• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
حقیقی نقطه ضعفش جاگیری بد و عکس العمل ضعیف دربرابر شوت نزدیک ودور هست.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
حقیقت تلخ ...
تاریخ نشان داده که اصولا ما مردمان خاصی هستیم؛ چه آن زمان که همه می گوییم نباید یارانه گرفت و باید به دولت کمک کرد و ناگهان 73 میلیون نفر برای دریافت یارانه ثبت نام می کنند چه حالا که از جام جهانی حذف شدیم...
اظهارات مردم در فاصله زمانی قبل، حین و بعد از حضور در جام جهانی را در ادامه می خوانید؛ تصور کنید در مترو یا اتوبوس هستید و این دیالوگ ها به شکل تصادفی به گوشتان می خورد:

بعد از باخت به لبنان در مرحله مقدماتی
- یعنی خاک بر سر این تیم و با اون مربی قلابی...
- واقعا ما باید بریم تیله بازی به جای جام جهانی
- این یارو کیه گذاشتن سرمربی؟ انگشت کوچیکه قلعه نویی هم نیس به خدا!
- ایران فقط باید با مالدیو بازی کنه..گرچه الان شاید با اونم مساوی بگیره...

بعد از بازی با کره و صعود به جام جهانی
- لامصب چه کرده با این تیم...مورینیو باید جلوش لنگ بندازه.
- به جون خودم این آدم از آسیا خیلی بالاتره، باید قدرشو بدونیم
- یعنی صدتا علی پروین و امیر قلعه نویی و علی دایی و مجید جلالی باید بیان پیشش درس پس بدن به مولا...
- به نظرم کورش زمان که میگن همین کارلوس کیروشه!

بعد از قرعه کشی جام جهانی
- ای بابا همین که رفتیم جام جهانی خودش خیلیه...
- تیم ملی باید مردونه بازی کنه و مراقب باشیم سوراخ سوراخ نشیم!
- بد گروهی هم افتادیم ها...مسی که له و لورده مون می کنه، نیجریه هم که از رومون رد میشه، بوسنی هم میگن بد تیمی داره...همین که تلاش کنن واسه ما کافیه.
- ما هیچ توقعی از تیم ملی نداریم.

بعد از بازی اول مقابل نیجریه
- یوزپلنگ که میگن همینا بودن...یعنی کولاک کردن، دمشون گرم
- این کی روش رو باید تا صد سال دیگه برای تیم ملی حفظ کرد، دیدی چه کرده بود با تیم ملی؟
- خدا وکیلی ما بهترین تیم آسیا تو جام جهانی هستیم و حتما صعود می کنیم.
- کی فکرشو می کرد از نیجریه گل نخوریم؟ خیلی خوب بازی کردن...
- ما حتما صعود می کنیم...

بعد از بازی دوم با آرژانتین
- این تیم حقش بازی در اروپاست نه آسیا!
- کی روش بهترین مربی جهانه، هرچی پول بخواد حقشه...
- بهترین بازیکنان دنیا مال ایرانه، یوزپلنگ کمشونه به خدا...اینا شیرن...
- چه مزه ای میده صعود کنیم و بخوریم به آلمان و فرانسه و اونا رو حذف کنیم...
- ما تا نیمه نهایی بالا می ریم!
- آرژانتین شانس اورد بچه ها رو شانس نبودن وگرنه سوراخ سوراخ شده بود!

بعد از بازی با بوسنی
- اینا لاک پشت هم نبودن حیف اسم و عکس یوزپلنگ
- حیف پول که بدیم به این کیروش، یه تاکتیک سالم با اینا کار نکرده بود!
- واقعا آبروی ایران و ایرانی رو بردن با این بازی...
- خوب شد باختیم تا معلوم بشه این آقای مربی فقط به درد غر زدن می خوره؛ همون علی پروین تیم ملی رو برده بود جام جهانی بهتر بازی می کردیم...
- ای بابا! بازی اول که شانس اوردیم، بازی دوم هم که خدا کمکمون کرد و بازی سوم اصل تیم ملی رو دیدیم.
- ول کنین بابا این بازیه! پولشونو گرفتن به ریش ملت خندیدن...
- همه سرکاریم، بهشون گفته بودن ببازین که مردم نریزن تو خیابون!
- به کیروش باید بگن همون بریل بمون، این سمتها نیا که گرون تموم میشه برات!
- ما در جام جهانی نشون دادیم که مالدیو 2014 هستیم! این بازیکنا هم نشون دادن اندازه یه بازی محلی هم آماده نیستن چه برسه به جام جهانی...

محسن حدادی / خبرآنلاین

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
هرچی جلو میریم این بازی های تیم یونان ، کاستاریکا ، الجزایر و تیم های بی نامو نشان رو میبینیم به این فکر میکنم که کیروش بره خیلی بهتره...کلا با این بازی های که ما داریم میبینم فقط 2 3 تا بازیکنمون در حد جام جهانی بودن..بقیشون ول معطلن.....من تا الان تو این فکر بودم کیروش بمونه بهتره و میتونه فوتبالمون یه مقدار پیشرفت کنه ولی الان اصلا اینطوری فکر نمیکنم.
مربی بعدی باید کسی باشه که کمه کم 90 95% تیمی که الان تو تیم ملی هستند رو خط بزنه و فقط بازیکنانی رو بیاره که بلد باشن اقلا 4 تا پاس درستو حسابی بدن و بتونن یه مقدار حفظ توپ مناسبی داشته باشن و در طول 90 دقیقه همش نچپن تو دروازه ...والا بخدا تو همین لیگ برترمون هم پیدا میشن ولی همیشه باید بازیکنانی تو تیم باشن که نامو نشان دارن.

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
دقیقا.
بازی تیم های دیگه رو میبینی طرف پاس هوایی میده اون یکی تو بدترین شرایط جوری استپ میکنه که توپ 30 سانت هم از پاش دور نمیشه اونوقت تو تیم ملی بهترین بازیکن های ما توانایی یه استپ که توپ از پاشون دور نشه رو ندارن!!

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

game city

Registered User
لایک‌ها
253
یه نفر توی یکی از سایتها حرف جالبی زده بود
گفته بود چرا کسی مثل فرکی که تیم فولاد رو قهرمان لیگ کرده چرا نباید الان تیمی داشته باشه؟
واقعا حرف با منطقی زده شاید میخوان مربی تیم ملی بزارنش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
یه نفر توی یکی از سایتها حرف جالبی زده بود
گفته بود چرا کسی مثل فرکی که تیم فولاد رو قهرمان لیگ کرده چرا نباید الان تیمی داشته باشه؟
واقعا حرف با منطقی زده شاید میخوان مربی تیم ملی بزارنش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کیروش رو نمیخوان،این مذاکره ها فرمالیته هست،بعید میدونم تمدید کنن مگر اینکه رسانه ها فشار بیارن،اگر تمدید کنن نهایتا تا بعد از جام ملت ها هست

game city

Registered User
لایک‌ها
253
کیروش رو نمیخوان،این مذاکره ها فرمالیته هست،بعید میدونم تمدید کنن مگر اینکه رسانه ها فشار بیارن،اگر تمدید کنن نهایتا تا بعد از جام ملت ها هست
اگر تا پایان جام ملتها هم باشه خوبه چون اگر عملکرد خوبی توی جام داشته باشه فدراسیون قرارداد رو دوباره تمدید میکنه

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
:general503:
V1403438167.jpg

U1403438203.jpg

L1403438167.jpg

F1403438167.jpg
4
B1403438203.jpg

E1403438167.jpg

N1403438203.jpg

P1403438203.jpg

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
قطعا یکی از گزینه های تیم ملی فرکی هست ، حقشم هست .
کیروش بد نبوده انصافا ولی به نسبت هزینه و اسمی که داره عالی هم نبوده ...

.

ansaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
342
قطعا یکی از گزینه های تیم ملی فرکی هست ، حقشم هست .
کیروش بد نبوده انصافا ولی به نسبت هزینه و اسمی که داره عالی هم نبوده ...

.
آخه همه میدونن این پول هزینه نشه حیف و میل میشه و آقایون میخورنش
وگرنه اگه صرف ارتقا خود فوتبال بشه منم میگم این پول زیاده برای کیروش!

saxp

Registered User
لایک‌ها
341
فرکی در حد و اندازه ای نیست که بخواد مربی تیم ملی بشه تیمش همیشه جلوی تیم قلعه نویی بازنده بوده بغیر از قلعه نویی ما مربی نداریم که بدرد تیم ملی بخوره
کیروش هم پولی که میگیره زیاد نیست بخاطر اینکه مثل مربی ایرانی صدتا رستوران و ملک و املاک و باشگاه فوتبال نداره که بخواد از اونجا درآمدش رو تامین کنه
بعدم هزار برابر این پول داره ریخت و پاش میشه بخور بخور میشه اگه خیلی دلتون میسوزه برید شیکم اونا رو سوراخ کنید
کیروش تمام فکر و کارش روی یک کار هست و تو طول سال داره برای اون کار میکنه و برنامه ریزی میکنه ولی مربی ایرانی یه هفته مونده به مسابقات ازخواب بیدار میشه به فکر جمع کردن تیم ملی میشه
از همین الانم نتیجه کار مربی ایرانی مشخصه ...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کیروش هم پولی که میگیره زیاد نیست بخاطر اینکه مثل مربی ایرانی صدتا رستوران و ملک و املاک و باشگاه فوتبال نداره که بخواد از اونجا درآمدش رو تامین کنه

یکی از مهمترین بیزنس های کیروش، هتلداری و توریسم در جزیره شخصی اش در موزامبیک هست...

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
متاسفانه مربیان ایرانی همشون به اون درجه از فروتنی و بزرگمنشی نرسیدند که اختلافات گذشته و کینه های جا مانده در دلشون نسبت به بازیکنان فراموش کنند، بنابراین هر مربی ایرانی هرقدر مشهورتر باشه (دایی، قلعه نویی، ...) اگر سرمربی بشوند مطمئنا استعدادهایی پشت درب تیم ملی خواهند ماند فقط بخاطر خصومتهای شخصی. پس بهتره مربی خارجی باشه تا این احتمالات کمتر بشه! چرا کمتر و کاملا از بین نره؟! چون کلا مدیریت فوتبال، فدراسیون و آقایونی که سالها در این فوتبال ریشه دواندند مافیایی هستند برای خودشون. از اون آقای نبی که دقیقا شخصیت گادفادر! دارند و همه کارها در پشت پرده انجام میدهند بگیریم تا مربیان لیگ برتر خودمون ....
راستی آقای نبی قائم مقام رئیس فدراسیون هستند؟ کلا سمت ایشون در فدراسیون چی هست و چرا به یکباره ایشون سرپرست تیم ملی شدند و بروی نیمکت در جام جهانی نشستند؟! یعنی در این همه پیشکسوت و باتجربه فوتبالی یک نفر زبان انگلیسی بلد نبود؟ چون ایشون همیشه چند کلمه زبان انگلیسیشون به رخ همه میکشند و به نوعی میگویند همه بی سواد هستند و وجود ایشون لازم هست. آخه از کدوم قسمت این فوتبال بگیم هرگوشه نگاه میکنیم سوء مدیریت ، منافع شخصی، بی کفایتی و ... مربی تیم ملی هم همین آقای کروش خیلی زرنگ هست از اینجا اسونتر هیچ جا کار گیر نمیاره؟ نه کسی میاد بهش بگه در این چندسال چه کردی؟ کدوم سیستم در تیم جا انداختی کدوم تفکر در تیم ملی تغییر دادی نه چیزی راحت پولشو میگیره و میره! دقیقا اوج این بی برنامگی در بازی بوسنی دیدیم که از همون لحظه اول سیستم بازی با آرزانتین اجرا کردند!!!!! با خودش گفته بود با آرژانتین این جواب داد با بوسنی هم همین جور بریم جلو ! مربی بوسنی هم بعد بازی گفته بود من نمیفهمیدم ایران که برد نیاز داره جلو ما چرا از ابتدای بازی دفاع میکرد!!!! این یعنی این تیم سیستم برای هربازی نداره فقط یک سیستم یه بازی جواب بده همونو میرن جلو تا زمانیکه به مشکل بربخورند. همیشه هم جلوی تیمهای بزرگ ما خوب بازی کردیم، اصلا چرا ما؟ همه تیمهای درجه دو و سه خوب بازی میکنند چون به نوعی بازیکنان تههیج میشن و میخوان خودشونو ثابت کنند کمتر تک روی میکنند و رو به بازی گروهی میارند که نشنون بدهند ما هم تیم هستیم! واقعا چرا از بوسنی اونهمه گل خوردیم؟! صعود ما دست خودمون بود ولی صعود نکردیم! این مربی هم پولشو بگیره بره! مربی که از بازیکن تیم ملی خط بگیره بدرد لای جرز میخوره! حذف کریمی و دیگری و دیگری برای چی بود بطور کلی میگم !
مربی خارجی میاد ایران بعد چند ماه میفهمه بابا اینجا سیستم و این چیزا کسی انتظار نداره اول باید رابطه برقرار کنه تا کمتر سفارششو بکنن که ازش بد بگن بعد هم باید نتیجه بگیره که نتیجه هم برای ما شانسی هست یا میگیریم یا نمیگیریم هیچوقت ثبات سیستم بازی نداشتیم! همین تیم ملی اگر قوچان نژاد و دژاکه و دوتا بازیکن دیگه توش نبودند ابرومون رفته بود. هرچند الانم با اون بازی بد با بوسنی ابرومون رفته.
از یه طرف میان میگن افتخار آفرینی کردیم! کدوم افتخار تیم هروقت با ثبات بازی کرد تیم هروقت مثل تیمهای باثبات بازی کرد اونوقت حرف از افتخار بزنیم. نتیجه جام جهانی چی بود؟ هیچی ! فقط قیمت بازیکنا رفت بالا که از پول من شما بدن به این بازیکنا که یک دهمش هم ارزش ندارند .

saxp

Registered User
لایک‌ها
341
یکی از مهمترین بیزنس های کیروش، هتلداری و توریسم در جزیره شخصی اش در موزامبیک هست...
راستش من راجب این قضیه جستجو کردم و این موضوع توی چند تا سایت ایرانی کپی شده بود و همشون گفته بودن این ها رو مجله فوکوس نوشته
در آرشیو مجله فوکوس هم جستجو کردم فقط یک مورد به استراحت چند روزه کیروش تو این جزیره اشاره کرده و این مطالبی که در این سایتها گفته شده راجب بیزنس کیروش در این جزیره اصلا وجود نداشت

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
راستش من راجب این قضیه جستجو کردم و این موضوع توی چند تا سایت ایرانی کپی شده بود و همشون گفته بودن این ها رو مجله فوکوس نوشته
در آرشیو مجله فوکوس هم جستجو کردم فقط یک مورد به استراحت چند روزه کیروش تو این جزیره اشاره کرده و این مطالبی که در این سایتها گفته شده راجب بیزنس کیروش در این جزیره اصلا وجود نداشت
دانسته های من هم در این مورد محدود به گفته های مطبوعاته... اگر شما تحقیق کردید، پس من خودم رو اصلاح میکنم...

saxp

Registered User
لایک‌ها
341
دانسته های من هم در این مورد محدود به گفته های مطبوعاته... اگر شما تحقیق کردید، پس من خودم رو اصلاح میکنم...
متاسفانه بقدری از این دست مطالب در سایتهای خبرگزاریهای ما زیاد شده که همه ما ناخواسته گاهی اسیرش میشیم. البته اینم تصحیح کنم تو اون مورد هم به جزیره اشاره نشده بود و فقط به استراحت در کشور موزامبیک که زادگاه کیروش هست اشاره کرده بود که من اشتباها نوشتم جزیره . و مطلبی در رابطه با این مربی و این جزیره وجود نداره

• Like
Reactions: usl

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
دیشب تو برنامه 2014 قردوسی پور جالب بود وقتی نکونام می گفت مسی از اول بازی تا قضیه کادو ایرانی ها رو متوجه شد مدام دنبال کادو بود
و تا آخر بازی از نکونام درخواست کادو می کرد
تنها نکته جالب این بود(مسی به نکونام میگه من پیراهنم به شما دادم اما شما هنوز کادویی به من ندادید)
تلوزیون ایران فیلمی درمورد اهدا کادو(تابلو فرش)به مسی نشون نداد
کسی فیلمی از لحضه هدیه دادن ایرانی ها به مسی داره؟
00988449.jpg

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
دیشب تو برنامه 2014 قردوسی پور جالب بود وقتی نکونام می گفت مسی از اول بازی تا قضیه کادو ایرانی ها رو متوجه شد مدام دنبال کادو بود
و تا آخر بازی از نکونام درخواست کادو می کرد
تنها نکته جالب این بود(مسی به نکونام میگه من پیراهنم به شما دادم اما شما هنوز کادویی به من ندادید)
تلوزیون ایران فیلمی درمورد اهدا کادو(تابلو فرش)به مسی نشون نداد
کسی فیلمی از لحضه هدیه دادن ایرانی ها به مسی داره؟
00988449.jpg

تو همون برنامه گفتن که فیفا اجازه نداده هدیه رو تو زمین بهش بدن
اخر بازی هم به خاطر جر و بحثی که شده یادشون رفته بوده
یکی از اعضای کادر فنی هدیه رو داده به یکی از اعضا کادر فنی اونا و شخصا به مسی ندادن
البته هدیه اینی نیست که شما عکسشو گذاشتی

بالا