• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
قرارداد کیروش امروز واسش ایمیل شده
سرمربی تیم ملی شدن کرانچار هم یه شایعه ای بیش نیست

ما که از خدامونه:D
ولی کرانچار با سیاست تر از این حرفاست بیادو دردسر پرسپولیسو تو این بره به جون بخره
مطمعنم پای کفاشیان وسطه
یه نفعی هم این وسط سپاهان میبره چون این تیمای اصفهانی ها به پشه خون نمیدن چه برسه کرانچارو ول کنن...
یه چی بهشون میدن + فرکی با دست مزد فدراسیون:cool:
بلاخره هر چی بشه بوی گود بای کیروش میاد شدید...
بله اصفهانی سیاست داره و به خون هم به پشه نمیده !
نصف مدیرای این مملکت اصفهانی ان ، از جمله مدیر عامل های تیم های خودتون !
من اسمشو میذارم با سیاست بودن ، شما بگو خون به پشه ندادن :)

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
قرارداد کیروش امروز واسش ایمیل شده
سرمربی تیم ملی شدن کرانچار هم یه شایعه ای بیش نیست

بله اصفهانی سیاست داره و به خون هم به پشه نمیده !
نصف مدیرای این مملکت اصفهانی ان ، از جمله مدیر عامل های تیم های خودتون !
من اسمشو میذارم با سیاست بودن ، شما بگو خون به پشه ندادن :)
در تکمیل صحبت های حامد جان ، اگر مدیریت پول هایی که در اختیار باشگاه قرار میگیره ، دقت و وسواس در خرید و فروش بازیکن ، آینده نگری و ... اسمش خون ندادن به پشه هست و ننگه ، بله ما با افتخار این کار را انجام میدیم :general206:
در عوض اگر برای تیم های تهرانی افتخاره ، به فیل هم میتونند خون بدند چه برسه به پشه ، ما که بخیل نیستیم :general307:
اما نتیجش میشه بدهی های میلیاردی که میبینیمم :D

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خب به سلامتی کیروش هم با هزار منت موندگار شد تا پروسه پولدار تر شدنش و گند زدن به فوتبال ایران ادامه پیدا کنه! الان به قول قلعه نویی هی دارن میگن زمان از دست رفته تا اگر نتیجه نگرفت بگن زمان نداشتیم!!!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خب به سلامتی کیروش هم با هزار منت موندگار شد تا پروسه پولدار تر شدنش و گند زدن به فوتبال ایران ادامه پیدا کنه! الان به قول قلعه نویی هی دارن میگن زمان از دست رفته تا اگر نتیجه نگرفت بگن زمان نداشتیم!!!
دوست دارم بدونم کسانی که مثل شما مخالف کیروش هستن ، دوست دارن کی سرمربی تیم ملی بشه؟!
الان کی سرمربی میشد شما خوشحال می شدی ؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوست دارم بدونم کسانی که مثل شما مخالف کیروش هستن ، دوست دارن کی سرمربی تیم ملی بشه؟!
الان کی سرمربی میشد شما خوشحال می شدی ؟

مایلی کهن! با دستیاری قنبری! و سرپرستی خوروش!

منم دوست دارم بدونم اگه من بخوام جنابعالی و دوستان سپاهانیتون پست های منو نقل قول نکنید باید دقیقا چه شخصی رو ببینم؟ بگید من برم اون شخص رو ملاقات کنم.
یه گزینه داریم به اسم نادیده گرفتن کاربر....پیشنهاد میدم استفاده کنید ازش.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
مایلی کهن! با دستیاری قنبری! و سرپرستی خوروش!

منم دوست دارم بدونم اگه من بخوام جنابعالی و دوستان سپاهانیتون پست های منو نقل قول نکنید باید دقیقا چه شخصی رو ببینم؟ بگید من برم اون شخص رو ملاقات کنم.
یه گزینه داریم به اسم نادیده گرفتن کاربر....پیشنهاد میدم استفاده کنید ازش.
من حرف بدی نزدم که شما اینجوری برخورد کردی
بنده هم پیشنهاد میکنم شما اول با معنای فروم و بحث و تبادل نظر آشنا بشی
این هم واسه اینکه کمکت کرده باشم : https://www.google.com/search?q=فروم چیست&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:eek:fficial&client=firefox-a&channel=sb
بنده مشکلی نداشتم که بخوام از "نادیده گرفتن کاربر" استفاده کنم ، شما اگه مشکل داری و میبینی خیلی سختته استفاده کن

یا علی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
من حرف بدی نزدم که شما اینجوری برخورد کردی
بنده هم پیشنهاد میکنم شما اول با معنای فروم و بحث و تبادل نظر آشنا بشی
این هم واسه اینکه کمکت کرده باشم : https://www.google.com/search?q=فروم چیست&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:eek:fficial&client=firefox-a&channel=sb
بنده مشکلی نداشتم که بخوام از "نادیده گرفتن کاربر" استفاده کنم ، شما اگه مشکل داری و میبینی خیلی سختته استفاده کن

یا علی

مشکل داری یا نداری من دوست ندارم با شما هم کلام بشم پس لطف کن پست های منو نقل قول نکن

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
الان تلويزيون رو روشن كردم بازيهاي آسيايي 2 تا گل از ويتنام خورديم!!
ولي جالبه سايت ورزش هم نتيجه ها رو نميزنه

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
خداییش این فدراسیون کفاشیان گند زده به هیکل فوتبال بازیکن های تیم امید رو که همه از جوون ها تشکیل میشن رو بردن تو یه هتل 7 نفر 7 نفر چپوندشون تو یه اتاق کوچیک اشپز هم که با خودشون نبردن شب و روز بستنشون به میوه و بیسکوویت بعد انتظار دارن یه مشت جوون روحیه و رمق بازی کردن براشون باقی بمونه نتیجش شده 4 تا خوردن از تیم ویتنام
بی انگیزگی و خستگی رو میشه به وضوح در چهرشون دید یعنی گاو رو بخوان تو طویله ببندن بیشتر بهش میرسن که اینا اینطور با بازیکن های تیم امید برخورد کردن انگار نه انگار رفتن بازی های اسیایی یه پوشش خشک و خالی هم رسانه ها نسبت به وضع تیم ملی ندارن هیچکی فکر نکنم حتی از ساعت بازی اینا خبر داشت امروز
والا من جای این بازیکن ها بودم تیم رو ول می کردم بر می گشتم خونه

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
مگه بازی های آسیایی شروع شده؟ با کیا همگروهیم؟ چی کجا کی چرا؟

Sent from my HUAWEI G700-U10

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
باخت 4-1 یه طرف .. حرکت زشته خانزاده؟ هم یه طرف .. مگه بازیکن ویتنام چی گفت بنده خدا ... وقتی تو لیگ ایران افرادی مثل پیام صادقیان به جای فوتبال تکواندو ، کشتی کار میکنند بعد از مدت هااا فقط چند هفته محروم میشه.. نتیجش میشه خانزاده...

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
این وینگادا رو کی اورد سرمربی تیم کرد؟؟
یادشون نبود چه بلایی سر پرسپولیس اورد؟؟؟

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
باخت 4-1 یه طرف .. حرکت زشته خانزاده؟ هم یه طرف .. مگه بازیکن ویتنام چی گفت بنده خدا ... وقتی تو لیگ ایران افرادی مثل پیام صادقیان به جای فوتبال تکواندو ، کشتی کار میکنند بعد از مدت هااا فقط چند هفته محروم میشه.. نتیجش میشه خانزاده...
حمید، خانزاده چی کار کرد مگه؟
من بازی رو ندیدم

commment

Registered User
لایک‌ها
361
اتهام سنگین آزار یک زن به یکی از مسئولین کاروان ایران در اینچئون

طرفداری- پلیس کره جنوبی، روز سه شنبه، یکی از مقامات رسمی همراه کاروان ایران در مسابقات اینچئون را متهم به آزار و اذیت جنسی یه زن کره ای کرد. با توجه به شکایت این زن، وی نمی تواند کشور کره را تا زمان رفع اتهام ترک کند.

به گزارش طرفداری، مقامات پلیس کره‌جنوبی اعلام کردند که این مرد ۳۸ ساله ایرانی در بازجویی اعلام کره است که با این زن تماس فیزیکی داشته اما به هیچ وجه کار غیر قانونی انجام نداده است.

رویترز نوشت: یکی از مسئولان برگزاری مسابقات آسیایی اینچئون اعلام کرده که فرد بازداشت شده از مسئولان تیم ملی فوتبال ایران بوده است. همین‌طور زن کره‌ای که در این ماجرا مورد ازار جنسی قرار گرفته به پلیس گفته که این اتفاق بعد از مسابقه و هنگامی که وی و یکی از مسئولان تیم ملی می‌خواستند با هم عکس بگیرند رخ داده است.

پلیس کره‌جنوبی اعلام کرده فرد مجرم در حال حاضر آزاد است اما اجازه خروج از کره را ندارد.

کمیته رسمی مسابقات آسیایی اینچئون «IAGOC» و مسئول رسیدگی این پرونده قرار داده است و اعلام کرده اند که در ضمن بررسی این ماجرا در صورت رخ دادن اتفاقات مشابه تنبیه سنگین‌تری را برای متخلفان در نظر خواهد گرفت.

وی در این باره گفت: "در صورت تکرار ماجراهای اینچنینی مجازات سنگینی برای فرد خاطی در نظر گرفته شده است. با مجوز کمیته برگزاری مسابقات، فعلا فرد خاطی از همراهی کاروان ایران منع شده و اجازه خروج از کشور را نیز نخواهد داشت."

تیم ملی فوتبال امید ایران در نخستین بازی خود در بازی‌های آسیایی اینچئون روز گذشته با نتیجه ۴-۱ مغلوب ویتنام شد.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
حمید، خانزاده چی کار کرد مگه؟
من بازی رو ندیدم

حامد جون یه چیز تو مایه های حرکت ستار زارع تو جام ملت های آسیا اما به شدت بیشتر و زشت تر :دی ، بازیکن تیم تایوان رو محکم حل داد و بعد هم دست داور رو پس زد ، هیچکدام از بازیکنای ایران هم نبومدن بگن آقا برو پی کارت آبرومونو بردی :دی و این بازیکن رو به بیرون هدایت کنند :دی

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اتهام سنگین آزار یک زن به یکی از مسئولین کاروان ایران در اینچئون

طرفداری- پلیس کره جنوبی، روز سه شنبه، یکی از مقامات رسمی همراه کاروان ایران در مسابقات اینچئون را متهم به آزار و اذیت جنسی یه زن کره ای کرد. با توجه به شکایت این زن، وی نمی تواند کشور کره را تا زمان رفع اتهام ترک کند.

به گزارش طرفداری، مقامات پلیس کره‌جنوبی اعلام کردند که این مرد ۳۸ ساله ایرانی در بازجویی اعلام کره است که با این زن تماس فیزیکی داشته اما به هیچ وجه کار غیر قانونی انجام نداده است.

رویترز نوشت: یکی از مسئولان برگزاری مسابقات آسیایی اینچئون اعلام کرده که فرد بازداشت شده از مسئولان تیم ملی فوتبال ایران بوده است. همین‌طور زن کره‌ای که در این ماجرا مورد ازار جنسی قرار گرفته به پلیس گفته که این اتفاق بعد از مسابقه و هنگامی که وی و یکی از مسئولان تیم ملی می‌خواستند با هم عکس بگیرند رخ داده است.

پلیس کره‌جنوبی اعلام کرده فرد مجرم در حال حاضر آزاد است اما اجازه خروج از کره را ندارد.

کمیته رسمی مسابقات آسیایی اینچئون «IAGOC» و مسئول رسیدگی این پرونده قرار داده است و اعلام کرده اند که در ضمن بررسی این ماجرا در صورت رخ دادن اتفاقات مشابه تنبیه سنگین‌تری را برای متخلفان در نظر خواهد گرفت.

وی در این باره گفت: "در صورت تکرار ماجراهای اینچنینی مجازات سنگینی برای فرد خاطی در نظر گرفته شده است. با مجوز کمیته برگزاری مسابقات، فعلا فرد خاطی از همراهی کاروان ایران منع شده و اجازه خروج از کشور را نیز نخواهد داشت."

تیم ملی فوتبال امید ایران در نخستین بازی خود در بازی‌های آسیایی اینچئون روز گذشته با نتیجه ۴-۱ مغلوب ویتنام شد.
ایرانیا سرامدن همیشه

Sent from my C6903 using Tapatalk

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
بابا ازار جنسی به اون شکلی که فکر می کنید نبوده و به گفته خودشون کلامی بوده تو خارج کشور بر گردی به دختر بگی خوش اندام اگه بهش بر بخوره ازار جنسی به حساب میاد و کلا به خاطر ازاد بودن مسایل جنسی خارج ایران قوانین بسیار سختی اونجا حاکم هست برخلاف ایران که بیشتر برخورد فیزیکی تو عموم جامعه ازار جنسی به حساب میاد بنده خدا مدیر تدارکات روحش هم خبر نداشت حرفش ازار جنسی به حساب میاد رسانه های خارجی هم بزرگ نمایی بیش از حد کردن تا کمی تبلیغات کنن

بالا