• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
من نذر کردم اگه کیروش بره دیگه بهش فحش ندم
ولی حیفش دستاورد های عظیمی کسب کرد.90دقیقه گل نخوردن از آرژاتین البته نیازی به 11 تا دفاع نبود میتونس به جاش 6نفرو بچینه تو دروازه.بقیه هم برن گل بزنن

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خیلی خوشحال میشم احسان بره فولام و از اونجا به تیمهی بزرگتر

همه در انتظار قرارداد حاج صفي

قرارداد احسان حاج صفي بازيکن ملي پوش سپاهان با تيم فولام انگليس امروز (به احتمال زياد) رسمي مي شود.
00990722.jpg

به گزارش "ورزش سه"، امروز مدیر باشگاه اوساسونا در گزارشی که به انتقاد از محمودرضا فاضلی مدیربرنامه های جواد نکونام پرداخته، اعلام کرده وی در انگلیس به دنبال عقد قرارداد دیگری است.

مدیر اوساسونا بابت نرسیدن آی تی سی نکونام عصبانی است و فاضلی را متهم می کند که در این باره حرف های متفاوتی به زبان آورده و معلوم نیست مدارک نکو کجاست. اما در عین حال به روشنی مشخص است که فاضلی درگیر عقد قرارداد احسان حاج صفی با باشگاه فولام است. ظاهرا همه چیز به نامه باشگاه سپاهان بستگی دارد و فاضلی و حاج صفی در لندن منتظر تکمیل شدن مدارک اند.

به گزارش "ورزش سه" در صورت عقد قرارداد حاج صفی تنها مسعود شجاعی و البته مهرداد پولادی از بین ایرانیان قابل ترانسفر باقی می مانند که هر دو باید فردا کارشان را تمام کنند.

به گزارش "ورزش سه"، امروز مدیر باشگاه اوساسونا در گزارشی که به انتقاد از محمودرضا فاضلی مدیربرنامه های جواد نکونام پرداخته، اعلام کرده وی در انگلیس به دنبال عقد قرارداد دیگری است.

مدیر اوساسونا بابت نرسیدن آی تی سی نکونام عصبانی است و فاضلی را متهم می کند که در این باره حرف های متفاوتی به زبان آورده و معلوم نیست مدارک نکو کجاست. اما در عین حال به روشنی مشخص است که فاضلی درگیر عقد قرارداد احسان حاج صفی با باشگاه فولام است. ظاهرا همه چیز به نامه باشگاه سپاهان بستگی دارد و فاضلی و حاج صفی در لندن منتظر تکمیل شدن مدارک اند.

به گزارش "ورزش سه" در صورت عقد قرارداد حاج صفی تنها مسعود شجاعی و البته مهرداد پولادی از بین ایرانیان قابل ترانسفر باقی می مانند که هر دو باید فردا کارشان را تمام کنند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
توی جام جهانی اصلا خوب نبود....اشکان خیلی از این بهتر بود...

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
خیلی خوشحال میشم احسان بره فولام و از اونجا به تیمهی بزرگتر

همه در انتظار قرارداد حاج صفي

قرارداد احسان حاج صفي بازيکن ملي پوش سپاهان با تيم فولام انگليس امروز (به احتمال زياد) رسمي مي شود.
00990722.jpg

اونم میره یکی دوفصل نیمکت نشیتی و بازی میکنه برمیگرده تیمایه عربی

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
حاج صفی به نظرم در حد همین لیگ ایرانه نه بیشتر!

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
فولام که تو لیگ برتر انگلیس نیست
رفته دسته 1
اونجا میتونه خودی نشون بده واسه فصلهای بعد

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
همه دارن بازی دوستانه میکنن ما هنوز سر مربی نداریم:D

پولادی هم بلاخره با الشهایه بست
فقط موندم با چه رویی میخوایم جلو عربا بازی کنیم جباری هم که شده بازیکن فصل قطر

هی روزگار شدیم مایه ی تفریح عربا

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
یه چیزی رو نمیدونم من بد متوجه شدم یا کلا قضیه از اول هم بودار بوده ....

قبل از جام جهانی و در حین بازی ها --> مهرداد پولادی حتما به یکی از تیم های اروپایی خواهد رفت.. رضا قوچان‌نژاد همه جا دنبالش هستند... سردار آزمون که قربونش برم فقط فجر سپاسی بهش پیشنهاد نداده بود همه تیم های اروپایی و آمریکایی و آفریقایی میخواستنش :دی ، علیرضا جهانبخش هم که رئال مادرید و بارسلونا و مشنستر ... و خیلی های دیگه... اما آخرش چی شد؟؟؟ الان تو کدام تیم اینا دارن بازی میکنن و قرار داد بستند؟؟

• Like
Reactions: usl

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
فوتبال ایران همینه ما الکی بزرگش کردیم.نباید انتظار بیشتری داشته باشیم.مثل فرغون سازیمون...

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
یه چیزی رو نمیدونم من بد متوجه شدم یا کلا قضیه از اول هم بودار بوده ....

قبل از جام جهانی و در حین بازی ها --> مهرداد پولادی حتما به یکی از تیم های اروپایی خواهد رفت.. رضا قوچان‌نژاد همه جا دنبالش هستند... سردار آزمون که قربونش برم فقط فجر سپاسی بهش پیشنهاد نداده بود همه تیم های اروپایی و آمریکایی و آفریقایی میخواستنش :دی ، علیرضا جهانبخش هم که رئال مادرید و بارسلونا و مشنستر ... و خیلی های دیگه... اما آخرش چی شد؟؟؟ الان تو کدام تیم اینا دارن بازی میکنن و قرار داد بستند؟؟
ما ریال و بارسا نخواستیم اینا تو همین تیمای خودمون زیر نظر مربی های وطنی از قبیل قلعه نویی و خیلی پیشکسوتای دیگه البته به جز بعضیا که نمیخوام کری بخونم، بازی میکردن پیشرفتشون از تیمای قطری بیشتر بود

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
کرانچار واسه چی میخواد استعفا بده؟
شایعه هست؟
نکنه میخوان تیم ملی رو بهش بدن...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
من فکر کنم کرانچار جانشین احتمالی دایی خواهد بود!

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
من فکر کنم کرانچار جانشین احتمالی دایی خواهد بود!
ما که از خدامونه:D
ولی کرانچار با سیاست تر از این حرفاست بیادو دردسر پرسپولیسو تو این بره به جون بخره
مطمعنم پای کفاشیان وسطه
یه نفعی هم این وسط سپاهان میبره چون این تیمای اصفهانی ها به پشه خون نمیدن چه برسه کرانچارو ول کنن...
یه چی بهشون میدن + فرکی با دست مزد فدراسیون:cool:
بلاخره هر چی بشه بوی گود بای کیروش میاد شدید...

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
خب مرد خنده تو 90 کرانچارو تکذیب کرد باس ببینیم تا چه حد راسته:general608:

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
حاج صفی به نظرم در حد همین لیگ ایرانه نه بیشتر!
:general607::general107: ، بهترین چپ پای ایرانه ، بعد در حد اروپا نیست !؟

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
هر چی شد برا ما شد به نظرم امسال خیلی تحقیر آمیز حذف میشیم

کره جنوبي0 - 1اروگوئه
ازبكستان3 - 1نيوزلند
عربستان2 - 3استراليا

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
قرارداد کی روش امروز بهش ارسال شد کیروش میگفت اگه طرفین به مشکل خوردن مراجع بین المللی رسیدگی کنن که فدراسیون این بند رو قبول نکرد و گفت فقط مراجع داخلی ایران حکم باشه! از نظر مالی هم تغییری در قرارداد به وجود نیومد فکر نکنم کیروش قرارداد و امضا کنه فکر کنم یا برانکو میشه یا کرانچا سرمربی ایران.

بالا