یه نفر توی یکی از سایتها حرف جالبی زده بود
گفته بود چرا کسی مثل فرکی که تیم فولاد رو قهرمان لیگ کرده چرا نباید الان تیمی داشته باشه؟
واقعا حرف با منطقی زده شاید میخوان مربی تیم ملی بزارنش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر تا پایان جام ملتها هم باشه خوبه چون اگر عملکرد خوبی توی جام داشته باشه فدراسیون قرارداد رو دوباره تمدید میکنهکیروش رو نمیخوان،این مذاکره ها فرمالیته هست،بعید میدونم تمدید کنن مگر اینکه رسانه ها فشار بیارن،اگر تمدید کنن نهایتا تا بعد از جام ملت ها هست
آخه همه میدونن این پول هزینه نشه حیف و میل میشه و آقایون میخورنشقطعا یکی از گزینه های تیم ملی فرکی هست ، حقشم هست .
کیروش بد نبوده انصافا ولی به نسبت هزینه و اسمی که داره عالی هم نبوده ...
.
کیروش هم پولی که میگیره زیاد نیست بخاطر اینکه مثل مربی ایرانی صدتا رستوران و ملک و املاک و باشگاه فوتبال نداره که بخواد از اونجا درآمدش رو تامین کنه
راستش من راجب این قضیه جستجو کردم و این موضوع توی چند تا سایت ایرانی کپی شده بود و همشون گفته بودن این ها رو مجله فوکوس نوشتهیکی از مهمترین بیزنس های کیروش، هتلداری و توریسم در جزیره شخصی اش در موزامبیک هست...
دانسته های من هم در این مورد محدود به گفته های مطبوعاته... اگر شما تحقیق کردید، پس من خودم رو اصلاح میکنم...راستش من راجب این قضیه جستجو کردم و این موضوع توی چند تا سایت ایرانی کپی شده بود و همشون گفته بودن این ها رو مجله فوکوس نوشته
در آرشیو مجله فوکوس هم جستجو کردم فقط یک مورد به استراحت چند روزه کیروش تو این جزیره اشاره کرده و این مطالبی که در این سایتها گفته شده راجب بیزنس کیروش در این جزیره اصلا وجود نداشت
متاسفانه بقدری از این دست مطالب در سایتهای خبرگزاریهای ما زیاد شده که همه ما ناخواسته گاهی اسیرش میشیم. البته اینم تصحیح کنم تو اون مورد هم به جزیره اشاره نشده بود و فقط به استراحت در کشور موزامبیک که زادگاه کیروش هست اشاره کرده بود که من اشتباها نوشتم جزیره . و مطلبی در رابطه با این مربی و این جزیره وجود ندارهدانسته های من هم در این مورد محدود به گفته های مطبوعاته... اگر شما تحقیق کردید، پس من خودم رو اصلاح میکنم...
دیشب تو برنامه 2014 قردوسی پور جالب بود وقتی نکونام می گفت مسی از اول بازی تا قضیه کادو ایرانی ها رو متوجه شد مدام دنبال کادو بود
و تا آخر بازی از نکونام درخواست کادو می کرد
تنها نکته جالب این بود(مسی به نکونام میگه من پیراهنم به شما دادم اما شما هنوز کادویی به من ندادید)
تلوزیون ایران فیلمی درمورد اهدا کادو(تابلو فرش)به مسی نشون نداد
کسی فیلمی از لحضه هدیه دادن ایرانی ها به مسی داره؟
![]()