• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
تو یه ماه که نمیشه تیم درست کرد عزیز من . اون موقع همین بازی علی اصغری رو هم نمیتونیم ارائه بدیم مگه اینکه تو بخش هایی از ترکیب تغییراتی داده بشه مخصوصا خط حمله و جناحین
آقا بدتر از این نمیشیم باور کن نمیشیم ... دیگه چه باخت 1-0 چه 3-0 فرقی نداره

nababajeddi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
شما هم دلتون به چه چیزایی خوشه دارید هنوز محاسبه میکنید آیا جلو کره نتیجه بگیریم یا نه تیمی که به لبنان میبازه همین لبنان تو خونش 4 تا از کره نوش جون کرد مارو برد حالا ما بیاییم جلو کره گل بزنیم یا مساوی بگیریم ! ایران همیشه جلو تیمهای قدرتمند خوب بوده کی ؟! تموم شد اون دوران بابا کره الان چند ساله داره ما رو تو قوطی میکنه از چی حرف میزنید این همه باختو افتضاح بس نبود تا توجیه بشید حتماً باید یه ماه دیگه هم صبر کنیم تا فاجعه آزادی رخ بده تا شما رضایت بدید :lol: واقعاً که :blink:

تو این بازی خیلیا نبودن مثلاً تیموریان و جباری و رضایی و ... اینا چشون بود که بازی نکردن ؟
جباری و تیموریان که بازیکنهای خوبین !

nababajeddi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
ضمناً اگر از این گروه صعود نکردیم دوست دارم یا قطر یا لبنان صعود کنن و از اون گروهم عراق یا اردن خیلی به نفع ماست که جزوی از فوتبال غرب آسیا هستیم و کمتر به فوتبالمون به چشم عقب افتاده نگاه میکنن حالا که عربستان و بحرین اینقدر افت کردن
آخه ازبکستان و استرالیا برن جام جهانی که قشنگش کنن خوبه ؟! یا اینکه رقیبهای نزدیک ما که جزو منطقه خاص خودمونم هستن فوتبالشون رشد کنه و ما رو به پیشرفت بیشتر ترغیب کنن ؟ من که میگم گور پدر کره ژاپون استرالیا ازبک و همه این کشورایی که اصلاً به ما ربطی ندارن

اتفاقاً من باید بگم همین عدم حضور عربستان و بحرین در بی انگیزگی بازیکنهامون نقش زیادی داشت چون حریفی نداریم که باخت بهش خیلی حیثیتی و باعث انتقاد بشه دور قبل با باخت مقابل عربستان دایی رو تا مرز اعدام پیش بردن ولی حالا کیروش خیالش خیلی راحته چون به هر تیم درپیتی ببازه بازم میگن اینها اتفاقه و ما از لبنان و قطر شکست واقعی نخوردیم !! خداییش کیروشم خوش شانسه

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
دوستان از این به بعد در ضرب المثل های خود از کلمه ی " در حد تیم ملی " استفاده نکنید :دی

بعضی ضرب المثل ها تاریخ مصرف دارند :)

دوستان منظورشون تیم ملی والیبال هست نه فوتبال ...!!!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
شما هم دلتون به چه چیزایی خوشه دارید هنوز محاسبه میکنید آیا جلو کره نتیجه بگیریم یا نه تیمی که به لبنان میبازه همین لبنان تو خونش 4 تا از کره نوش جون کرد مارو برد حالا ما بیاییم جلو کره گل بزنیم یا مساوی بگیریم ! ایران همیشه جلو تیمهای قدرتمند خوب بوده کی ؟! تموم شد اون دوران بابا کره الان چند ساله داره ما رو تو قوطی میکنه از چی حرف میزنید این همه باختو افتضاح بس نبود تا توجیه بشید حتماً باید یه ماه دیگه هم صبر کنیم تا فاجعه آزادی رخ بده تا شما رضایت بدید :lol: واقعاً که :blink:

تو این بازی خیلیا نبودن مثلاً تیموریان و جباری و رضایی و ... اینا چشون بود که بازی نکردن ؟
جباری و تیموریان که بازیکنهای خوبین !

رضایی که بازیکن در پیته
بقیه هم مصدوم و معلول و ... بودن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اون کارایی که این آقا تو اردو های تیم ملی میکرده زمونش تموم شده ... اگر جواب میداد که الان یک مربی تیم درجه 3 میشد حداقل

قبول دارم اون کارای حاجی بازی و اینا گذشته... امیدوارم عقلش رسیده باشه که جوون الان جوون 20 سال پیش نیست.

اما من از زاویه انتخاب بازیکنای جوون و با انگیزه گفتم. هر چی باشه امثال دایی و باقری و مهدوی کیا زمان این اقا بودند که تو تیم ملی ستاره شدند. به نظر من یا اینو بذارن یا شاغلام رو یا حتی مجید جلالی رو.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
ضمناً اگر از این گروه صعود نکردیم دوست دارم یا قطر یا لبنان صعود کنن و از اون گروهم عراق یا اردن خیلی به نفع ماست که جزوی از فوتبال غرب آسیا هستیم و کمتر به فوتبالمون به چشم عقب افتاده نگاه میکنن حالا که عربستان و بحرین اینقدر افت کردن
آخه ازبکستان و استرالیا برن جام جهانی که قشنگش کنن خوبه ؟! یا اینکه رقیبهای نزدیک ما که جزو منطقه خاص خودمونم هستن فوتبالشون رشد کنه و ما رو به پیشرفت بیشتر ترغیب کنن ؟ من که میگم گور پدر کره ژاپون استرالیا ازبک و همه این کشورایی که اصلاً به ما ربطی ندارن

اتفاقاً من باید بگم همین عدم حضور عربستان و بحرین در بی انگیزگی بازیکنهامون نقش زیادی داشت چون حریفی نداریم که باخت بهش خیلی حیثیتی و باعث انتقاد بشه دور قبل با باخت مقابل عربستان دایی رو تا مرز اعدام پیش بردن ولی حالا کیروش خیالش خیلی راحته چون به هر تیم درپیتی ببازه بازم میگن اینها اتفاقه و ما از لبنان و قطر شکست واقعی نخوردیم !! خداییش کیروشم خوش شانسه
صعود نمیکنیم شاید به آرزوتون رسیدین

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
جباری و تیموریان که بازیکنهای خوبین
![/QUOTE]

جباری و تیموریان نمیتونستند بازی کنند..جباری که جراحی کرده و هنوز در تمرینات تیم باشگاهیش هم شرکت نمیکنه..تیموریان هم 2اخطاره بود و محروم.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
قبول دارم اون کارای حاجی بازی و اینا گذشته... امیدوارم عقلش رسیده باشه که جوون الان جوون 20 سال پیش نیست.

اما من از زاویه انتخاب بازیکنای جوون و با انگیزه گفتم. هر چی باشه امثال دایی و باقری و مهدوی کیا زمان این اقا بودند که تو تیم ملی ستاره شدند. به نظر من یا اینو بذارن یا شاغلام رو یا حتی مجید جلالی رو.

مجددا در حال کلید خوردن مربی داخلی برای تیم ملی هستیم (البته هنوز قطعی نیست ولی دور هم نیست این اتفاق!) غافل از این که این حرف ها همه مقطعی است و نه درمان کننده ماجرای فوتبال 10 سال اخیر ...

تصور می کنم به احتمال زیاد باز هم سراغ امیر قلعه نویی خواهند رفت تا دست کم از عناوینی که او در لیگ برتر کسب کرده استفاده کنند و مدتی باز برای خود زمان بخرند ...!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مجددا در حال کلید خوردن مربی داخلی برای تیم ملی هستیم (البته هنوز قطعی نیست ولی دور هم نیست این اتفاق!) غافل از این که این حرف ها همه مقطعی است و نه درمان کننده ماجرای فوتبال 10 سال اخیر ...

تصور می کنم به احتمال زیاد باز هم سراغ امیر قلعه نویی خواهند رفت تا دست کم از عناوینی که او در لیگ برتر کسب کرده استفاده کنند و مدتی باز برای خود زمان بخرند ...!

انتخاب من با توجه به شرایط فعلی هست. در این نقطه زمانی !

مشکل از ریشه است. ساز و کار انتخابات رئیس فدراسیون - خود رئیس و اطرافیانش - نبود سازماندهی و برنامه ریزی - نبودن ادمهای کاربلد بالای کار - بودجه بندی نادرست -

اگه فدراسیون خوبی داشتیم الان هم تیمهای پایه خوبی داشتیم هم مربی خوبی هم تیم خوبی.

نمونه واضحش ! بزنم به تخته - والیبال

البته مشکل فقط مربوط به 4 سال اخیر و 8 سال اخیر نیست. مشکل از زمانی شروع شد که ادمی مثل صفایی از راس کار رفت.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

به سلامتی تیم ملی که گل کاشت .. !

در ضمن ، arsinr و nababajeddi بعلت بکار بردن الفاظی در خور شخصیت خودشون بن دائم شدن ، واقعا آدم با وجود همچین افرادی باید به تأسف سلام کنه .. ! :hmm:

asemaneahvaz

Registered User
لایک‌ها
76
آقای کی روش چرا از بازیکنان موفق لیگ برتر مثل جلال رافخايي یا مجتبي شيري دعوت نمیکنه؟
کم کاری بازیکنان تیم ملی ممکنه توجیه داشته باشه
اما کم کاری و محافظه کاری کی روش در عدم ایجاد تغییرات در تیم ملی قابل قبول نیست.
لیگ ایران انقدر بزرگ است که هر سال بشه یه تیم ملی جداگانه ازش درآورد.
مگر آنکه به ایران و ایرانی اعتقادی نداشته باشید.
چرا از ایرانیان لژیونر مرتبا دعوت میکنید.
مگه بازیکنهای لیگ ما چه مشکلی دارند؟ آیا لیگ ایران رو قبول نداری؟
آقای کی روش همین تیم سایپا اگر با تیم ملی کنونی ایران بازی کنه با اختلاف ۳ گل تیم ملی رو میبره.
میگی نه اگه جرات داری مسابقه بده.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
آقا ما دیگه ستاره نداریم در ایران همه مثل هم هستن با یکم اختلاف

وقتی تیم های پایه بی برنامه باشن و آکادمی فوتبال نداشته باشیم ... وقتی هر نتیجه ای می گیریم فقط توجیح میکنن که نتیجه بدی هم نبوده این میشه !!! قلعه نوعی یا هرکس دیگه ای هم بیاد همینه
الان قلعه نوعی هم دهم جدول هست و من با اینکه استقلالی دو آتیشه هستم اما استقلال هم تاکتیک و حرکات ترکیبی زیادی درش دیده نمیشه ... مشکل مطمئن باشید از مربی نیست

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
درد فوتبال خیلی ریشته ای تر از کم کاری بازیکنهاست، با اوردن بهترین مربی های دنیا هم تغییری حاصل نمیشه. خود سیستم باید پتانسیل و کشش تغییر رو داشته باشه که نداره. کلا هر چیزی را که با سیاست و بازی های کثیفش قاطی کنید به این حال و روز دچار میشه (نمونه دیگرشو حتما میتونید مثال بزنید). کی میشه که برن و و فوتبالو به حال خودش رها کنن تا بلکه روزهای خوشتری را به چشم ببینه... هیچ وقت!

درود

به سلامتی تیم ملی که گل کاشت .. !

در ضمن ، arsinr و nababajeddi بعلت بکار بردن الفاظی در خور شخصیت خودشون بن دائم شدن ، واقعا آدم با وجود همچین افرادی باید به تأسف سلام کنه .. ! :hmm:

درود. این جناب "نه بابا جدی" ادبیات شاخصی داشتند!

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
برداشتن یه مشت استقلالی پرسپولیسی جمع کردند اسمشو گذاشتن تیم ملی !

آخه من میخوام ببنیم محمد نوری که توی تیم 16 جدول هم فیکس نیست چرا باید فیکس تیم ملی باشه ...

اه اه ... آدم حالش به هم میخوره بازی های تیم ملی رو میبینه

ما هم هی هیچی نمیگیم کم دور بردارید دیگه.
کم 16 ام 16ام کن دیگه حالمون به هم خورد
هی نمیخوایم بحث ملی رو با تعصب باشگاهی دخالت بدیم انگار بعضیا شعورشون نمیکشه ...
به احترام بعضی از دوستان ادامه نمیدم این بحثو ولی حد خودتو بدون ....
گور پدر ممد نوری ولی حق نداری به پرسپولیس توهین کنی

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
کلا من امروز خیلی ناراحت شدم از باختمون
اما بعدن که آروم شدم بیشتر از این ناراحت شدم که چرا اصلا دلم برای فوتبال این مملکت میسوزه !!!! اصلا چرا وقتم رو میزارم و فوتبال جهان سومی و عقب مونده ی این ها رو نگاه می کنم ... فوتبالی که هر روز بدتر میشه ... هر روز فوتبال از اصلش در ایران دور تر میشه
یاد سال 98 بخیر چه بازی می کردن بچه ها تو تیم ملی ...

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
[QUOTE="AmirHesam";5625392]ما هم هی هیچی نمیگیم کم دور بردارید دیگه.
کم 16 ام 16ام کن دیگه حالمون به هم خورد
هی نمیخوایم بحث ملی رو با تعصب باشگاهی دخالت بدیم انگار بعضیا شعورشون نمیکشه ...
به احترام بعضی از دوستان ادامه نمیدم این بحثو ولی حد خودتو بدون ....
گور پدر ممد نوری ولی حق نداری به پرسپولیس توهین کنی[/QUOTE]

چه توهینی کرد حامد؟ خب 16مید دیگه!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
چه توهینی کرد حامد؟ خب 16مید دیگه!

من کاری به تیم ندارم اما بازیکن هایی که در نوک حمله هستن وقتی توی تیم باشگاهیشون نمیتونن 1 گل بزنن معلومه تو تیم ملی که تازه زیاد هم با هم تمرین نداشتن در تعطیلات به سر میبرن

بالا