• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تيم ملي فوتبال به منامه سفر كرد
سه بازيكن امروز مي‌روند

تيم ملي فوتبال ايران براي يک بازي تدارکاتي، امروز صبح تهران را به مقصد منامه ترک کرد.

به گزارش ايسنا، هادي عقيلي– آرش برهاني – خسرو حيدري – سيدجلال حسيني – هادي نوروزي – حسين کعبي – حسين کاظمي – محمدرضا خلعتبري – حسن اشجاري – ميثاق معمارزاده – عليرضا محمد– پژمان نوري – سيدمهدي رحمتي – فرشيد طالبي – وحيد طالبلو – فريدون زندي و مجتبي زارع به بحرين اعزام شدند.

احسان حاج صفي – غلام عباس آشوبي و محمد نصرتي بازيکناني هستند که امروز بعدازظهر به تيم ملي در بحرين ملحق مي شوند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
دیشب در یک بازی تدارکاتی تیم ملی ایران در مقابل تیم بحرین در منامه تن به شکست 4-2 داد. واقعا وضعیت دفاع اسفناک بود . بارها و بارها بازیکنان بحرین با یک تاکتیک ساده و پاسهای متعدد رو به جلو حتی با طالب لو تک به تک شدند. عمق دفاع هم فاجعه بود . در ضربه ایستگاهی که منجر به گل سوم شد اوج آشفتگی دفاع و نداشتن تدابیر اولیه دفاعی در تیم مشاهده میشد. زیر توپ زدنهای متوالی که به نوعی آفت و قاتل فوتبال ما هست در تیم غوغا می کرد . کلا عملکرد تیم در نبود لژیونرهای اروپایی اش به شدت نا امید کننده و نگران کننده بود . هر دو گل ایران رو هم زندی به ثمر رسوند.
شاد و پیروز باشید

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
بعد از مدتها نشستیم نصفه شبی یک بازی تماشا کنیم!!

ایران مستحق خوردن دست کم 6 گل بود!

در فوتبال سیر قهقرایی را طی می کنیم و در والیبال و بسکتبال درهای ترقی و پیشرفت به روی مان باز می شود، مشکل فقط و فقط نوع مدیریت ورزش ماست.

ببینیم سعید لو چه گلی به سرما ورزشمان می زند...

1408

Registered User
لایک‌ها
57
ایران باید حداقل 7 الی 8 گل می خورد
نتیجه اصلی بازی باید 9 بر صفر به نقع بحرین بود

با این بازیکنان بی عقل

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
مشکل که در درجه ی اول کفاشیان هستش
بعد هم جناب قطبی
مطمئن باشین با قطبی به هیچ جایی نمیرسیم
---
تحليلي كامل از بازي ايران – بحرين؛جلالي : قطبي در زندان شناختش اسير است

سايت گل – گفت و گو با مجيد جلالي فرصتي براي استفاده از معلومات و دانش اوست از فوتبال، چيزي كه البته متاسفانه در فوتبال ايران عموميت ندارد. مورد بحث ما بازي تيم ملي مقابل بحرين بود كه البته جلالي بازهم تلاش كرد وارد كوچه پس كوچه ها نشود و كلي تر صحبت كند. كلياتي كه مقياس مناسبي براي ارزيابي تيم ملي و سرمربي ان است:

مقدمه : قبل از اينكه به اين بازي بپردازيم كرد يك نكته ضروري است . ما با در نظر گرفتن منطق بازي تداركاتي ،به صورت كلي نبايد فشار ايجاد كنيم . برخورد ما بايد طوري باشد كه براي تست فضا ايجاد شود. اما نكته مهمتري هم هست. اينكه وقتي يك مربي، كاري را شروع مي كندبايد ايده آل را مشخص كند ، مرحله بندي كند و طبق طبقه بندي پيش برود .اگر يك چنين چيزي باشد اصلا نبايد نگران نتايج بود . من دراين صحبت مي خواهم در همين باره حرف بزنم .

نگاه كلي : وقتي با تيمي شروع مي كنيم ،‌شناخت بسيار اهميت دارد. اصولا شناخت زندان آدم است و هر چه شناخت شما بيشتر باشد اين حصار از شما دورتر مي شود. اين حيطه هرچه بازتر باشد بهتر است.به نظر من محدوده شناخت ايشان يك سالي است كه در پرسپوليس كار كرده . ايشان بايد شناختش را بالا ببرد. به هرحال اين اقدام كه مي رود سر تمرين، خوب است و اگر ادامه داشته باشد به سود قطبي و فوتبال ملي است ، چون از مكالمات او با مربيان چيزهايي بيرون مي آيد كه به اين افزايش شناخت كمك مي كند.

خط دفاعي :ديد من در تحليل بازي اين است كه اينها بازي تداركاتي است . آقاي قطبي بايد بداند كه الان كجا هستيم و بعدا به كجا مي خواهد برسد و از كدام مسير بايد عبور كند. طبيعتا براي اينكه از c به برسيم a بايد از b بگذريم.اما اول بايد Aقطبي مشخص بشود.

*اينكه قطبي استفاده از نصرتي را به حسيني ترجيح مي دهد ، نشانه اي از اين مسئله نيست؟

- اين همان شناختي است كه من گفتم . ايشان با پرسپوليس قهرمان ليگ شده و شناختش اين است كه نصرتي بهتر است از حسيني .اگر يادتان باشد علي دايي هم وقتي سرمربي تيم ملي شد خيلي بازيكنان رااز سايپا انتخاب كرد. اين حيطه شناخت است كه مربي را محدود مي كند.

*اما به نظر نصرتي به لحاظ سرعت و بازيسازس از حسيني كه شبيه مدافعان كلاسيك ماست بهتر است؟

- من الان دوست ندارم مقايسه كردن بين دو بازيكن را.اما ما الان مشكل بنيادي در دفاع داريم چون در دوبازي گذشته 6 گل خورديم .اين يك دلايل پايه اي و پايدار دارد. دفاع ما در فوتبال هميشه مشكل داشته كه الان حادتراز هميشه به نظر مي رسد.

* ما بعد از يحيي گل محمدي اصولا در دفاع مشكل داشته ايم .

الان سليقه معنا ندارد و منطق است كه راهگشاست . الان بايد ديد كدام بازيكن بيشتراز چيزهايي مثل عقل دفاع ، هوش ، پيش بيني و قابليت شروع بازي برخوردار است و الا تكل زدن و سر زدن را كه همه مدافعان را همه بلدند.

*‌خط هافبك:الان ما داريم يك كار اصلي را طراحي مي كنيم ، بنابراين بايد در جزئيات وارد شويم .مثلا من 9 تا هافبك دفاعي دارم، كه با توجه به طراحي ذهني من به درد تيم ملي مي خورند . بعد حالا اين بهتره ، بعد زوج سازي است. ممكن است كه دو نفر ممكن است از نظر فردي بالاتر باشند اما نتوانند لولاي هم بشوند و زوج تشكيل بدهند . مثلا بايد ديد كه كي با نكونام بهتر مي شود. در بازي با بحرين قطبي از زوج آشوبي و نوري استفاده كرد كه با مربوط به محدوده شناخت است ، در حاليكه ممكن است يك زوج در يك دوره جواب بدهند و در يك زمان و مكان ديگر نه. البته بايد اينها كنار هم ارزيابي كرد ، اما بايد خروجي بايد دقيق ارزيابي بشود.ايشان از دوره پرسپوليس بازخورد دارد اما الان فضا فرق كرده زمان هم فرض كرده.

* خط حمله : ممكن است كه اينطور به نظر برسد كه تيم ملي در فكر هجوم مشكل دارد. اگر بارسلونا به عنوان يك مدل تهاجمي مورد نظر ماست و ما بخواهيم مثل بارسا بازي كنيم ،‌بايد از اهرم باشگاهها و البته انتخاب بازيكن مناسب استفاده كنيم. مثلا اگر مي خواهيم مثل بارسا بازي كنيم، بايد دو.وش داشته باشيم و يك طراح و يك مهاجم كامل كه البته هركدام تعريف دارد. ممكن است من نرسم 6 ماه تمرين كنم اما نفرات مناسب را براي تيم ملي را مي آورم.الان كاپلوچه كار مي كند ؟او ايده آل را طراحي مي كند ، و طبق آن انتخاب مي كند ، البته با در نظر گرفتن واقعيتها...يارها را بنابريك مدل انتخاب مي كند و نتيجه مي گيرد. آقاي قطبي وقتي آمد دربازي كره شمالي از محسن خليلي استفاده كرد ، اين هم به شناخت مربوط مي شود ، بي توجه به اينكه محسن يك سال بود بازي نكرده بود. او محسن را بهترين مي دانست ، در حاليكه براي انتخاب بايد با يك فلسفه مشخص عمل مي كرد.

* كوچينگ:من در اين زمينه ها نمي خواهم اظهار نظر كنم

مقدمه : قبل از اينكه به اين بازي بپردازيم كرد يك نكته ضروري است . ما با در نظر گرفتن منطق بازي تداركاتي ،به صورت كلي نبايد فشار ايجاد كنيم . برخورد ما بايد طوري باشد كه براي تست فضا ايجاد شود. اما نكته مهمتري هم هست. اينكه وقتي يك مربي، كاري را شروع مي كندبايد ايده آل را مشخص كند ، مرحله بندي كند و طبق طبقه بندي پيش برود .اگر يك چنين چيزي باشد اصلا نبايد نگران نتايج بود . من دراين صحبت مي خواهم در همين باره حرف بزنم .

نگاه كلي : وقتي با تيمي شروع مي كنيم ،‌شناخت بسيار اهميت دارد. اصولا شناخت زندان آدم است و هر چه شناخت شما بيشتر باشد اين حصار از شما دورتر مي شود. اين حيطه هرچه بازتر باشد بهتر است.به نظر من محدوده شناخت ايشان يك سالي است كه در پرسپوليس كار كرده . ايشان بايد شناختش را بالا ببرد. به هرحال اين اقدام كه مي رود سر تمرين، خوب است و اگر ادامه داشته باشد به سود قطبي و فوتبال ملي است ، چون از مكالمات او با مربيان چيزهايي بيرون مي آيد كه به اين افزايش شناخت كمك مي كند.

خط دفاعي :ديد من در تحليل بازي اين است كه اينها بازي تداركاتي است . آقاي قطبي بايد بداند كه الان كجا هستيم و بعدا به كجا مي خواهد برسد و از كدام مسير بايد عبور كند. طبيعتا براي اينكه از c به برسيم a بايد از b بگذريم.اما اول بايد Aقطبي مشخص بشود.

*اينكه قطبي استفاده از نصرتي را به حسيني ترجيح مي دهد ، نشانه اي از اين مسئله نيست؟

- اين همان شناختي است كه من گفتم . ايشان با پرسپوليس قهرمان ليگ شده و شناختش اين است كه نصرتي بهتر است از حسيني .اگر يادتان باشد علي دايي هم وقتي سرمربي تيم ملي شد خيلي بازيكنان رااز سايپا انتخاب كرد. اين حيطه شناخت است كه مربي را محدود مي كند.

*اما به نظر نصرتي به لحاظ سرعت و بازيسازس از حسيني كه شبيه مدافعان كلاسيك ماست بهتر است؟

- من الان دوست ندارم مقايسه كردن بين دو بازيكن را.اما ما الان مشكل بنيادي در دفاع داريم چون در دوبازي گذشته 6 گل خورديم .اين يك دلايل پايه اي و پايدار دارد. دفاع ما در فوتبال هميشه مشكل داشته كه الان حادتراز هميشه به نظر مي رسد.

* ما بعد از يحيي گل محمدي اصولا در دفاع مشكل داشته ايم .

الان سليقه معنا ندارد و منطق است كه راهگشاست . الان بايد ديد كدام بازيكن بيشتراز چيزهايي مثل عقل دفاع ، هوش ، پيش بيني و قابليت شروع بازي برخوردار است و الا تكل زدن و سر زدن را كه همه مدافعان را همه بلدند.

*‌خط هافبك:الان ما داريم يك كار اصلي را طراحي مي كنيم ، بنابراين بايد در جزئيات وارد شويم .مثلا من 9 تا هافبك دفاعي دارم، كه با توجه به طراحي ذهني من به درد تيم ملي مي خورند . بعد حالا اين بهتره ، بعد زوج سازي است. ممكن است كه دو نفر ممكن است از نظر فردي بالاتر باشند اما نتوانند لولاي هم بشوند و زوج تشكيل بدهند . مثلا بايد ديد كه كي با نكونام بهتر مي شود. در بازي با بحرين قطبي از زوج آشوبي و نوري استفاده كرد كه با مربوط به محدوده شناخت است ، در حاليكه ممكن است يك زوج در يك دوره جواب بدهند و در يك زمان و مكان ديگر نه. البته بايد اينها كنار هم ارزيابي كرد ، اما بايد خروجي بايد دقيق ارزيابي بشود.ايشان از دوره پرسپوليس بازخورد دارد اما الان فضا فرق كرده زمان هم فرض كرده.

* خط حمله : ممكن است كه اينطور به نظر برسد كه تيم ملي در فكر هجوم مشكل دارد. اگر بارسلونا به عنوان يك مدل تهاجمي مورد نظر ماست و ما بخواهيم مثل بارسا بازي كنيم ،‌بايد از اهرم باشگاهها و البته انتخاب بازيكن مناسب استفاده كنيم. مثلا اگر مي خواهيم مثل بارسا بازي كنيم، بايد دو.وش داشته باشيم و يك طراح و يك مهاجم كامل كه البته هركدام تعريف دارد. ممكن است من نرسم 6 ماه تمرين كنم اما نفرات مناسب را براي تيم ملي را مي آورم.الان كاپلوچه كار مي كند ؟او ايده آل را طراحي مي كند ، و طبق آن انتخاب مي كند ، البته با در نظر گرفتن واقعيتها...يارها را بنابريك مدل انتخاب مي كند و نتيجه مي گيرد. آقاي قطبي وقتي آمد دربازي كره شمالي از محسن خليلي استفاده كرد ، اين هم به شناخت مربوط مي شود ، بي توجه به اينكه محسن يك سال بود بازي نكرده بود. او محسن را بهترين مي دانست ، در حاليكه براي انتخاب بايد با يك فلسفه مشخص عمل مي كرد.

* كوچينگ:من در اين زمينه ها نمي خواهم اظهار نظر كنم

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
اسامي ملي پوشان فوتبال براي بازي مقابل ازبکستان

اسامي 23 بازيکن اعزامي به کشور ازبکستان جهت برگزاري بازي تدارکاتي از سوي کادر فني اعلام شد.

نخستين تمرين تيم ملي فوتبال با سرمربي جديد
به گزارش ايرنا و به نقل از روابط عمومي فدراسيون، سيدهادي عقيلي، احسان حاج صفي، غلام عباس آشوبي،آرش برهاني، خسرو حيدري، سيد جلال حسيني، هادي نوروزي، حسين کعبي، حسين کاظمي، حسن اشجاري، ميثاق معمار زاده، عليرضا محمد، محمد نصرتي،پ ژمان نوري، سيد مهدي رحمتي، فرشيد طالبي، وحيد طالب لو، فريدون زندي ،مجتبي زارع، مهرزاد معدنچي، ايمان مبعلي، جواد نکونام و مسعود شجاعي نفراتي هستند که به سرمربيگري افشين قطبي و مربيگري پيتر بيوتر،عبدالکني کنوپ و سرپرستي علي اصغر حاجيلو روز جمعه سيزدهم شهريور تهران را به مقصد ازبکستان جهت انجام ديدار هاي تدارکاتي ترک مي کنند.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
* تيم ملي برابر ازبكستان متوقف شد
* نمايش كم هيجان ايران در تاشكند

تيم ملي فوتبال ايران در تاشكند برابر ازبكستان متوقف شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم ملي فوتبال ايران كه براي انجام يك ديدار دوستانه به ازبكستان سفر كرده بود، از ساعت 18:30 به وقت تهران رودر روي تيم ملي اين كشور قرار گرفت و پس از 90 دقيقه در برابر اين تيم به نتيجه صفر بر صفر رسيد.

تيم ملي كه تمامي بازيكنان خود را به غير از آندرانيك تيموريان در اختيار داشت، در نيمه اول عملكرد بهتري را به نمايش گذاشت، اخراج بازيكن ازبكستان در نيمه اول كار را براي پيروزي ايران آسان كرده بود، اما ضعف در خط حمله مانع از گلزني تيم ملي شد.

در اواخر نيمه دوم و پس از اينكه چند ثانيه بيشتر از حضور مجتبي زارعي در ميدان نگذشته بود، روشن ايرماتوف داور ازبكستاني زارعي را از زمين بازي اخراج كرد تا دو تيم 10 نفره به كار خود ادامه دهند. در نهايت تلاش دو تيم نتيجه‌اي در بر نداشت و اين بازي دوستانه با نتيجه صفر بر صفر به پايان رسيد.

تيم ملي فوتبال ايران امشب ساعت 23:30 به وقت تهران عازم ايران خواهد شد.

light moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
* تيم ملي برابر ازبكستان متوقف شد
* نمايش كم هيجان ايران در تاشكند

تيم ملي فوتبال ايران در تاشكند برابر ازبكستان متوقف شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم ملي فوتبال ايران كه براي انجام يك ديدار دوستانه به ازبكستان سفر كرده بود، از ساعت 18:30 به وقت تهران رودر روي تيم ملي اين كشور قرار گرفت و پس از 90 دقيقه در برابر اين تيم به نتيجه صفر بر صفر رسيد.

تيم ملي كه تمامي بازيكنان خود را به غير از آندرانيك تيموريان در اختيار داشت، در نيمه اول عملكرد بهتري را به نمايش گذاشت، اخراج بازيكن ازبكستان در نيمه اول كار را براي پيروزي ايران آسان كرده بود، اما ضعف در خط حمله مانع از گلزني تيم ملي شد.

در اواخر نيمه دوم و پس از اينكه چند ثانيه بيشتر از حضور مجتبي زارعي در ميدان نگذشته بود، روشن ايرماتوف داور ازبكستاني زارعي را از زمين بازي اخراج كرد تا دو تيم 10 نفره به كار خود ادامه دهند. در نهايت تلاش دو تيم نتيجه‌اي در بر نداشت و اين بازي دوستانه با نتيجه صفر بر صفر به پايان رسيد.

تيم ملي فوتبال ايران امشب ساعت 23:30 به وقت تهران عازم ايران خواهد شد.

آخ جون نباختیم .. آخ جون نباختیم
19.gif

واقعا بچه ها مقاومت جانانه ای کردن .. ;)

30 دقیقه 10 نفره بودن حتی یه خطر جدی هم نداشتیم .. :(

مرحبا به غیرتتان .. :hmm:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
امروز ایران اولین بازیش را انجام داد و 4-3 باخت . 3 بار ایران پیش افتاد ولی در نهایت باخت. بازی واقعا زیبایی بود. تماشاچی ها هم خوب تشویق کردن.
یه گل هم نظری دروازه بان ایران زد ! فکر کنم یه رکورد باشه برای خودش.
فردا هم ساعت 5 با امید ایران و چهارشنبه دوباره با تیم ملی بازی دارن.

پ.ن : تاپیک جدا برای فوتسال که نداریم ؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
امروز ایران اولین بازیش را انجام داد و 4-3 باخت . 3 بار ایران پیش افتاد ولی در نهایت باخت. بازی واقعا زیبایی بود. تماشاچی ها هم خوب تشویق کردن.
یه گل هم نظری دروازه بان ایران زد ! فکر کنم یه رکورد باشه برای خودش.
فردا هم ساعت 5 با امید ایران و چهارشنبه دوباره با تیم ملی بازی دارن.

خداییش دم این فوتسال گرم ! :rolleyes: تو دنیا اسم ایران رو بالا نگه میدارن. واقعا خسته نباشن :rolleyes:

پ.ن : تاپیک جدا برای فوتسال که نداریم ؟

منزل مقصود همینجاست :D

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
خداییش دم این فوتسال گرم ! :rolleyes: تو دنیا اسم ایران رو بالا نگه میدارن. واقعا خسته نباشن :rolleyes:

منزل مقصود همینجاست :D

دمشون گرم واقعا مردونه بازی میکنند. حقا که باید غیرتو از اینا یاد بگیرن این فوتبالیستای ما....

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

واقعا ایران خوب بازی کرد و حتی می تونست بازی رو ببره ایشالله بازی بعدی رو ازشون می بریم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تیم فوتسالمون خوب بازی کرد. خب حریف هم برزیله. فالکائو هم نباشه باز هم برزیله....

با اینکه باختیم اما خوب بازی کردیم جلوشون. افرین به بازیکنان و مربی خوب تیم

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
این هم از بازی دوم. 4-2 باختیم. ولی این چیزی از ارزش های بازیکن ها مون کم نمی کنه ( جمله معروف گزارشگرها دی: )

به هر حال حریف برزیل هست و بردنش کار آسونی نیست. امیدوارم که تیم ملی فوتبال هم پیشرفت کنه تا جایی که تیم های بزرگ دنیا بیان ایران برای انجام بازی دوستانه .

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
دیروز هم با تیم امید ایران بازی داشت که 4 به 1 باختیم . منم اونجا بودم . جاتون خالی .
153xw0n.gif

فایل های ضمیمه

• DSC00115.JPG
    676.2 KB · نمایش ها: 8

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
گل 4 رو بچه گانه خوردن واقعا.دو تا پنالتی هم از دست دادن الکی.ولی بازم دمشون گرم.دلمون باید به همین فوتسالمون خوش باشه نه به اون شوتبالمون...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره خب

انتظاربردن برزیل غیرمنصفانه و بالا هست. با وجود اینکه بازیکنهایی مثل فالکائو یا شوماخر هم نبودند

تیم برزبل خیلی قویه.. باز ما خیلی خوب بازی کردیم که فقط 4 گل خوردیم و تازه گل هم زدیم.

افرین به این بازیکنها

فوتبال از ریشه (فدراسیونش) خرابه

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
خب با دو روز تاخیر قهرمانی فوتسال را تو جام کنفدراسیون ها تبریک میگم. تو بازی نهایی با وجود نبود شمسایی 1-0 بردن و 50 هزار دلار هم نصیب شون شد.

اما خبر دیگه اینکه ایران 19 آبان با ایسلند تو آزادی بازی می کنه. نکته جالب تیم هایی هست که اعلام آمادگی کرده بودن; نامیبیا، جزایر فارو ، اوگاندا و ایسلند !
حتما مستحضر هستید که اوگاندا قهرمان 5 دوره جام ملت های آفریقا و جزایر فارو هم همیشه یه پای ثابت حضور در جام جهانی بوده و به همین ترتیب برای بقیه .

واقعا مشکل کجا هست که تیم فوتسال بزریل میاد ایران تا با ما بازی کنه ولی فوتبال ...

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
واقعا مشکل کجا هست که تیم فوتسال بزریل میاد ایران تا با ما بازی کنه ولی فوتبال ...

مشکل اینجاست که ما در فوتبال به واقع هیچی نیستیم ولی در فوتسال مورد احترام تمام دنیاییم

بالا