منتظری که نیومدنش یه حسن بزرگ داشت اونم حضور بازیکنی مثل پورعلی گنجی تو ترکیب بود چقدر عالی هست این بازیکن فقط نمی دونم چرا ضربات سرش طلسم شده کمی خوش شانس تر بود تا الا 2-3 تا گل زده بود خسرو هم موافقم جدیدا خیلی بازیش تو تیم ملی افت کرده ولی یه نکته منفی دیگه امروز خنثی بودن جهانبخش بود خیلی بد بازی کرد حالا یا بازی خسرو رو اینم تاثیر گذاشته بود یا کلا امروز رو فرم نبود اخه هر وقت جهانبخش و اشکان با هم تو زمین هستن جهانبخش بازیش خیلی به چشم میاد.
البته یه نکته دیگه هم بگم من تا اینجا بازی تمام مدعی های قهرمانی رو دیدم و می تونم بگم بعد جام جهانی احساس می کنم تیم های اسیایی افت فاحشی کردن ایران که مطمئنا پیشرفتی نکرده و سطح بازی ایران با کره و ژاپن و استرالیا تقریبا تو یک سطح است مخصوصا کره که خیلی افت کرده تقریبا می تونم بگم که این سختی که تو بازی امروز جلو امارات کشیدیم فکر نکنم جلو این تیم های بیشتر از این بکشیم کره هم که همه بازی هاش رو یک صفر برده ژاپن هم که عراق رو بزور برد استرالیا هم که از کره افت کرده شکست خورد فقط می تونم بگم تیم ایران همونطوری باقی مونده نه پیشرفت کرده نه پسرفت
دوست عزیز منتظری تو جام جهانی هم دفاع راست بازی میکرد و منظور من حضورش تو دفاع راس بود،وگرنه اره مشکل چندانی تو دفاع وسط نداریم،ولی اینکه یکی مثل خسرو حیدری یا حتی غفوری جاش بازی میکنن نا امیدکننده هست و قدرت تدافعی تیم به شدت کم میشه،منتظری کامل ترین مدافع ایرانه...(هر چند غفوری هم جوونه و آینده دار ولی خب منتظری بود خیلی بهتر میشد!
)
جهانبخش هم موافقم امروز خیلی بد بود...
----------------------------------------------------------------------------------------
میترسم عمر مومنی بود چی بود اون کاریکاتوریست عرب،اتوبوس چلسی رو سفید رنگ کنه اینبار به اسم ایران و این یعنی آبرو ریزی!!!:general106::general403
هر چند فعلا به بازی ای نخوردیم که کامل اتوبوسی بازی کنیم!!!:general210
دیگه همین مونده عربا به ما اتوبوسی بگن!!!
:general509: