• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خیلی دوس دارم بدونم چرا از پرسپولیس بازیکنی نباید به پرتغال بره! البته میشه حدس زد!

امیر حسین صادقی یکی از ضعیف ترین مدافعان کنونی لیگ رو دعوت کرده! خدای سوتی!!! بعد میگن کیروش مربی تیم ملی نباشه کی بشه سرمربی؟

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
حدس بزنید ببینیم چرا نباید از پرسپولیس بازیکنی بره،ما نمیدونیم چرا،شما حدس بزنید!

خوبه والا توهم توطئه هم حدی داره دیگه.

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
حدس بزنید ببینیم چرا نباید از پرسپولیس بازیکنی بره،ما نمیدونیم چرا،شما حدس بزنید!

توهم توطئه؟؟؟!!!!!
دادا قصد بحث باهات ندارم ولي هركي يه مقدار ليگ ايرانو تماشا كنه بدون دنبال كردن اخبار ورزشى همه چيز براش روشن ميشه

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
توهم توطئه؟؟؟!!!!!
دادا قصد بحث باهات ندارم ولي هركي يه مقدار ليگ ايرانو تماشا كنه بدون دنبال كردن اخبار ورزشى همه چيز براش روشن ميشه
اینکه هیچ بازیکنی از پرسپولیس دعوت نشده و شما دارین اتهام می زنید که اینکار دلیلی به جز دلایل مرسوم برای دعوت بازیکنا به تیم ملی داره،جز توهم توطئه مگه چیز دیگه ای هم میتونه باشه؟وضع لیگ رو چیکار دارم من؟

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
اینکه هیچ بازیکنی از پرسپولیس دعوت نشده و شما دارین اتهام می زنید که اینکار دلیلی به جز دلایل مرسوم برای دعوت بازیکنا به تیم ملی داره،جز توهم توطئه مگه چیز دیگه ای هم میتونه باشه؟وضع لیگ رو چیکار دارم من؟
استاد، بازيكنايي كه به تيم ملي دعوت شدند، اكثريتشون توي ليگ ما حضور داشتن و كيفيت بازيشون كاملا واضح شده طي اين ده هفته. بسياري از بازيكناني كه دعوت شدند از ضعيف ترين بازيكنان ليگ هستند.
در مورد توهم هم بسياري از بازيكنان تاثيرگذار پرسپوليس كه اتفاقا از بعضي بازيكنان دعوت شده بسيار عملكرد بهتري دارند، دعوت نشده اند و فقط دو تا از بازيكن محرومشون دعوت شدن كه تاثيري توي عملكرد تيم در ليگ ندارند

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
در مورد توهم هم بسياري از بازيكنان تاثيرگذار پرسپوليس كه اتفاقا از بعضي بازيكنان دعوت شده بسيار عملكرد بهتري دارند، دعوت نشده اند و فقط دو تا از بازيكن محرومشون دعوت شدن كه تاثيري توي عملكرد تيم در ليگ ندارند
خب باید نتیجه بگیریم که دستایی تو کاره تا بازیکنای تاثیر گذار پرسپولیس به تیم ملی دعوت نشن و کنار باشگاه بمونن؟درسته؟

خب پسر خوب اگه به این نمیگن توهم توطئه، پس به چی میگن؟:general509:

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
خب باید نتیجه بگیریم که دستایی تو کاره تا بازیکنای تاثیر گذار پرسپولیس به تیم ملی دعوت نشن و کنار باشگاه بمونن؟درسته؟

خب پسر خوب اگه به این نمیگن توهم توطئه، پس به چی میگن؟:general509:

دادا ما هم همينو ميگيم ديگه نميخواستن تيم پرسپوليس تو ليگ فلج بشه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ای کاش اینقدر تیممون و بازیکنامون بد بودن که حتی یکیشون هم به تیم ملی دعوت نمیشد .... والا به خدا

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
ای کاش اینقدر تیممون و بازیکنامون بد بودن که حتی یکیشون هم به تیم ملی دعوت نمیشد .... والا به خدا

داداش بدترين بازيكنارم داشتيم دعوت ميشدن كما اينكه ميبينين چه بازيكنايي دعوت شدن
هدف چيز ديگس

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
با لیاقت ترین بازیکن دعوت شده
وحید امیری

Loading p n ....

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
از اول لیگ تا حالا هاشم بیگ زاده و خسرو حیدری و صادقی و تیموریان یکی از ضعیف ترین ها بودن ولی به تیم ملی دعوت شدن اینو میگم چون استقلالی هستم و بازی های استقلا رو دنبال میکنم
از اون ور اگر اخبار رو دنبال کنید میبینید جلال حسینی تو تیمش افتضاح بازی کرده وچندتا سوتی داده نکونام و انصاری فرد و شجاعی هم اصلا بازی نکردن
وحید امیری هم فردوسی پور با دعوت کردن به برنامش به تیم ملی رسوندش

در کل ما برای چهار سال دیگه باید ترکیب رو جوان کنیم وگرنه فوتبالمون افت شدیدی میکنه الان خیلی از بازیکنهای اصلی تیم ملی روی 32 و 33 سال هستن که تا چهار سال دیگه باید عصا بدیم دستشون

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087

بابا از اينا چه انتظاري داري:)) اينا فك ميكنن فردوسي پور دشمنشونه باخت هاشون تقصير فردوسي پور و كيروش هست:دي
اين كمترين توهمشونه. كلا من كه سر از كارشون در نياوردم:))

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
بابا از اينا چه انتظاري داري:)) اينا فك ميكنن فردوسي پور دشمنشونه باخت هاشون تقصير فردوسي پور و كيروش هست:دي

خدارو شکر که که به امثال کیروشی پور باج نمیدیم تا ازمون تعربف کنن و خدا رو 1000مرتبه شکر که اونچه که نمیدونیم به طرفداران تیم رقیب نمیچسبونیم!
تاپیک تیم ملی ایران هست دوستان عزیز جای کل کل نیست هرچندکه متاسفانه کسی که بزرگان فوتبال رو یک شبه جلوی یک ملت خوار میکنه طبیعتا به این چیزا اهمیتی نمیده...
یا حق

alirahimi13

Registered User
لایک‌ها
264
حوب شما پرسپولیسی ها که دارین از حرص می میرین بگین کدوم بازیکن باید دعوت بشه؟ طارمی یا مکانی؟؟

alirahimi13

Registered User
لایک‌ها
264
همین بس که پولادی که تا حالا بازی نکرده رو دعوت کردن

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
والا ! کیروش بازیکناشون رو دعوت کرده،میگن اشتباه کرده،دعوت نکنه،میگن دشمنی داره،از پرسپولیس بازیکن دعوت نکرده،میگن برای اینکه پرسپولیس تضعیف نشه دعوت نکرده،اگه از پرسپولیس بازیکن دعوت می کرد،عین این دوست پایینی می گفتن که این بازیکنا اصلا در اندازه ای نبودن که دعوت شدن،برای هر چیزی یه بهانه ای دارن بالاخره ;)
حوب شما پرسپولیسی ها که دارین از حرص می میرین بگین کدوم بازیکن باید دعوت بشه؟ طارمی یا مکانی؟؟

البته اونی که از حرص داره بال بال میزنه شما هستید و نه ما :) این از این
داداش کلا از مسئله پرتیا ! ملت میگن چرا از پرسپولیس بازیکن دعوت نشده! بحث فنی نیست اصن،بحث سر اینه که میگن به خاطر اینکه پرسپولیس تضعیف نشه بازیکن دعوت نکردن ازش!بحث سر توهم توطئه ای هست که همیشه خدا شما دارین!

alirahimi13

Registered User
لایک‌ها
264
خوب این که به نفع شماست ما هرچی ضربه خوردیم از تیم ملی خوردیم که بازیکنامون اینجوری شدن توطئه کردن بازیکنای مارو خراب کنن والا همه چی بر عکس شده

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دلایل برخی ها جالبه! فقط یه جمله رو تکرار میکنن....توهم توطئه..توهم توطئه!!!! مگه جنگه؟ توطئه چیه!!! کودتاس مگه؟

وقتی یه سری بازیکن ضعیف از استقلال به تیم ملی دعوت میشن و از پرسپولیس حتی یک بازیکن هم دعوت نمیشه درحالی که زمانی که وضع پرسپولیس خراب تر از این بود بازیکن داشت توی تیم ملی خب باید آدم چه حدسی بزنه؟؟؟؟ کیروش احمقه؟ والا دیگه! دو احتمال بیشتر نیست!

یا کیروش احمق و نفهمه! یا عمدا بازیکن های یک تیم رو دعوت نکرده به توصیه برخی ها که البته اون برخی ها چون علی دایی دیگه نیست این توصیه رو کردن! وگرنه اگه علی دایی بود الان 4 تا 5 تا هم از پرسپولیس بازیکن بود..منتهی دلسوزی برخی ها فقط زمانیه که دشمنشون توی پرسپولیس حضور نداره! این جور مواقع میرن سر تمرین یا دلسوز میشن.
یعنی پرسپولیس جایگاه بازیکن هاش در حدی هست که به اردوی تدارکاتی تیم ملی هم دعوت نمیشن ؟؟؟ اوکی!

بالا