• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
باز بحثاییخودی را انداختن این پرسپولیسیا آخه برادر من امثال نکونام و آندو و رحمتی نبودن ما الان هم ردیف تایلند بودیم و عمرا به جام جهانی میرسیدیم

پسر جان تو برو عکسای رضا رو بگیر:D
یه دانه پخ دادیم بهت جواب اونو ندادی به ما

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
مگه ما چیزی گفتیم . وقتی ضعیفن بگیم خوبن ؟ چرا مثلن به آندو گیر نمیدیم .

دادا قضیه فرق میکنه شما اومدین به یه چیز دیگه ربط دادین آخه تو همه صحنه ها حضور داشتن چه ربطی به بازیکن برتر آسیا شدن داره آخه ؟

انتقاد میکنین انتقاد به جا بکنید مثلا بازی شجاعی ضعیفه خب همه میگن ضعیفه یا مثلا منتظری توپ جلو گل رو نزده تو گل خب میگیم نزده ولی تو همه صحنه ها حضور داشتن شد انتقاد ؟

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
بحث بیخودی ؟

میخوای من همین کلمات رو برا خود شما استفاده کنم آمپر بچسبونی ؟!
یا پیغام خصوصی های این فرد رو با متن هاش ؟

هر کسی حق داره از بازیکن تیم ملی کشورش انتقاد کنه ... شما نپذیر ! حق توهین نداری !

دادا من به شما توهین نکردم و توی پستم هم هیچ نشونه ای از توهین نیست یه منم ربطی نداره کی به شما چه حرفی بزنه

انتقاد کنید مسئله ای نیست ولی به جا این نوع انتقاد ها بیشتر از روی حسادت هست

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
اين چه تيميه آخه... شجاعي چرا انقد بد بازي مي كنه ؟ نكونام چرا همش داره كاپيتان بازي در مياره جاي فوتبال بازي كردن ؟ دژاگه كجاش در حد تيم ملي هست ؟ با خالكوبياي جورواجورش ؟

بيت آشور ... قوچي .. حاج صفي .. جلال حسيني و منتظري خوب بودن ...

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
اين چه تيميه آخه... شجاعي چرا انقد بد بازي مي كنه ؟ نكونام چرا همش داره كاپيتان بازي در مياره جاي فوتبال بازي كردن ؟ دژاگه كجاش در حد تيم ملي هست ؟ با خالكوبياي جورواجورش ؟

بيت آشور ... قوچي .. حاج صفي .. جلال حسيني و منتظري خوب بودن ...

خداییش دژاگه بازیکن خوبیه
شاید یه لحظاتی بد باشه باشه ولی در کل بازیکن خیلی خوبیه و یه جورایی در سطح بالاتر از ایرانه

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
دوستان لطف کنند بحث های رنگی را به تاپیک تیم ملی نکشانند.

اولا: انتقاد کردن از همه بازیکن های تیم ملی اعم از کاپیتان و ذخیره و ...، مجاز هست به شرط این که در آن بی احترامی و احیانا متلک های رنگی نباشد.

ثانیا: کسانی که تذکر داده شده را رعایت نکنند علیرغم میل باطنی دچار جرایم دیگری هم خواهند شد.

در انتها یک توصیه دوستانه دارم:

لطفا حرمت بازیکن های تیم ملی مملکت را نگه دارید، به کار بردن برخی الفاظ مثل این: چه *** گفته این فوتبالیسته و ...، در شان بازیکن های ملی کشور نیست! دوباره عرض می کنم: انتقاد کنید، حتی اگر به نظرتان لازم بود انتقاد تند داشته باشید، ولی بدون کوچکترین بی احترامی.

ممنون از توجه شما

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
به نظر من تیم ملی اصلا خوب و روا بازی نمیکنه به مراتب تو این فصل پرسپولیس و تراکتور سازی و فولاد و تو فصل گذشته استقلال خیلی بهتر و روانتر از تیم ملی بازی میکنن.

شجاعی واقعا ضعیف شده و هر بازی که ازش میبینم روز به روز بدتر میشه خلعتبری هم اصلا جالب نیست حالا شاید رو فورم نباشه

به نظر من باید با دو مهاجم نوک بازی کنیم چون کل تاکتیک تیم سانتر از جناهین و توپهای مستقیم هست و با یک مهاجم بازیکردن اشتباه هست

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
دیروز فرصت نکردم درباره بازی انجام شده مقابل تایلند کامنتی بگذارم.

به عقیده من در کل بازی قابل قبولی رو شاهد بودیم. بازیکن های جدید و به اصطلاح لژیونر خوب کار کردند. اتفاقا بر خلاف نظر برخی دوستان از دید من بازی اشکان دژاگه هم تاثیر گذار و خوب بود.

هر سه گل به ثمر رسیده زیبا و روی کار تاکتیکی بود، نه خلاقیت های فردی!

اما هنوز در جناح چپ مشکل داریم و احسان حاج صفی چندان خوب نبود. بله، مسعود شجاعی هم هنوز ناآماده به نظر می رسه ولی به هر ترتیب کی‌روش نشان داده که به بازیکن هایی که در لیگ های خارجی بازی می کنند بیشتر اعتماد داره، در حالی که می شد با کمی جسارت بیشتر امثال یعقوب کریمی، امید ابراهیمی و پیام صادقیان رو هم مورد استفاده قرار داد. قطعا انگیزه های اینها بیشتر از مسعود شجاعی ست.

نکونام در حال حاضر ***** خوبی در تیم داره و وزنه موثری محسوب می شه، حتی وقت هایی که کمتر دیده می شه، تجربه بالای او در روند حرکتی تیم کارساز هست.

این هم که الان در اخبار می شنویم کاندید بهترین بازیکن سال آسیا شده، باید بهش افتخار کرد چون جواد بازیکن پر سابقه و ارزنده تیم ملی است وتا همین حالا هم زحمات زیادی برای تیم ملی کشیده. برای او هم آرزوی موفقیت داریم.

اما درون دروازه برای اولین بار دانیل داوری رو دیدیم که اگر چه موفق شد دروازه اش رو بسته نگه داره ولی خطر آنچنانی هم تهدیدش نکرد (جز یکی دو مورد نسبتا معمولی) تا محک جدی تر خورده باشه.

اما نکته ای که این روزها نباید ازش غافل بود فقر بازی تدارکاتی است تا این بازیکن ها در کنار هم به هارمونی و هماهنگی بیشتری برسند ... مساله اتفاق افتاده برای فوتبال اردن و شکست تلخی که در برابر اروگوئه خوردند زنگ خطری برای ماست که مبادا در جام جهانی دچار چنین سرنوشتی شویم.

اولا باید هر چه زودتر تکلیف وزارت ورزش مشخص بشه و این مجلسی های سخت گیر! این بار حمایت خودشان را از کاندید چهارم! نشان بدهند، و در ثانی بعد از استقرار وزیر در سر جای خود بتوانیم هر چه سریعتر با تشکیل اردوی خارجی خوب، بازی های تدارکاتی مناسبی هم برای این تیم فعلی - که پتانسیل خوبی داره - ببینیم.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=2][/h][h=1]اولین حاشیه گوچی در تیم ملی! [/h]مهاجم جدید تیم ملی فوتبال کشورمان با ۷ گل در ۹ بازی ملی، آمار فوق العاده به جای گذاشته است.
به گزارش پارس به نقل از خبرآنلاین، رضا قوچان نژاد در نهمین بازی ملی خود موفق به زدن هفتمین گل ملی اش شد تا یک آمار فوق العاده از خود برای جای بگذارد. او در بازی با تایلند هم به عنوان ستاره بازی انتخاب شد.
گوچی در دیدار مقابل تایلند برای پنجمین بازی متوالی موفق به گلزنی شد. او در ۳ بازی آخر مقدماتی جام جهانی و دو بازی اخیر مقدماتی جام ملت های آسیا مقابل قطر، لبنان، کره جنوبی، تایلند (رفت و برگشت) موفق به گلزنی شده است.
قوچان نژاد با ادامه این روند عالی به زودی می تواند در بین ۱۰گلزن برتر تاریخ تیم ملی ایران جای گیرد. هم اکنون نسبت گل های زده گوچی به تعداد بازی ها از همه مهاجمان پیشین فوتبال ایران بیشتر است.
البته در بانکوک اولین حاشیه فوتبالی برای قوچان نژاد به وقوع پیوست و گروهی از ایرانیان حاضر در استادیوم در زمان تعویضش از زمین به او اعتراض داشتند که چرا سمت سکوها نمی رود تا با آنها عکس یادگاری بگیرد!

• Like
Reactions: usl

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
سردار آزمون چرا واقعاً دعوت نشد ؟؟؟
کیروش اگر دنبال لژیونراس خب اینم لژیونره
نه مشکل اینجاست نمیگذارن کیروش کار اصلی خودشو بکنه کیروش استاد بهره گیری از جوونای و پیدا کردن پدیده هاس من هنوزم فکر میکنم کیروش آزادی تو تصمیم گیریاش نداره
ای کاش آزمون و جهانبخش دو جوون شمالی خط حمله تیممون تو جام جهانی رو تشکیل بدن یا لااقل همراه تیم به جام جهانی برن واقعاً جوونگرایی یکی از مهمترین عوامل پیشرفت فوتبال یه کشوره

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سردار آزمون چرا واقعاً دعوت نشد ؟؟؟
کیروش اگر دنبال لژیونراس خب اینم لژیونره
نه مشکل اینجاست نمیگذارن کیروش کار اصلی خودشو بکنه کیروش استاد بهره گیری از جوونای و پیدا کردن پدیده هاس من هنوزم فکر میکنم کیروش آزادی تو تصمیم گیریاش نداره
ای کاش آزمون و جهانبخش دو جوون شمالی خط حمله تیممون تو جام جهانی رو تشکیل بدن یا لااقل همراه تیم به جام جهانی برن واقعاً جوونگرایی یکی از مهمترین عوامل پیشرفت فوتبال یه کشوره

سردار آزمون مشکل سربازی داره دفعه پیشم برای خروج از کشور کلی مشکل پیدا کرد

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
اولین حاشیه گوچی در تیم ملی!

البته در بانکوک اولین حاشیه فوتبالی برای قوچان نژاد به وقوع پیوست و گروهی از ایرانیان حاضر در استادیوم در زمان تعویضش از زمین به او اعتراض داشتند که چرا سمت سکوها نمی رود تا با آنها عکس یادگاری بگیرد!

این دقیقا یعنی "حاشیه سازی" برای یک بازیکن ... یک حرف مزخرفی را یک خبرگذاری مزخرف تر نوشته و شما هم که هر نوع خبری را! دوست داری کار کنی، اینجا می گذاری ... :hmm:

ایمان عزیز ... لطفا در رویه خبر گذاشتن هایت تجدید نظر کن.

موفق باشی

• Like

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بازی تیم ملی بدون تماشاگر برگزار میشه چون یه بمب نزدیک سفارت ایران منفجر شده در بیروت

• Like

ali24_fa

Registered User
لایک‌ها
8
به دلیل مشکل سربازی و محدودیت ورود و خروج

سردار آزمون مشکل سربازی داره دفعه پیشم برای خروج از کشور کلی مشکل پیدا کرد

این چه سیستمیه ؟ تو روسیه هست مشکل نداره میخواد تیم ملی بازی کنه مشکله ؟

بازی تیم ملی بدون تماشاگر برگزار میشه چون یه بمب نزدیک سفارت ایران منفجر شده در بیروت

فرقی هم نداره چه بهتر صدای بازیکنارو که یه چی بگن میشنویم :)

• Like

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182

اصلا اینا اشتباه کردن رفتن بیروت امنیت نیست که فشار میاوردن بازی رو میبردن تو یه کشور بی طرف اینطوری خیلی بهتر بود مثل بازی سوریه و سنگاپور که تو ایران برگزار شد زمین بیروت هم اصلا خوب نیست
هر کشوری جز لبنان بود اینا دادو بی داد میکردن ولی چون با لبنان سر یه خال نشستن بچه هارو فرستادن هیچی هم نگفتن
ساعت بازی چنده؟

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
اصلا اینا اشتباه کردن رفتن بیروت امنیت نیست که فشار میاوردن بازی رو میبردن تو یه کشور بی طرف اینطوری خیلی بهتر بود مثل بازی سوریه و سنگاپور که تو ایران برگزار شد زمین بیروت هم اصلا خوب نیست
هر کشوری جز لبنان بود اینا دادو بی داد میکردن ولی چون با لبنان سر یه خال نشستن بچه هارو فرستادن هیچی هم نگفتن
ساعت بازی چنده؟
19.,......

• Like

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
موافق نیستم اما مجبور به بازی هستیم کی‌روش: امروز فضایی برای لذت بردن از فوتبال وجود ندارد/ تصمیم نادرستی گرفته شده است

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کارلوس کی‌روش در پاسخ به سوالی در خصوص آگاهی از اتفاقات امروز گفت: بله، به طور کامل از این موضوع اطلاع دارم و همه افراد حاضر در اردوی تیم ملی و مسئولین فدراسیون از این موضوع آگاهی دارند. این حادثه بسیار ناگواری است و همه ما بدون شک ناراحتیم. چرا که این اتفاق ناراحت کننده ای برای لبنان است و همه ما از صمیم قلب به خانواده های درگذشتگان تسلیت گفته و با آنها ابراز همدردی می کنیم، بخصوص اینکه مطلع شدیم که در این درگذشتگان تعدادی از مردم عزیز ایران هم به شهادت رسیده اند که به همه آنها تسلیت می گوییم.

کی روش در خصوص آخرین شرایط اردوی و بازیکنان تیم ملی افزود: همانطور که گفتم امروز، روز غمگینی است نه تنها به خاطر از دست دادن درگذشتگان این حادثه، بلکه این اتفاق تاثیر بزرگی در جامعه خواهد داشت و از سوی دیگر تاثیر بزرگتری را در جامعه فوتبال خواهد داشت. تا این لحظه که من اطلاع دارم مسئولین برگزاری این دیدار تصمیم به انجام آن گرفته اند و کلیه مسئولیت برگزاری این مسابقه بر عهده خود آنها خواهد بود.

وی در ادامه گفت: دوباره تکرار و تاکید می کنم که این تصمیم نادرست گرفته شده و من شخصا با برگزاری این دیدار موافق نیستم چراکه ما مجبور به انجام این مسابقه هستیم و بخاطر اتفاقاتی که صبح امروز رخ داده هیچ فضایی برای لذت بردن از فوتبال و جشن گرفتن وجود ندارد. اعتقاد قلبی و خواسته ما این است که به خاطر عدم تمرکز کافی این دیدار برگزار نشود چراکه هیچ فضایی برای لذت بردن از فوتبال امروز وجود ندارد و همه مسایل زندگی را نمی توان با موضوعات امنیتی اداره کرد.

سرمربی تیم ملی در پایان افزود: این تصمیم بر اساس این اصل گرفته شده که با عدم حضور هواداران فوتبال می توانند بازی را کنترل کنند و این احساسی نیست که تیم ملی ایران دارد و همه ما فکر و ذهنمان با درگذشتگان این حادثه ناگوار است و کسانی که عزیزان خود را از دست داده و یا مجروح شده اند.

حاشیه دیدار ایران و لبنان ایران - لبنان، با حضور افراد متفرقه/ خیابان‌های اطراف ورزشگاه پُر از تانک

به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم‌های ایران و لبنان در حالی قرار است از ساعت 19 به وقت تهران و بدون تماشاگر در ورزشگاه کمیل شمعون بیروت برگزار شود که ورود و خروج افراد متفرقه به راحتی در ورزشگاه امکان‌پذیر است.

*خیابان‌های اطراف ورزشگاه پر از تانک و نیروهای پرشمار امنیتی است که به منظور برقراری امنیت در اطراف ورزشگاه حضور دارند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
تیم فوتبال ایران تحت شدیدترین تدابیر امنیتی وارد ورزشگاه بیروت شد

تیم ملی فوتبال ایران تحت شدیدترین تدابیر امنیتی و حفاظتی وارد ورزشگاه کمیل شمعون بیروت شد.

اتوبوس حامل تیم ملی فوتبال ایران تحت تدابیر حفاظتی و امنیتی بسیار شدیدی با اسکورتی کامل وارد ورزشگاه کمیل شمعون بیروت شد.

بازیکنان بلافاصله وارد رختکن شدند و اطراف ورزشگاه هم تحت حفاظت نیروهای ارتش قرار دارد و آن‌ها از نزدیک شدن تماشاگران به استادیوم جلوگیری می‌کنند.

کارلوس کی‌روش با ورود به ورزشگاه با برخی از مسئولان و مربیان لبنانی درباره این مسابقه به گفت‌وگو و بعضا جر و بحث پرداخت و معتقد است AFC به هیچ وجه نباید این مسابقه را در چنین شرایطی برگزار کند.

اما در عین حال محمد نبی دبیرکل فدراسیون ایران درباره شرایط تیم ملی به خبرنگار ایسنا گفت: با وجود اتفاقات افتاده و فشار روانی که طبیعتا به هر تیمی در این شرایط وارد می‌شود اما بازیکنان ایران با آمادگی کامل وارد زمین خواهند شد و خدا را شکر تیم ملی در حال حاضر هیچ مشکلی ندارد.

اتفاقات اخیر و امنیتی شدن فضای اطراف ورزشگاه حتی ورود اصحاب رسانه‌ را هم به استادیوم با محدودیت‌هایی مواجه ساخته و مسئولان فدراسیون لبنان به همراه ماموران مجددا مدارک خبرنگاران را کنترل می‌کنند.

بالا