game city
Registered User
- نوشتهها
- 1,288
- لایکها
- 253
در کل فکر کنم دلیل بعضی از انتقادهای بیخود اینه که عده میبینن از تیم باشگاهی محبوبشون بازیکن توی تیم ملی نیست این حرفها رو میزنن؟کلا سیستم ما برعکسه قدیم که ملتمون فوتبال رو تو کارتون فوتبالیست ها می دیدن همیشه از بازیکن ها حرکات عجیب قریب انتظار دارن بزرگ هم که شدن بازی بارسا رو دیدن بازم انتظار انجام حرکات خارقالعاده از بازیکنانمون دارن والا چندین دهه فوتبال ما احساسی بوده و در صورت جو گیر شدن بازیکن ها تیم توان بردن تیم های درجه یک رو هم داشتن حالا بعد سال ها یکی اومده داره فوتبال رو منطقی و از رو برنامه پپیاده سازی می کنه با تفکرات ما جور در نمیاد
والا جلو ارژانتین بازی کردیم کل دنیا ایران رو تحسین کردن به خاطر همون بازی هنوزم تیم اول اسیا هستیم عنوان بهترین تیم اسیا رو یدک می کشیم اون وقت فرداش کارشناسان محترم وطنی تاکتیک دفاع اتوبوسی رو مطرح کردن و دهان باز کردن در و گهر تراوش کردن
من خودم به شخصه دوست داشتم خلعتبری و رحمتی توی تیم ملی بودن چون فکر میکردم تیم ملی نیاز داره ولی حالا نگاه میکنم میبینم جایگزینهای خوبی براشون توی تیم وجود داره و نکته خیلی خوبش اینه که این جایگزینها جوان هستن