- نوشتهها
- 1,263
- لایکها
- 1,395
قبول دارم اما متاسفانه تو این مملکت اگه قاطی بازیهای سیاسی نشی و بقولی خودی نباشی نمیتونی کاره ای بشی شاید یکی از دلایلی که اینا نمی خوان مربی بزرگ به ایران بیاد همینه چون موی دماغشون میشه و یا باید تخریبش کنند تا بره که نقض غرض هست و پرداخت کلی خسارت یا به خواسته ها و رفتارهاش تن بدند که نمی تونند.قطبی از وقتی اومد ایران اینجوری شد. اتفاقا بعد از قهرمانی با پرسپولیس و از ابتدای شروع همکاری با تیم ملی! مربی که با آدمای سیاسی بگرده خودشم مثه اونا میشه! دروغگو و.....
من با حرف اون دوستمون که گفت مشکلات اصلی جای دیگه است کاملا موافقم و مطمئم که تخریب قطبی و حذف اون نتیجه جز بازگشت امثال مایلی و پیروانی و استیلی به تیم ملی نخواهد داشت.
شما میگی قطبی دروغگو شده چرا نمی گید که هیچ یک از منتقدان داخلی قطبی در گفتارشون صداقت ندارند و همه میدونیم که دنبال چی هستند همین آدمها یه زمانی امثال بلازویچ و ایوچ و آری هان رو هم قبول نداشتند کلا اینا حرفشون اینه که مربی تیم ملی باید وطنی باشه اونم از جنس خالص و نابش
یادم به نامه چند سال پیش آقای جلالی به رئیس جمهور افتاد که فحوای کلامش همین بود .
حداقل قطبی اگه دروعگو شده هنوز هم که هنوزه بیشتر از تمام مربیان و کارشناسان داخلی حداقل جلوی دوربین و اصحاب رسانه حرمت نگه می داره حتی اگه به دروغ باشه بهتره از بی حرمتی و بی احترامی است
در مورد فرار قطبی از پرسپولیس هم مطمئنم ناگفته های زیادی وجود داره چون بعید تیمی دست امثال مصطفوی باشه و مشکلات درونی نداشته باشه حداقلش اینه که قطبی خیلی خوب فهمید که اون تیم به هیج جا نمیرسه و نتیجه ای جز تخریب خودش نخواهد داشت بهرحال یک مربی حرفه ای باید اینو هم بلد باشه که کی چه ریسکی رو برداره بقول مهندسای نرم افزار feasibility study بکنه و اگه دید نمیتونه انتظارات رو برآورده کنه ادامه نده اومدنش هم اون سال با کلی وعده و وعید بود حتما وقتی اومده دیده بازهم همون تیم آشفته سال قبله که باد کلی خون دل بخوری تا شاید به جایی برسه که همونطور که گفتم تجربه مربیان بعدی هم اینو اثبات کرد و گرنه وینگادا زمانی برای ما مربی خوبی محسوب میشد یا همون کرانچار که با کلی سلام و صلوات اومد و مربی بدی هم نبود اما حتی نتونستند سهمیه آسیایی کسب کنند
Last edited: