• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تیم ملی فوتبال به این میگن

attachment.php

نه به تیم در پیت فعلیمون

=================================================
حتی پیشکوست هامون بهتر از این درب داغون ها بازی میکنن.

1oz2e8umozhne1b29v3p.jpg

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
به نظر من باید مربی تیم رو عوض کنن. شاید دوستان بدشون بیاد اما من ترجیح میدم مایلی کهن بیاد بالاسر این تیم.

حداقلش اینه که به چهار تا جوون شاید بازی برسه. مثل همون تیم 96

چرا وقتی کسی از مایلی کهن طرفداری می کنه باید با ترس صحبت کنه! اشکالی نداره. 90 درصد بر فرض مخالفند شما جز 10 درصد باش. محبوب ترین بازیکنای استقلال و پرسپولیس ( مجیدی و کریمی ) خودشون رو مدیون مایلی کهن می دونن. به شخصه شیوه مربیگری ش رو هم قبول دارم. رو کردن مهدوی کیا، کریمی، مجیدی، مبعلی و میدون دادن به بازیکنایی که بعدا ستاره تیم ملی شدن. من استقلالی ام ولی باید یکی مثل اون پیدا بشه که جرات داشته باشه رضا حقیقی و محمد نزهتی و ... را تو ترکیب بیاره.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
الان رسیدم خونه...فهمیدم که نتونستن جبران کنن...

خوش به حال خودم که این بازیکنای بی غیرت پولدار ذره ای برام اهمیت نداشتن.

مهران احمدی

Registered User
لایک‌ها
2
الان رسیدم خونه...فهمیدم که نتونستن جبران کنن...

خوش به حال خودم که این بازیکنای بی غیرت پولدار ذره ای برام اهمیت نداشتن.

البته صداوسیما هم ملت رو سیب زمینی فرض کرد و حاضر نشد برای 70 میلیون ایرانی حق پخش تلویزیونی رو پرداخت کنه! در نتیجه پخش مستقیم نشد . جام جهانی جای چنین تیمی نیست! یعنی چنین تیمی بره جام جهانی، جام جهانی به گند کشیده میشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چرا وقتی کسی از مایلی کهن طرفداری می کنه باید با ترس صحبت کنه! اشکالی نداره. 90 درصد بر فرض مخالفند شما جز 10 درصد باش. محبوب ترین بازیکنای استقلال و پرسپولیس ( مجیدی و کریمی ) خودشون رو مدیون مایلی کهن می دونن. به شخصه شیوه مربیگری ش رو هم قبول دارم. رو کردن مهدوی کیا، کریمی، مجیدی، مبعلی و میدون دادن به بازیکنایی که بعدا ستاره تیم ملی شدن. من استقلالی ام ولی باید یکی مثل اون پیدا بشه که جرات داشته باشه رضا حقیقی و محمد نزهتی و ... را تو ترکیب بیاره.

من خیلی از اخلاقای مایلی کهن رو قبول ندارم. خیلی هم ازش خوشم نمیاد.

اما باور کن از نظر من فقط مایلی کهن هست که به یه عده جوون فرصت میده بیان بازی کنن.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
البته صداوسیما هم ملت رو سیب زمینی فرض کرد و حاضر نشد برای 70 میلیون ایرانی حق پخش تلویزیونی رو پرداخت کنه! در نتیجه پخش مستقیم نشد . جام جهانی جای چنین تیمی نیست! یعنی چنین تیمی بره جام جهانی، جام جهانی به گند کشیده میشه.

آره میدونم 1-0 عقب بودیم..خونه بودم داشتم حرص میخوردم.

ولی تصمیم گرفتم از این به بعد تیم ملی این مملکت رو فراموش کنم تا موقعی که یه کادر فنی بیاد سر تیم که بازیکنا رو تحمیلی انتخاب نکنه...

که نره توی استادیوم بشینه مثلا بازی نفت تهران و سپاهان رو ببینه ولی از این دو تیم یه بازیکن هم دعوت نکنه و توی ترکیب نباشه اون وقت بازیکنای تیم 16 هم جدول رو بذاره توی ترکیب...یا نکونام از دور خارج شده رو بذاره اون وسط چرا؟ چون نکونام تجربه لالیگا رو داره..تجربه ش بخوره توی سرش که نمیتونه ازش استفاده کنه...

اون وقت بازیکتای جوون با انگیزه ای مثل رضا حقیقی و غیره و ذالک توی تیم های باشگاهی کوچیک خودشون رو خیلی ببخشید پاره کنن بهترین بازیکن های لیگ هستن ولی جایی در ترکیب تیم ملی ندارن...اون وقت آقای مسعود خان شجاعی ده ماهه مصدومه کلا یه ماه نمیست داره با اوساسونا تمرین میکنه...میاد در ترکیب!

کسی نیست به این سوال پاسخ بده که تکلیف بازیکن های با انگیزه تیمایی مثل نفت و سپاسی و ملوان و راه آهن و سپاهان و تراکتور سازی چیه...

چرا نزهتی و رافخایی نباید بیان تیم ملی....؟

چرا یعقوب کریمی الان نباید امشب بازی کنه؟ یا میلاد نوری؟

از این تیمایی که تا این هفته از لیگ برتر بهتر بودن چند بازیکن در ترکیب تیم ملی بودن یا دعوت شدن به اردو حتی!

همش رابطه و پارتی بازیه!

جز این چیزی به ذهن من نمیرسه.

میدونید!

کارلوس کیروش خیلی زرنگه...قشنگ قبل اومدنش تحقیق کرد..بهش گفتن ببین کارلوس جان اونجا یه فدراسیون پخمه هست که میری اونجا الکی میشینی توی استادیوم ها بعد یه سری بازیکنای همیشگی رو دعوت میکنی تیم ملی..پولتو میدن..هیچ کاریت نداره...باختی باختی! بردی هم حلوا حلوات میکنن..

بعد پولتو میزنی به جیب میای توی جزیرت شروع میکنی به ساختن تفرج گاه!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان به سلامتی حذف شدیم از جام جهانی و با باخت هایی که به کره خواهیم داد شانس بیاریم آخر نشیم ... خودتونم اذیت نکنید بازیکن هایی که میلیاردی پول میگیرن و دلیلی برای خوب بازی کردن هم ندارن نتیجش همین میشه
باید از بازیکن های تیم پرسپولیس 1 بازیکن نهایت دعوت میشد از استقلال هم 3 تا نهایت بقیه رو از جون های تیم های بالای جدول میزاشت اون وقت میدیدن که 3 تا همین امروز میزدیم
اما وقتی دلال ترکیب تیم ملی رو تعیین میکنه و فوتبال سیاسی میشه و دستور از بالا میرسه که از پرسپولیس و استقلال فلان قدر باید بازی کنن همین میشه
کلا خودتون رو ناراحت نکنید فوتسال ایران نابود شد فوتبال هم نابود شده ... کاش این دولت کلا این فوتبال مسخره رو تعطیل میکرد حداقل برای 5 سال تا همه از صفر شروع کنن و وضع بهتر شه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
راستی کاش با یک مربی ناشناخته و بی اسم و رسم میرفتیم نو میدون حداقل دلار ها رو الکی تو جیب یک مفت خور خالی نمی کردیم که فوتبال علی اصغری ببینیم

bene

Registered User
لایک‌ها
481
استرالیا هم خیلی بد نتیجه گرفته امشب به اردن باخت چند روز پیش استرلیا 3 بر صفر لبنان را برده بود
استرلیا از 3 بازی فقط 2 امتیاز گرفته این نشون میده که فوتبال در کشورهای عربی رشد کرده و این کشورها دیگه زنگ تفریح نیستند

j.JPG

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
استرالیا هم خیلی بد نتیجه گرفته امشب به اردن باخت چند روز پیش استرلیا 3 بر صفر لبنان را برده بود
استرلیا از 3 بازی فقط 2 امتیاز گرفته این نشون میده که فوتبال در کشورهای عربی رشد کرده و این کشورها دیگه زنگ تفریح نیستند

مشاهده پیوست 203023

شما مطمئن باش استرالیا میره بالا اونا به قول معروف 10 تا پلن و نقشه دارن که هر جا نتیجه نگیرن با برنامه تر میشن و از اون به بعد نتیجه میگیرن

فقط پول بالیست بی غیرت ایرانی های هستن که به هیچ جایی از بدن مبارکشون نیست برد و باخت و حذف از بازی ها و ...

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
ما همیشه جلو تیم های کره و ژاپن خوب بازی میکنیم این که به لبنان باختیم دلیل بر شکست مقابل کره نیست . شرایط بازی ها با هم فرق میکنه حتی با همین بازیکن های داغون فکر میکنم مقابل کره لااقل مساوی بگیریم ! به نظرم یکی باید به مربی بفهمونه تو لیگ بازیکن های با انگیزه تری هم هستن که بتونن به تیم کمک کنن و برای مردمشون بجنگن . بیشتر بازیکن های فعلی تیم ملی تو پول غرق شدن و غیرت نمی فهمن یعنی چی یا جنگیدن برای کشورشون رو درک نمیکنن

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
میدونید بازیکن وقتی تو ایران داره بیشتر از اروپا میگیره دیگه میلی به رفتن تو لیگ خارجی نداره و به همون دلیل هم دلیلی برای خوب بازی کردن و انگیزه ای دیگه نداره

باید به بازیکن ها نهایت 200 میلیون در سال داده بشه و کشور های عربی رفتن هم ممنوع بشه
قول شرف میدم تیم ملی بازیکن هاش میشن در حد اسپانیا
سر و پا شون رو هم برای توپ و بازی میزارن

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اول از همه خاک بر سر صدا و سیما با این بازی پخش کردنش بعد از مدت ها زدم شبکه های صدا و سیما و بیزارتر شدم ازش!!
بعد از اون هم خاک بر سر تک تک بازیکنا با این بازیشون!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
ما همیشه جلو تیم های کره و ژاپن خوب بازی میکنیم این که به لبنان باختیم دلیل بر شکست مقابل کره نیست . شرایط بازی ها با هم فرق میکنه حتی با همین بازیکن های داغون فکر میکنم مقابل کره لااقل مساوی بگیریم ! به نظرم یکی باید به مربی بفهمونه تو لیگ بازیکن های با انگیزه تری هم هستن که بتونن به تیم کمک کنن و برای مردمشون بجنگن . بیشتر بازیکن های فعلی تیم ملی تو پول غرق شدن و غیرت نمی فهمن یعنی چی یا جنگیدن برای کشورشون رو درک نمیکنن

برادر داستان میگی ها ... فوتبال علی اصغری دارن بازی میکنن
کیروش قول بهت میدم سیستم 4-6-0 جلوی کره بازی کنه ... میترسه 6 تایی بشه تو آزادی

راه درست اخراج حداقل نیمی از این بازیکن ها اونم به سرعت و جایگزینی بازیکن های جون و با غیرت و خوب از تیم های بالای جدول هست

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اول از همه خاک بر سر صدا و سیما با این بازی پخش کردنش بعد از مدت ها زدم شبکه های صدا و سیما و بیزارتر شدم ازش!!
بعد از اون هم خاک بر سر تک تک بازیکنا با این بازیشون!

عزیز همه چی باید به هم بیاد دیگه اقتصاد و فوتبال و ...

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من خیلی از اخلاقای مایلی کهن رو قبول ندارم. خیلی هم ازش خوشم نمیاد.

اما باور کن از نظر من فقط مایلی کهن هست که به یه عده جوون فرصت میده بیان بازی کنن.

اون کارایی که این آقا تو اردو های تیم ملی میکرده زمونش تموم شده ... اگر جواب میداد که الان یک مربی تیم درجه 3 میشد حداقل

nababajeddi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
به نظر منم باید کل فدراسیون صاف کنند و از اول یک آدم با وجدان واز همه مهم تر وطن پرست بیاد و به این فوتبال سر و سامون بده.
صفایی فراهانی کجایی که یادت به خیر !

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
برادر داستان میگی ها ... فوتبال علی اصغری دارن بازی میکنن
کیروش قول بهت میدم سیستم 4-6-0 جلوی کره بازی کنه ... میترسه 6 تایی بشه تو آزادی

راه درست اخراج حداقل نیمی از این بازیکن ها اونم به سرعت و جایگزینی بازیکن های جون و با غیرت و خوب از تیم های بالای جدول هست

تو یه ماه که نمیشه تیم درست کرد عزیز من . اون موقع همین بازی علی اصغری رو هم نمیتونیم ارائه بدیم مگه اینکه تو بخش هایی از ترکیب تغییراتی داده بشه مخصوصا خط حمله و جناحین

بالا