• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
وای من دوست دارم به حال اماراتی ها گریه کنم:general702:

خدایا همینجور که تخم مرغی مارو فرستادی بالا تا فینال هم ببر:general504:

تر زدم به این تیم افتضاحمون

پشه؟
بزرگتر از پروانه کوچکتر از خفاش بودن
شایعه شده اسپرمای کانگوروها بودن

مشکل شما این هست که فکر می کنی فوتبال فقط پاس صحیح هست در صورتی که ایران توپ را گذاشته بود در اختیار امارات اما فضا و ابتکار عمل در اختیار ایران بود. 9 امتیاز تخم مرغی به دست اومد؟ پس چرا قطر از این شانسها نداشت که صفر شد!؟؟ دفاع مستحکم ایران هم تخم مرغی بود؟ فرصت طلبی مهاجمان ایران هم تخم مرغی بود؟

Last edited:

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
خدا وکیلی دلم میخواد الان یکی بیاد بگه منطقی بازی کردیمو این حرفا

اخه این تیمه؟ بهونه بازی تداراکتای الکی میخوان بیارن؟
امارات داره چه بلایی سر ما میاره تحقیر از این بیشتر؟
ادم 1 بازی تدارکاتی هم نکنه دیگه باید پرس بلد باشه؟
تر زدن به تیم خدا یه پاس کاری نمیتونن بکنن فقط بلدن دفاع کنن دلم میخواد یه گل بخوریم ببینم اصلا بلدیم حمله کنیم
وای خدا چقدر تیممون مزخرفه چقدر چقدر چقدر
فقط تو تیم تیموریان پرس میکنه
عاغا سه بازی سه برد کجاش مزخرفه , بعضی ها نشستن و فقط غر میزنن .

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
به نظر من باید واقع بین بود با هر شرایطی و با هر بازی داغونی با این وضع سرمایه گذاری و لیگمون اگر تا نیمه نهایی بریم کار ایران قابل قبول بوده آخه بابا این لیگ دری وری که ایران داره چیه؟؟یک عده میان میگن وا مصیتا مثلاْ ما جلو قطر بد بازی کردیم نه اینکه ما در تاریخ بازیهای ملیمون همش زدیم این عربها رو له کردیم اینه که فقط کیروش و تیمش چون خفیف بردن اینها رو مایه خفت و خواری ما هستن....

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
خدا وکیلی دلم میخواد الان یکی بیاد بگه منطقی بازی کردیمو این حرفا

اخه این تیمه؟ بهونه بازی تداراکتای الکی میخوان بیارن؟
امارات داره چه بلایی سر ما میاره تحقیر از این بیشتر؟
ادم 1 بازی تدارکاتی هم نکنه دیگه باید پرس بلد باشه؟
تر زدن به تیم خدا یه پاس کاری نمیتونن بکنن فقط بلدن دفاع کنن دلم میخواد یه گل بخوریم ببینم اصلا بلدیم حمله کنیم
وای خدا چقدر تیممون مزخرفه چقدر چقدر چقدر
فقط تو تیم تیموریان پرس میکنه
بازی کاملا منطقی بود:cool:
ولی عجب شماره 10 داره این امارات لعنتی پاس تو عمقاش خطا نمی رفت یعنی اگه چنتا مهاجم به درد بخور تر داشت این امارات 3-4 تا گل خورده بودیم حیفه این تو امارات بمونه به اروپا نره ولی تجربه نشون داده معدود بازیکن های خوب عربی هم که تو این کشور ها ظهور میکنن دلار های نفت اونا رو همونجا زمینگیر می کنه
ولی در اخر هم برد شیرین بود کار ندارم خوب بازی کردیم یا بد کار ندارم منطقی بازی کردیم یا نه مهم شیرین بودن برد هست من همین مدلی قهرمان شدن رو هم به حذف شدن ترجیح می دم چون تجربه ثابت کرده چه قهرمان بشیم چه به بدترین شکل ممکن با تحقیر کامل هم حذف بشیم بازم مسولان ما نه قدمی بر می دارن نه برنامه ریزی انجام می دن همچنان همه چی تو کشورمون دیمی می مونه پس همون قهرمان بشیم حداقل حال امروزمونو ببریم چون فردا که تو کشور ما معنی نداره

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
به نظر من باید واقع بین بود با هر شرایطی و با هر بازی داغونی با این وضع سرمایه گذاری و لیگمون اگر تا نیمه نهایی بریم کار ایران قابل قبول بوده آخه بابا این لیگ دری وری که ایران داره چیه؟؟یک عده میان میگن وا حریتا مثلاْ ما جلو قطر بد بازی کردیم نه اینکه ما در تاریخ بازیهای ملیمون همش زدیم این عربها رو له کردیم اینه که فقط کیروش و تیمش چون خفیف بردن اینها رو مایه خفت و خواری ما هستن....
همین بحرین دوره قطبی نبود که مارو بردن یا عمان یادم نیست کدوم بود ولی یکی رو 4 تا گل خوردیم و باختیم همین تیمو با همین بازیکن ها با این شرایط و امکانات به هر مربی ایرانی بدن صعودمون هم با اما اگر بود حالا مراحل حذفی بماند

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
آماربازی:

درصد مالکیت توپ

ایران 32.3رصد

امارات 67.7

شوت به دروازه:

ایران 12( 4 شوت داخل چارچوب بود.)

امارات 10 ( هیچ شوتی داخل چارچوب نبود.)

تعداد کرنر:

ایران 7

امارات 4

آفساید:

ایران 2

امارات یک

تعداد پاس:

ایران 259

امارات 592

تعداد سانتر:

ایران 27

امارات 10

تعداد تکل:

ایران 19

امارات 14

گردش توپ در مناطق زمین:

میانه زمین 54.9درصد

محوطه جریمه ایران 27.8 درصد

محوطه جریمه امارات: 17.3درصد

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
کی گفته امارات شوتی ب 4چوب نداشته؟ خوبه خودم 3تاشو نیمه دوم دیدم ها!!!

توپی که گلر دفع میکنه و از یک وجبی دستش میره تو اوت تو 4چوب نیست پَ چیه!

• Like
Reactions: usl

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
مشکل شما این هست که فکر می کنی فوتبال فقط پاس صحیح هست در صورتی که ایران توپ را گذاشته بود در اختیار امارات اما فضا و ابتکار عمل در اختیار ایران بود. 9 امتیاز تخم مرغی به دست اومد؟ پس چرا قطر از این شانسها نداشت که صفر شد!؟؟ دفاع مستحکم ایران هم تخم مرغی بود؟ فرصت طلبی مهاجمان ایران هم تخم مرغی بود؟
ابتکار عمل ؟
خلاقیت؟
بازی دست ما بود؟
چی دست ما بود؟
کسی نمیگه دفاع ایران ضعیفه عالیه
ولی این حرص جوش مارو وقتی شما میفهمی که ایران تو یه بازی 2 گل عقب بی افته اون موقع متوجه میشه ما توان حمله کردن نداریم واسه همینه ناراحتم از این شیوه بازی اون موقع متوجه میشی چرا حرص جوش میخورم توان حفظ توپ پاسکاری موقعیت سازی رو نداریم

مطمعن باش بیشتر از همتون حرص جوش تیم کشورمو میخورم اونقدر هم از بردن عربا خوشحال میشم از بردن ژاپن خوشحال نمیشم
ولی این واقعا باید تو تیم اصلاح بشه ما باید بتونیم توان حمله کردن داشته باشیم هنوز مثل بازی جلو بوسنی هستیم نمیتونیم بازی رو دست بگیریم خدا نکنه 2 گل از یه تیم عقب بی افتیم
باز همیشه دعا کردمو میکنم که گل نخوریم ایشالا نمیخوریم تا وقتی که گل نخوریم شانس موفقیت داریم

ولی یه نگاه به اسم ایران بندازین؟
نمیسوزین تیمای عربی بیان جلوتون 90 دقیقه خوب بازی کنن ما فقط حرص جوش بخوریم؟
هر چقدر هم امتیاز بگیریم یه چیزی هست تو وجود ادم که میطلبه تیم ملی کشورش از کشورای دور اطرافش سر تر بازی کنه

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
ابتکار عمل ؟
خلاقیت؟
بازی دست ما بود؟
چی دست ما بود؟
کسی نمیگه دفاع ایران ضعیفه عالیه
ولی این حرص جوش مارو وقتی شما میفهمی که ایران تو یه بازی 2 گل عقب بی افته اون موقع متوجه میشه ما توان حمله کردن نداریم واسه همینه ناراحتم از این شیوه بازی اون موقع متوجه میشی چرا حرص جوش میخورم توان حفظ توپ پاسکاری موقعیت سازی رو نداریم

مطمعن باش بیشتر از همتون حرص جوش تیم کشورمو میخورم اونقدر هم از بردن عربا خوشحال میشم از بردن ژاپن خوشحال نمیشم
ولی این واقعا باید تو تیم اصلاح بشه ما باید بتونیم توان حمله کردن داشته باشیم هنوز مثل بازی جلو بوسنی هستیم نمیتونیم بازی رو دست بگیریم خدا نکنه 2 گل از یه تیم عقب بی افتیم
باز همیشه دعا کردمو میکنم که گل نخوریم ایشالا نمیخوریم تا وقتی که گل نخوریم شانس موفقیت داریم

ولی یه نگاه به اسم ایران بندازین؟
نمیسوزین تیمای عربی بیان جلوتون 90 دقیقه خوب بازی کنن ما فقط حرص جوش بخوریم؟
هر چقدر هم امتیاز بگیریم یه چیزی هست تو وجود ادم که میطلبه تیم ملی کشورش از کشورای دور اطرافش سر تر بازی کنه

آهان ! پس شما دوست داری بدون حرص و جوش ببریم! هلو بپر تو گلو! خب تیم های اسیا همگی هم سطح هستن ، آلمان که نیستم بدون حرص و جوش ببریم... شما آمار بازی را نگاه کن به نظرت امارات برتر بود!؟ در ضمن نسل طلایی فوتبال ایران سالهاست دیگه تموم شده الان کره را هم ببریم با همون یک اختلاف هست دیگه گذشت اون دوره قدیم.......

//////////

گل تیم ایران:
http://cup.ir/Content/Upload/Images/d27d3767-ac3c-4b34-8a5d-57e829afee73.mp4

////
حقيقي بيکارترين بازيکن زمين:
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1198382&title=حقيقي-بيکارترين-بازيکن-زمين

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
حق امارات بود.باید حداقل ۴ تا میزد.

Sent from my SM-T700 using Tapatalk

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
این بازی افتضاح مطمئنا مقصر اصلیش خود کی روش هست

ترکیب احمقانه و افتضاحی رو انتخاب کرده بود! این شماره 13 رو از کجا گیر اورده!؟
با یه گل شانسی و 100 البته خوب بودن کمک داور بردن وگرنه که...

شماره 10 امارات فقط به یه مهاجم تموم کننده خوب نیاز داشت تا نسخه ایرانو بپیچه
اون خوشحالی بعد از بازیشونم به نظرم ابروریزی بود !

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
یه مورد دیگه اینکه این ای اف سی واقعا شاهکاره !
داور ژاپنی برای این بازی؟ یا دیروز داور استرالیایی برای بازی قزاقستان و عربستان !

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
تبریک میگم خوشحال شدیم .
از دنیا فقط خوشحالی تو رو میخوام به مولا:general601:
میدونم داش چیزی نیستش این بازی هم تموم شد اب خنک بخور نفس عمیق بکش بیخیال باش فحش نده اینا همینجورین;)
فحش نده مهندس
فحش نده استاد
اروم باش
بازی تموم شد اروم باش بخواب تو رو خدا استراحت کن ریلکس باش:D
آهان ! پس شما دوست داری بدون حرص و جوش ببریم! هلو بپر تو گلو! خب تیم های اسیا همگی هم سطح هستن ، آلمان که نیستم بدون حرص و جوش ببریم... شما آمار بازی را نگاه کن به نظرت امارات برتر بود!؟ در ضمن نسل طلایی فوتبال ایران سالهاست دیگه تموم شده الان کره را هم ببریم با همون یک اختلاف هست دیگه گذشت اون دوره قدیم.......

//////////

گل تیم ایران:
http://cup.ir/Content/Upload/Images/d27d3767-ac3c-4b34-8a5d-57e829afee73.mp4

////
حقيقي بيکارترين بازيکن زمين:
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1198382&title=حقيقي-بيکارترين-بازيکن-زمين

والا ما کره رو همینجور که همش میبریم راضی هستیم اینطوری بازی کنیم
من به شخصه از تیم ملی کشورم انتظار 1 نتیجه 2 بازی ابرو مند جلو تیمای خاورمیانه که تحقیرشون کنیم داریم
نتیجه رو خدارو شکر میگیریم
بازی ابرو مندانه رو هم باید انتقاد کرد تا بدست آورد به قول خدادعزیزی کیروش بزرگه به خاطر همین انتقادش میکنیم
توقعمون رو نباید پایین بیاریم

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
یه مورد دیگه اینکه این ای اف سی واقعا شاهکاره !
داور ژاپنی برای این بازی؟ یا دیروز داور استرالیایی برای بازی قزاقستان و عربستان !
دقیقا برا منم جالب چرا تو بازی هایی که نتیجش برا تیم های حریف گروه دیگه بسیار با اهمیت هست داور از همون کشور ها میزاره البته اینقدر حرفه ای هستن اینا که هیچ وقت دست به چنین کارهایی نمیزنن ولی اگه داور یک درصد هم اراده می کرد می تونست بازی رو به نفع ژاپن دربیاره البته همین الانشم اگه بخوان اماراتی ها می تونن جو سازی کنن که داور به نفع ایران گرفت که ژاپن بازی راحت تری داشته باشه

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
از دنیا فقط خوشحالی تو رو میخوام به مولا:general601:
میدونم داش چیزی نیستش این بازی هم تموم شد اب خنک بخور نفس عمیق بکش بیخیال باش فحش نده اینا همینجورین;)
فحش نده مهندس
فحش نده استاد
اروم باش
بازی تموم شد اروم باش بخواب تو رو خدا استراحت کن ریلکس باش:D

والا ما کره رو همینجور که همش میبریم راضی هستیم اینطوری بازی کنیم
من به شخصه از تیم ملی کشورم انتظار 1 نتیجه 2 بازی ابرو مند جلو تیمای خاورمیانه که تحقیرشون کنیم داریم
نتیجه رو خدارو شکر میگیریم
بازی ابرو مندانه رو هم باید انتقاد کرد تا بدست آورد به قول خدادعزیزی کیروش بزرگه به خاطر همین انتقادش میکنیم
توقعمون رو نباید پایین بیاریم

تمام گلهای ایران در این تورنومنت روی ضربه های ایستگاهی و کارهای از قبل تمرین شده و یا اینکه فرصت طلبی مهاجمان بود، مگه الان تیم های دیگه اسیا دارن شق القمر میکنن؟ شما بازی همین ژاپن را ببین خداییش در همین حد بازی میکنه دیگه، الان یا این تداراکات افتضاح و هزار مسئله دیگه تیم 9 امتیاز گرفته خداییش ما الان جلوی امارات تحقیر شدیم؟ یادت نیست قدیم از 3 بازی با تیم های عربی چندتاش را خوشگل می باختیم؟

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
مرسی usl الان اوکی هستم . :) ولی یه چیزی اگر کمک داور عرب بود مطمئنم آفساید اعلام میکرد . واقعن شاهکار کرد کمک داور

• Like

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خب منم این صعود به ظاهر مقتدرانه رو تبریک میگم!!!:general210::general601:
حیف که پژمان منتظری و حتی هاشم رو نداریم،مخصوصآ منتظری که واقعآ اگه بودش خیالم از خط دفاع راحت بود!ولی الان هر حمله ای میکنن دلم شور میزنه!!!:(
و چه میکشیم و چه قدر باید بکشیم از دست این مسعود شجاعی و خسرو حیدری که واقعا حال آدمو به هم میزنه بازیشون،چی میشد این 2 تا رو دعوت نمیکرد،باز مسعود واس نیمکت بد نیست ولی این حیدری رو هیچ جوره نمیشه تحمل کرد،هیچ جور!!!
فرزوان هم که!!!:eek::general509:اینو کی آورده استرالیا!؟o_O:general210:(خدا کنه حقیقی هم چیزیش شد بیرانوند بازی کنه،فروزان بیاد تو زمین 1-0 عقبیم یعنی!هرچند الانم باس بیرانوند بازی میکرد و کسب تجربه،حداقل تو بازیهای گروهی!)
در کل جای خالیه پژمان و حتی هاشم حس میشه و حیدری و شجاعی شدیدآ رو مخ هستن،بازی بعدی رو هم میبیرم ولی بعد اون فقط و فقط باید شانس داشته باشیم!(هرچند تا همین الانشم کم نداشتیم!:|)امیدوارم همینطوری مثل اوتوبوسا(مخصوصآ اتوبوسای زمان دی متئو) یه قهرمانی شانسی به دست بیاریم!:D:);)
----------------------------------------
بازی امروزمون جلو امارات هم افتضاح به تمام معنا بود،هر چند با وجود شخصی مثل حیدری که پاس زمینی رو هم هوایی میده و فقط زیر توپ زدنو بلده زیاد هم دور از انتظار نبود!:general710:

Last edited by a moderator:

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
مرسی usl الان اوکی هستم . :) ولی یه چیزی اگر کمک داور عرب بود مطمئنم آفساید اعلام میکرد . واقعن شاهکار کرد کمک داور
اره خدا وکیلی رو اون صحنه در حد تاپ ترین کمک داورای جهان قضاوت کرد
آسیا هیچی نداره ولی همش داوای تک توک خوبی توش پیدا میشه

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
خسرو خیلی ضعیف بازی میکنه تو تیم ملی برعکس تو تیم باشگاهیش آندو هم امروز آندویی بازی کرد .

• Like
بالا