اشکال کیروش همین بود سه بازی کافی نبود براش مشخص باشه آزمون خیلی سعی میکنم مودب باشم که آماده نبود که نبود. یا بازیکن حریف رو زد که مثلا من تو زمینم یا پاس داد ولی به زور به 20 سانت میرسید
فک کنم ما چون تحریمیم درخواست ویدئوچک مون رو قبول نمیکنن
اگه غیر از این بازی میکردیم جلوی اسپانیا و پرتغال کیسه گل میشدیم و به مراکش هم میباختیم و خواب خیلی ها تعبیر میشد!من کلا با تمدید قرارداد کیروش مخالفم...با وجود نتایج خوبی که گرفت ایران تنها تیمی بود در جام جهانی که اصلا بازیکناش نمیتونستن با هم پاس کاری کنن!!! فقط دفاع خوبی ساخته و اصلا در فاز هجومی و بازی سازی تیم ایران از جام های جهانی که کیروش مربی نبوده هم ضعیف تر شده...
اگه غیر از این بازی میکردیم جلوی اسپانیا و پرتغال کیسه گل میشدیم و به مراکش هم میباختیم و خواب خیلی ها تعبیر میشد!
صحبت از رفتن کیروش الان صحیح نیست. همه میدونیم که مربی کروات اسبق تیم ملی که در حال حاضر هدایت یکی از این تیم های داخلی رو بر عهده داره ، همین الان دندون تیز کرده که جای کیروش رو بگیره و با انواع کارشکنی ها و زیرآب زنی ها و سم پاشی ها(به قول خود کیروش) و اختلاف افکنی ها به شدت دنبال این هست که به این هدف برسه و خودش رو سر زبون ها بندازه و بزرگ جلوه بده ، چون میدونه که با کارنامه نه چندان درخشانی که داره غیر از ایران جای دیگه ای بهش تیم نمیدن.با وجود نتایج خوبی که گرفت ایران تنها تیمی بود در جام جهانی که اصلا بازیکناش نمیتونستن با هم پاس کاری کنن!!! فقط دفاع خوبی ساخته و اصلا در فاز هجومی و بازی سازی تیم ایران در حد نتایجی که گرفت نبوده...
اصلا منکر نتایج درخشان در این دوره نیستم....ولی این نوع فوتبالی که تیم ملی بازی میکنه حتی در جام جهانی آینده هم جواب نمیده...
یه مربی بزرگتر از کیروش یا در حد کیروش بیارن و مثل کیروش تیم رو چندین سال بدن دستش....
چندان تفکراتش جالب نیست.
صحبت از رفتن کیروش الان صحیح نیست. همه میدونیم که مربی کروات اسبق تیم ملی که در حال حاضر هدایت یکی از این تیم های داخلی رو بر عهده داره ، همین الان دندون تیز کرده که جای کیروش رو بگیره و با انواع کارشکنی ها و زیرآب زنی ها و سم پاشی ها(به قول خود کیروش) و اختلاف افکنی ها به شدت دنبال این هست که به این هدف برسه و خودش رو سر زبون ها بندازه و بزرگ جلوه بده ، چون میدونه که با کارنامه نه چندان درخشانی که داره غیر از ایران جای دیگه ای بهش تیم نمیدن.
تا جام ملت ها هم زمان زیادی باقی نیست و طبق تجربه ، پروسه مذاکره و انتخاب مربی برای تیم ملی دستکم 6 ماه طول میکشه.
البته خوشبختانه دیشب تاج گفت که قبل جام جهانی تو ترکیه با کیروش به توافق رسیدن که حداقل تا جام ملت ها بمونه و میمونه.
فوتبال ما هم از هیچ نظر با فوتبال کشوری مثل ژاپن قابل قیاس نیست. چه از لحاظ زیرساخت و امکانات و چه از لحاظ نوع مدیریت و تفکر قالب ، در حدی نیستیم که خودمون رو با کشوری مثل ژاپن مقایسه کنیم.
کشور عقب مونده ای مثل ایران که فساد و بی مسئولیتی بین مردم و مسئولینش موج میزنه ، با کشوری مثل ژاپن که جام جهانی رو میزبانی کرده و جزو کشورهای پیشرفته و موفق دنیاست که مردمانی با فرهنگ و مسئول داره از هیچ لحاظ قابل قیاس نیست ، فوتبال که جای خود.
شما فوتبال کشوری که توش یک بدهکار بانکی دلال ، شبانه بدون اطلاع سرمربی تیم ملی وارد اردوی تیم ملی میشه و به فدراسیون فوتبال رشوه میده تا با دوتا بازیکن قرارداد ببنده ، چطوری میتونی با فوتبال ژاپن مقایسه کنی؟!