چون نیومدن راست راست تو چشمای ما نگاه کنن و دروغ بگن!!!من واقعا موندم این کاری که نکونام کرده چه دفاعی داره که شما دارین ازش دفاع میکنین؟
چون نیومدن راست راست تو چشمای ما نگاه کنن و دروغ بگن!!!من واقعا موندم این کاری که نکونام کرده چه دفاعی داره که شما دارین ازش دفاع میکنین؟
چارتا لقب دیگه هم به ما میدادی و یه دفعه حکم ارتداد منو هم صادر می کردی :دیشما که 8 سال تو چشماتون نگاه کردند و دروغ گفتند و ککتون نگزید الان به اینکه گفته من توپو لو ندادم مشکل دارید؟؟به اینکه گفته من پیراهن رو نگرفتم (من چنین چیزی ندیدم که بخواهم دفاع کنم)مشکل دارید؟؟ تا تو فوتبال اشتباهی رخ نده که گلی زده نمیشه ولی مگه نه اینکه از سمت چپ ما که اگر اشتباه نکنم اقای پولادی بود توپ رد شد.مگه نه اینکه دروازه بان دلیر ما توپ رو رد کرد مگر نه اینکه قوچان نژاد میتونست توپ را دفاع کنه و نکرد مگر نه اینکه دفاع ما اگر تلاش میکرد شاید میتونست توپ را با سر دفع کنه.مگر نه اینکه دروازه بان ما به جای اینکه یک قدم به سمت توپ بره و بعد اون شیریجه قورباغه ای را بزنه درجا پرید.تا فردا شما بیا بگو نکونام مقصر بوده من 100 تا دلیل میارم که نبوده.تا فردا بیا بگو دروغ گفت من 100 تا دروغ از اساتید جهانی فوتبال ایران و اقای گل جهان واست میارم که دروغ گفته اند و کک هیچ کدومتون نگزیده.شماهایی که از نکونام انتقاد میکنید برخلاف گفته هاتون مشکلتون یک چیز دیگه است.
چارتا لقب دیگه هم به ما میدادی و یه دفعه حکم ارتداد منو هم صادر می کردی :دی
متاسفانه حرف من رو گرفتی ولی داری فرافکنی میکنی و میخوای بحث رو به نفع خودت تموم کنی،بحث من اینجا فقط و فقط یه چیز بود،اینکه نکونام چرا اینجوری و به این واضحی دروغ میگه و با این کارش مارو احمق فرض میکنه؟با دایی و مایلی کهن و حسینی و حقیقی و پولادی کاری ندارم من،من فقط میخوام بدونم چرا نکونام دروغ میگه،همین!برای اینکه این سوال رو بپرسم حتما باید برم خر دایی و مایلی کهن و بقیه دروغ گوها رو هم بگیرم؟خب به من چه من دوست دارم فقط در مورد نکونام حرف بزنم،شما هم برو به دایی و مایلی و حقیقی و پولادی و حسینی گیر بده
منم از مایلی کنم خوشم نمیاد ولی توهین کردن جالب نیست دوست گرامی.یعنی صحبت های مایلی کهن رو خوندم خونم بجوش اومد کاری به کیروش و مربی های خارجی ندارم میخوام الان بدونم مربی ایرانی چ گلی دارن سر تیم های داخلی میزنن امثال سرهنگ یاوری که هر فصل سقوط میکنه سال دیگه با یک تیم دیگه میاد یا اکبر اوتی یا اصلا دایی و قلعه نویی میاین میگین طرف 600 بار قهرمان لیگ شده اخه لیگ بی در و پیکری که همه چیزش باعث خندست ملت برنامه نود رو به خاطر حاشیه هاش نگاه میکنن بخندن قبلا یه بحث فنی هم داشت این برنامه بعد از مدتی متوجه شدن لیگ ایران اصلا بحث فنی نداره کدوم لیک معتبر اقای گلش با 12 یا10 گل معرفی میشه اونم با مدافع هایی که اکثرا مثل ماهینی و ... یک توپ میزنن دوتا سوتیه با این مهاجم ها میخواستین با مدافعای جام جهانی گل بزنین اگه همون دوتا بازیکن هم کیروش نیاورده بود که اصلا جام جهانی نمیرفتیم
ملت اینجا فقط چون طرفدار استقلال و پرسپولیس و تراکتور و ... هستن از بازیکن هاش دفاع میکنن حتی اگه چرت ترین عملکرد رو داشته باشن تا میگی فلان بازیکن بد بود میان میگن مگه اون یکی که تو تیم مقابله خوب بوده میگی سوتی داده میگن در سال 1332 جد بزرگ این بازیکن هم سوتی داد چرا گیر میدین.برادر بزرگوار مایلی کهن از کدوم استعداد صحبت میکنی بگو ماهم بدونیم از استعداد دروغگویی و فلان مالی بازیکن ها از حرف مفت زدن و پشت سر هم مصاحبه کردن از استعداد دوست دختر یابی از استعداد خوشکل کردن موقع پخش مستقیم بله همه میدونن که ما تو این کشور کسایی رو داریم که خیلی با استعدادن ولی بجایی نمیرسن مردک تو خیال میکنی اگه رییس فدراسیون بودی این وضعیت رو میتونستی تغییر بدی چیزی که حداقل 25 ساله تو خون این مردم و تو ژنشون نفوذ کرده اینه که دیگی که واسه من نجوشه سرسگ توش باشه اینهمه سال این ملت رو عادت دادن به سرهمدیگه کلاه گذاشتن از اب کره گرفتن قورباغه رنگ کردن و بجای قناری فروختن بعد توی احمق که همه میدونن اگه الان تیم ملی رو بهت بدن میای از همه عوامل فدراسیون و رییس احمقش تشکر میکنی مگه تو گرفتن پست ها و شغل ها شایسته سالاری هست که تو فوتبال باشه هیچکدوم از اینایی که الان تو فوتبال هستن از سر مبالغ میلیاردی رد و بدل شده نمیگذرن واسه همینه ول نمیکنن فوتبالو حتی که ابروشون هم رفته باشه حتی اگه دروغگوییشون محرض شده باشه
یعنی تمام چیزی که جلوی پیشرفت ایرانی رو گرفته توهم بهترین بودن هست در هرزمینه ای ما بهترین جوان های دنیا رو دایم ما بهترین تماشاکرهای دنیا و داریم ما بهترین استعداد های دنیا رو داریم ما بهترین کشور دنیا هستیم و ...
وقتی کسی احساس کمبود یا نقص نکنه هیچوقت برای بهتر شدن یا رفع اون نقص حرکتی نخواهد کرد
کيروش با آفريقاي جنوبي توافق نکرده استآفريقاي جنوبي: جذب کيروش نهايي شده است
رييس فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي از نهايي شدن جذب کارلوس کيروش خبر داد.
![]()
تيم ملي آفريقاي جنوبي نزديک به دو ماه پيش ايگه ساند، سرمربي خود را برکنار کرد و از آن زمان تلاش کرده است تا جانشين اين مربي را انتخاب کند. کارلوس کيروش پرتغالي يکي از گزينههاي جانشيني ايگه ساند در تيم ملي آفريقاي جنوبي است.
دني جردن، رييس فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي درباره سرمربي آتي اين تيم گفت: در حال نهايي کردن قرارداد با کارلوس کيروش پرتغالي هستيم. تنها جزئياتي از قرارداد اين مربي باقي مانده است که در حال رفع آن هستيم.
رييس فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي گفت: نهايتا تا پايان ماه آينده سرمربي جديد آفريقاي جنوبي را اعلام خواهيم کرد.
به خدا بهترین گزینه الان مربی داخلی هست
خارجی تا بیاد بخواد بازیکنارو بشناسه آسیا تموم شده
فرکی الان بهترین گزینست پول مفت هم نیاز نیست به خارجی جماعت بدن