البته صداوسیما هم ملت رو سیب زمینی فرض کرد و حاضر نشد برای 70 میلیون ایرانی حق پخش تلویزیونی رو پرداخت کنه! در نتیجه پخش مستقیم نشد . جام جهانی جای چنین تیمی نیست! یعنی چنین تیمی بره جام جهانی، جام جهانی به گند کشیده میشه.
آره میدونم 1-0 عقب بودیم..خونه بودم داشتم حرص میخوردم.
ولی تصمیم گرفتم از این به بعد تیم ملی این مملکت رو فراموش کنم تا موقعی که یه کادر فنی بیاد سر تیم که بازیکنا رو تحمیلی انتخاب نکنه...
که نره توی استادیوم بشینه مثلا بازی نفت تهران و سپاهان رو ببینه ولی از این دو تیم یه بازیکن هم دعوت نکنه و توی ترکیب نباشه اون وقت بازیکنای تیم 16 هم جدول رو بذاره توی ترکیب...یا نکونام از دور خارج شده رو بذاره اون وسط چرا؟ چون نکونام تجربه لالیگا رو داره..تجربه ش بخوره توی سرش که نمیتونه ازش استفاده کنه...
اون وقت بازیکتای جوون با انگیزه ای مثل رضا حقیقی و غیره و ذالک توی تیم های باشگاهی کوچیک خودشون رو خیلی ببخشید پاره کنن بهترین بازیکن های لیگ هستن ولی جایی در ترکیب تیم ملی ندارن...اون وقت آقای مسعود خان شجاعی ده ماهه مصدومه کلا یه ماه نمیست داره با اوساسونا تمرین میکنه...میاد در ترکیب!
کسی نیست به این سوال پاسخ بده که تکلیف بازیکن های با انگیزه تیمایی مثل نفت و سپاسی و ملوان و راه آهن و سپاهان و تراکتور سازی چیه...
چرا نزهتی و رافخایی نباید بیان تیم ملی....؟
چرا یعقوب کریمی الان نباید امشب بازی کنه؟ یا میلاد نوری؟
از این تیمایی که تا این هفته از لیگ برتر بهتر بودن چند بازیکن در ترکیب تیم ملی بودن یا دعوت شدن به اردو حتی!
همش رابطه و پارتی بازیه!
جز این چیزی به ذهن من نمیرسه.
میدونید!
کارلوس کیروش خیلی زرنگه...قشنگ قبل اومدنش تحقیق کرد..بهش گفتن ببین کارلوس جان اونجا یه فدراسیون پخمه هست که میری اونجا الکی میشینی توی استادیوم ها بعد یه سری بازیکنای همیشگی رو دعوت میکنی تیم ملی..پولتو میدن..هیچ کاریت نداره...باختی باختی! بردی هم حلوا حلوات میکنن..
بعد پولتو میزنی به جیب میای توی جزیرت شروع میکنی به ساختن تفرج گاه!