sadeghbb
Registered User
کره شمالی 4 - 0 ازبکستان ! دقیقه 74 :general105::general105::general105::general105:
گوام همچنان تیم اول گروه ایران
چه میکنه این فوتباله آسیا ...
گوام همچنان تیم اول گروه ایران
چه میکنه این فوتباله آسیا ...
جزیرهای است در اقیانوس آرام غربی که توسط دولت ایالات متحده اداره میشود ولی جزء خاک ایالات متحده بهشمار نمیآید. جمعیت این جزیره ۱۶۰٬۳۷۸ نفر و مرکز آن شهر هاگاتنیا است.امور سیاسی میان گوآم و ایالات متحده توسط «دفتر امور جزایر» وزارت کشور آمریکا اداره میشود.گوام هندو برد
بازی قبل هم گوام برد داشت؟
این گوام کجای نقشه هست!
دیو... عین خیالشون نبود که انگار نه انگار دارن با ترکمنستان بازی میکنن
حالم بهم خورد فقط سانت سانت
خو حرص ادم در میاد همچین تیمایی از ادم امتیاز میگیرنبیخیال باو! شما چرا همش غر میزنین!!؟
مثلاً طرفدار تیم ملی این ها!
حرص هر طرفداری در میاد!خو حرص ادم در میاد همچین تیمایی از ادم امتیاز میگیرن
------------====================
الان فهمیدم بازی ها رفت برگشت نیست تو این مرحله
درسته؟!
حرص هر طرفداری در میاد!
ولی اینکه تو روزهای خوب شادی کنی و روزهای بد فحش بدی! زیاد جالب نست!!! درسته؟
انتقاد از عملکرد طبیعیه! ولی نه اینقدر احساسی!
مثل همین قضیه تیم ملی والیبال!! تا هفته پیش با عن یکی حسابشون میکردن تو فضای مجازی و حقیقی! ولی الان شدن سوپرمن داستان!
نگران نباش بازیها رفت و برگشته!خو حرص ادم در میاد همچین تیمایی از ادم امتیاز میگیرن
------------====================
الان فهمیدم بازی ها رفت برگشت نیست تو این مرحله
درسته؟!
خواهشاً اروپا رو با ایران مقایسه نکن! زمین تا آسمون فرقشونه!فقط دلم میسوزه برا این همه پول زبون بسته ی بیت المال که ریخته میشه تو حلق کیروش!!!
من نمیدونم چرا ما ایرانیا همش دنبال اسمیم حالا طرف معلوم نیس ان سال پیش مربی ریال بوده کاری به نتایجشم با اون بازیکنای ریال نداریم... اینجوری بخوایم حساب کنیم فیروز کریمیم پاسو قهرمان آسیا کرد! الان امسال انریکه اسم داشتن؟؟؟
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
داداش شما بنده رو میشناسین؟ حرفی از بنده درباره کواچ شنیدین؟ برین پستای منو توی تاپیک والیبال ببینین... ازسال پیش یک بار نشد ازش انتقاد کنم بنده همیشه از کواچ تعریف کردم. هرروزم نظرم عوض نمیشه بنده از سال پیش از بازی مقابل نیجریه تا الان مخالف کیروش بودم هیچ وقتم ازش تعریف نکردم و مخالفش خواهم بود. من نمیدونم شما از یه پست من چجوری فهمیدین من این کارا میکنم؟؟!خواهشاً اروپا رو با ایران مقایسه نکن! زمین تا آسمون فرقشونه!
تا کی شما میخواین این مسخره بازی ها رو ادامه بدین؟
شما که حرف از انریکه میزنی، ببین داداش:
تمام دنیا به جز ایران وقتی یه مربی انتخاب شد همه پشتشن! نه اینکه بعد مساوی تو بازی اول دوباره کیروش رو ببری زیر علامت سوال! ( همین شماها 3 بازی ایران ببره باز میاین اینجا ازش حمایت میکنین، کاری که با کواچ و والیبال کردین؛ تا یه هفته قبل عن و دیوس بودن الان شدن قهرمان ملی!!! تا کی میخواین این مسخره بازی ها رو ادامه بدین؟)
...
شماها هر وقت مثل فن های خیلی تیمهای اروپایی بعد باخت تا 15 دقیقه تیمت رو تشویق کردی؛ اونوقت بیا اینجا و از انریکه حرف بزن!
داداش شما بنده رو میشناسین؟ حرفی از بنده درباره کواچ شنیدین؟ برین پستای منو توی تاپیک والیبال ببینین... ازسال پیش یک بار نشد ازش انتقاد کنم بنده همیشه از کواچ تعریف کردم. هرروزم نظرم عوض نمیشه بنده از سال پیش از بازی مقابل نیجریه تا الان مخالف کیروش بودم هیچ وقتم ازش تعریف نکردم و مخالفش خواهم بود. من نمیدونم شما از یه پست من چجوری فهمیدین من این کارا میکنم؟؟!
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk