• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
به نظر من فاصله بین داوری و رحمتی زیاد نیست

نهایت شاید ضعف خروج از دروازه رو نداشته باشه داوری ولی مثلا در جایی دیگه ضعف داشته باشه

هیچ کس عابد زاده نمیشه :دی

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
متاسفانه کیروش خیلی اشتباه میکنه تو انتخاب مهره ها .ولین تیم اگه بخواد اینطوری بره جام حهانی ابروبری میکنه اوردن شجایی نوری زارع ماهینی واقعا اشتبا وخیانت به فوتبال ملی هستش درحالی که بازیکنایی مثله عقیلی رحمانی صادقیان عالیشا ازمون و... که بهترینهای ایرانن تو تیم جایی ندارن

Sent from my X10i using Tapatalk 2

• Like
Reactions: usl

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
به نظر من فاصله بین داوری و رحمتی زیاد نیست

نهایت شاید ضعف خروج از دروازه رو نداشته باشه داوری ولی مثلا در جایی دیگه ضعف داشته باشه

هیچ کس عابد زاده نمیشه :دی
آخه رحمانو بد کنار گذاشت رحمان تازه داشت اعتماد به نفس پیدا میکرد زمان مناسبی رو برا دادن دروازه به دانیال انتخاب نکرد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
متاسفانه کیروش خیلی اشتباه میکنه تو انتخاب مهره ها .ولین تیم اگه بخواد اینطوری بره جام حهانی ابروبری میکنه اوردن شجایی نوری زارع ماهینی واقعا اشتبا وخیانت به فوتبال ملی هستش درحالی که بازیکنایی مثله عقیلی رحمانی صادقیان عالیشا ازمون و... که بهترینهای ایرانن تو تیم جایی ندارن

رحمانی و صادقیان و آزمون خیلی خوبن ولی عقیلی افت کرده در سپاهان عالیشاه هم معمولیه مگه چند تا گل زده در لیگ؟ 4 تا هم نزده!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آخه رحمانو بد کنار گذاشت رحمان تازه داشت اعتماد به نفس پیدا میکرد زمان مناسبی رو برا دادن دروازه به دانیال انتخاب نکرد

از رحمان احمدی خوشم نمیاد ...به خاطر اینکه یک دفعه مغرور شد و در چند تا مصاحبه تیکه های بدی انداخت به رحمتی...به هر حال رحمتی هم زحمت کشیده بود و نباید تیکه مینداخت بهش!

از قدیم گفتن چاه مکن بهر کسی!

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
داوری تو بوندسلیگا بازی میکنه . داوری رو نمیشه با رحمان احمدی مقایسه کرد .

• Like

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
واقعا جدای نتیجه اگه گوچی و اشکان نبودن تیم افتضابود کیروش بایدیه تحولی ایجادکنه وقید شجاعی ماهینی نوری زارع رو بزنه تیم بازیکن سرحال میخوادمثله اندو گوچی جهانبخش نه شلغمهایی مثله شجایی ونوری که اصلالیاقت ندارن درموردعالیشاه هم بگم که یه سروردن بالاتراز شجاعی هست استارت ودریپلاش درکل این تیم جام اسیاروهم عمرابگیره استرالیا ژاپن کره حتی چین رس ایرانو میکشن اگه همین مدل باشه نقطه تاسف ماست بودن حدادی توصحنه گلخوردن بودش بختیاررحمانی بهترینه نه حدادیفر احتمال داره کیروش بختیاری زاده و غلام رضایی و نوروزی هادی رو هم دعوت کنه :-(

• Like

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
برد رو تبریک میگم دوستان این اخرا شل کرفتن حقشون بود گل بخورن:D
بازیه جالبی بود دیگه اخرا داشتن تیکی تاکا بازی مردن
راستی امروز فوتبال ساحلی ایران هم گل کاشت قهرمان جهانو برد دمشون گرم:blush:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
گوچی و دژاگه نصف تیمن
بیت آشور هم چیز خاصی نداره
هرچند لبنان و تایلند هم حریفای زیاد قدری نیستن و نمیشه از روی این بازی ها نظر داد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب تبریک میگم برد تیم رو.

تیم داره کم کم به یه جاهایی میرسه.

زمین که خیلی داغون بود. بازیکنا هم بد بازی نکردن بخصوص قوچان نژاد

بیت اشور و داوری تازه اومدن به تیم و به نظر میرسه که به زمان نیاز دارند. باید امیدوار باشیم. امیدوارم تو فرصت باقیمونده تا جام جهانی یه چند تا بازی تدارکاتی خوب بذارن برای تیم.

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
گوچی و دژاگه نصف تیمن
بیت آشور هم چیز خاصی نداره
هرچند لبنان و تایلند هم حریفای زیاد قدری نیستن و نمیشه از روی این بازی ها نظر داد
بیت آشور هم بدک نیست جانشین محکمی تو جام جهانی جای خسرو میتونه باشه که اگه خدا نکرده خسرو چیزش شد زیاد نترسیم بابت اون پست به عنوان جا نشین به نظرم مطمعنه

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
[h=1]قوچان‌نژاد: بهترين آمار گلزني دنيا را دارم[/h]
[h=2]مهاجم تيم ملي گفت: سرمربي استانداردليژ با من مشکل دارد و اگر شرايط تغيير نکند در نيم فصل دوم تيمم را تغيير مي‌دهم.[/h]
00946064.jpg

رضا قوچان‌‌نژاد پس از پيروزي 4 بر يک تيم ملي مقابل لبنان عنوان کرد: در حال حاضر با هم هماهنگ شده‌ايم و درک متقابلي از هم داريم. امروز هم کل تيم خوب بود.

به گزارش تسنيم، وي در پاسخ به اين سوال که چرا همانند تيم ملي در تيم باشگاهي‌اش يعني استانداردليژ عملکرد خوبي ندارد، گفت: در تيم باشگاهي‌ام مشکلاتي دارم که نمي‌خواهم رسانه‌اي شود. سرمربي تيم با من مشکل دارد و اگر شرايط تغيير نکند در نيم فصل دوم تيمم را تغيير مي‌دهم.

قوچان‌نژاد در خصوص آمار گلزني‌اش در تيم ملي (8 گل در 10 بازي) عنوان کرد: فکر مي‌کنم بهترين آمار گلزني در دنيا را دارم اما در تيم باشگاهي‌ام در پستي از من استفاده مي‌شود که آن را دوست ندارم.

وي در خصوص دو ديدار اخير تيم ملي مقابل تايلند و لبنان تصريح کرد: اين ديدارها تجربه خوب و سختي بود و بايد به برگزاري چنين ديدارهايي عادت کنيم.

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
[h=1]صادقي:از به‌ثمر رساندن‌اولين گل ملي‌ام خوشحالم[/h]
[h=2]خبرگزاري تسنيم: مدافع تيم ملي کشورمان گفت: از اينکه توانستم اولين گل ملي‌ام را به ثمر برسانم خوشحالم.[/h]
00946083.jpg

امير حسين صادقي درباره پيروزي 4 بر يک ايران برابر لبنان در مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا گفت: بازي خيلي خوبي بود و توانستيم لبنان را با نتيجه خوبي شکست دهيم.

به گزارش تسنيم، وي افزود: از اينکه توانستم اولين گل ملي ام را به ثمر برسانم خيلي خوشحالم و اتفاق خوبي برايم بود.

صادقي در پاسخ به اين سوال که چرا بعد از به ثمر رساندن گل به سمت کريم انصاري‌فرد رفت، اظهار داشت:‌ با انصاري‌فرد رابطه خيلي خوبي دارم و به همين دليل هم سمت او رفتم. هميشه هم به او مي‌گويم نبايد انگيزه‌اش را از دست بدهد و براي روحيه دادن به او سمتش رفتم.

مدافع تيم ملي کشورمان درباره اينکه کي‌روش در اردوهاي طولاني مدت سخت‌گيري مي‌کند، گفت: اين اردو هم سخت بود اما کي‌روش با اين سخت‌گيري‌ها به ما ياد مي‌دهد که نظم پذير باشيم.

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
[h=1]کي‌روش: نمي‌خواستيم برابر لبنان بازي کنيم[/h]
[h=2]سرمربي تيم ملي ايران گفت: نمي‌خواستيم برابر لبنان بازي کنيم چون امروز روز غمگيني براي مردم لبنان و ديگر مردم دنيا بود.[/h]
00032748.jpg

کارلوس کي‌روش در نشست خبري پس از برتري 4 بر يک ايران برابر لبنان در حالي که اعلام شد زمان کنفرانس تنها 10 دقيقه است، گفت: من مي‌خواهم 20 تا 30 دقيقه صحبت کنم. ما نمي‌خواستيم اين بازي را انجام دهيم چون امروز روز غمگيني براي مردم لبنان و ديگر مردم دنيا بود.

به گزارش تسنيم، وي با ناراحتي افزود: من از طرف تيم ملي ايران اتفاق امروز را به بازماندگان تمام کساني که در اين اتفاق کشته شدند تسليت مي‌گويم. اين اتفاق تراژديک و تلخ بود. ما براي مردم اهميت قائل هستيم و امروز به خاطر شخصي که تصميم گرفت اين ديدار انجام شود مجبور شديم به ميدان برويم.

سرمربي تيم ملي عنوان کرد: قرار نيست هيچ‌گونه جشني بگيريم و شادي کنيم چون امروز واقعا روز تلخي بود. از فرصت استفاده مي‌کنم و باز هم به تمام بازماندگان حادثه تلخ امروز تسليت مي‌گويم. قبل از انجام بازي به من گفتند فضاي استاديوم امن است و من هم از نيروهاي امنيتي تشکر مي‌کنم و هيچ شکي نداشتم که فدراسيون لبنان بهترين تصميم را مي‌گيرد.

کي‌روش تصريح کرد: از همه سازمان‌هاي امنيتي تشکر مي‌کنم ولي در فوتبال تنها امنيت مهم نيست، در فوتبال احساسات و احترام به يکديگر هم اهميت دارد. ما دوست نداشتيم امروز بازي کنيم ولي مجبور شديم در اين ديدار به ميدان رويم. امشب فقط بازي را برديم و هيچ صحبتي درباره خوشحالي و جشن پيروزي ندارم.

وي در مورد اينکه هدفش بعد از صعود ايران به جام جهاني و جام ملت‌هاي آسيا چيست، گفت: راه طولاني داريم و بايد اين مسير را طي کنيم. هدف من ادامه دادن مسير و مقابله با کساني است که تصميم اشتباه مي‌گيرند و بايد برابر آنها بايستم.

سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان درباره اينکه کدام بازيکنان نظر او را جلب کرده‌اند، اظهار داشت: تمام بازيکنان خوب بوده‌اند. هيچ‌کدام نمي‌خواستند اين بازي برگزار شود اما با اين وجود با روحيه خوبي وارد زمين شدند و خوب بازي کردند. بنابراين همه بازيکنان نظر من را جلب کردند.

کي‌روش در پاسخ به اين سوال که از حوادث پيش آمده در بيروت ترسيده بوديد، گفت: بازيکنان ما همه فوتباليست‌هاي حرفه‌اي هستند. من خودم سال‌ها پيش در سال 1975 در ارتش حضور و تجربه انقلاب را هم داشته‌ام. امروز بايد کساني که اين تصميم اشتباه را گرفتند و دستور برگزاري مسابقه را دادند زن و بچه خودشان با اتوبوس به ورزشگاه مي‌آمدند اما اين اتفاق نيفتاد.

وي خطاب به خبرنگاري که اين سوال را پرسيده بود تصريح کرد: ببين پسرم! من خودم ترسيده بودم چون انسان هم شجاعت و هم ترس دارد. امروز در ورزشگاه پر از تانک بود و کساني که اسلحه AK47 در دست داشتند؛ ما واقعا ترسيده و تحت تاثير قرار گرفته بوديم. فوتبال براي هواداران است اما امروز به جاي تماشاگران هواداران فوتبال نيروهاي امنيتي و افراد مسلح در ورزشگاه بودند.

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
[h=1]نکونام بهترين بازيکن ديدار ايران و لبنان شد[/h]
[h=2]کاپيتان تيم ملي بهترين بازيکن ديدار ايران و لبنان شد.[/h]
00032954.jpg

جواد نکونام‌، کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران پس از برتري 4 بر يک ملي‌پوشان فوتبال ايران مقابل لبنان به عنوان بهترين بازيکن زمين انتخاب شد.

نکونام امشب گل سوم تيم ملي را از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند.

تيم ملي با برتري مقابل لبنان به جام ملت‌هاي 2015 آسيا صعود کرد.

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
[h=1]اخبار کوتاه از تيم ملي[/h]
[h=2]ملي‌پوشان فوتبال ايران با خوشحالي خاصي بابت صعود تيم ملي به جام ملت‌هاي آسيا از ورزشگاه به هتل بازگشتند.[/h]
00944898.jpg

ملي‌پوشان فوتبال ايران پس از برتري پرگل مقابل لبنان و قطعي شدن صعود به جام ملت‌هاي 2015 آسيا با خوشحالي خاصي بابت صعود تيم ملي به جام ملت‌هاي آسيا از ورزشگاه به هتل بازگشتند البته ملي‌پوشان همچنان بابت انفجار صبح بيروت ناراحت و در زمان بازگشت نيز کمي نگران بودند.

*اتوبوس تيم ملي با اسکورت پليس از ورزشگاه به هتل بازگشت.

*پس از انفجار صبح، ارتش بيروت به حالت آماده باش درآمده و با تانک و ضد هوايي در خيابان مشغول به رفت و آمد هستند.

بر همين اساس در بيروت تدابي امنيتي تشديد شده و کمتر در خيابان‌ها عبور و مرور افراد عادي ديده مي‌شود.

*تيم ملي ساعت 8 صبح فردا بيروت را به سمت دبي ترک کرده و پس از 7 ساعت ترانزيت در امارات بامداد پنجشنبه وارد تهران خواهند شد.

بالا