Il Capitano
Registered User
- نوشتهها
- 7,311
- لایکها
- 12,334
بوسنی هم صعود کرده؟ 
[h=1]نامه تبريک سوسي به نبي[/h] [h=2]دبيرکل کنفدراسيون فوتبال آسيا در نامهاي به مهدي محمدنبي دبيرکل فدراسيون، صعود ايران به جام ملتهاي آسيا را تبريک گفت.[/h] |
![]() |
به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، آلکس سوسي در نامه اش نوشته است: از طرف رئيس کنفدراسيون فوتبال آسيا و کميته اجرايي کنفدراسيون، صعود تيم ملي فوتبال ايران به جام ملتهاي آسيا 2015 استراليا را پس از انجام 5 بازي در مرحله مقدماتي رقابتها تبريک مي گويم. وي در ادامه نوشته است: کنفدراسيون فوتبال آسيا اميدوار است که موفقيت در رقابت هاي مقدماتي و همچنين تک بازي باقيمانده تيم ملي ايران ، بتواند در راه آمادگي براي جام ملت هاي آسيا مفيد باشد. جزئيات برگزاري مرحله نهايي رقابت ها و اطلاعات درباره قرعه کشي اين رقاب تها به زودي براي شما ارسال مي شود. از همکاري خوب فدراسيون فوتبال ايران با کنفدراسيون فوتبال آسيا متشکريم. |
[h=1]اين بهترين تيم فوتبال ساحلي تاريخ ايران است[/h] [h=2]سرمربي تيم ملي فوتبال ساحلي گفت: بهترين تيم فوتبال ساحلي تاريخ ايران در حال درخشش در عرصه بينالمللي است.[/h] |
![]() |
به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، مارکو اوکتاويو درباره پيروزي تيم ملي ساحلي برابر روسيه و برزيل گفت: دو تيمي را برديم که از ابرقدرت هاي فوتبال ساحلي جهان هستند. براي درخشش در جام جهاني تاهيتي 2013 از دو سال پيش برنامه ريزي مان را آغاز و سخت کار کرديم تا واقعيت فوتبال ساحلي ايران را به جهانيان نشان دهيم. در جام جهاني تا مرحله يک چهارم نهايي پيش رفتيم و حتي مي توانستيم روسيه را در يک چهارم نهايي شکست دهيم و با يک نتيجه نزديک بازي را واگذار کرديم اما در جام بين قاره اي توانستيم آن شکست تلخ را جبران کنيم و با روحيه بسيار خوبي به مصاف برزيل برويم. وي درباره بازي با برزيل گفت: اين بازي براي من که يک برزيلي هستم ، بازي ويژه اي بود اما چون در ديدار مقابل روسيه اخراج شده بودم، از روي سکو بازي را ديدم. عباس هاشم پور مربي تيم ملي به جاي من بسيار خوب کار کرد و جاي مرا روي نيمکت پر کرد. من از روي سکو نکات فني را تذکر مي دادم و هاشم پور استراتژي بازي را در دقايق و لحظات مختلف خوب به بازيکنان منتقل کرد و به خوبي نبض بازي از سوي تيم ملي ايران کنترل شد. اوکتاويو عنوان کرد: اين پيروزي براي فوتبال ساحلي ايران موفقيت بسيار بزرگي و تاريخي است و جا دارد از فدراسيون فوتبال و دپارتمان فوتبال ساحلي به خاطر حمايت هاي ويژه شان تشکر کنم. بازيکنان تيم ملي ايران به اين خودباوري رسيده اند که حتي مي توانند قهرمان جهان را در جام جهاني قبلي و قهرمان چند دوره جام جهاني و رکورددار قهرماني در جهان را شکست دهند. اين بهترين تيم فوتبال ساحلي تاريخ ايران است که در حال درخشش است. اکتاويوي برزيلي درباره احساسش از اينکه تيم ملي کشورش را شکست داده گفت: تاريخ چهارشنبه شب براي من تکرار شد چرا که 10 سال پيش با تيم ملي فوتبال ساحلي پرتغال، برزيل را شکست داده بودم و خوشحالم که براي دومين بار اين اتفاق با ايران رخ داد. به هر جهت من يک مربي حرفه اي هستم و در عالم فوتبال هم پيش مي آيد که مربيان يک کشور، سرمربي يک کشور ديکر مي شوند و ممکن است تيم ملي کشورشان را ببرند. به يک نکته هم دوست دارم اشاره کنم. همه تيم ها با بازيکنان اصلي شان به رقابت ها آمده اند و من که پروفايل همه تيم هاي مطرح جهان را در اختيار دارم و آنها را براي آناليز زير نظر دارم، متوجه شده ام که همه تيم ها با قدرت به رقابت هاي بين قاره اي آمده اند. سرمربي تيم ملي در پايان درباره بازي امروز با ايتاليا گفت: با ايتاليا دو بار در تهران بازي کرده و آنها را شکست داده بوديم اما نبايد فراموش کرد که ايتاليا ميزبان جام جهاني 2011 بوده و تيم بسيار خوب و حرفه اي است. براي قهرمان شدن در يک تورنمنت نبايد هيچ تيمي را دست کم گرفت و امروز هم مي رويم تا با شکست دادن ايتاليا به عنوان تيم اول به مرحله بعد صعود و به بازنده ديدار امارات و سوئيس برخورد کنيم. صعودمان به مرحله نيمه نهايي قطعي شده است اما مي خواهيم اين صعود با سرگروهي همراه باشد تا راهمان براي صعود به فينال هموار شود. |
|
[h=1]خلعتبري:توقع داشتيم بازي با لبنان برگزار نشود[/h] [h=2]مهاجم تيم ملي ايران گفت که بازيکنان توقع داشتند بازي با لبنان به خاطر بمبگذاري در بيروت برگزار نميشد.[/h] |
![]() |
محمدرضا خلعتبري در مورد پيروزي تيم ملي فوتبال ايران مقابل لبنان گفت: بازيکنان توانستند با ارائه يک بازي خوب و منطقي 3 امتياز اين مسابقه را به دست بياورند تا به جام ملتهاي آسيا صعود کنيم. به گزارش تسنيم،وي در مورد اتفاقات رخ داده در روز بازي با لبنان تصريح کرد: واقعا ناراحتکننده بود. همه بچهها توقع داشتند به خاطر احترام به بازماندگان اين حادثه بازي برگزار نشود اما اين اتفاق رخ نداد. از اينکه لبنان را شکست داديم خوشحال هستيم اما واقعا از بمبگذاري ناراحتيم. |
[h=1]حقيقي:در بيروت ازحالت فوتبالي خارج شديم[/h] [h=2]هافبک تيم ملي فوتبال کشورمان گفت: پس از انفجاري که در شهر بيروت رخ داد همه چيز از حالت فوتبالي خارج شد.[/h] |
![]() |
رضا حقيقي پس از ورود تيم ملي فوتبال ايران به کشورمان در مورد پيروزي مقابل لبنان و حضورش در تيم ملي گفت: خدا را شکر توانستم بعد از مدتها به تيم ملي دعوت شوم و بازي هم کنم. خوشبختانه توانستيم مقابل لبنان نتيجه خوبي به دست بياوريم و با کسب 6 امتياز بازي خارج از خانه به جام ملتهاي آسيا صعود کنيم. به گزارش تسنيم،وي در خصوص اتفاقات روز بازي با لبنان تاکيد کرد: بعد از انفجاري که در شهر بيروت اتفاق افتاد همه چيز از حالت فوتبالي خارج شد اما با درايت اعضاي کادر فني و خود بازيکنان توانستيم تمرکزمان را حفظ کنيم. هافبک تيم ملي افزود: واقعا ترسيده بوديم. قبل از بازي هم راننده اتوبوس حامل تيم ملي طوري رانندگي ميکرد که فقط ما به بازي برسيم و ما با وجود اين شرايط هم به جام ملتهاي آسيا صعود کرديم. |
[h=1]کي روش:در حال حاضر تيم ما خيلي قوي است[/h] [h=2]سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان گفت: سطح فشار بازي ها در جام جهاني با اين بازي ها که انجام داديم دقيقا تفاوتش همانند روز و شب است.[/h] |
![]() |
کارلوس کي روش در بدو ورود به ايران بعد از برگزاري 2 بازي با تايلند و لبنان در رقابت هاي مقدماتي جام ملت هاي آسيا در جمع خبرنگاران در خصوص 13 امتياز کسب شده توسط بازيکنان تيم ملي در اين رقابت ها گفت: براي ما همه چيز خيلي خوب بود و به هدف مان رسيديم چرا که صعود ايران به جام ملت هاي آسيا در سال 2015 قطعي شد. هنوز مي دانيم يک بازي با تيم کويت در ماه مارس براي ما باقي مانده و بايد سعي کنيم که يک کاري انجام دهيم که از اين به بعد همه تفکر ما بر روي بازي هاي جام جهاني باشد. به گزارش فارس،سرمربي تيم ملي کشورمان درباره حضور ايران در جام ملت هاي آسيا هم افزود: در درجه اول مي خواهم به بازيکنانم در تيم ملي ايران تبريک بگويم چرا که واقعا عملکرد خيلي خوبي داشتند و نگرش شان به بازي ها عالي بود. همان جوري که در زمان بازي هاي مقدماتي جام جهاني گفته بودم الان و اينجا هم باز تکرار مي کنم اين بردها که به دست آمد بردهايي بود که حاصل زحمات همه مربيان ليگ و همه دست اندرکاران فوتبال بود و بايد به آن ها هم تبريک گفت چرا که بدون حضور آن ها ما الان اين جا نبوديم. کي روش در مورد بازي با لبنان و اتفاقاتي که قبل از اين بازي در اين کشور رخ داد هم ادامه داد: در حال حاضر تيم ما خيلي قوي است و از نظر روحي در شرايط خوبي قرار دارد. تمرکز کاملي داريم و براي ما فرق نمي کند با چه رقيبي بازي داريم. همه بازي ها را جدي مي گيريم و عملکرد خوبي هم داريم. همان طور که ديديد ما بازيکناني داريم که صد در صد آماده هستند و سعي مي کنند با همه وجودشان براي تيم ملي بازي کنند. البته چند بازيکن مصدوم هم داشتيم اما بازيکناني که سعي کرديم جايگزين بازيکنان مصدوم کنيم عملکرد خوبي داشتند و اين نشان دهنده اين موضوع است که حق انتخاب هاي بيشتري داريم و همه بازيکنان سعي مي کنند با تلاش بيشتر، کشورشان را سربلندتر کنند. وي افزود: در حال حاضر کاري که ما مي توانيم انجام دهيم اين است که تيم ملي طبق برنامه هايي که داريم آماده باشد و طبق قوانين فيفا و حفظ منافع باشگاه با راه حلي جادويي که کمک کند و موثر باشد براي آماده سازي تيم ملي راهي پيدا کنيم. بعد از 6 ماه بايد اين آمادگي را کسب کنيم که در جام ملت هاي آسيا که در استراليا برگزار مي شود عملکرد خوبي داشته باشيم تا دوباره در قاره آسيا افتخار آفريني کنيم. کي روش در پاسخ به خبرنگاري مبني بر اين که در حال حاضر نتايج خوبي مي گيريم پس نبايد نگران نتايج تيم ملي جام جهاني باشيم هم گفت: فکر نمي کنم سوالي که شما مي پرسيد سوال درستي باشد. اين حرف طرز تفکر درستي براي آماده سازي ما در راه جام جهاني نيست. دقيقا برعکس اين موضوع وجود دارد و ما بايد بسيار نگران و بسيار دغدغه داشته باشيم به خاطر اين که نتايج به دست آمده به خصوص بازي اروگوئه و اردن که تيم آمريکاي جنوبي توانست با 5 گل نماينده آسيا را شکست دهد واقعا بايد يک بيدار باش براي فوتبال آسيا باشد. سرمربي تيم ملي افزود: من دوباره تکرار مي کنم که ما راه بسيار طولاني را در پيش داريم. بازيکنان پيشرفت کرده اند و بزرگ مي شوند و بازي هاي بهتري انجام مي دهند اما راه بسيار طولاني را در مسير پيشرفت مطابق فوتبال بين المللي داريم؛ مثل روز و شب! سطح فشار بازي ها در جام جهاني با اين بازي ها که انجام داديم دقيقا تفاوتش همانند روز و شب است و بايد تمرينات زيادي انجام دهيم تا به آن سطح آمادگي برسيم. در انتها بايد بگويم که بازيکنان و هواداران خوب فوتبال ايران مستحق اين آماده سازي هستند که ما با برنامه ريزي مناسب بتوانيم براي حضوري خوب در جام جهاني خودمان را آماده کنيم. من اعتماد دارم که اين اتفاق خواهد افتاد. |
[h=1]مهم نيست چه کسي براي تيم ملي گل ميزند[/h] [h=2]مهاجم تيم ملي فوتبال کشورمان گفت: به صادقي گفتم حدس ميزنم به لبنان گل ميزني که حدسم شانسي درست از آب در آمد![/h] |
![]() |
کريم انصاريفرد مهاجم تيم ملي فوتبال کشورمان بعد از بازگشت به ايران در جمع خبرنگاران در خصوص اين که اميرحسين صادقي گفته انصاريفرد به او انرژي داده تا او گل بزند گفت: مهم برد تيم ملي بود و خيلي فرق نداشت چه کسي گل بزند. به گزارش فارس،وي ادامه داد: البته وقتي در اتوبوس بوديم و به سمت ورزشگاه مي رفتيم من به اميرحسين گفتم که حس مي کنم او امروز گل مي زند. شايد به اين دليل که پست بازي من طوري است که بهتر مي فهمم چه کسي مي تواند گل بزند و چه کسي نمي تواند. احساس کردم او در اين بازي گل مي زند و حرف من هم شانسي درست از آب درآمد و صادقي گل خوبي براي تيم ملي زد. انصاري فرد درباره اين که فکر نمي کند با توجه به اين که هم به جام جهاني رفته ايم و هم به جام ملت هاي آسيا، بازي هاي تدارکاتي تيم ملي کم است، ادامه داد: به نظر من بايد بازي هاي تدارکاتي بيشتري انجام دهيم. همين الان هم ما نسبت به رقباي مان که از آسيا راهي جام جهاني شده اند بازي هاي تدارکاتي خيلي کمتري برگزار کردهايم که اميدوارم از اين به بعد وضعيت بهتر شود و بتوانيم بازي هاي تدارکاتي مناسبي براي آماده شدن جهت حضور در جام جهاني انجام دهيم. |
|
داوره که بدجوری تو اعصاب بوددمشون گرم واقعا
با اینکه داور تماما با اونا بود بازم بردیم
فک کنم بیشتر از نصف گلاشون رو از روی خطاهایی که داور گرفت زدن ایتالیایی ها
نمیدونم تیمای ایرانی چرا اینجورین ؟ از جونو دل مایه میزارن گل بزنن ولی خیلی راحت وا میدن تا گل بخورن !!
واقعا ایران یه سر و گردن از ایتالیا سر بود و باید تو بازی با اختلاف میبرد !! گل آخر تو بازی فک کنم بود مسیگر دوتا مدافع با دروازه بانو سوسک کرد زد توش !! چه برگردونایی میزدن!!
واقعا دمشون گرم اینا اگه پول بهشون برسه چیکار میکنن ؟؟![]()
وقتی برزیل هست آرژانتین عددی نیستبزرگترین فحش به فوتبال وفوتبالیها اینه باوجود تیمی مثله ژاپن ایران بهترین تیم اسیا بشه .!!!
من حدس میزنم تو گروه مرگ بیفتیم به سرکردگیه ارژانتین
Sent from my X10i using Tapatalk 2
وقتی برزیل هست آرژانتین عددی نیست
دعا کن با برزیل هم گروه نشیم(با این دروازه بان های شلی که ما داریم اگه هالک یه شوت معمولی به سمت دروازه مون بزنه باید توپ و دروازه بان یه جا تو دروازه ببینیم)![]()