• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Obaydok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
969

Obaydok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
969
بچه ها اگه ضربه سر گوچی گل میشد عجب برد کثیفی میشد مگه نه؟:general304:

عجب دروازه بونیم داشتن نامردی حمله هم میکردیم که گل نمیشد، ضد حمله میشد!

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
اسپانيا بد بازي نكرد؟
تيم كلا به فنا رفته بود هلند هر چي حمله ميكرد همه فكر ميكردن الان گل بعدي رو ميخوره
ایراد اسپانیا فقط تو خط دفاعی خسته و داغونش بود
اونا مثل ایران تخریبی بازی نکردن
باز حداقل چند صدتا پاس سالم داشتن

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
میشد برد به سبک ایتالیا
جام 2006 رو که یادته ؟!
اره از اون واضح تر برد 1-0 اینتر مقابل بارسا با اندیشه فوق دفاعی مورینیو
مورینیو وقتی اونطوری کار کنه بعد شما از کیروش ایراد میگیرین بچه ها:D

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
شانس اوردیم سوتی دار هم نشدیم اخراجی ندادیم:D
با این دفاع بازی تن به تن بازم به نظرم خوب حرفه ای دفاع کردیم با این دفاع تعدا خطاهای پشت محوطه جریمه کم بود تازه فقط 1 کارت گرفتیم
این یعنی یک دفاع حرفه ای:p

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
کارشناسا و روزنامه های خارجی دارن از بازی ایران تعریف میکنن :general606:

• Like
Reactions: usl

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
کارشناسا و روزنامه های خارجی دارن از بازی ایران تعریف میکنن :general606:
بفرما
منتقدا صدا کن داداش:D
قول میدم مورینیو فردا میاد میگه این سبک من بود خالقش منم
روش بازی کردن یک تیم کم زور به روش جوان مردانه و غیر عربی:p

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
صحبتای آقای مهاجرانی
مهاجراني: خوب دفاع کرديم

سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران معتقد است تاکتيک دفاعي کي‌روش باعث کسب تساوي مقابل نيجريه بود.
00002500.jpg

حشمت مهاجراني درباره بازي ايران مقابل نيجريه اظهار کرد: از قبل از بازي هم همه مي‌دانستيم که تاکتيک کي‌روش براي بازي مقابل نيجريه يک تاکتيک کاملا دفاعي خواهد بود. ما در اين بازي در دفاع تجمع کرده بوديم و نيم نگاهي هم به ضد حملات داشتيم.

به گزارش ايسنا، وي همچنين افزود: وقتي فاصله خطوط دفاعي و هافبک‌ها کم مي‌شود بازيکنان از حمايت بازيکنان ديگر بهره‌مند مي‌شوند و در نتيجه شما در دفاع مطمئن خواهيد بود. اما متاسفانه ما نتوانستيم از تک موقعيت‌هايي که در ضد حمله به دست آورديم استفاده کنيم. وقتي نيجريه صاحب توپ بود بازيکنان ما به سمت آن‌ها حمله نمي‌کردند و در زمين خود به دفاع مشغول بوديم. اين کار مي‌تواند به ما در بازي‌هاي آينده نيز کمک کند.

مهاجراني همچنين تصريح کرد: اين روشي که بازي کرديم باعث شد بازيکنان ما خلاقيت خود را از دست بدهند. ما در شروع بازي فوق العاده با استرس ظاهر شديم و فکر مي‌کنم اين استرس به خاطر توقعاتي بود که همه از تيم ملي داشتند.

وي در ادامه درباره حضور تيم‌ها در جام جهاني گفت: در جام جهاني دو نوع تيم حضور دارند. بعضي از تيم‌ها در جام جهاني فقط حضور دارند و بعضي از تيم‌ها مي‌خواهند وجود خودشان را به بقيه نشان دهند. ما در جام جهاني مي‌خواستيم موجوديت خود را به سايرين نشان دهيم که اين کار را انجام داديم.

مهاجراني همچنين در پاسخ به اين سوال که بازي‌هاي آينده تيم ملي را چگونه ارزيابي مي‌کنيد، به ايسنا گفت: بازي‌هاي سختي را پيش رو داريم. من وقتي بازي بوسني را تماشا کردم به اين نتيجه رسيدم که بوسني تيم فوق‌العاده فيزيکي و تاکتيکي است. اگر مي‌خواهيم از گروه‌مان صعود کنيم بايد تمام تلاش‌مان را بکنيم در بازي مقابل بوسني پيروز از زمين خارج شويم. البته اين کار، فوق‌العاده سخت است.

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
بفرما
منتقدا صدا کن داداش:D
قول میدم مورینیو فردا میاد میگه این سبک من بود خالقش منم
روش بازی کردن یک تیم کم زور به روش جوان مردانه و غیر عربی:p
منتقدا هم کم کم متنبه میشن و به راه راست هدایت میشن :general606:
همین دوستمون core i5 تو هر پستی که میداد آخرش به پولادی فحاشی میکرد الان میگه بهترین بازیکن زمین بود :general601:

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
ترسم از اینه که جام جهانی 2006 واسمون تکرار بشه با این تفاوت که از اخر به اول بریم مثلا اونجا بازی اخرو مساوی کردیمو 2تا بازی اولو باختیم اینجا اولو مساوی کردیم و... :(
اخه دیشب بازی بوسنی رو نگاه کردم جلو ارژانتین خیلی خوب بودن :(

30we

Registered User
لایک‌ها
135
خداروشکر این حقیقی شروع هاش و خروج هاش بد نبود همش یاد ضربه میرزاپور جلو مکزیک بودم

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
منتقدا هم کم کم متنبه میشن و به راه راست هدایت میشن :general606:
همین دوستمون core i5 تو هر پستی که میداد آخرش به پولادی فحاشی میکرد الان میگه بهترین بازیکن زمین بود :general601:
نه دیگه من کلا با پولادی مشکل خاصی ندارم فقط وقتی بحث عشق اولم (پرسپولیس )وسط میاد دوست ندارم بازیکنایی توش باشن که رگ سرخ ندارن! اگه کلا به پولادی هم حرفی مطلبی تو این فروم بگم سعی میکنم احترام بزارم فقط یه مسئله ای که هست یوزر من قبلا مواقعی میشد که داداشم تو خونه بوده باشه وبیاد کامنت بزاره شاید این وسط حرفی هم ردو بدل شده باشه که البته دوستان عزیز مخصوصا اقا مرتضی گل کامل واقف بودن وکنترل و تصحیح میکردن

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
در مورد حقیقی چه توپی به سمتش اومد که همه میگن عالی بود توپ های خیلی معمولی همین شانس هم آوردیم اگر شوت از 18 قدم بزنن شما 90 درصد بدون که ایشون گل میخوره همه میدونن من پرسپولیسیم اما این آقا یه تنه تیم ما رو تو یه فصل ... . امیدوارم بازیهای بعدی هم توپی نیاد سمت این ...

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
نه دیگه من کلا با پولادی مشکل خاصی ندارم فقط وقتی بحث عشق اولم (پرسپولیس )وسط میاد دوست ندارم بازیکنایی توش باشن که رگ سرخ ندارن!
من در مورد همین تاپیک گفتم
این تاپیک بحثش با تاپیک پرسپولیس جداست :D

• Like
Reactions: usl

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
ترسم از اینه که جام جهانی 2006 واسمون تکرار بشه با این تفاوت که از اخر به اول بریم مثلا اونجا بازی اخرو مساوی کردیمو 2تا بازی اولو باختیم اینجا اولو مساوی کردیم و... :(
اخه دیشب بازی بوسنی رو نگاه کردم جلو ارژانتین خیلی خوب بودن :(
مطمعنم همینجوری کهگفتی میشه من به نظرم از بوسنی بیشتر میخوریم تا آرژانتین

بالا