• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
چون نیومدن راست راست تو چشمای ما نگاه کنن و دروغ بگن!!!من واقعا موندم این کاری که نکونام کرده چه دفاعی داره که شما دارین ازش دفاع میکنین؟

شما که 8 سال تو چشماتون نگاه کردند و دروغ گفتند و ککتون نگزید الان به اینکه گفته من توپو لو ندادم مشکل دارید؟؟به اینکه گفته من پیراهن رو نگرفتم (من چنین چیزی ندیدم که بخواهم دفاع کنم)مشکل دارید؟؟ تا تو فوتبال اشتباهی رخ نده که گلی زده نمیشه ولی مگه نه اینکه از سمت چپ ما که اگر اشتباه نکنم اقای پولادی بود توپ رد شد.مگه نه اینکه دروازه بان دلیر ما توپ رو رد کرد مگر نه اینکه قوچان نژاد میتونست توپ را دفاع کنه و نکرد مگر نه اینکه دفاع ما اگر تلاش میکرد شاید میتونست توپ را با سر دفع کنه.مگر نه اینکه دروازه بان ما به جای اینکه یک قدم به سمت توپ بره و بعد اون شیریجه قورباغه ای را بزنه درجا پرید.تا فردا شما بیا بگو نکونام مقصر بوده من 100 تا دلیل میارم که نبوده.تا فردا بیا بگو دروغ گفت من 100 تا دروغ از اساتید جهانی فوتبال ایران و اقای گل جهان واست میارم که دروغ گفته اند و کک هیچ کدومتون نگزیده.شماهایی که از نکونام انتقاد میکنید برخلاف گفته هاتون مشکلتون یک چیز دیگه است.

Aras11

Registered User
لایک‌ها
217
چون نیومدن راست راست تو چشمای ما نگاه کنن و دروغ بگن!!!من واقعا موندم این کاری که نکونام کرده چه دفاعی داره که شما دارین ازش دفاع میکنین؟

همه بازیکنان دائم در حال دروغ گفتن هستن . از رقم قراداد و پرداخت مالیات گرفته تا میزان طلب از باشگاه و کارتن خوابی و وضعیت زندگی و وام معیشت 50 میلیونی و ...

این صحبت های حاشیه ای اعم از رنگ بازوبند و تعویض پیراهن و دروغ گفتن و ... ربطی به عملکرد بازیکنان نداره .

اینا مال مجلات زرده

از داخل زمین صحبت کنید

Last edited by a moderator:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
شما که 8 سال تو چشماتون نگاه کردند و دروغ گفتند و ککتون نگزید الان به اینکه گفته من توپو لو ندادم مشکل دارید؟؟به اینکه گفته من پیراهن رو نگرفتم (من چنین چیزی ندیدم که بخواهم دفاع کنم)مشکل دارید؟؟ تا تو فوتبال اشتباهی رخ نده که گلی زده نمیشه ولی مگه نه اینکه از سمت چپ ما که اگر اشتباه نکنم اقای پولادی بود توپ رد شد.مگه نه اینکه دروازه بان دلیر ما توپ رو رد کرد مگر نه اینکه قوچان نژاد میتونست توپ را دفاع کنه و نکرد مگر نه اینکه دفاع ما اگر تلاش میکرد شاید میتونست توپ را با سر دفع کنه.مگر نه اینکه دروازه بان ما به جای اینکه یک قدم به سمت توپ بره و بعد اون شیریجه قورباغه ای را بزنه درجا پرید.تا فردا شما بیا بگو نکونام مقصر بوده من 100 تا دلیل میارم که نبوده.تا فردا بیا بگو دروغ گفت من 100 تا دروغ از اساتید جهانی فوتبال ایران و اقای گل جهان واست میارم که دروغ گفته اند و کک هیچ کدومتون نگزیده.شماهایی که از نکونام انتقاد میکنید برخلاف گفته هاتون مشکلتون یک چیز دیگه است.
چارتا لقب دیگه هم به ما میدادی و یه دفعه حکم ارتداد منو هم صادر می کردی :دی

متاسفانه حرف من رو گرفتی ولی داری فرافکنی میکنی و میخوای بحث رو به نفع خودت تموم کنی،بحث من اینجا فقط و فقط یه چیز بود،اینکه نکونام چرا اینجوری و به این واضحی دروغ میگه و با این کارش مارو احمق فرض میکنه؟با دایی و مایلی کهن و حسینی و حقیقی و پولادی کاری ندارم من،من فقط میخوام بدونم چرا نکونام دروغ میگه،همین!برای اینکه این سوال رو بپرسم حتما باید برم خر دایی و مایلی کهن و بقیه دروغ گوها رو هم بگیرم؟خب به من چه من دوست دارم فقط در مورد نکونام حرف بزنم،شما هم برو به دایی و مایلی و حقیقی و پولادی و حسینی گیر بده

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
چارتا لقب دیگه هم به ما میدادی و یه دفعه حکم ارتداد منو هم صادر می کردی :دی

متاسفانه حرف من رو گرفتی ولی داری فرافکنی میکنی و میخوای بحث رو به نفع خودت تموم کنی،بحث من اینجا فقط و فقط یه چیز بود،اینکه نکونام چرا اینجوری و به این واضحی دروغ میگه و با این کارش مارو احمق فرض میکنه؟با دایی و مایلی کهن و حسینی و حقیقی و پولادی کاری ندارم من،من فقط میخوام بدونم چرا نکونام دروغ میگه،همین!برای اینکه این سوال رو بپرسم حتما باید برم خر دایی و مایلی کهن و بقیه دروغ گوها رو هم بگیرم؟خب به من چه من دوست دارم فقط در مورد نکونام حرف بزنم،شما هم برو به دایی و مایلی و حقیقی و پولادی و حسینی گیر بده

باشه ادرس بده تا بیام اعدامت کنم :دی

از خودش بپرسی میگه دلم خواست دروغ گفتم.من دروغ نمیگم؟فلان شخص دروغ نمیگه؟کلا تو این مملکت یک دروغگو داریم اونم نکونامه و باید زبانش را برید تا عبرتی برای دیگران بشه؟؟اینهمه دروع تو روز روشن گفته میشه و مخاطب احمق فرض میشه و شما گیر دادی که چرا این دروغ گفته؟

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
دیدم بحث راستی دروغ بازیکنان تیم ملیه یاد جهان پهلوان تختی افتادم چقدر تو این زمونه مخصوصا ورزش ما جای آدم هایی مثل آقا تختی جاشون خاليه ببخشد تو بحث فوتبالی یه بحث غیر فوتبالی نوشتم! خاطره ای از عطا الله بهمنش از آقا تختی :
المپيك 1964 توكيو آخرين المپيكي بود كه تختي در آن شركت كرد و تختي با وجود شرايط بسيار نامساعد روحي و بدني كه برايش ايجاد كرده بودند سه كشتي اولش را با پيروزي پشت‌سر گذاشت. تختي بايد در دو جبهه مي‌جنگيد در خارج از تشك با حسودان، بدطينتان و ناجوانمرداني كه آرزوي شكست او را در دل مي پروراندند و نيز در روي تشك با حريفان طراز اول جهاني‌اش. بعد از پيروزي بر كشتي‌گير ژاپني كه سومين حريفش بود عطاءا... بهمنش سراغ تختي رفت تا با او مصاحبه كند او مي‌گويد:

كاوانا ژاپني حريف سوم جهان پهلوان بود كه به راحتي ضربه شد. همين كه تختي نفس زنان از تشك پايين آمد و ما را مست شادي كرد و معاندين را ناراحت، ميكروفون ضبط صوت را جلوي او گرفتم و گفتم: نظر شما را براي فردا مي خواستم سوال كنم!... او نفس را در سينه برآمده و ريه‌هاي بزرگ خود فرو برد و با شتاب گفت: فردا حريفان بزرگي پيش رو دارم، ترك و روسي و بلغار باقي مانده‌اند. چه مي‌شود گفت؟ گفتم: اين درست ولي مي دانيد كه در تهران مردم در انتظارند و مشتاق هستند صداي شما را بشنوند. يك كلمه و يك جمله كافي است، آنها از شما پيروزي نمي خواهند پيام شما را مي‌خواهند. پيام مرد هميشه قهرمان زندگي مردم را مي‌خواهند. تختي گفت: من به مردم تعظيم می کنم!

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
آمادگي_آلبرتو_پريرا_و_سوسيچ_براي_هدايت_تيم‌ملي
00989593.jpg

نبي:_پيشنهادهايي_به_فدراسيون_رسيده_است
00945196.jpg

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
عکس ها رو جای دیگه آپ کنید لطفا،سایت طرفداری جلوی هات لینک کردن رو گرفته

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
یعنی صحبت های مایلی کهن رو خوندم خونم بجوش اومد کاری به کیروش و مربی های خارجی ندارم میخوام الان بدونم مربی ایرانی چ گلی دارن سر تیم های داخلی میزنن امثال سرهنگ یاوری که هر فصل سقوط میکنه سال دیگه با یک تیم دیگه میاد یا اکبر اوتی یا اصلا دایی و قلعه نویی میاین میگین طرف 600 بار قهرمان لیگ شده اخه لیگ بی در و پیکری که همه چیزش باعث خندست ملت برنامه نود رو به خاطر حاشیه هاش نگاه میکنن بخندن قبلا یه بحث فنی هم داشت این برنامه بعد از مدتی متوجه شدن لیگ ایران اصلا بحث فنی نداره کدوم لیک معتبر اقای گلش با 12 یا10 گل معرفی میشه اونم با مدافع هایی که اکثرا مثل ماهینی و ... یک توپ میزنن دوتا سوتیه با این مهاجم ها میخواستین با مدافعای جام جهانی گل بزنین اگه همون دوتا بازیکن هم کیروش نیاورده بود که اصلا جام جهانی نمیرفتیم
ملت اینجا فقط چون طرفدار استقلال و پرسپولیس و تراکتور و ... هستن از بازیکن هاش دفاع میکنن حتی اگه چرت ترین عملکرد رو داشته باشن تا میگی فلان بازیکن بد بود میان میگن مگه اون یکی که تو تیم مقابله خوب بوده میگی سوتی داده میگن در سال 1332 جد بزرگ این بازیکن هم سوتی داد چرا گیر میدین.برادر بزرگوار مایلی کهن از کدوم استعداد صحبت میکنی بگو ماهم بدونیم از استعداد دروغگویی و فلان مالی بازیکن ها از حرف مفت زدن و پشت سر هم مصاحبه کردن از استعداد دوست دختر یابی از استعداد خوشکل کردن موقع پخش مستقیم بله همه میدونن که ما تو این کشور کسایی رو داریم که خیلی با استعدادن ولی بجایی نمیرسن مردک تو خیال میکنی اگه رییس فدراسیون بودی این وضعیت رو میتونستی تغییر بدی چیزی که حداقل 25 ساله تو خون این مردم و تو ژنشون نفوذ کرده اینه که دیگی که واسه من نجوشه سرسگ توش باشه اینهمه سال این ملت رو عادت دادن به سرهمدیگه کلاه گذاشتن از اب کره گرفتن قورباغه رنگ کردن و بجای قناری فروختن بعد توی احمق که همه میدونن اگه الان تیم ملی رو بهت بدن میای از همه عوامل فدراسیون و رییس احمقش تشکر میکنی مگه تو گرفتن پست ها و شغل ها شایسته سالاری هست که تو فوتبال باشه هیچکدوم از اینایی که الان تو فوتبال هستن از سر مبالغ میلیاردی رد و بدل شده نمیگذرن واسه همینه ول نمیکنن فوتبالو حتی که ابروشون هم رفته باشه حتی اگه دروغگوییشون محرض شده باشه
یعنی تمام چیزی که جلوی پیشرفت ایرانی رو گرفته توهم بهترین بودن هست در هرزمینه ای ما بهترین جوان های دنیا رو دایم ما بهترین تماشاکرهای دنیا و داریم ما بهترین استعداد های دنیا رو داریم ما بهترین کشور دنیا هستیم و ...
وقتی کسی احساس کمبود یا نقص نکنه هیچوقت برای بهتر شدن یا رفع اون نقص حرکتی نخواهد کرد

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
یعنی صحبت های مایلی کهن رو خوندم خونم بجوش اومد کاری به کیروش و مربی های خارجی ندارم میخوام الان بدونم مربی ایرانی چ گلی دارن سر تیم های داخلی میزنن امثال سرهنگ یاوری که هر فصل سقوط میکنه سال دیگه با یک تیم دیگه میاد یا اکبر اوتی یا اصلا دایی و قلعه نویی میاین میگین طرف 600 بار قهرمان لیگ شده اخه لیگ بی در و پیکری که همه چیزش باعث خندست ملت برنامه نود رو به خاطر حاشیه هاش نگاه میکنن بخندن قبلا یه بحث فنی هم داشت این برنامه بعد از مدتی متوجه شدن لیگ ایران اصلا بحث فنی نداره کدوم لیک معتبر اقای گلش با 12 یا10 گل معرفی میشه اونم با مدافع هایی که اکثرا مثل ماهینی و ... یک توپ میزنن دوتا سوتیه با این مهاجم ها میخواستین با مدافعای جام جهانی گل بزنین اگه همون دوتا بازیکن هم کیروش نیاورده بود که اصلا جام جهانی نمیرفتیم
ملت اینجا فقط چون طرفدار استقلال و پرسپولیس و تراکتور و ... هستن از بازیکن هاش دفاع میکنن حتی اگه چرت ترین عملکرد رو داشته باشن تا میگی فلان بازیکن بد بود میان میگن مگه اون یکی که تو تیم مقابله خوب بوده میگی سوتی داده میگن در سال 1332 جد بزرگ این بازیکن هم سوتی داد چرا گیر میدین.برادر بزرگوار مایلی کهن از کدوم استعداد صحبت میکنی بگو ماهم بدونیم از استعداد دروغگویی و فلان مالی بازیکن ها از حرف مفت زدن و پشت سر هم مصاحبه کردن از استعداد دوست دختر یابی از استعداد خوشکل کردن موقع پخش مستقیم بله همه میدونن که ما تو این کشور کسایی رو داریم که خیلی با استعدادن ولی بجایی نمیرسن مردک تو خیال میکنی اگه رییس فدراسیون بودی این وضعیت رو میتونستی تغییر بدی چیزی که حداقل 25 ساله تو خون این مردم و تو ژنشون نفوذ کرده اینه که دیگی که واسه من نجوشه سرسگ توش باشه اینهمه سال این ملت رو عادت دادن به سرهمدیگه کلاه گذاشتن از اب کره گرفتن قورباغه رنگ کردن و بجای قناری فروختن بعد توی احمق که همه میدونن اگه الان تیم ملی رو بهت بدن میای از همه عوامل فدراسیون و رییس احمقش تشکر میکنی مگه تو گرفتن پست ها و شغل ها شایسته سالاری هست که تو فوتبال باشه هیچکدوم از اینایی که الان تو فوتبال هستن از سر مبالغ میلیاردی رد و بدل شده نمیگذرن واسه همینه ول نمیکنن فوتبالو حتی که ابروشون هم رفته باشه حتی اگه دروغگوییشون محرض شده باشه
یعنی تمام چیزی که جلوی پیشرفت ایرانی رو گرفته توهم بهترین بودن هست در هرزمینه ای ما بهترین جوان های دنیا رو دایم ما بهترین تماشاکرهای دنیا و داریم ما بهترین استعداد های دنیا رو داریم ما بهترین کشور دنیا هستیم و ...
وقتی کسی احساس کمبود یا نقص نکنه هیچوقت برای بهتر شدن یا رفع اون نقص حرکتی نخواهد کرد
منم از مایلی کنم خوشم نمیاد ولی توهین کردن جالب نیست دوست گرامی.

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
آفريقاي جنوبي: جذب کي‌روش نهايي شده است

رييس فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي از نهايي شدن جذب کارلوس کي‌روش خبر داد.
00029616.jpg

تيم ملي آفريقاي جنوبي نزديک به دو ماه پيش ايگه ساند، سرمربي خود را برکنار کرد و از آن زمان تلاش کرده است تا جانشين اين مربي را انتخاب کند. کارلوس کي‌روش پرتغالي يکي از گزينه‌هاي جانشيني ايگه ساند در تيم ملي آفريقاي جنوبي است.

دني جردن، رييس فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي درباره سرمربي آتي اين تيم گفت: در حال نهايي کردن قرارداد با کارلوس کي‌روش پرتغالي هستيم. تنها جزئياتي از قرارداد اين مربي باقي مانده است که در حال رفع آن هستيم.

رييس فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي گفت: نهايتا تا پايان ماه آينده سرمربي جديد آفريقاي جنوبي را اعلام خواهيم کرد.

به خدا بهترین گزینه الان مربی داخلی هست
خارجی تا بیاد بخواد بازیکنارو بشناسه آسیا تموم شده
فرکی الان بهترین گزینست پول مفت هم نیاز نیست به خارجی جماعت بدن

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
آفريقاي جنوبي: جذب کي‌روش نهايي شده است

رييس فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي از نهايي شدن جذب کارلوس کي‌روش خبر داد.
00029616.jpg

تيم ملي آفريقاي جنوبي نزديک به دو ماه پيش ايگه ساند، سرمربي خود را برکنار کرد و از آن زمان تلاش کرده است تا جانشين اين مربي را انتخاب کند. کارلوس کي‌روش پرتغالي يکي از گزينه‌هاي جانشيني ايگه ساند در تيم ملي آفريقاي جنوبي است.

دني جردن، رييس فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي درباره سرمربي آتي اين تيم گفت: در حال نهايي کردن قرارداد با کارلوس کي‌روش پرتغالي هستيم. تنها جزئياتي از قرارداد اين مربي باقي مانده است که در حال رفع آن هستيم.

رييس فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي گفت: نهايتا تا پايان ماه آينده سرمربي جديد آفريقاي جنوبي را اعلام خواهيم کرد.

به خدا بهترین گزینه الان مربی داخلی هست
خارجی تا بیاد بخواد بازیکنارو بشناسه آسیا تموم شده
فرکی الان بهترین گزینست پول مفت هم نیاز نیست به خارجی جماعت بدن
کي‌روش با آفريقاي جنوبي توافق نکرده است

دبير فدراسيون فوتبال مي‌گويد خبر توافق کي‌روش با فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي مورد تاييد نيست.
00988371.jpg

مهدي محمد نبي درباره خبر توافق کارلوس کي‌روش با فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي، اظهار کرد: ما پيشنهادمان را به کارلوس کي‌روش داده‌ايم. من خودم حدود 45 دقيقه‌ پيش سايت فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي را چک کردم و خبري مبني بر اين که کي‌روش با آنها توافق کرده است، مشاهده نکردم. اين خبر را رسانه‌هاي برزيلي و آفريقايي منتشر کردند و رسانه‌هاي ايران هم به نقل از آنها اين خبر را کار کردند.

وي افزود: ما در چارچوب ضوابط فدراسيون فوتبال پيشنهاد تمديد قرارداد را به کي‌روش ارائه ‌کرده‌ايم و ايشان هم با ارسال يک ايميل به علي کفاشيان، نظر مثبت‌شان را به ما گفته و اعلام کرده‌ که پس از بازگشت به تهران درباره جزئيات قرارداد مذاکره خواهد کرد. کي‌روش يک فرد اخلاق گرا و حرفه‌اي است و مطمئنا اگر مذاکره‌اي با گزينه‌هاي ديگري داشت به ما مي‌گفت. در کل بايد بگويم که تا اين لحظه‌اي هيچ تاييديه‌اي مبني بر توافق کارلوس کي‌روش با فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي به دست ما نرسيده است.

نبي تصريح کرد: فدراسيون فوتبال ايران کار خود را انجام داده و ديگر بايد منتظر پاسخ کي‌روش بماند. کي‌روش مي‌تواند با توجه به پايان رسيدن قراردادش با فدراسيون فوتبال ايران با ساير گزينه‌ها مذاکره کند و ما هم نمي‌توانيم او را از اين امر محروم کنيم.

دبير فدراسيون فوتبال ايران در پاسخ به اين سوال که پيشنهادي که شما به کي‌روش ارائه کرده ايد محرمانه بوده، چطور اين بسته رسانه‌اي شد؟ گفت: ما بايد پاسخگوي رسانه‌ها باشيم. بنابراين پيشنهادي هم که ما به کارلوس کي‌روش ارائه داده‌ايم داراي دو بخش است که بخش اول آن پيش قرارداد است و بخش ديگر آن به پاداش‌ها و آيتم‌هايي است که ما براي او در نظر گرفته‌ايم. بخش ديگري که در قرارداد کارلوس کي‌روش آمده مربوط به حضور دستياران ايراني در کادر فني تيم ملي است. البته در اين قرارداد درباره حضور دستياران خارجي نيز بندهايي آورده‌ايم. به طور مثال کي‌روش مي‌تواند دو دستيار خارجي به صورت ثابت در تيم ملي کنار خودش داشته باشد و اگر خواست دستيار ديگري به صورت موقت به کادر فني اضافه کند بر اساس ضوابط خاصي بايد باشد. در بخش آخر هم به مسئوليت فدراسيون فوتبال و کارهايي که فدراسيون بايد براي تيم ملي انجام دهد اشاره شده است. اين چيز خاصي نيست که بخواهيم آن را از ديگران پنهان کنيم. البته تاکيد مي‌کنم اعداد و ارقامي که از سوي رسانه‌ها اعلام شده است به هيچ عنوان از ناحيه فدراسيون منتشر نشده است.

وي با اشاره به پاداش‌هايي که در قرارداد پيشنهادي فدراسيون به کي‌روش آمده است، گفت: آن چيزي که در اين قرارداد در نظر گرفته‌ايم اين است که اگر تيم در جام ملت‌هاي آسيا قهرمان شد يک پاداش خاص و اگر تيم دوم شد پاداش کمتري و اگر رتبه کمتري در جام ملت‌ها کسب کرديم پاداش کمتري به کي‌روش پرداخت شود. البته براي صعود به جام جهاني بعدي هم پاداش خاصي در نظر گرفته‌ايم. با اين کار مي‌خواهيم انگيزه کادر فني و بازيکنان را بالا ببريم تا ان‌شاءالله نتايج خوبي را کسب کنيم. اين کار در تمام تيم‌هاي دنيا انجام مي‌شود.

نبي در پاسخ به اين سوال که آيا تنبيهاتي در قرارداد کي‌روش در نظر گرفته‌ايد؟ گفت: تنبيهات خاصي در نظر نگرفته‌ايم و شايد محروم شدن از پاداش‌ها نوعي تنبيه باشد. ما تا به حال کسي را تنبيه نکرده ايم و اين کار را هم نخواهيم کرد. بايد به فکر ايجاد تعامل ميان سرمربي و فدراسيون باشيم، زيرا اگر در همين ابتدا نتوانيم تعامل ايجاد کنيم، نمي دانيم در آخر چه خواهد شد.

دبير فدراسيون فوتبال در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود در پاسخ به اين سوال که چطور شد کي‌روش از مواضع قبلي خود کمي کوتاه آمد، گفت: اساسا در مديريت طرفين به دنبال توافق هستند. با شناختي که در اين سه سال و نيم از کارلوس کي‌روش داشتيم و او نيز از ما شناخت داشت بسته پيشنهادي را براي او مطرح کرديم. به طور مثال در پيش قرارداد آورده‌ايم که دستيار ايراني بايد در کنار کي‌روش باشد، البته دستياري به غير از "مارکار آقاجانيان" زيرا مي‌خواهيم مربيان ايراني هم در کنار کي‌روش دانش افزايي کنند. البته اين کار تحميل به کي‌روش نيست، ‌بلکه ما اين کار را با توافق انجام مي‌دهيم. در توافق نهايي با او سعي مي‌کنيم نظرات دو طرف را به صورت کامل بررسي کنيم و بهترين تصميم را بگيريم.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
فیفا بهترین جواب ممکن رو به فوتبال ما داد!
6پله سقوط
باز یه عده بیان و بگن کی روش خیلی خوب کار کرده.
افشین پیروانی هم با قرارداد 10 میلیونی می تونست تیم رو 4 ام کنه و از بوسنی 3 تا بخوره.

43 Austria614-1
arrow_Down_Red.gif

44 Wales606-3
arrow_Down_Red.gif

45 Japan6041
arrow_Up_Green.gif

46 Slovakia5883
arrow_Up_Green.gif

47 Iceland5705
arrow_Up_Green.gif

48 Paraguay5662
arrow_Up_Green.gif

49 Iran563-6
arrow_Down_Red.gif

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
شعر ننویسین خواهشاً تا دیروز که تیم هر ماه پیشرفت داشت که کسی جیک نمیکرد! حالا که اومده پایین نظر میدین!!!
ضمناً مگه همه چی مربیه؟؟؟
جدای از اینها رنکینگمون واسه چی رسید به 40 واسه اینکه بازی نمیکردیم، واسه چی زدیم جلو از ژاپن واسه اینکه بازی نمیکردیم و اگر هم میکردیم لبنان و کویت!!!
الان بازی کردیم و اومدیم جایی که حقمونه!
تیم ملی هم تو جام جهانی متوسط رو به بالا بود!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
نه همه چیز سطح ادب شماست که خدا رو شکر...
2 بازی سراسر بسته و دفاعی و یک شکست غرور آفرین واقعا هم باید گفت از متوسط بالاتر هم بوده!
وقتی در سطح مربی درجه یک پول می دهند چرا یک آدم بیارند که این نتایج فضاحت آور رو به بار بیاره.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بزرگترین دستاورد تیم ملی در جام جهانی!

پیوستن اشکان دژاگه به العربی قطر!!

واقعا متاسفم ...پسرفت و افت بازیکنانی که باید به تیم های بهتری برن ولی بنده پول هستند!

بالا