:ایرنا

من احتمال میدم قطبی فریب خورده
وگرنه یه همچین مربی خوب میدونه این جور جاها نباید شرکت کنه:eek:

این رو دیگه علی دایی هم میدونه!!
یادومون هست سر تمرینی که احمدی اومده بود شرکت نکرد

http://mowjesabzazadi.blogspot.com/2009/08/blog-post_04.html

amk

Registered User
لایک‌ها
9
ابراهيم‌زاده مشاور قطبي در تيم ملي شد
تاج:پورحيدري گزينه نخست فدراسيون فوتبال است

رييس كميته تيم‌هاي ملي فوتبال گفت: منصور پورحيدري گزينه نخست فدراسيون براي سرپرستي تيم ملي است.

مهدي تاج در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: مصنور پورحيدري براي سرپرستي تيم ملي در اولويت است. ما بر روي حضور او در تيم ملي نظر داريم و بر همين اساس چهارشنبه گذشته با كاظم اوليايي مذاكره‌اي را انجام داديم. گويا امسال پورحيدري اختيارات فني بيشتري دارد و با توجه به اينكه منصوريان نمي‌تواند در ليگ برتر سرمربي باشد، پورحيدري مسووليت فني پاس همدان را بر عهده دارد و به همين خاطر اوليايي جواب قطعي به خواست ما نداد و قرار شد كه دراين باره پاسخ نهايي‌اش را تا چند روز آينده اعلام كند.

وي افزود: تاكيد مي‌كنم كه اولويت ما، حضور پورحيدري در تيم ملي است اما چنانچه نتوانيم از حضور او استفاده كنيم به دنبال گزينه‌هاي ديگر مي‌رويم.

تاج درباره انتخاب دستيار داخلي افشين قطبي گفت: به تازگي قطبي صحبتي را با منصور ابراهيم‌زاده انجام داد و قرار شد كه ابراهيم‌زاده به قطبي نظرات مشورتي بدهد و فعاليت او به عنوان مشاور قطبي قطعي است اما در كنار اين مساله در ميان گزينه‌هاي موجود تا دو روز آينده نسبت به انتخاب دستيار داخلي اقدام خواهد شد.

تاج در پاسخ به انتقاد محمد دادگان كه گفته بود "منشور اخلاقي براي فراموشي حذف از جام جهاني است" گفت: مطمئنا امسال هم كه خبري از مسابقات انتخابي جام جهاني نيست منشور اخلاقي اجرا خواهد شد.

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
کفاشیان: حرف خودشان را مي‌زنند؛ توجهی نداریم

ایسنا: علي كفاشيان در دومين جلسه تمرين تيم ملي فوتبال حاضر و به پرسش‌هاي خبرنگاران پاسخ داد.

دور تازه تمرين‌هاي تيم ملي فوتبال پيش از انجام چند بازي دوستانه روز شنبه آغاز شد. عصر شنبه در دومين جلسه تمرين تيم ملي علي كفاشيان رييس فدراسيون فوتبال در كمپ تيم ملي حاضر و از نزديك تمرين‌ بازيكنان تيم ملي را زير نظر گرفت.

كفاشيان پس از آن در جمع خبرنگاران حاضر شد و به پرسش‌هاي آن ‌ها پاسخ گفت.

رييس فدراسيون فوتبال درباره مشكل چمن زمين شماره 2 كمپ تيم‌هاي ملي كه منجر به لغو تمرين صبح تيم ملي نوجوانان شد، گفت: مشكل موجود برطرف شده و زمين شماره 2 خط كشي شده است. در حال حاضر مشكل خاصي وجود ندارد و اگر مشكلي به وجود بيايد، حل خواهد شد.

كفاشيان ادامه داد: با شروع رقابت‌هاي ليگ و به جريان افتادن برنامه‌هاي تيم‌هاي ملي در چهار مقطع سني، به فدراسيون فوتبال فشاري طبيعي وارد شده است كه كاملا عادي است. اين گونه مشكلات كاملا طبيعي است.

كفاشيان درباره شروع بازي‌هاي ليگ نهم هم گفت: بازي‌هاي ليگ به خوبي شروع شده و در به راه افتادن آن مشكلي وجود ندارد. ما در فدراسيون فوتبال آينده‌نگري كرده‌ايم. برنامه‌ريزي‌ها به گونه‌اي انجام گرفته كه گويي هر يك از تيم‌هاي رده سني شش ماه ديگر بايد در رقابت‌هاي جهاني حاضر شوند. برنامه‌ريزي تيم‌ها بر اساس اين پيش‌فرض انجام شده است.

او درباره انتخاب سرپرست و همچنين دستيار ايراني افشين قطبي هم گفت: بعد از بازي با بوسني دستيار ايراني قطبي را معرفي مي‌كنيم. افشين قطبي براي انتخاب دستيار ايراني‌اش زمان مي‌خواهد، ما هم به زمان براي بررسي نياز داريم. درباره سرپرست تيم ملي هم بايد بگويم كه اين كار تاكنون بايد انجام مي‌گرفت.

رييس فدراسيون فوتبال گفت: كمبودهايي كه در بحث امكانات وجود دارد و همين طور غيبت برخي از بازيكنان در تمرين تيم ملي به خاطر آن است كه تيم ملي سرپرست ندارد. تاخير در انتخاب سرپرست تيم ملي به ضعف و ناهماهنگي كميته تيم‌هاي ملي مربوط است. در عين حال برخي از همكاران ما براي كمك به برگزاري رقابت‌هاي ليگ برتر راهي شهرستان‌ها مي‌شوند. سرمان شلوغ است و همين موضوع باعث عقب افتادگي ما شده است. اين ايراد به كار ما وارد است و با اين حال مي‌خواهيم كسي را انتخاب كنيم كه با قطبي هماهنگ باشد. قرار است او نظراتش را به ما بدهد و ما هم همه چيز را بررسي كنيم.

كفاشيان وعده داد: همزمان با انتخاب دستيار ايراني قطبي تكليف انتخاب سرپرست تيم‌ نيز مشخص شود.

او همچنين درباره نام‌هاي مطرح شده در روزنامه‌ها گفت: آنها حرف خودشان را مي‌زنند، ما توجهي به گفته‌هاي آنها نداريم. از جمله مي‌گفتند كه تيم ملي مشاوراني دارد كه اين طور نيست. ما در فدراسيون كميته فني داريم كه از مربيان و كارشناسان تشكيل شده است. آنها در كميته به صورت گروهي به قطبي مشاوره مي‌دهند و مشاوره خصوصي وجود ندارد.

در حالي كفاشيان اين مطلب را بيان كرد كه مهدي تاج از انتخاب ابراهيم زاده به عنوان مشاور قطبي خبر داده بود.

افزايش حقوق داوران هم يكي ديگر از پرسش‌هاي خبرنگاران بود.

رييس فدراسيون فوتبال در اين باره گفت: اسپانسر جديدي براي داوري به خدمت گرفته‌ايم. با توافق كميته بازاريابي با يك شركت قرار است به زودي پس از بررسي هزينه‌هاي برگزاري مسابقات و دستمزد داوران افزايش حقوق آن‌ها اعلام شود. بايد در اين زمينه به يك جمع‌بندي كامل برسيم. با نهايي شدن جمع‌بندي‌ها دستمزد داوران همانند گذشته خواهد بود. نمي‌خواهيم حقوق داوران را به صورت غير اصولي افزايش بدهيم و در نهايت بدهكار كسي باشيم.

كفاشيان درباره پاداش تيم‌هاي پايه از جمله نوجوانان هم گفت: پرداخت پاداش نوجوانان در دست اقدام است. مي‌خواهيم تيم ملي نوجوانان را با رسيدگي بيشتر تقويت كنيم چرا كه آنها زيرساخت تيم بزرگسالان هستند.

رييس فدراسيون فوتبال همچنين درباره مطرح شدن نام بازيكن سوم در ارتباط با منشور اخلاقي نيز گفت: چنين چيزي را نمي‌دانم و آن را تاييد هم نمي‌كنم.

خبرنگاري از حامد كاويانپور به عنوان سومين بازيكن محروم منشوري نام برد كه كفاشيان پاسخ داد: كاويانپور 2 سال پيش در استيل آذين و رقابت‌هاي ليگ يك بازي مي‌كرد. اگر مشكلي براي او براي بازي در رقابت‌هاي ليگ برتر وجود داشته باشد، به همين مربوط است نه منشور اخلاقي.

كفاشيان همچنين بر اساس طنز هميشگي خود هم به پرسش خبرنگاران پاسخ مي‌داد. از جمله اينكه در بحث انتخاب دستيار ايراني قطبي هم گفت: تيم ملي در حال حاضر هم با 5، 6 مربي ايراني در حال تمرين است كه شما آنها را بر سر تمرين حاضر مي بينيد. نفر ديگر هم يكي از همين مربيان است.

بالا