اسپانيا بد بازي نكرد؟
تيم كلا به فنا رفته بود هلند هر چي حمله ميكرد همه فكر ميكردن الان گل بعدي رو ميخوره
پیکه کلا تو در و دیوار بود!!!!
اسپانيا بد بازي نكرد؟
تيم كلا به فنا رفته بود هلند هر چي حمله ميكرد همه فكر ميكردن الان گل بعدي رو ميخوره
میشد برد به سبک ایتالیابچه ها اگه ضربه سر گوچی گل میشد عجب برد کثیفی میشد مگه نه؟:general304:
بچه ها اگه ضربه سر گوچی گل میشد عجب برد کثیفی میشد مگه نه؟:general304:
ایراد اسپانیا فقط تو خط دفاعی خسته و داغونش بوداسپانيا بد بازي نكرد؟
پیکه کلا تو در و دیوار بود!!!!
اره از اون واضح تر برد 1-0 اینتر مقابل بارسا با اندیشه فوق دفاعی مورینیومیشد برد به سبک ایتالیا
جام 2006 رو که یادته ؟!
همه خوب بودن به مولا:general601:عالی بودیم بچه ها مچکریم
مخصوصا پولادی واندو عالی بودن به نظر من بهترین بازیکن زمین باید اندو یا پولادی میشد
بفرماکارشناسا و روزنامه های خارجی دارن از بازی ایران تعریف میکنن :general606:
منتقدا هم کم کم متنبه میشن و به راه راست هدایت میشن :general606:بفرما
منتقدا صدا کن داداش
قول میدم مورینیو فردا میاد میگه این سبک من بود خالقش منم
روش بازی کردن یک تیم کم زور به روش جوان مردانه و غیر عربی![]()
نه دیگه من کلا با پولادی مشکل خاصی ندارم فقط وقتی بحث عشق اولم (پرسپولیس )وسط میاد دوست ندارم بازیکنایی توش باشن که رگ سرخ ندارن! اگه کلا به پولادی هم حرفی مطلبی تو این فروم بگم سعی میکنم احترام بزارم فقط یه مسئله ای که هست یوزر من قبلا مواقعی میشد که داداشم تو خونه بوده باشه وبیاد کامنت بزاره شاید این وسط حرفی هم ردو بدل شده باشه که البته دوستان عزیز مخصوصا اقا مرتضی گل کامل واقف بودن وکنترل و تصحیح میکردنمنتقدا هم کم کم متنبه میشن و به راه راست هدایت میشن :general606:
همین دوستمون core i5 تو هر پستی که میداد آخرش به پولادی فحاشی میکرد الان میگه بهترین بازیکن زمین بود :general601:
من در مورد همین تاپیک گفتمنه دیگه من کلا با پولادی مشکل خاصی ندارم فقط وقتی بحث عشق اولم (پرسپولیس )وسط میاد دوست ندارم بازیکنایی توش باشن که رگ سرخ ندارن!
مطمعنم همینجوری کهگفتی میشه من به نظرم از بوسنی بیشتر میخوریم تا آرژانتینترسم از اینه که جام جهانی 2006 واسمون تکرار بشه با این تفاوت که از اخر به اول بریم مثلا اونجا بازی اخرو مساوی کردیمو 2تا بازی اولو باختیم اینجا اولو مساوی کردیم و...
اخه دیشب بازی بوسنی رو نگاه کردم جلو ارژانتین خیلی خوب بودن![]()