• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
دقیقا برا منم جالب چرا تو بازی هایی که نتیجش برا تیم های حریف گروه دیگه بسیار با اهمیت هست داور از همون کشور ها میزاره البته اینقدر حرفه ای هستن اینا که هیچ وقت دست به چنین کارهایی نمیزنن ولی اگه داور یک درصد هم اراده می کرد می تونست بازی رو به نفع ژاپن دربیاره البته همین الانشم اگه بخوان اماراتی ها می تونن جو سازی کنن که داور به نفع ایران گرفت که ژاپن بازی راحت تری داشته باشه

بحث حرفه ای بودن نیست کلا این کار نادرسته!
البته داور ژاپنی امروز بیشتر به ضرر ایران کار کرد تا به نفعش

• Like
Reactions: usl

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
این بازی افتضاح مطمئنا مقصر اصلیش خود کی روش هست

ترکیب احمقانه و افتضاحی رو انتخاب کرده بود! این شماره 13 رو از کجا گیر اورده!؟
با یه گل شانسی و 100 البته خوب بودن کمک داور بردن وگرنه که...

شماره 10 امارات فقط به یه مهاجم تموم کننده خوب نیاز داشت تا نسخه ایرانو بپیچه
اون خوشحالی بعد از بازیشونم به نظرم ابروریزی بود !

البته خود کیروش نیمه دوم فهمید گند زده و نتیجه نمیگیره با تعویض هاش تا حد زیادی وضع را درست کرد. البته خیلی هم نمیشه بهش ایرادی گرفت بهرحال میخواست بازیکنهای دیگه هم به صورت جدی محک بخورن.

دوستانی هم که میگن تیم افتضاح بود واقعا کم لطفی میکنن، عالی و با برنامه نبودیم ولی بد هم نبودیم، بیشتر روی ترکیب ناجور کیروش ضربه خوردیم

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
به نظر من همین که این سه تا تیم عرب خلیج فارس رو بردیم کفایت میکنه :D;)
به قول پیروانی ایران تو مقطع کنونی نیاز به بازی زیبا نداره ، نیاز به قهرمانی داره

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
اگه تیم این آندور رو نداشت باید چیکار میکرد؟؟؟
هر چارتا گلو یه بار دیگه نگاه کنین
روزگاری این امارات و قطر زنگ تفریح ما بودن.دوره گذشته با ذخیره ها 3 هیچ اماراتو بردیم
وقتی تیم بازیساز نداره همینه دیگه.اون مجتبی جباری احمق ناز میکنه و مصاحبه میکنه که الاهلی واسم مهتر از تیم ملی ایرانه
از این ورم کی روش ممد نوریو خط زده چار نفر مثل سروش رفیعی و وحید امیریو برده
اخه این رامین رضاییان یهو از کجا سر و کلش پیدا شد اومد تو لیست
بازی تیم افشین قطبی به مراتب از بازی این تیم بهتر بود

Last edited:

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
منتظری که نیومدنش یه حسن بزرگ داشت اونم حضور بازیکنی مثل پورعلی گنجی تو ترکیب بود چقدر عالی هست این بازیکن فقط نمی دونم چرا ضربات سرش طلسم شده کمی خوش شانس تر بود تا الا 2-3 تا گل زده بود خسرو هم موافقم جدیدا خیلی بازیش تو تیم ملی افت کرده ولی یه نکته منفی دیگه امروز خنثی بودن جهانبخش بود خیلی بد بازی کرد حالا یا بازی خسرو رو اینم تاثیر گذاشته بود یا کلا امروز رو فرم نبود اخه هر وقت جهانبخش و اشکان با هم تو زمین هستن جهانبخش بازیش خیلی به چشم میاد.
البته یه نکته دیگه هم بگم من تا اینجا بازی تمام مدعی های قهرمانی رو دیدم و می تونم بگم بعد جام جهانی احساس می کنم تیم های اسیایی افت فاحشی کردن ایران که مطمئنا پیشرفتی نکرده و سطح بازی ایران با کره و ژاپن و استرالیا تقریبا تو یک سطح است مخصوصا کره که خیلی افت کرده تقریبا می تونم بگم که این سختی که تو بازی امروز جلو امارات کشیدیم فکر نکنم جلو این تیم های بیشتر از این بکشیم کره هم که همه بازی هاش رو یک صفر برده ژاپن هم که عراق رو بزور برد استرالیا هم که از کره افت کرده شکست خورد فقط می تونم بگم تیم ایران همونطوری باقی مونده نه پیشرفت کرده نه پسرفت

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
منتظری که نیومدنش یه حسن بزرگ داشت اونم حضور بازیکنی مثل پورعلی گنجی تو ترکیب بود چقدر عالی هست این بازیکن فقط نمی دونم چرا ضربات سرش طلسم شده کمی خوش شانس تر بود تا الا 2-3 تا گل زده بود خسرو هم موافقم جدیدا خیلی بازیش تو تیم ملی افت کرده ولی یه نکته منفی دیگه امروز خنثی بودن جهانبخش بود خیلی بد بازی کرد حالا یا بازی خسرو رو اینم تاثیر گذاشته بود یا کلا امروز رو فرم نبود اخه هر وقت جهانبخش و اشکان با هم تو زمین هستن جهانبخش بازیش خیلی به چشم میاد.
البته یه نکته دیگه هم بگم من تا اینجا بازی تمام مدعی های قهرمانی رو دیدم و می تونم بگم بعد جام جهانی احساس می کنم تیم های اسیایی افت فاحشی کردن ایران که مطمئنا پیشرفتی نکرده و سطح بازی ایران با کره و ژاپن و استرالیا تقریبا تو یک سطح است مخصوصا کره که خیلی افت کرده تقریبا می تونم بگم که این سختی که تو بازی امروز جلو امارات کشیدیم فکر نکنم جلو این تیم های بیشتر از این بکشیم کره هم که همه بازی هاش رو یک صفر برده ژاپن هم که عراق رو بزور برد استرالیا هم که از کره افت کرده شکست خورد فقط می تونم بگم تیم ایران همونطوری باقی مونده نه پیشرفت کرده نه پسرفت
دوست عزیز منتظری تو جام جهانی هم دفاع راست بازی میکرد و منظور من حضورش تو دفاع راس بود،وگرنه اره مشکل چندانی تو دفاع وسط نداریم،ولی اینکه یکی مثل خسرو حیدری یا حتی غفوری جاش بازی میکنن نا امیدکننده هست و قدرت تدافعی تیم به شدت کم میشه،منتظری کامل ترین مدافع ایرانه...(هر چند غفوری هم جوونه و آینده دار ولی خب منتظری بود خیلی بهتر میشد!:()
جهانبخش هم موافقم امروز خیلی بد بود...
----------------------------------------------------------------------------------------
میترسم عمر مومنی بود چی بود اون کاریکاتوریست عرب،اتوبوس چلسی رو سفید رنگ کنه اینبار به اسم ایران و این یعنی آبرو ریزی!!!:general106::general403:(هر چند فعلا به بازی ای نخوردیم که کامل اتوبوسی بازی کنیم!!!:general210:)
دیگه همین مونده عربا به ما اتوبوسی بگن!!!:D:eek::general509:

• Like

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یعنی شانس آورد به ژاپن نخورد....میخندیدیم! این کیروش کلا خودپرداز دیده ما رو....پوله رو بگیره و ....
اینم وضع بازی کردن تیم....
خودش رو جر داد تا متقلبی مثل پولادی رو داشتنه باشه در جام...خودش میدونه فقط میتونه دفاعی بازی کنه!

• Like

nima242

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
تبريك ميگم
آخراي بازي ديگه حوصله نداشتم نگاه كنم زدم كانال ديگه بعد دو دقيقه دو باره زدم شبكه 3ديدم 1 گل جلوييم خيلي حس خوبي بود

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
هر تیمی از گروه4 به ایران بخوره
راحت میزنه این تیمو
دوباره تو 1/4رم حذف میشیم
فوتبال بی کیفیت مسخره
همش بکش زیرش

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
مهم برد مقابل عربهاس
من که بالشخصه در مقابل اینها مهم نیست درست بازی کردن نتیجه مهمتره .
قبلش خوب بازی کردیم چی گیرم اومد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
به نظر من که کیروش با تعقل تا همینجا هم ما رو جلو آورده وقتی شما لیگ به این حد از چرتی دارید چطور ادعا دارید که از گروهتون بالا برید و همه رو هم در این مرحله له کنید درسته کیروش نتیجه گراست ولی فراموش نکنید که تیم ملی چیزی جز نتیجه لیگ نیست الان ما چند ساله تو همین آسیا تو لیگ هیچی نشدیم ؟؟؟نمیشه انتظارداشت کیروش یک شبه ره صدساله رو بره من از کیروش نمیخوام دفاع الکی بکنم ولی اگر واقع بین باشیم باید شرایطمون رو به رسمیت بشناسیم و عوض الکی حرف زدن واقعاْ کاری کرد مشخصه که ما تیم خوبی نیستیم ولی کجای کارمون درست بوده که حالا کیروش و کارهاش تو بقیه کارهامون یک تیکه ناجوره و باید حذف بشه؟؟؟یکی به من بگه که ما توی دوره های قبلی همین جام و یا تقابل های دیگه با تیم های دیگه آسیایی مگه چطوری بازی کردیم درسته که اونموقع چشم نواز تر بازی میکردیم ولی یک سرگشتگی وجود داشت که الان نداره و ثبات تا حدودی به تیم اومده این جوری نیست که به کره ۶ تا بزنیم بعد از بحرین ۴ تا بخوریم بخت و اقبال نقشش کم رنگ تر شده....

saxp

Registered User
لایک‌ها
341
مثل اینکه این برد بعضیها رو بدجور سوزونده به هر دری چنگ میزنن که این بردها رو کمرنگ جلوه بدن البته علتش هم پستهای گذشته این ها هست تو این تاپیک پیشبینی این بیسوادها و :general309: غلط از آب دراومد حالا هی مثل آدمی که پتک تو سرش خورده حرف میزنن ...هاها:general406:
ولی عیب نداره مزه این تاپیکهم به همین چیزاست

Benedict

Registered User
لایک‌ها
468
به نظر من که کیروش با تعقل تا همینجا هم ما رو جلو آورده وقتی شما لیگ به این حد از چرتی دارید چطور ادعا دارید که از گروهتون بالا برید و همه رو هم در این مرحله له کنید درسته کیروش نتیجه گراست ولی فراموش نکنید که تیم ملی چیزی جز نتیجه لیگ نیست الان ما چند ساله تو همین آسیا تو لیگ هیچی نشدیم ؟؟؟نمیشه انتظارداشت کیروش یک شبه ره صدساله رو بره من از کیروش نمیخوام دفاع الکی بکنم ولی اگر واقع بین باشیم باید شرایطمون رو به رسمیت بشناسیم و عوض الکی حرف زدن واقعاْ کاری کرد مشخصه که ما تیم خوبی نیستیم ولی کجای کارمون درست بوده که حالا کیروش و کارهاش تو بقیه کارهامون یک تیکه ناجوره و باید حذف بشه؟؟؟یکی به من بگه که ما توی دوره های قبلی همین جام و یا تقابل های دیگه با تیم های دیگه آسیایی مگه چطوری بازی کردیم درسته که اونموقع چشم نواز تر بازی میکردیم ولی یک سرگشتگی وجود داشت که الان نداره و ثبات تا حدودی به تیم اومده این جوری نیست که به کره ۶ تا بزنیم بعد از بحرین ۴ تا بخوریم بخت و اقبال نقشش کم رنگ تر شده....
خداییش کدوم تیم لیگ ما میتونه 4 تا پاس صحیح بده؟
خو این بازیکنها هم که نتیجه لیگن؛ من نمیدونم اینا که مینالن از چی مینالن؟ 2 دقیقه فکر کنن؛
اگر هم عزیزان فکر میکنن امارات ضعیفه، کافیه بازی روبروی ژاپنشون رو نگاه کنن؛ صد در صد ژاپن جلوشون به مشکل میخوره!!!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
به به حسین خان

اقا شما دقیقا حرف منو زدی!
وقتی لیگ انقدر افتضاح باشه وقتی مربی تیم ها بی دانش باشن و نتونن بازیکن تربیت کنن وضع همینه!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
زیاد کاری به شیوه بازی کردن تیم که این روزا هرکی یه نظری در موردش داره ندارم ولی این تیم میتونه قهرمان بشه و احتمال زیاد تا فینال هم میریم مگه بدشانسی بیاریم

تا وقتی که این تاکتیک جواب بده و بشه باهاش نتیجه گرفت کسی نمیتونه انتقاد کنه تنها مشکلی که ما داریم اینه که اگر گل اول رو بخوریم دیگه توانایی جبران نداریم چیزی که در بازی بوسنی هم دیدیم
کیروش تیم خوبی رو جمع کرده تقریبا میشه گفت از سرخابی های پایتخت کسی نیست و بازیکنای شایسته لیگ تا حدودی به این تیم دعوت شدن و جسارت کیروش هم قابل تحسین هست که به امثال سروش رفیعی،وحید امیری،وریا غفوری،پورعلی گنجی از اول بازی میده چیزی که ما سالهاست از مربی های تیم ملی ندیدیم ...همیشه با یه ترکیب کلیشه ای به زمین میرفتیم و یه سری بازیکن در تیم ملی کاملا احساس امنیت میکردن

کاری که کیروش میکنه در مقدماتی جام جهانی بعد و اگر صعود کنیم در خود جام جهانی به کمکمون میاد یه سری بازیکن جوان که آبدیده شدن و هیچ هراسی ندارن مقابل تیم های آسیایی بازی کنن این کار رو قبلا کره و ژاپن هم میکردن وقتی از جام جهانی برمیگشتن با یه ترکیب جوان در جام ملتها حضور میافتند که بعد سه سال تو جام جهانی ثمره شو میگرفتن

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
عراق هم 2007 همینطوری قهرمان شد زیاد دنبال تاکیتک و زیبابازی کردن نباشین.

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
خداییش کدوم تیم لیگ ما میتونه 4 تا پاس صحیح بده؟
خو این بازیکنها هم که نتیجه لیگن؛ من نمیدونم اینا که مینالن از چی مینالن؟ 2 دقیقه فکر کنن؛
اگر هم عزیزان فکر میکنن امارات ضعیفه، کافیه بازی روبروی ژاپنشون رو نگاه کنن؛ صد در صد ژاپن جلوشون به مشکل میخوره!!!
عراق جلو ژاپن چون خیالش از بازی با فلسطین راحت بود اخرا به باخت راضی بود و بازی رو وا داد وگرنه اگه سرنوشت صعودش به بازی با ژاپن بند بود مطمئنا ژاپن به شدت جلو عراق به مشکل می خورد ژاپن هم ضعف زیاد داره متاسفانه گروه ایران هم واقعا گروه سختی بود و ه
عراق هم 2007 همینطوری قهرمان شد زیاد دنبال تاکیتک و زیبابازی کردن نباشین.
اصلا اسم عراق سال 2007 رو نیار اون تیم رویایی بود فراتر از اسیا بازی می کرد تا اونجا که یادمه یه بازی روون رو به اجرا میزاشتن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
من فقط از این میترسم که بریم فینال و حتی قهرمان شیم و مردم جوگیر شن فکر کنن فوتبال ما پیشرفت کرده به نظر من این بزرگترین ضربه است به فوتبال ملی
در صورتی که دژاگه و قوچان نژاد محصول فوتبال ما نیستن که ما بخوایم بهش بنازیم
یاد بازی کره ایران 2004 بخیر کریمی و مهدوی کیا چی کار که نکردن

بالا