- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 4,756
علی کفاشیان گفته که چون من حالم مساعد نبوده و بیمارستان خوابیده بودم ، بچه های تیم ملی به خاطر من روحیه شون خراب شده و تو بازی دیروز بد بازی کردن و نتیجه نگرفتن!!!!!
جوابم خطاب به شما تکی نبود!داداش شما بنده رو میشناسین؟ حرفی از بنده درباره کواچ شنیدین؟ برین پستای منو توی تاپیک والیبال ببینین... ازسال پیش یک بار نشد ازش انتقاد کنم بنده همیشه از کواچ تعریف کردم. هرروزم نظرم عوض نمیشه بنده از سال پیش از بازی مقابل نیجریه تا الان مخالف کیروش بودم هیچ وقتم ازش تعریف نکردم و مخالفش خواهم بود. من نمیدونم شما از یه پست من چجوری فهمیدین من این کارا میکنم؟؟!
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
علی کفاشیان گفته که چون من حالم مساعد نبوده و بیمارستان خوابیده بودم ، بچه های تیم ملی به خاطر من روحیه شون خراب شده و تو بازی دیروز بد بازی کردن و نتیجه نگرفتن!!!!!
منم از قول اون بابا همینی که شما گفتی رو گفتم دیگه. الان فرقش چیه دقیقاً؟!داداش چرا جو الکی میدی؟ کی کفاشیان اینجور که شما میگی گفت؟
اون کلا مخ نداره فقط میخنده شوخی میکنه(حتی سر عملش). تو مصاخبه هم گفت (با خنده) که شاید بچه ها دیدن حالم خوب نی اینجور کردن
شما یجور گفتی انگار اون جدی گفته بوده!(شاید من اینطور بر داشت کردم البته)منم از قول اون بابا همینی که شما گفتی رو گفتم دیگه. الان فرقش چیه دقیقاً؟!
خیلی دوست دارم گوام صعود کنه!گوام از عمان امتیاز گرفت
دیشب اسپانیا فقط یکی به مقدونیه زد.ایران فقط 3 تا به هند زد!؟متاسفم!!