• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Rastin.

Registered User
لایک‌ها
25
خود دایی هم اعتراف کرد سرمربی گری تیم ملی براش زود بود چه برسه به من.ضمنا نقل قول یه حرف از خداداد به این معنی نیست که بشه سرمربی تیم ملی.
قطبی خیلی زود سرمربی یه تیم بزرگ شد و همش هم به خاطر حماقت های دلقک هست.
ایشون یه شومنه . یادتون رفت می گفت 2 کره عین کف دستم می شناسم !؟
حتی نتونست قهرمان مسابقات غرب آسیا بشه، قبلا گفتم، مظلومی تیم دوم ایران رو برد و قهرمان شد.
الان هم گفته قهرمان جام ملت ها میشیم . منتظر میمونیم تا ببینیم اصلا از گروهش صعود می کنه یا نه، ولی خب زیاد امیدوار نیستم.

این حمایت های شما و بقیه از این 2 نفر واقعا عجیبه.

---------------------------

ضمنا خداداد چیکار کرده که اینقدر در نزد خیلی از دوستان منفوره ؟ مخالف هاش بیان توضیح بدن .

من سابقه قطبی رو گفتم و اینکه چطور به اینجا رسیده و همینطور مورینیو اما ندیدم جواب منطقی بدین..فقط میگید زود سرمربی شده(بعد از 5 سال دستیار سرمربی بودن در تیم ملی کره) و شومنه! ,وقتی هدف فقط تخریب یه نفر باشه...

همونطور که گفتم من همونقدر کفاشیان رو قبول دارم که خداداد شما رو...

از سرمربی تیم ملی (نه شخص قطبی) حمایت میکنم چون کوبیدن تیم و مربی با این فاصله کمی که به جام ملتها مونده هیچ نتیجه ای نداره..این تخریبها و غر زدنهای تکراری فقط میتونه باعث تعویض عجولانه سرمربی بشه , اتفاقی که توی این چند سال زیاد افتاده و داریم نتیجش رو می بینیم!

در مورد خداداد ایشون منفور نیست معلوم الحاله!! از نظر شخصیت و اخلاق اینقدر برجسته هست که لازم نباشه توضیح بدم...:rolleyes:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من سابقه قطبی رو گفتم و اینکه چطور به اینجا رسیده و همینطور مورینیو اما ندیدم جواب منطقی بدین..فقط میگید زود سرمربی شده(بعد از 5 سال دستیار سرمربی بودن در تیم ملی کره) و شومنه! ,وقتی هدف فقط تخریب یه نفر باشه...

از سرمربی تیم ملی (نه شخص قطبی) حمایت میکنم چون کوبیدن تیم و مربی با این فاصله کمی که به جام ملتها مونده هیچ نتیجه ای نداره..این تخریبها و غر زدنهای تکراری فقط میتونه باعث تعویض عجولانه سرمربی بشه , اتفاقی که توی این چند سال زیاد افتاده و داریم نتیجش رو می بینیم!

در مورد خداداد ایشون منفور نیست معلوم الحاله!! از نظر شخصیت و اخلاق اینقدر برجسته هست که لازم نباشه توضیح بدم...:rolleyes:

جواب منطقی به سبک خودتون! :
شما که از کفاشیان حمایت می کنید دیگه نباید نگران شعور و اینجور چیزا باشید!

پ.ن : قابل توجه بعضی ها !

قطبی زود سرمربی یه تیم بزرگ شد.
اگه قطبی دوست داشت خدمت کنه به عنوان همون کمک مربی یا آنالیزور می اومد. البته این وسط فدراسیون مقصره که جایگاه سرمربی گری تیم ملی رو نمی شناسه.

توضیح بدید در مورد این فرد معلوم الحال.

-------

اظهار نظر عجيب كفاشيان درباره برگزاري بازي هاي بزرگ​

عیب نداره. یواش یواش آشنا میشه. :لول:
.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
جواب منطقی به سبک خودتون! :
شما که از کفاشیان حمایت می کنید دیگه نباید نگران شعور و اینجور چیزا باشید!

پ.ن : قابل توجه بعضی ها !

قطبی زود سرمربی یه تیم بزرگ شد.
اگه قطبی دوست داشت خدمت کنه به عنوان همون کمک مربی یا آنالیزور می اومد. البته این وسط فدراسیون مقصره که جایگاه سرمربی گری تیم ملی رو نمی شناسه.

توضیح بدید در مورد این فرد معلوم الحال.

.

توجه دوستان رو به موضوع اصلی تاپیک جلب می کنم. قرار هست که اینجا درباره تیم ملی صحبت بشه و منطقا میتونه درباره سرمربی تیم هم صحبتهایی بشه ولی اینکه تمام صحبتها به سمت شخصیت مربی تیم بره (حالا چه موافق چه مخالف) با اهداف تاپیک همخوانی نداره ، همچنین صحبت درباره افراد دیگه ای مثل خداداد که در جای خودش درباره اش زیاد در همین تالار بحث شده باعث انحراف تاپیک خواهد شد.
فکر می کنم همه دوستان نظرات مختلف رو می بینند و نتیجه گیری مطلوب رو خواهند داشت ، لطفا رعایت کنید و از چهارچوب اهداف تاپیک خارج نشوید.
شاد و پیروز باشید

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
امروز تو خبرورزشي نوشته بود قرار بوده بازي ايران برزيل در خاك اروپا و در المان هلند يا فرانسه برگزار بشه كه مخالفت شده.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
قابل توجه اون شخصی که پستش پاک شد جناب داش مجتبی :
اینجا ورزشگاه نیست که هر چی دلتون میخواد به هر کسی بگید ( تازه الان کافیه در ورزشگاهها هم توهین بشه تا حداقل تیم میزبان یک جلسه از حضور تماشاگرانش محروم بشه)
این تالار قوانین خاص خودش رو داره که هر گونه توهین و بی احترامی به اشخاص رو قابل قبول نمی دونه . اگر از خاطرتون رفته یکبار دیگه قوانین رو مطالعه کنید.
موفق باشید

ادیت : جناب راستین پست شما هم پاک شد به دلیل اینکه به پست قبلی من دقت نکردید متاسفانه، اینجا همونطور هم که خودتون گفتید جای کل کل نیست پس لطفا کل کل نکنید .

Last edited:

Rastin.

Registered User
لایک‌ها
25
ادیت : جناب راستین پست شما هم پاک شد به دلیل اینکه به پست قبلی من دقت نکردید متاسفانه، اینجا همونطور هم که خودتون گفتید جای کل کل نیست پس لطفا کل کل نکنید .

البته کل کل که نکردم...فقط چون دوستمون به بنده دروغ بستن, پستهای خودم رو نقل قول گرفتم!(جهت یادآوری)

اگه پست دوستمون پاک شده بود من مجبور نبودم....

بازم هر جور صلاح میدونید..ممنون از زحمات شما.

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
@ساسان
وقتی ایشون توهین می کنن و شما عکس العملی نشون نمیدید، باید هم توقع ادامه یافتن بحث رو داشته باشید.
پست 701 رو دوباره نگاه کنید .

@ راستین
من چیزی از خودم نگفتم. فقط جمله ای که به من گفته بودید به خودتون گفتم(همون پست 701) پس اگه ناراحت شدید از این موضوع (چون تو امضاتون گذاشتید میگم ناراحت شدید) اشتباهه و نباید ناراحت بشید. نمیشه که شما به من یه چیزی بگی و من عکس العملی نشون ندم، ولی وقتی من حرف خودت رو به خودت بزنم ناراحت بشی !

------

به قول یکی مدارکش موجوده (پست 701) ، دوستان خودشون قضاوت کنن .

i418781_rastin.JPG

بقیه دوستان هم حواسشون باشه که یه وقت از خداداد نقل قول نگیرن، وگرنه بی شعور حساب میشن !!!

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
قابل توجه اون شخصی که پستش پاک شد جناب داش مجتبی :
اینجا ورزشگاه نیست که هر چی دلتون میخواد به هر کسی بگید ( تازه الان کافیه در ورزشگاهها هم توهین بشه تا حداقل تیم میزبان یک جلسه از حضور تماشاگرانش محروم بشه)
این تالار قوانین خاص خودش رو داره که هر گونه توهین و بی احترامی به اشخاص رو قابل قبول نمی دونه . اگر از خاطرتون رفته یکبار دیگه قوانین رو مطالعه کنید.
موفق باشید

از تو بیش از اینم نمیشه انتظار داشت !
زدی کل پستمو پاک کردی ؟! :)

Rastin.

Registered User
لایک‌ها
25
@ راستین
من چیزی از خودم نگفتم. فقط جمله ای که به من گفته بودید به خودتون گفتم(همون پست 701) پس اگه ناراحت شدید از این موضوع (چون تو امضاتون گذاشتید میگم ناراحت شدید) اشتباهه و نباید ناراحت بشید. نمیشه که شما به من یه چیزی بگی و من عکس العملی نشون ندم، ولی وقتی من حرف خودت رو به خودت بزنم ناراحت بشی !

-
پس تمام این بحثا برای جواب دادن به اون پست چند روز پیشه؟؟:)
مشخص شد کی از روی ناراحتی و عجولانه پست میده...وکاملا بی پایه واساس!

در ضمن اون امضا نیست...چون به من دروغ بستین(گفتین طرفدار کفاشیانم) , سندش رو گذاشتم (پستهای قبلیم)..
دیگه این بحث زیادی داره کش پیدا میکنه...بیشتر از این بروز ندید!
mornincoffee.gif

من همچنان منتظر جواب منطقی در مورد سابقه مربی شدن قطبی هستم...
ugly002.gif

والسلام!

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اگه میخواستم جواب بدم همون موقع جواب که هیچی، ریپورت هم میدادم.

تایید قطبی تایید کفاشیان هم هست.

در مورد قطبی جواب دادم ولی وقتی شما همینطوری میگید غیر منطقی، من هم باید مثل خودتون جواب بدم.

---------

قطبی به جز 1 سال سرمربی گری در پرسپولیس در هیچ تیمی سرمربی نبوده. سال بعدش که با کلی ناز و عشوه و با اون قرارداد نجومی اومد پرسپولیس، نتیجه نگرفت و یه چیزی رو بهونه کرد و رفت.بعد از رفتنش تا زمانی که شد سرمربی تیم ملی هیچ تیم عربی ای هم بهش پیشنهاد نداد. با این سابقه یهو میاد میشه سرمربی یه تیم ملی .
در عوض یه نگاهی به سرمربی تیم همسایه، ترکیه بندازید. سرمربیش گاس هیدینگ هست.
ما میریم آنالیزور گاس رو میاریم، اونها میرن خودش رو میارن !

حالا من می پرسم :
چرا قطبی با این سوابقش در کره، سرمربی کره نشد ؟
چرا بعد از ناکامی در پرسپولیس با وجود قهرمانی در فصل قبلش سرمربی هیچ تیمی نشد ؟
چرا ترکیه گاس رو میاره نه آنالیزورش رو ؟

-----------------

قطبی یه شومنه که با گفتن یه جمله ( 2 کره رو عین کف دستم می شناسم ) سرمربی تیم ملی یه کشور شده . به لطف اون رئیسی که لیوان هم نداره که بخواد برای جابجا کردنش اجازه بگیره !
ایشالا روزی قراردادش منتشر بشه تا بشه در مورد مسائل مالی هم شفاف صحبت کرد. البته با توجه به قرارداد دایی میشه یه چیزهایی حدس زد .

پ.ن : یادتون نره در مورد عنصر معلوم الحال فوتبال، خداداد، توضیح بدید . اگر هم خواستید ازش نقل قول کنید، نگران نباشید، همه که مثل شما نیستن !

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
من واقعا تعجب می کنم از این بحثا
بنظر من 3-0 به سایه برزیل باختن نتیجه افتضاحی نیست . حتی اگر 90 دقیقه می کشیدیم زیر توپ که نکشیدیم
فاجعه روزی بود که در یک بازی دوستانه جلوی کره جنوبی مثل بزدلها 94 دقیقه کشیدیم زیرتوپ و 70 دقیقه توپ رو توی محوطه هجده قدممان دیدیم و 1-0 بردیم و مثل قهرمانها به کشورمان برگشتیم و همه هورا کشیدند !!
فاجعه آن روز بود نه باختن به برزیل
فاجعه روزیست که بدها را بیرون کردیم و بدترها را کردیم مربی تیم ملی !
فاجعه روزی بود که مربی فکل کراواتی تیم ملی هم فهمید برای داشتن دوستان مطبوعاتی باید ولیمه ی پر و پیمان در بهترین رستورانها بدهد !!
فاجعه روزی بود که بزدلی که نصفه شب مثل آماتورها از پرسپولیس فرار کرده بود را کردیم مربی تیم ملی ! ( البته فرار دیگری در راه است )
فاجعه آن روزی بود که ترسوی آماتور برای ما از دل شیر و فوتبال بین المللی داستانها گفت و قول صعود به جام جهانی داد و قهرمانی در آسیا و البته بعدشم تا جایی که جا داشت خودش و قولهایش را تکذیب کرد !
فاجعه هورای من و تو بعد از بردهای دیماتیک بود نه باختن به برزیل !!
واقعا تعجب می کنم از این بحثها

بنظر من فقط کسانی حق دارند بعد از باخت به برزیل از تیم ملی انتقاد کنن که وقتی با اون بازی مسخره و بی برنامه و دیماتیک کره رو بردیم هورا نکشیده باشن و همون موقع هم به اون سبک بازی بکش زیرش ! اعتراض کرده باشند
مثل سارا که همون موقع هم گفت این تیم داره مزخرف بازی می کنه ( و البته بی برنامه و مزخرف بازی کردن کلا سبک بازی تیمهای آقای آنالیزوره )

والا اون گروه اکثریت ( و ورزشی نویسان مطبوعات ) که در بند نتیجه ی روی اسکوربورد ورزشگاه هستند و روزی که طی یک بازی بی هدف و 90 دقیقه دفاع مطلق بر اثر اشتباه محرض دفاع کره توانستیم اون تیم رو ببریم کلی ذوق کردند ، الان دیگه نباید اصلا شاکی باشن چون تا 100 سال دیگه هم روی اسکوربورد جلوی برزیل چیزی جز باخت نصیبمان نخواهد شد . زیبا و با برنامه بازی کردن هم که اصلا ملاک شما نیست که بخواید در موردش چونه بزنید !

لذا هرکس نگاهش به نتیجه روی اسکوربورد هست ( که اکثریت اینجورین ) نباید امروز گله داشته باشند . آقای شومن که سهله . خدا هم روی نیمکت ما بنشیند به برزیل خواهیم باخت

Hamid Miran

Registered User
لایک‌ها
51
حق با شماست
قطبی شومن هم نیست !

چرا ما ایرانی ها عادت داریم نظراتمون را با بی احترامی بیان کنیم؟
قطبی هزار تا مخالف داره و هزار تا موافق.

چه ایرادی داره که بدون فحاشی و بی احترامی این موضوع بیان بشه؟

خدایش اگه حرف من بد هست بگید تا منم بدونم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به قول خداداد قطبی فرار میکنه

این دفعه شاید بره وی او آ بگه منو اذیت کردند :)

جالبه تو برنامه دیشب 90 هم اشاره شد به این موضوع که اگه ایرونیها میدونستند که 1 روز بعد ژاپن ، ارژانتین رو با تمام ستارگانش میبره اینقدر از باخت 3 0 جلو تیم برزیل (خیلی خودشو نگه داشت که نگه سایه برزیل) هیجانزده و ذوق زده نمیشدند.

ای کاش بیلسا میشد مربی تیم ملی. هنوز اون امار دستمزدها یادمه. بیلسا سرجمع 300 400 هزار تا گرفته بود.

اونوقت دایی 2 برابر اون هم بیشتر گرفت و قطبی هم احتمالا 1 میلیونی گرفته

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من واقعا تعجب می کنم از این بحثا
بنظر من 3-0 به سایه برزیل باختن نتیجه افتضاحی نیست . حتی اگر 90 دقیقه می کشیدیم زیر توپ که نکشیدیم
فاجعه روزی بود که در یک بازی دوستانه جلوی کره جنوبی مثل بزدلها 94 دقیقه کشیدیم زیرتوپ و 70 دقیقه توپ رو توی محوطه هجده قدممان دیدیم و 1-0 بردیم و مثل قهرمانها به کشورمان برگشتیم و همه هورا کشیدند !!
فاجعه آن روز بود نه باختن به برزیل
فاجعه روزیست که بدها را بیرون کردیم و بدترها را کردیم مربی تیم ملی !
فاجعه روزی بود که مربی فکل کراواتی تیم ملی هم فهمید برای داشتن دوستان مطبوعاتی باید ولیمه ی پر و پیمان در بهترین رستورانها بدهد !!
فاجعه روزی بود که بزدلی که نصفه شب مثل آماتورها از پرسپولیس فرار کرده بود را کردیم مربی تیم ملی ! ( البته فرار دیگری در راه است )
فاجعه آن روزی بود که ترسوی آماتور برای ما از دل شیر و فوتبال بین المللی داستانها گفت و قول صعود به جام جهانی داد و قهرمانی در آسیا و البته بعدشم تا جایی که جا داشت خودش و قولهایش را تکذیب کرد !
فاجعه هورای من و تو بعد از بردهای دیماتیک بود نه باختن به برزیل !!
واقعا تعجب می کنم از این بحثها

بنظر من فقط کسانی حق دارند بعد از باخت به برزیل از تیم ملی انتقاد کنن که وقتی با اون بازی مسخره و بی برنامه و دیماتیک کره رو بردیم هورا نکشیده باشن و همون موقع هم به اون سبک بازی بکش زیرش ! اعتراض کرده باشند
مثل سارا که همون موقع هم گفت این تیم داره مزخرف بازی می کنه ( و البته بی برنامه و مزخرف بازی کردن کلا سبک بازی تیمهای آقای آنالیزوره )

والا اون گروه اکثریت ( و ورزشی نویسان مطبوعات ) که در بند نتیجه ی روی اسکوربورد ورزشگاه هستند و روزی که طی یک بازی بی هدف و 90 دقیقه دفاع مطلق بر اثر اشتباه محرض دفاع کره توانستیم اون تیم رو ببریم کلی ذوق کردند ، الان دیگه نباید اصلا شاکی باشن چون تا 100 سال دیگه هم روی اسکوربورد جلوی برزیل چیزی جز باخت نصیبمان نخواهد شد . زیبا و با برنامه بازی کردن هم که اصلا ملاک شما نیست که بخواید در موردش چونه بزنید !

لذا هرکس نگاهش به نتیجه روی اسکوربورد هست ( که اکثریت اینجورین ) نباید امروز گله داشته باشند . آقای شومن که سهله . خدا هم روی نیمکت ما بنشیند به برزیل خواهیم باخت

100% تائیدمیشه !

قطبی شومن نیست.
درست حرف بزن

دوست عزیز خیلی عذر میخوام ولی شومن اصلا حرف بدی نیست !
احتمالا شما معنی این کلمه رو نمیدونید ...

به نظر من هم قطبی یک شومن به تمام معنی هست .

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
چرا ما ایرانی ها عادت داریم نظراتمون را با بی احترامی بیان کنیم؟
قطبی هزار تا مخالف داره و هزار تا موافق.

چه ایرادی داره که بدون فحاشی و بی احترامی این موضوع بیان بشه؟

خدایش اگه حرف من بد هست بگید تا منم بدونم.

من اصلا قصد فحاشی ندارم
این مودبانه ترین لحنیست که می شود در مورد قطبی بکار برد
به شومن اگر بگوییم شومن هیچ توهینی رخ نداده و اصلا شومن بودن ، فحش نیست !
ایشون بغیر از لفاظی و بازی با کلمات و مصاحبه های دل موش پوست پلنگی ! کار دیگه ای بلد نیستن

مثلا من چطور مودبانه تر از این می توانستم در موردش صحبت کنم ؟
بگم مربی نیست ، می گید توهین کردی
بگم آنالیزوره می گید توهین شد بهش
بگم مثل بزدل ها شبانه از پرسپولیس فرار کرد ، می گید توهین نکن !!
بگم ...
کاش بگید کدومش رو این آقا نیست ؟ کدومشو انجام نداده ؟

پ.ن :
ضمنا مدیری هم که میگه اینجا تاپیک تیم ملیه و در مورد قطبی در تاپیک خودش صحبت کنید !
ما اونجا در مورد قطبی حرف زدیم گفتند اینجا تاپیک هوادارن قطبی هست ! اگر هوادار نیستید حرف هم نزنید !!
خب ما چی کار کنیم الان ؟
تاپیک مخالفان قطبی بزنیم ؟! یا در همین تاپیک تیم ملی ادامه بدیم ؟ ( البته هروقت لازم شد )

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خانم دکتر جوش اوردیا :)

حرص نخور . از این تیم ملی ابی برای ما گرم نمیشه :)

ما از پس ژاپن و کره بر نمیایم. خیالت راحت. اگه از گروه هم بیایم بالا یه سدهای محکمی برخورد خواهیم کرد.

قطبی هم شاید اصلا دیگه برنگرده ایران. یه راست برگرده کشور خودش
=====================
راستی شنیدم تیمتون به یکی از این تیمهای اسیایی باخته اخیرا :) -- اونم با تمام ستارگانش !! :)
به دل نگیرید شوخی من رو

ولی این ژاپنی که من بازیشو دیدم به راحتی ما رو با اختلاف بیش از یک گل شکست خواهد داد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ياد جام جهاني افتادم !
و برانكو...!

و باقي ماجرا...

مساله اینجاست که اگه نتونه نتیجه قابل قبولی بگیره (حالا شاید یه بازی رو با ناداوری ببازن - مثل زمان مایلی کهن) اونوقت فکر نکنم جرات داشته باشه بیاد ایران

با توجه به اینکه تیم اصلا خوب بازی نمیکنه دل خوشی ازش ندارن و اون موقه خیلی بدتر هم خواهد شد

بالا