بهله !به جای اشکان باید تو سه تا بازی نکونام رو تعویض میکرد
تایید میشهبا تموم احترامی که به نظر شما ودیگر دوستان ولی انصافا درحق کیروش ستمه که بخوایم بگیم این سقف کارکردش هست اخه ما نه بازی تدارکاتی درست حسابی داشتیم نه تمیرن درست و نه هماهنگی تو لیگمون ونه حمایت و... خیلی چیزهای دیگه که واقعا درسطح فوق ضعیفی تو این زمینه ها بودیم پس نباید توقع بالاتری داشته باشیم کیروش الی بود و اگه نمونه بزرگترین ضربه به فوتبالمون وارد میشه واونم اینکه جام ملتها رو هم از لحظه رفتن کیروش باید قیدشو بزنیم !
بعله...بهله !
دیتابیس تو هم خرابه ؟!
منیکی که اگه والیبالو فوتسالو کشتی وزنه برداریو تکواندو دومیدانیو بوکسو .... فرشته های الهی رو هم ببرن وقهرمان بشن یه بازی داغون جهان سومی فوتبالو به اونا نمیدم اخه چی ان این ورزشهای در پیت ! ! فقط فوتبال ولی ایکاش کفاشیان میرفت چون واقعا بی لیاقت و بی شخصیت تشریف داره! موندن کیروش کمک به ترمیم سیاه روزی های فوتبالمونه ولی اگه بره مطمئن باشید حالا حالا مربی به بزرگی کیروش نخواهیم دید با رفتن کیروش وینگادا هم تیم امیدو ول میکنه گرچه برای تیم امید از همه بهتر علی دوستی و یا ذولفقارنصب و فرکی زیر نظر یکی به بزرگی کیروش یا خود کیروش میتونن باشن !خداحافظ کی روش خداحافظ تیم ملی فوتبال سلام به والیبال به امید موفقیت تیم والیبال
این تیم بوسنی واقعا تیم قویه .والا این بوسنی با اون تیمی که تیم ایران چند سال پیش 3-0 برد خیلی فرق میکنه وسط زمینمال اونا بود حقشون صعود بود وجدانن...جلو تیم های قوی خیلی خوب بازی میکنیم جلو تیم چوب خشکی مثه بوسنی انگار وزنه به پای بچه ها وصل کردن
اصلا انگار نای دو کردن نداشتن مخصوصا شجاعی با اینکه تو نیمه اول خوب بود
بعد از بازی با آرژانتین یه حس خیلی بدی بهم میگفت دیگه نمیتونیم بگردیم به بازی ها!!انگار کل انرژیشون رو واسه بازی با آرژانتین گذاشته بودن
از همون اول بازی روحیه نداشتن انگار...توی هر 3 تا گل هامون دفاع ها مقصر بودن
گل اول که یه آدم عاقلی نیست بره تو پای ژکو،گل دوم سوتی سید جلال،گل سوم عقب موندن از دفاع کردن
از ژکو بدم میومد الان دیگه وارد لیست سیاه شد...مسی هم وظیفه شو انجام داد و واسه ما 2 تا گل به نیجریه زدخودمون تر زدیم
موافقم کاملا . خیلی مبلغ بالایی میخواد اما هر چی هست باید بمونهکی روش مربی خوبیه ولی نه اندازه سالی 5 میلیون دلار ...
اره چین همین حرف شما هست که بازیکنان تیم فوتبال رو پرو میکنه همین ها که میگی دارن برای ایران افتخار میارن نکنه تیم فوتبال داره افتخار میارهمنیکی که اگه والیبالو فوتسالو کشتی وزنه برداریو تکواندو دومیدانیو بوکسو .... فرشته های الهی رو هم ببرن وقهرمان بشن یه بازی داغون جهان سومی فوتبالو به اونا نمیدم اخه چین این ورزشهای ... دیگه! فقط فوتبال ولی ایکاش کفاشیان میرفت چون واقعا بی لیاقت و بی شخصیت تشریف دارن! موندن کیروش کمک به ترمیم سیاه روزی های فوتبالمونه ولی اگه بره مطمئن باشید حالا حالا مربی به بزرگی کیروش نخواهیم دید با رفتن کیروش وینگادا هم تیم امیدو ول میکنه گرچه برای تیم امید از همه بهتر علی دوستی و یا ذولفقارنصب و فرکی میتونن باشن !
دوست عزیز اگه ایران خوب بازی میکرد تو این بازی حق با شما بوداروم تر......
انصاف داشته باشید....
این همون تیمیه که تو گروه اخر بود.کیروش تیمو جم کرد و به عنوان سر گروه سعود کردیم
بعد قرعه کشی گفتم در مجموع 3بازی 9تا هم گل میخوریم
ولی عالی بودن.چند تا بازی از سطحشون هم بالاتر بود
من پرسپولیسی هستم.ولی دم همشون گرم.از حقیقی تا منتظری و دژاگه و حتی همون ذخیره ها
اسم تیم ایرانه.نه برزیل.سطح دیدتون رو بیارین پایین
این بوسنی همون تیمی هستش که توی اروپا بدون باخت اومده جام جهانی.ژکو یکی از بهترین بازکن های لیگ انگلیس هستش
چرا انقدر بد میگین؟این تیم جای تشویق داره.نوید تیم بهتر رو میده برای 4سال اینده
با بازیکن های مثل .صادقیان.سردار ازمون.علیرضا جهانبخش.و ....میتونیم جام جهانی بعدی خیلی بهتر از این جام باشیم.مطمئن باشید.
بازی های تدارکاتی که این تیم ها داشتن اگه به کیروش هم میرسید تیمی میساخت که همه تو کف لوله کردن ارژانتین جلوی تیم قوی ساخته کیروش باشن ! اخه ما چیزو میبینیم ولی کدو رو نمیبینیم ! تو مو می بینی و ما پیچش مو *** تو ابرو بینی و ما تا ب ابرو!!!حداقل ژاپن و کره و استرالیا اگه حذف شدن ، بازی کردن و حذف شدن ، حمله کردن و باختن و گل خوردن. اما ما فقط دفاع و دفاع و دفاع. اونم با چه بازیکنایی؟! با افرادی مثل جلال حسینی که راه هم به زور میتونه بره. به هیچ عنوان طرح و برنامه ای برای حمله نداشتیم. این که نشد بازی. کیروش فقط تیم رو برای دفاع کردن به زمین میفرستاد. از حق اگه نگذریم ، صعودمون به جام جهانی هم شانسی بود. هرچند که حق ازبکستان هم نبود بیاد بالا!
تایید میشهاروم تر......
انصاف داشته باشید....
این همون تیمیه که تو گروه اخر بود.کیروش تیمو جم کرد و به عنوان سر گروه سعود کردیم
بعد قرعه کشی گفتم در مجموع 3بازی 9تا هم گل میخوریم
ولی عالی بودن.چند تا بازی از سطحشون هم بالاتر بود
من پرسپولیسی هستم.ولی دم همشون گرم.از حقیقی تا منتظری و دژاگه و حتی همون ذخیره ها
اسم تیم ایرانه.نه برزیل.سطح دیدتون رو بیارین پایین
این بوسنی همون تیمی هستش که توی اروپا بدون باخت اومده جام جهانی.ژکو یکی از بهترین بازکن های لیگ انگلیس هستش
چرا انقدر بد میگین؟این تیم جای تشویق داره.نوید تیم بهتر رو میده برای 4سال اینده
با بازیکن های مثل .صادقیان.سردار ازمون.علیرضا جهانبخش.و ....میتونیم جام جهانی بعدی خیلی بهتر از این جام باشیم.مطمئن باشید.