• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
کره شمالی 4 - 0 ازبکستان ! دقیقه 74 :general105::general105::general105::general105:
گوام همچنان تیم اول گروه ایران :D:D
چه میکنه این فوتباله آسیا ...

• Like
Reactions: usl

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
گوام هندو برد
بازی قبل هم گوام برد داشت؟
این گوام کجای نقشه هست!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
گوام هندو برد
بازی قبل هم گوام برد داشت؟
این گوام کجای نقشه هست!
جزیره‌ای است در اقیانوس آرام غربی که توسط دولت ایالات متحده اداره می‌شود ولی جزء خاک ایالات متحده به‌شمار نمی‌آید. جمعیت این جزیره ۱۶۰٬۳۷۸ نفر و مرکز آن شهر هاگاتنیا است.امور سیاسی میان گوآم و ایالات متحده توسط «دفتر امور جزایر» وزارت کشور آمریکا اداره می‌شود.
مساحت ۵۴٫۳کیلومتر مربع
شعار ملی: جایی که روزهای آمریکا در آن آغاز می‌شود!!
https://fa.wikipedia.org/wiki/گوآم

600px-Guam_on_the_globe_(small_islands_magnified)_(Polynesia_centered).svg.jpg

موندم کشور 1.25 میلیارد نفری و پهناور هند چه جوری به این جزیره ی صد و خورده ای هزار نفری باخته

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
دیو... عین خیالشون نبود که انگار نه انگار دارن با ترکمنستان بازی میکنن
حالم بهم خورد فقط سانت سانت

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
یعنی اون همه سلام و صلوات برای حفظ یک سر مربی برای این بود که تیم ملی مقابل تیم درجه 3 آسیا اینطوری بازی کنه؟! خوب اگه قرار بر ارائه همچین بازی های ضعیفی باشه که همون مربی های وطنی تیم ملی رو هدایت می کردند بهتر بود. از حق نباید گذشت که تیم کی روش فوتبال علی اصغری خودمون رو دستور کار قرار میده. تا حالا محض نمونه یک بازی زیبا از تیم ملی ندیدم.

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
دیو... عین خیالشون نبود که انگار نه انگار دارن با ترکمنستان بازی میکنن
حالم بهم خورد فقط سانت سانت

بابا زمینش واسه کاشت سیب زمینیم مناسب نبود:D
خب سانت سانتم همش رو سر مهاجما بود. یه بار نتونستن تو چارچوب بزنن
چه جالب بود که واسه ترکمنستانم با یه مهاجم رفتیم تو

• Like
Reactions: usl

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
بیخیال باو! شما چرا همش غر میزنین!!؟
مثلاً طرفدار تیم ملی این ها!
خو حرص ادم در میاد همچین تیمایی از ادم امتیاز میگیرن
:(

------------====================
الان فهمیدم بازی ها رفت برگشت نیست تو این مرحله
درسته؟!

Last edited:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
خو حرص ادم در میاد همچین تیمایی از ادم امتیاز میگیرن
:(

------------====================
الان فهمیدم بازی ها رفت برگشت نیست تو این مرحله
درسته؟!
حرص هر طرفداری در میاد!
ولی اینکه تو روزهای خوب شادی کنی و روزهای بد فحش بدی! زیاد جالب نست!!! درسته؟
انتقاد از عملکرد طبیعیه! ولی نه اینقدر احساسی!
مثل همین قضیه تیم ملی والیبال!! تا هفته پیش با عن یکی حسابشون میکردن تو فضای مجازی و حقیقی! ولی الان شدن سوپرمن داستان!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
حرص هر طرفداری در میاد!
ولی اینکه تو روزهای خوب شادی کنی و روزهای بد فحش بدی! زیاد جالب نست!!! درسته؟
انتقاد از عملکرد طبیعیه! ولی نه اینقدر احساسی!
مثل همین قضیه تیم ملی والیبال!! تا هفته پیش با عن یکی حسابشون میکردن تو فضای مجازی و حقیقی! ولی الان شدن سوپرمن داستان!

ببخشید !! کدوم روزای شادی؟؟؟ با این کیروش چه روزهای شادی داشتیم ما؟؟؟ آها! به آرژانتین 1-0 باختیم ! یادم اومد!
ایشون چه نتیجه ای گرفته در این سالها جز یه صعود به جام جهانی ؟

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
این چه بازی بود !
100 دفه گفتم تیم ضعیف دسته کم نگیرین بابا !:D
بازی تدارکاتی باید بیشتر بشه اصلا تیم بهم ریخته بود برنامه ای برای گل زدن نبود هماهنگی 0 هر کی برای خودش بازی می کرد همون ترکیب علی اصغری معروف بود !

Last edited:

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
فقط دلم میسوزه برا این همه پول زبون بسته ی بیت المال که ریخته میشه تو حلق کیروش!!!
من نمیدونم چرا ما ایرانیا همش دنبال اسمیم حالا طرف معلوم نیس ان سال پیش مربی ریال بوده کاری به نتایجشم با اون بازیکنای ریال نداریم... اینجوری بخوایم حساب کنیم فیروز کریمیم پاسو قهرمان آسیا کرد! الان امسال انریکه اسم داشتن؟؟؟

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
فقط دلم میسوزه برا این همه پول زبون بسته ی بیت المال که ریخته میشه تو حلق کیروش!!!
من نمیدونم چرا ما ایرانیا همش دنبال اسمیم حالا طرف معلوم نیس ان سال پیش مربی ریال بوده کاری به نتایجشم با اون بازیکنای ریال نداریم... اینجوری بخوایم حساب کنیم فیروز کریمیم پاسو قهرمان آسیا کرد! الان امسال انریکه اسم داشتن؟؟؟

خواهشاً اروپا رو با ایران مقایسه نکن! زمین تا آسمون فرقشونه!
تا کی شما میخواین این مسخره بازی ها رو ادامه بدین؟
شما که حرف از انریکه میزنی، ببین داداش:
تمام دنیا به جز ایران وقتی یه مربی انتخاب شد همه پشتشن! نه اینکه بعد مساوی تو بازی اول دوباره کیروش رو ببری زیر علامت سوال! ( همین شماها 3 بازی ایران ببره باز میاین اینجا ازش حمایت میکنین، کاری که با کواچ و والیبال کردین؛ تا یه هفته قبل عن و دیوس بودن الان شدن قهرمان ملی!!! تا کی میخواین این مسخره بازی ها رو ادامه بدین؟)
...
شماها هر وقت مثل فن های خیلی تیمهای اروپایی بعد باخت تا 15 دقیقه تیمت رو تشویق کردی؛ اونوقت بیا اینجا و از انریکه حرف بزن!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
کی روش رو باید همون موقع بعد از جام جهانی با اون نتایج افتضاحی که گرفت ردش میکردن بره. از بس عوامفریبی کرد و ننه من غریبم در آورد و با کلمات بازی کرد ، غیر مستقیم فدراسیون رو وادار کرد که قراردادش رو تمدید کنند. این وسط دلال های شناخته شده ای مثل فردوسی پور هم به کمکش اومدند و بعد از باخت به آرژانتین ازش قهرمان ساختند و ملت نادان هم هر چی به خوردشون داده شد و بهشون القا شد ، باور کردند.

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
خواهشاً اروپا رو با ایران مقایسه نکن! زمین تا آسمون فرقشونه!
تا کی شما میخواین این مسخره بازی ها رو ادامه بدین؟
شما که حرف از انریکه میزنی، ببین داداش:
تمام دنیا به جز ایران وقتی یه مربی انتخاب شد همه پشتشن! نه اینکه بعد مساوی تو بازی اول دوباره کیروش رو ببری زیر علامت سوال! ( همین شماها 3 بازی ایران ببره باز میاین اینجا ازش حمایت میکنین، کاری که با کواچ و والیبال کردین؛ تا یه هفته قبل عن و دیوس بودن الان شدن قهرمان ملی!!! تا کی میخواین این مسخره بازی ها رو ادامه بدین؟)
...
شماها هر وقت مثل فن های خیلی تیمهای اروپایی بعد باخت تا 15 دقیقه تیمت رو تشویق کردی؛ اونوقت بیا اینجا و از انریکه حرف بزن!
داداش شما بنده رو میشناسین؟ حرفی از بنده درباره کواچ شنیدین؟ برین پستای منو توی تاپیک والیبال ببینین... ازسال پیش یک بار نشد ازش انتقاد کنم بنده همیشه از کواچ تعریف کردم. هرروزم نظرم عوض نمیشه بنده از سال پیش از بازی مقابل نیجریه تا الان مخالف کیروش بودم هیچ وقتم ازش تعریف نکردم و مخالفش خواهم بود. من نمیدونم شما از یه پست من چجوری فهمیدین من این کارا میکنم؟؟!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
داداش شما بنده رو میشناسین؟ حرفی از بنده درباره کواچ شنیدین؟ برین پستای منو توی تاپیک والیبال ببینین... ازسال پیش یک بار نشد ازش انتقاد کنم بنده همیشه از کواچ تعریف کردم. هرروزم نظرم عوض نمیشه بنده از سال پیش از بازی مقابل نیجریه تا الان مخالف کیروش بودم هیچ وقتم ازش تعریف نکردم و مخالفش خواهم بود. من نمیدونم شما از یه پست من چجوری فهمیدین من این کارا میکنم؟؟!

اینا عادت دارن همش چرت بگن...
n ساله مربی تیم ملیه! بعد تازه میگن بازی اوله!! صبر کنید! n ساله صبر کردیم هیچ اتفاقی برای تیم نیافتاده...یه بار از باخت آرژانتین اسطوره سازی میکنن یه بارم اینکه جلوی عراق بدبخت جنگزده بازی باخته رو مساوی کردیم.. اینا واسشون شده ملاک پیشرفت تیم ملی! مثلا تیم ملی میجنگه تا اخرش! قبل این وا میداده در تاریخ از موقعی که کیروش اومده میجنگن فقط!

بالا