• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
علی کفاشیان گفته که چون من حالم مساعد نبوده و بیمارستان خوابیده بودم ، بچه های تیم ملی به خاطر من روحیه شون خراب شده و تو بازی دیروز بد بازی کردن و نتیجه نگرفتن!!!!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
داداش شما بنده رو میشناسین؟ حرفی از بنده درباره کواچ شنیدین؟ برین پستای منو توی تاپیک والیبال ببینین... ازسال پیش یک بار نشد ازش انتقاد کنم بنده همیشه از کواچ تعریف کردم. هرروزم نظرم عوض نمیشه بنده از سال پیش از بازی مقابل نیجریه تا الان مخالف کیروش بودم هیچ وقتم ازش تعریف نکردم و مخالفش خواهم بود. من نمیدونم شما از یه پست من چجوری فهمیدین من این کارا میکنم؟؟!

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
جوابم خطاب به شما تکی نبود!

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
مهرداد خانبان آنالیزور تیم ملی اعتقاد دارد تیم ملی برابر ترکمنستان موقعیت داشت اما بدشانس بود.
00995750.jpg

خانبان در مورد بازی ایران و ترکمنستان گفت و گویی با "ورزش سه" انجام داد:

در 15 دقیقه 4 موقعیت داشتیم
به نظر من باید گفت از همان روزهایی بود که توپ داخل دروازه نمی شد. تیم ملی تا دقیقه 15 موقعیت های خوبی داشت و در همان دقایق وحید امیری،مهدی ترابی و سردار موقعیت داشتند که ضربه سر سردار به تیر خورد.

تیم ملی مشکل ناهماهنگی ندارد
موقعیت های زیادی توسط بازیکنان تیم ملی خلق شد اما ضربه آخر گل نمی شد. بحث هماهنگ نبودن وجود نداشت چون تیم ملی در جریان بازی موقعیت سازی می کرد و فقط در ضربات آخر شانس نداشتیم. ما بالغ بر 10 موقعیت داشتیم اما نتوانستیم گل های بیشتری بزنیم. البته برای بازی های آینده با تیم های قوی تر باید تیم هماهنگ تر شود که به مرور زمان اتفاق می افتد.به خاطر اشتباه فردی توپ لو رفت و گل خوردیم اما در بازی های آینده می توان ضریب اشتباهات را کمتر کرد .

کی روش از بد شانسی ناراحت بود
کی روش هم بعد از بازی ناراحت بود البته نه به خاطر نتیجه بلکه به این دلیل که توپ ها وارد دروازه نمی شد.البته تیم های دیگر مثل ژاپن و استرالیا و سایر تیم ها هم در اولین گام کار سختی داشتند و این شرایط برای تمام تیم ها بود که در ادامه بازی ها مسلما بهتر نتیجه خواهیم گرفت.

نباید حریفان را دست کم بگیریم
مشکلی در تیم های ایرانی وجود دارد این است که وقتی گل اول را زود می زنیم، حریف را دست کم می گیریم و فکر می کنیم 6 گل دیگر هم می توانیم بزنیم و شاید به همین خاطر توپ ها در لحظه آخر گل نمی شود. ما نباید حریفان را دست کم بگیریم.

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
شادابیان رئیس AFC شد ؟ :eek::general304:
http://www.entekhab.ir/fa/news/210459

تحت فشارهای بین المللی الکس سوسای رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا استعفاء داد و کرسی ریاست این نهاد به نایب رئیس یعنی علی کفاشیان می‌رسد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، الکس سوسی دبیر کل کنفدراسیون فوتبال آسیا با وجود به تخلفات اقتصادی AFC و افشای ماجرای پول‌شویی‌ها از سمت خود استعفاء داد و به طور اتوماتیک علی کفاشیان نایب رئیس وی، بر کرسی فوتبال آسیا می‌نشیند.

بر اساس این گزارش: علی کفاشیان به تازگی به سمت نایب رئیس AFC برگزیده شده است.

apple iphone

Registered User
لایک‌ها
486
علی کفاشیان گفته که چون من حالم مساعد نبوده و بیمارستان خوابیده بودم ، بچه های تیم ملی به خاطر من روحیه شون خراب شده و تو بازی دیروز بد بازی کردن و نتیجه نگرفتن!!!!!

داداش چرا جو الکی میدی؟ کی کفاشیان اینجور که شما میگی گفت؟
اون کلا مخ نداره فقط میخنده شوخی میکنه(حتی سر عملش). تو مصاخبه هم گفت (با خنده) که شاید بچه ها دیدن حالم خوب نی اینجور کردن

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
داداش چرا جو الکی میدی؟ کی کفاشیان اینجور که شما میگی گفت؟
اون کلا مخ نداره فقط میخنده شوخی میکنه(حتی سر عملش). تو مصاخبه هم گفت (با خنده) که شاید بچه ها دیدن حالم خوب نی اینجور کردن
منم از قول اون بابا همینی که شما گفتی رو گفتم دیگه. الان فرقش چیه دقیقاً؟!

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
بچه ها قوچان نژاد چرا اینطوری شده اصلا نمی تونه گل بزنه واقعا باشگاه عربی باعث افت بازیکنان میشه.

Eghlid.Habibi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به امید روزی که تیم قوی و منسجمی
داشته باشیم ....

فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
گوام چنتا بازیکن امریکایی داره با بازیکن های بومی خودش عمرا میتونست از تیمی امتیاز بگیره

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
دیگه فوتبال اینقدر پیشرفت کرد تا از تساوی با عمان بابد خوشحال بود. تیم چقری بود ما هم تحت تاثیر هوا بودیم

patoshik2020

Registered User
لایک‌ها
256
حالا همه بلند بشید بگید کی روش عالیه مگه میشه تو جام جهانی در حضور 4 تیم پنجم شد
بعدم ما رو اشتباه فاحش وبزرگ کره رفتیم جام جهانی
جام اسیا حالا چه داور خراب گرفت چه نگرفت حذف شدیم

alirahimi13

Registered User
لایک‌ها
264
نباید با یه برد بگیم ما بهترینیم و نه با یه باخت بگیم ما بدترینیم دیشب استرالیا 2 تا از اردن خورد و المان هم از ایرلند باخت

patoshik2020

Registered User
لایک‌ها
256
گذشت دوران فوتبال ما ما دیگه اون بازیکنایی رو نداریم که سه تا جام ملتها پست هم ببرن برامون
بازیکنایی نداریم چون دایی کریمی مهدوی کیا خداد عزیزی که توپ طلای اسیا رو برده باشند

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
دفاع بعد رفتن پولادی مشکل داره ...پولادی باید بره جاش حاج صفی بره هافبک ...اون حقیقی هم که روی توپ های زمینی همیشه مشکل داشته رو بازی نده!
تیم زیادی جوونه بین اون همه مهاجم سید جلال اومد گل زد این تجربه نشون میده!

بالا