• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
الان اگه یه ایرانی مربی بود و همچین بازی و ترکیبی میذاشت دهنش سرویس بود
والا اگه قلعه نوعی بود که فکر کنم شما هم با توجه به آواتارتون می خواستی ایشون باشه فرقی نمی کرد. اگه تهاجمی بازی می کردیم که با مورینیو هم بودیم می باختیم 100%. دفاعی هم که کیروش سر تیم مثل الان بود بهتر بود تا یه مربی داخلی. مساوی نتیجه بدی نیست اوناییم که می گن نیجریه هیچی نبوده برن یه سرچ کنن ببینن بازیکناش تو کدوم تیما بازی می کنن و بازیکنای ایران تو کدوم تیما.
از اونور تا الان استرالیا و ژاپن جلوی تیمای نه چندان مطرح مفتضحانه باختن و احتمال باخت کره جنوبی هم بالاست به نظر من.

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
انصافا کیروش خیلی خوب به ایران رسیده .
یک سیستم دفاعی توپ . همین مربی نیجریه گفته بود ایران هرچه قدر هم دفاعی بازی کنه ما میبریمشون.
اما خورد تو پوزش .
همین سیستم رو در حال حاظر خوزه مورینیو داره واسه چلسی پیاده میکنه و نتیجه میگیره با این فرق که ابزار ضد حمله رو داره ولی ایران چنین چیزی رو نداره.
کار کیروش خوب بود امشب.

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
بوسنی تیم خطرناکی نشون داده تو بازیهای دوستانه همین اخریش ساحل عاج رو 2-1 بردن دیشب هم غافلگیر شدن سر گل به خودی وگرنه تو کل بازی ارژانتین با اون همه ستاره (گرچه من خودم معتقدم ارژانتین تیم بزرگی نیست حتی از اروگوئه پایینتره از نظر انسجام تیمی )تو 90 دقیقه بازی یه گل خوردن درسته 2-1 باختن ولی اصلش همون 1دونه خوردن ویدونه زدن بودش

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
5 کیلو کم کردم تو این 90 دقیقه.. تکلیف بازی که مشخص بود اما دم آندو ، نکونام ، پولادی گرم ..

دم صادقی و حقیقی هم به خاطر سوتی ندادنشون کمی تا قسمتی گرم..
منم موندم این چه استرسیه تو بازیای ایران پیدا می کنم... تو بازیای دیگه اصلا و ابدا استرس ندارم به این حد!

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
یک سیستم دفاعی توپ . همین مربی نیجریه گفته بود ایران هرچه قدر هم دفاعی بازی کنه ما میبریمشون.
اما خورد تو پوزش .
همین سیستم رو در حال حاظر خوزه مورینیو داره واسه چلسی پیاده میکنه و نتیجه میگیره با این فرق که ابزار ضد حمله رو داره ولی ایران چنین چیزی رو نداره.
کار کیروش خوب بود امشب.
یه نقص دات اونم این بود که بازیکنا نفس کم همه میدیدیم ولی کیروش تعویض نمیکرد وقتی ما فقط میخوایم پرس کنیم خب چه فرقی داره کریم انصاریفرد تازه نفس پرس کنه یا گوچی خسته

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
resize

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
اما خورد تو پوزش .
کار کیروش خوب بود امشب.
واقعا بررسی و کامنت خوبی گذاشتی برگردیم به 1ماه قبل انصافا کدوم بازی تدارکاتی خوبو داشتیم که توقع بردن یکی از بهترین تیم های قاره سیاه رو داریم کیروش عالی ترین کار ممکن رو کرد و اینکه تعویض بی مورد هم نداشتیم فک کن مثلا انصاری فرد تو زمین میومد هیچ چیزی نداشت که هیچ دفاع وپرس هم ازش بر نمییومد کاری که گوچی و... 90 دقیقه انجام دادن

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
راستی بعضی از دوستان والا غیرتا جوری نظر می دن که انگار تیم ایران همون تیم منتخب جهانه و باید بره واسه فینال که آدم کم می مونه با سر بره تو دیوار!
همین که دو تا مساویم کنیم یا حتی یه امتیاز بگیریم خودش خیلیه لاقل می ریم بالای سر سه چهار تیمی که احتمالا هر سه بازیشون رو می بازن یا از ما کمتر امتیاز می گیرن.

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
منم موندم این چه استرسیه تو بازیای ایران پیدا می کنم... تو بازیای دیگه اصلا و ابدا استرس ندارم به این حد!
حتما همی بیماری ارغ میلی که میگن گرفتی:general304:

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,452

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
خیلی زور داشت خدایی قبل بازی اتوبوس نیجریه رو نشون داد بزنو به کوب وشادی مغرورانه ای داشتن مزد غرورشونو گرفتن دم کیروش وبچه ها بخصوص اندو و رضا و مهرداد گرم .امشب همه خوب بودن فقط از نکونام وخسرو توقع بیشتری میرفت ولی خوب نبودن!

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
سرمربی نیجیریه هم حتی گفت برا شیوه بازی ایران احترام قائلم هر کس یه سبک بازی داره و قابل احترمه
بعد ما خودمونیم میگیم ضد فوتبال کردیم عجب!:confused:

آمار و جزئيات اين بازي به اين شرح است:

مالکيت توپ: 63 درصد نيجريه و 37 درصد ايران

ايجاد موقعيت: نيجريه 10 ، ايران 7

ضربه آزاد: نيجريه يک ، ايران يک

سانتر: نيجريه 29 ، ايران 15

کرنر: نيجريه 7، ايران 2

آفسايد: نيجريه صفر ، ايران صفر

مهار توپ توسط دروازه‌بان: نيجريه يک، ايران 4

دفع توپ: نيجريه 9، ايران 26

توپ‌هاي برگشتي: نيجريه 37 ، ايران 45

از دست دادن توپ: نيجريه 78، ايران 75

تکل: نيجريه 19، ايران 30

خطا: نيجريه 16، ايران 18

کارت زرد: نيجريه صفر، ايران يک

مسافت طي شده: نيجريه 96 کيلومتر و 544 متر (ميانگين هر بازيکن 8.72 کيلومتر) ، ايران 104 کيلومتر و 939 متر (ميانگين 9.4 کيلومتر)

تعداد پاس‌ها: نيجريه 590 پاس (77% پاس سالم)، ايران 300 پاس (62% پاس سالم)

بهترين بازيکن زمين: جان اوبي ميکل (90 دقيقه در زمين، 93 پاس، يک شوت به سمت دروازه)

Abbath2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
161
سطح توقعتون بالاست خب!ما باید اتوبوسی دفاع میکردیم که خوبم این کارو کردیم،بازیکنا همه عین اسب دویدن واقعا،کیروش چیکار کرده تو این اردوها با اینا که اینطوری میدوند واقعا بندَه نَمیدانَم

همه بازیکنا خوب بودن،حمله که نمی کردیم،همش دفاع میکردیم که همه خوب بودن،اما خوب حیدری و تیموریان و پولادی نسبت به بقیه یه پله بهتر بازی کردن،خیلی ها به کیروش ایراد میگرفتن که چرا پولادی که بیشتر فصل رو مصدوم بود اصلا دعوت کرده به تیم ملی،بازی امشبش فک کنم جواب خوبی به این عده باشه

شما ببینین بازیکن غول ما تیموریان بود که جلوی اوبی هیچی نبود از نظر قدرت بدنی!:دی ،پس نتیجه بدی نگرفتیم،واقعیت تیم ما همینه

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
من از دوره نوجوانی به بعد که دیگه لیگ و تیم ملی افول کرد فوتبال رو دنبال نمی کنم و مثل دوستان تخصص ندارم
ولی می تونم بگم که یک بازی کاملا جهان سومی رو شاهد بودیم
زدن زیر توپ
پاس های هوایی (عدم توانایی بازی روی زمین)
دفاع مطلق
و گل سرسبد جهان سومی: پاس به عقب های مداوم!
شما بازی های دیگه رو ببینید اصلا پاس به عقب نمی دن!
اینجا که دیگه لیگ برتر نیست! تو این سطح دیگه اینقدر کسی پاس به عقب نمیده
آمریکا هم 1 هیچ از غنا جلو افتاده!

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
بانك ورزش- يازده بازيكن ايران در بازي با نيجريه در يك نگاه؛

عليرضا حقيقي: هميشه مهم‌ترين فاكتور او اعتماد به نفس بوده و اين بار هم همين خصلت به دادش رسيد. توپ خاصي روي دروازه‌اش نيامد. به نظر مي‌رسد قدوبالاي بلندش باعث شده بود نيجريه‌اي‌ها بيشتر توپ‌هاي‌شان را روي تير اول بفرستند كه اين خيلي به ما كمك كرد.

سيدجلال حسيني: مثل هميشه مستحكم و بدون اشتباه. اوايل بازي يك بار جا ماند، اما اين اتفاق ديگر تكرار نشد.

اميرحسين صادقي: او هم بازي خوبي ارايه داد. يكي، دو تكل او بدجوري به كارمان آمد.

پژمان منتظري:بيست دقيقه اول بسيار سختي داشت، اما با ناكام ماندن حملات حريف از جناح چپ، كم‌كم كارش سبك‌تر شد.

خسرو حيدري: خسروي هميشه نبود. يك جا ماندن گرت بيلي وحشتناك داشت كه نزديك بود كار دست‌مان بدهد. چند سانترش هم هدف خاصي را دنبال نمي‌كرد.

مهرداد پولادي: عالي، عالي، عالي. توصيف نمايش او در اين بازي در يك خط نمي‌گنجد. اينجا معلوم مي‌شود چرا كي‌روش پاي اين بازيكن ايستاد.

احسان حاج‌صفي: فراتر از انتظار و چقدر خوب كه دو بازي تداركاتي آخرمان باعث شد جاي شجاعي را در تركيب اصلي بگيرد.

جواد نكونام: زياد ديده نشد. اين انگار تبديل به خاصيت هميشگي او در بازي‌هاي اين سال‌ها شده است.

آندرانيك تيموريان: فوق‌العاده بود. توپ‌هاي موثري را پشت محوطه جريمه قطع كرد. حيف كه كارت گرفت و حالا در خطر از دست دادن بازي بوسني قرار گرفته است.

رضا قوچان‌نژاد: يك نيمه اول عالي، يك نيمه دوم نه چندان خوب. ضربه سرش اگر گل مي‌شد، دفتر خاطرات فوتبال‌مان براي گنجاندن حماسه‌سازي‌هاي او جا كم مي‌آورد.

اشكان دژاگه: زياد دويد، زياد تلاش كرد و زياد عرق ريخت. با اين همه اما، انتظارمان از او بيشتر بود. ناراحتي‌اش در هنگام تعويض، قابل توجه همه آنهايي است كه قهر كردند و وسط كار رفتند.

تعويضي‌ها:

عليرضا جهانبخش: در دقايق كوتاه بازي‌اش خوب عمل كرد. او مي‌توانست بيشتر در زمين باشد.

مسعود شجاعي: آمد تا در دقايق پاياني وقتي را بكشد و نفري را به خط مياني اضافه كند.

بالا