باز بحثاییخودی را انداختن این پرسپولیسیا آخه برادر من امثال نکونام و آندو و رحمتی نبودن ما الان هم ردیف تایلند بودیم و عمرا به جام جهانی میرسیدیم
پسر جان تو برو عکسای رضا رو بگیر
یه دانه پخ دادیم بهت جواب اونو ندادی به ما
باز بحثاییخودی را انداختن این پرسپولیسیا آخه برادر من امثال نکونام و آندو و رحمتی نبودن ما الان هم ردیف تایلند بودیم و عمرا به جام جهانی میرسیدیم
مگه ما چیزی گفتیم . وقتی ضعیفن بگیم خوبن ؟ چرا مثلن به آندو گیر نمیدیم .
بحث بیخودی ؟
میخوای من همین کلمات رو برا خود شما استفاده کنم آمپر بچسبونی ؟!
یا پیغام خصوصی های این فرد رو با متن هاش ؟
هر کسی حق داره از بازیکن تیم ملی کشورش انتقاد کنه ... شما نپذیر ! حق توهین نداری !
پسر جان تو برو عکسای رضا رو بگیر
یه دانه پخ دادیم بهت جواب اونو ندادی به ما
اين چه تيميه آخه... شجاعي چرا انقد بد بازي مي كنه ؟ نكونام چرا همش داره كاپيتان بازي در مياره جاي فوتبال بازي كردن ؟ دژاگه كجاش در حد تيم ملي هست ؟ با خالكوبياي جورواجورش ؟
بيت آشور ... قوچي .. حاج صفي .. جلال حسيني و منتظري خوب بودن ...
سردار آزمون چرا واقعاً دعوت نشد ؟؟؟
سردار آزمون چرا واقعاً دعوت نشد ؟؟؟
کیروش اگر دنبال لژیونراس خب اینم لژیونره
نه مشکل اینجاست نمیگذارن کیروش کار اصلی خودشو بکنه کیروش استاد بهره گیری از جوونای و پیدا کردن پدیده هاس من هنوزم فکر میکنم کیروش آزادی تو تصمیم گیریاش نداره
ای کاش آزمون و جهانبخش دو جوون شمالی خط حمله تیممون تو جام جهانی رو تشکیل بدن یا لااقل همراه تیم به جام جهانی برن واقعاً جوونگرایی یکی از مهمترین عوامل پیشرفت فوتبال یه کشوره
اولین حاشیه گوچی در تیم ملی!
البته در بانکوک اولین حاشیه فوتبالی برای قوچان نژاد به وقوع پیوست و گروهی از ایرانیان حاضر در استادیوم در زمان تعویضش از زمین به او اعتراض داشتند که چرا سمت سکوها نمی رود تا با آنها عکس یادگاری بگیرد!
به دلیل مشکل سربازی و محدودیت ورود و خروج
سردار آزمون مشکل سربازی داره دفعه پیشم برای خروج از کشور کلی مشکل پیدا کرد
بازی تیم ملی بدون تماشاگر برگزار میشه چون یه بمب نزدیک سفارت ایران منفجر شده در بیروت
بازی تیم ملی بدون تماشاگر برگزار میشه چون یه بمب نزدیک سفارت ایران منفجر شده در بیروت
19.,......اصلا اینا اشتباه کردن رفتن بیروت امنیت نیست که فشار میاوردن بازی رو میبردن تو یه کشور بی طرف اینطوری خیلی بهتر بود مثل بازی سوریه و سنگاپور که تو ایران برگزار شدزمین بیروت هم اصلا خوب نیست
هر کشوری جز لبنان بود اینا دادو بی داد میکردن ولی چون با لبنان سر یه خال نشستن بچه هارو فرستادن هیچی هم نگفتن![]()
ساعت بازی چنده؟