خود دایی هم اعتراف کرد سرمربی گری تیم ملی براش زود بود چه برسه به من.ضمنا نقل قول یه حرف از خداداد به این معنی نیست که بشه سرمربی تیم ملی.
قطبی خیلی زود سرمربی یه تیم بزرگ شد و همش هم به خاطر حماقت های دلقک هست.
ایشون یه شومنه . یادتون رفت می گفت 2 کره عین کف دستم می شناسم !؟
حتی نتونست قهرمان مسابقات غرب آسیا بشه، قبلا گفتم، مظلومی تیم دوم ایران رو برد و قهرمان شد.
الان هم گفته قهرمان جام ملت ها میشیم . منتظر میمونیم تا ببینیم اصلا از گروهش صعود می کنه یا نه، ولی خب زیاد امیدوار نیستم.
این حمایت های شما و بقیه از این 2 نفر واقعا عجیبه.
---------------------------
ضمنا خداداد چیکار کرده که اینقدر در نزد خیلی از دوستان منفوره ؟ مخالف هاش بیان توضیح بدن .
من سابقه قطبی رو گفتم و اینکه چطور به اینجا رسیده و همینطور مورینیو اما ندیدم جواب منطقی بدین..فقط میگید زود سرمربی شده(بعد از 5 سال دستیار سرمربی بودن در تیم ملی کره) و شومنه! ,وقتی هدف فقط تخریب یه نفر باشه...
همونطور که گفتم من همونقدر کفاشیان رو قبول دارم که خداداد شما رو...
از سرمربی تیم ملی (نه شخص قطبی) حمایت میکنم چون کوبیدن تیم و مربی با این فاصله کمی که به جام ملتها مونده هیچ نتیجه ای نداره..این تخریبها و غر زدنهای تکراری فقط میتونه باعث تعویض عجولانه سرمربی بشه , اتفاقی که توی این چند سال زیاد افتاده و داریم نتیجش رو می بینیم!
در مورد خداداد ایشون منفور نیست معلوم الحاله!! از نظر شخصیت و اخلاق اینقدر برجسته هست که لازم نباشه توضیح بدم...