• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
اشکال کیروش همین بود سه بازی کافی نبود براش مشخص باشه آزمون خیلی سعی میکنم مودب باشم که آماده نبود که نبود. یا بازیکن حریف رو زد که مثلا من تو زمینم یا پاس داد ولی به زور به 20 سانت میرسید

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
هیجان ۶ دقیقه آخر بازی اندازه کل ۳ تا بازی که انجام دادیم بود.
خستگی تو ساق بازیکنامون مشهود بود که البته با توجه به بازی پرفشاری که مقابل اسپانیا داشتیم قابل پیش بینی بود .
بدترین چیزی که تو ذوق میزد، نداشتن یه بازیکن بازیساز بود آخه بیشتر از ۹۰ درصد توپامون ارسالهای مستقیم و گاها بی هدف به سمت دروازه پرتغال بود .
بهرحال دوست ندارم زحمت بازیکنا رو زیر سوال ببرم چون مقصر اصلی رو فدراسیونمون میدونم که ۵ ستاره از نظر AFC هست اما از نظر مردم خودمون تک ستاره هم نیست .
باید روی این تیم برنامه ریزی صورت بگیره تا بتونیم بعد از چندین سال مجدد قهرمانی جام ملتها رو بدست بیاریم . بدشانسی بزرگ ما تو این جام قرار گرفتن تو گروه مرگ بود وگرنه تو هر گروه دیگه ای شانس صعود زیادی داشتیم
بهرحال علی رغم اینکه حذف شدیم ، حداقل دستاورد این جام هم واسه بازیکنا و هم مردم این بود که باید خودباوری بیشتری داشته باشیم . والا دیگه نباید سقف ارزوهای ما صعود به جام جهانی باشه بلکه باید دید وسیع تری داشته باشیم .
امشب حذف شدیم اما سربلند حذف شدیم . کاری به مسائل فنی تیممون ندارم اما فکر نمیکنم کسی از عملکرد کلی تیممون ناراضی باشه .
همون زنگ تفریحی که قبل از جام جهانی ازش حرف میزدیم با بدشانسی از سخت ترین گروه صعود نکرد .
بازم میگم دم همه بازیکنامون گرم...

پ.ن ۱ : درسته بازی امشب برنده نداشت ولی برنده دوئل رونالدو- بیرانوند خوشبختانه بیرانوند بود :D

Last edited:

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
فک کنم ما چون تحریمیم درخواست ویدئوچک مون رو قبول نمیکنن :(

از دست دادن پنالتی رو مدیون اونایی هستیم که تا صبح جلوی هتل دهل میزدن
رونالدو بدبخت داشت کارش به اخراج هم می رسید . تنظیماتش به هم ریخته بود

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دمشون گرم، هر ۳ تا بازی رو با جون و دل جنگیدن، هرچند شاید از نظر کیفی جلوی پرتغال ضعیف تر عمل کردیم.
در کل به قول امین جان نمیشه از عملکرد کلی تیم راضی نبود،
همین که تو گروهی که موقع اعلام قرعه هممون شانسمون رو صفر درصد میدونستیم برای صعود تا دقیقه ۹۵ هم هنوز شانس صعود داشتیم و با بدشانسی زیاد حذف شدیم نشون میده چقدر خوب بود این تیم.
اشکای طارمی آخر بازی خیلی ناراحتم کرد، واقعا تو هر ۳ تا بازی خوب بود و خیلی هم به تیم کمک کرد، واقعا حیف شد اون یه موقعیت رو خراب کرد، امیدوارم طبق رسوم قدیم دوباره همه نریزن سرش و بخوان فحش بدن و بد و بیراه بگن، چون واقعا مردونه خوب بود.
تنها بازیکنی که واقعا به نظرم بد بود و درگیر همه چیز بود جز فوتبال سردار بود، شاید اگه چنتا بازی تدارکاتی درست میداشتیم کیروش ههم به این نتیجه میرسید نباید گزینه اولش آزمون باشه.
با همه این ها، دم تک تکشون گرم، دم کیروش هم گرم،
و به امید قهرمانی تو آسیا...

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
ویدیو چک رو بردارن لااقل بگیم اشتباهات داوری بخشی از فوتباله :general502:
اونور هم برای مراکش پنالتی نگرفتن
ایران و سوئد و ...
وقتی قراره آخرش داور تصمیم بگیره که چک کنه یا نه ، دیگه این چیه چپوندن تو فوتبال :general710:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
اشک من دیشب در نیومد ولی این جمله آخر این متن فیفا آدمو احساسی میکنه:

شما به جام جهانی مهارت و شور و رنگ آوردین
دلمان برایتان تنگ خواهد شد.

170590_338.jpg

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
این کشور برای من و شما کوچک شده؛
حمله بی‌سابقه کی‌روش به برانکو
سرمربی پرتغالی تیم ملی ایران در مصاحبه ای تند و آتشین ضمن ابراز ناراحتی از عملی نشدن برخی برنامه های تیم ملی، به شدت از برانکو ایوانکوویچ انتقاد کرد.

به گزارش "ورزش سه"، کارلوس کی روش دقایقی پیش در گفتگوی زنده تلویزیونی در خصوص شرایط تیم ملی گفت: از این به بعد باید اجازه بدهیم بازیکنان صحبت کنند. آنها مستحق تمام این احترام و تحسین هستند. آنها با عملکرد فوق العاده در این بازی ها قهرمان های واقعی هستند.

من اصولا مربی ای نیستم که از باخت و حذف خوشم بیاید. پس از باخت درد و دلشوره به وجود می آید. می خواهم چشم در چشم با کسانی حرف بزنم که لطمه زدند به آماده سازی خاص تیم ملی. این آماده سازی می توانست فاصله کوچکی را که با موفقیت داشتیم از بین ببرد و جزئیات کوچکی که می توانست ما را کمک کند. این خلل ها با لغو شدن اردوی ما در دبی آغاز شد. برنامه آماده سازی ما لطمه خورد. این حرف ها را مستقیم به آقای برانکو می گویم و کسانی که از او حمایت کردند تا برنامه های ما لطمه بخورد.

کی روش افزود: بعد از آن اتفاقات دیگر تیم ملی مثل قبل نشد. بین کادر سابق و فعلی اتفاقاتی افتاد و لطمه به برنامه وارد شد. ما این گونه سم های پروفسور گونه که برانکو پخش می کند را می شناسیم. شما فراموش کردید که بازیکنانی مثل وحید، روزبه، مجید و کمال در هفته به مدت یک تا دو روز در اختیار تیم ملی بودند. در کنار تمجید کردن از بازیکنان لیگ داخلی، فراموش کردید که رامین و مهدی که شما از باشگاه فراری دادید هم در تیم ملی بازی کردند و درخشیدند. تحسین شما از این بازیکنان داخلی یک سم پاشی است که می خواهید اختلاف افکنی کنید. وقتی فراموش کردید از رامین و مهدی تمجید کنید، یعنی در تیم مشکلات به وجود آورید.

یادتان بیاید شما و دوستان شما می خواستید ساختمان پک را به دست آورید.

سرمربی تیم ملی در ادامه انتقادات بی سابقه اش اظهار داشت: شما کسی بودید که لطمه به برنامه زدید. رئیس فدراسیون به ما گفت اگر این برنامه را بخواهیم انجام بدهیم، افرادی به ما سنگ می زنند.

آقای پروفسور! وقتی درباره بازیکنان لیگ حرف می زنید، مثل امیری و امید و کمال و ... باید به شما یادآوری کنم که چه کسی این بازیکنان را وقتی از باشگاه های دیگر به باشگاه شما آمدند، به تیم ملی دعوت کرد؟

مردم ایران یادشان است شما بازیکنان اوکراینی را با چندصد هزار دلار آوردید. در پشت صحنه برنامه تیم ملی را بایکوت کردید. شما قدرت دارید چون صورت خود را پشت باشگاه پرسپولیس پنهان کردید. باید بگویم که این کشور شاید برای شما و من کوچک شده باشد.

کی روش در ادامه گفت: به عادل می گویم اعضای خانواده من در تیم ملی نیستند. برادرم و پسرم را به عنوان مربی نیاورده ام. در کارم دخالت در بیزنس و تجارت نکرده ام. برعکس، اگر کسی بدهکار باشد، فدراسیون است چون از جیب خودم برای هتل ها و کمپ ها خرج کرده ام.

آقای برانکو، همان زمانی که اوکراینی ها را به تیمتان آوردید که بازی هم نکردند، من برای ساختمان پک هزینه کردم.

کی روش پیرامون فشار بازی های جام جهانی گفت: من چیزی در صورتم دارم (لبخند) اما بدانید که در درونم اینطور نیست. افتخار می کنم به خودمان. صلح و آرامش داشتیم. امروز با یک تفکر جدید بیدار شدم و امیدوارم خدا حواسش به دوستان من باشد. حال بازیکنان هم یک مقدار بهتر است. دیروز خیلی ناراحت بودند. ما می توانستیم شانس بیشتری داشته باشیم اما وقتی آب رد می شود، دیگر گذشته و کاری نمی شود کرد.

اعتقاد دارم که هیچ تفاوتی بین داخلی ها و خارجی ها قائل نیستم. این یک توهین و یک سم پاشی است. ولی بیایید از این لحظه لذت ببریم و بلند بگوییم: ممنونیم از بازیکنان.

در بخش دیگر کی روش در پاسخ به دعوت فردوسی پور برای حضور در برنامه گفت: شما می توانید مهمانان دیگری بیاورید که من را بکشند. کسانی که برایشان مهم است درباره تعطیلات و مرخصی های من حرف بزنند.

او همچنین در مورد پیشنهاد تمدید قرارداد فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: همانطور که گفتم، از بعد توافقات لازم، این یک افتخار است برای من که پیشنهادی از فدراسیون فوتبال ایران دارم و آماده هستم که پایبند به توافق باشم. اما شرط کردم که قبول نمی کنم اتفاقات قبل پیش بیاید. دیگر قبول نمی کنم که رئیس فدراسیون به من بگوید برانکو حرفی زده و هواداران پرسپولیس سنگ می اندازند.

اگر اینطوری باشد به پرتغال می روم تا حداقل پرتغالی ها به من سنگ بزنند.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
کی روش: ماه ها مجبور بودم دهانم را ببندم؛ سم پاشی های پروفسورگونه برانکو نگذاشت در دو بازی آخر نتیجه بگیریم

آی‌اسپورت- سرمربی پرتغالی تیم ملی ایران در مصاحبه‌ای تند و آتشین ضمن ابراز ناراحتی از عملی نشدن برخی برنامه‌های تیم ملی، به شدت از برانکو ایوانکوویچ انتقاد کرد. کارلوس کی‌روش دقایقی پیش در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی در خصوص شرایط تیم ملی صحبت کرد.

از این به بعد باید اجازه بدهیم بازیکنان صحبت کنند. آنها مستحق تمام این احترام و تحسین هستند. آنها با عمل‌کرد فوق‌العاده در این بازی‌ها قهرمان‌های واقعی هستند. من اصولا مربی‌ای نیستم که از باخت و حذف خوشم بیاید. پس از باخت درد و دلشوره به وجود می‌آید. می‌خواهم چشم در چشم با کسانی حرف بزنم که لطمه زدند به آماده‌سازی خاص تیم ملی. این آماده‌سازی می‌توانست فاصله کوچکی را که با موفقیت داشتیم از بین ببرد و جزئیات کوچکی که می‌توانست ما را کمک کند. این خلل‌ها با لغو شدن اردوی ما در دبی آغاز شد. برنامه آماده‌سازی ما لطمه خورد. این حرف‌ها را مستقیم به آقای برانکو می‌گویم و کسانی که از او حمایت کردند تا برنامه‌های ما لطمه بخورد. بعد از آن اتفاقات دیگر تیم ملی مثل قبل نشد. بین کادر سابق و فعلی اتفاقاتی افتاد و لطمه به برنامه وارد شد. ما این‌گونه سم‌های پروفسورگونه که برانکو پخش می‌کند را می‌شناسیم. شما فراموش کردید که بازیکنانی مثل وحید، روزبه، مجید و کمال در هفته به مدت یک تا دو روز در اختیار تیم ملی بودند. در کنار تمجید کردن از بازیکنان لیگ داخلی، فراموش کردید که رامین و مهدی که شما از باشگاه فراری دادید هم در تیم ملی بازی کردند و درخشیدند. تحسین شما از این بازیکنان داخلی یک سم‌پاشی است که می‌خواهید اختلاف افکنی کنید. وقتی فراموش کردید از رامین و مهدی تمجید کنید، یعنی در تیم مشکلات به وجود آورید. یادتان بیاید شما و دوستان شما می‌خواستید ساختمان پک را به دست آورید.

شما کسی بودید که لطمه به برنامه زدید. رئیس فدراسیون به ما گفت اگر این برنامه را بخواهیم انجام بدهیم، افرادی به ما سنگ می زنند. آقای پروفسور! وقتی درباره بازیکنان لیگ حرف می‌زنید، مثل امیری و امید و کمال و... باید به شما یادآوری کنم که چه کسی این بازیکنان را وقتی از باشگاه‌های دیگر به باشگاه شما آمدند، به تیم ملی دعوت کرد؟ مردم ایران یادشان است شما بازیکنان اوکراینی را با چندصد هزار دلار آوردید. در پشت صحنه برنامه تیم ملی را بایکوت کردید. شما قدرت دارید چون صورت خود را پشت باشگاه پرسپولیس پنهان کردید. باید بگویم که این کشور شاید برای شما و من کوچک شده باشد. به عادل می گویم اعضای خانواده من در تیم ملی نیستند. برادرم و پسرم را به عنوان مربی نیاورده‌ام. در کارم دخالت در بیزنس و تجارت نکرده‌ام. برعکس، اگر کسی بدهکار باشد، فدراسیون است چون از جیب خودم برای هتل‌ها و کمپ‌ها خرج کرده‌ام. آقای برانکو، همان زمانی که اوکراینی‌ها را به تیم‌تان آوردید که بازی هم نکردند، من برای ساختمان پک هزینه کردم.

من چیزی در صورتم دارم (لبخند) اما بدانید که در درونم این طور نیست. افتخار می‌کنم به خودمان. صلح و آرامش داشتیم. امروز با یک تفکر جدید بیدار شدم و امیدوارم خدا حواسش به دوستان من باشد. حال بازیکنان هم یک مقدار بهتر است. دیروز خیلی ناراحت بودند. ما می‌توانستیم شانس بیشتری داشته باشیم اما وقتی آب رد می‌شود، دیگر گذشته و کاری نمی‌شود کرد. اعتقاد دارم که هیچ تفاوتی بین داخلی ها و خارجی‌ها قائل نیستم. این یک توهین و یک سم‌پاشی است. ولی بیایید از این لحظه لذت ببریم و بلند بگوییم: ممنونیم از بازیکنان. شما می‌توانید مهمانان دیگری بیاورید که من را بکشند. کسانی که برای‌شان مهم است درباره تعطیلات و مرخصی‌های من حرف بزنند. همان‌طور که گفتم، از بعد توافقات لازم، این یک افتخار است برای من که پیشنهادی از فدراسیون فوتبال ایران دارم و آماده هستم که پای‌بند به توافق باشم. اما شرط کردم که قبول نمی‌کنم اتفاقات قبل پیش بیاید. دیگر قبول نمی‌کنم که رئیس فدراسیون به من بگوید برانکو حرفی زده و هواداران پرسپولیس سنگ می‌اندازند. اگر این طوری باشد به پرتغال می‌روم تا حداقل پرتغالی‌ها به من سنگ بزنند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
با وجود نتایج خوبی که گرفت ایران تنها تیمی بود در جام جهانی که اصلا بازیکناش نمیتونستن با هم پاس کاری کنن!!! فقط دفاع خوبی ساخته و اصلا در فاز هجومی و بازی سازی تیم ایران در حد نتایجی که گرفت نبوده...
اصلا منکر نتایج درخشان در این دوره نیستم....ولی این نوع فوتبالی که تیم ملی بازی میکنه حتی در جام جهانی آینده هم جواب نمیده...
یه مربی بزرگتر از کیروش یا در حد کیروش بیارن و مثل کیروش تیم رو چندین سال بدن دستش....
چندان تفکراتش جالب نیست.

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
من کلا با تمدید قرارداد کیروش مخالفم...با وجود نتایج خوبی که گرفت ایران تنها تیمی بود در جام جهانی که اصلا بازیکناش نمیتونستن با هم پاس کاری کنن!!! فقط دفاع خوبی ساخته و اصلا در فاز هجومی و بازی سازی تیم ایران از جام های جهانی که کیروش مربی نبوده هم ضعیف تر شده...
اگه غیر از این بازی میکردیم جلوی اسپانیا و پرتغال کیسه گل میشدیم و به مراکش هم میباختیم و خواب خیلی ها تعبیر میشد!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اگه غیر از این بازی میکردیم جلوی اسپانیا و پرتغال کیسه گل میشدیم و به مراکش هم میباختیم و خواب خیلی ها تعبیر میشد!

آخه قضیه اینه که در مقابل تیم های آسیایی هم تقریبا همینجوری بازی کردیم.
بعد اینکه شما بیای جلو تیم های بزرگ بهترین دفاع رو هم بکنی و مساوی بگیری یا ۱-۰ ببازی...چه ثمره ای در دراز مدت برای فوتبال ملی داره؟ تا کی میخوای فقط دفاع کنی و کم گل بخوری؟ تا چند سال؟ یه خودباوری مثل ژاپن نیاز داریم! ژاپن هم اینجوری نیست که بازیکناش همه شون تجربه بازی در اروپا رو داشته باشن! تازه ما بازیکنای بهتری داریم! کدوم بازیکن ژاپن آقای گل یه لیگ خوب اروپایی شده؟؟؟ نگاه کن چطوری بازی میکنه جلو تیم های بزرگ...
چطوری میشه به اونجا رسید؟؟؟؟ با دفاع مطلق؟ وقتی نشه نتیجه گرفت چه فایده ای داره...
به قول دکتر صدر تا کی باید از باخت های آبرومندانه خوشحال بشیم؟
اینکه بازیکنی مثل جهانبخش نمیتونه توانایی های خودش رو نشون بده به خاطر سبک بازی تیم ملیه! نه افت جهانبخش...اگه سبک بازی تیم بخواد اینجوری بمونه در آینده هم بازیکنای با استعداد ما در فاز هجومی ضعیف خواهند بود.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
مثل معروف دو پادشاه د ریک اقلیم نگنجند کیروش میخواد خودش باشه و همه ا زموفقیتهاش بگن مطمئناً کسی هم بود غیربرانکو که سرش به تنش بیارزه رو هم به باد انتقاد میگیرفت ولی خب غیر اون کسی نیست.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
با وجود نتایج خوبی که گرفت ایران تنها تیمی بود در جام جهانی که اصلا بازیکناش نمیتونستن با هم پاس کاری کنن!!! فقط دفاع خوبی ساخته و اصلا در فاز هجومی و بازی سازی تیم ایران در حد نتایجی که گرفت نبوده...
اصلا منکر نتایج درخشان در این دوره نیستم....ولی این نوع فوتبالی که تیم ملی بازی میکنه حتی در جام جهانی آینده هم جواب نمیده...
یه مربی بزرگتر از کیروش یا در حد کیروش بیارن و مثل کیروش تیم رو چندین سال بدن دستش....
چندان تفکراتش جالب نیست.
صحبت از رفتن کیروش الان صحیح نیست. همه میدونیم که مربی کروات اسبق تیم ملی که در حال حاضر هدایت یکی از این تیم های داخلی رو بر عهده داره ، همین الان دندون تیز کرده که جای کیروش رو بگیره و با انواع کارشکنی ها و زیرآب زنی ها و سم پاشی ها(به قول خود کیروش) و اختلاف افکنی ها به شدت دنبال این هست که به این هدف برسه و خودش رو سر زبون ها بندازه و بزرگ جلوه بده ، چون میدونه که با کارنامه نه چندان درخشانی که داره غیر از ایران جای دیگه ای بهش تیم نمیدن.
تا جام ملت ها هم زمان زیادی باقی نیست و طبق تجربه ، پروسه مذاکره و انتخاب مربی برای تیم ملی دستکم 6 ماه طول میکشه.
البته خوشبختانه دیشب تاج گفت که قبل جام جهانی تو ترکیه با کیروش به توافق رسیدن که حداقل تا جام ملت ها بمونه و میمونه.

فوتبال ما هم از هیچ نظر با فوتبال کشوری مثل ژاپن قابل قیاس نیست. چه از لحاظ زیرساخت و امکانات و چه از لحاظ نوع مدیریت و تفکر قالب ، در حدی نیستیم که خودمون رو با کشوری مثل ژاپن مقایسه کنیم.
کشور عقب مونده ای مثل ایران که فساد و بی مسئولیتی بین مردم و مسئولینش موج میزنه ، با کشوری مثل ژاپن که جام جهانی رو میزبانی کرده و جزو کشورهای پیشرفته و موفق دنیاست که مردمانی با فرهنگ و مسئول داره از هیچ لحاظ قابل قیاس نیست ، فوتبال که جای خود.
شما فوتبال کشوری که توش یک بدهکار بانکی دلال ، شبانه بدون اطلاع سرمربی تیم ملی وارد اردوی تیم ملی میشه و به فدراسیون فوتبال رشوه میده تا با دوتا بازیکن قرارداد ببنده ، چطوری میتونی با فوتبال ژاپن مقایسه کنی؟!

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
صحبت از رفتن کیروش الان صحیح نیست. همه میدونیم که مربی کروات اسبق تیم ملی که در حال حاضر هدایت یکی از این تیم های داخلی رو بر عهده داره ، همین الان دندون تیز کرده که جای کیروش رو بگیره و با انواع کارشکنی ها و زیرآب زنی ها و سم پاشی ها(به قول خود کیروش) و اختلاف افکنی ها به شدت دنبال این هست که به این هدف برسه و خودش رو سر زبون ها بندازه و بزرگ جلوه بده ، چون میدونه که با کارنامه نه چندان درخشانی که داره غیر از ایران جای دیگه ای بهش تیم نمیدن.
تا جام ملت ها هم زمان زیادی باقی نیست و طبق تجربه ، پروسه مذاکره و انتخاب مربی برای تیم ملی دستکم 6 ماه طول میکشه.
البته خوشبختانه دیشب تاج گفت که قبل جام جهانی تو ترکیه با کیروش به توافق رسیدن که حداقل تا جام ملت ها بمونه و میمونه.

فوتبال ما هم از هیچ نظر با فوتبال کشوری مثل ژاپن قابل قیاس نیست. چه از لحاظ زیرساخت و امکانات و چه از لحاظ نوع مدیریت و تفکر قالب ، در حدی نیستیم که خودمون رو با کشوری مثل ژاپن مقایسه کنیم.
کشور عقب مونده ای مثل ایران که فساد و بی مسئولیتی بین مردم و مسئولینش موج میزنه ، با کشوری مثل ژاپن که جام جهانی رو میزبانی کرده و جزو کشورهای پیشرفته و موفق دنیاست که مردمانی با فرهنگ و مسئول داره از هیچ لحاظ قابل قیاس نیست ، فوتبال که جای خود.
شما فوتبال کشوری که توش یک بدهکار بانکی دلال ، شبانه بدون اطلاع سرمربی تیم ملی وارد اردوی تیم ملی میشه و به فدراسیون فوتبال رشوه میده تا با دوتا بازیکن قرارداد ببنده ، چطوری میتونی با فوتبال ژاپن مقایسه کنی؟!

آخه کسی نیست غیر برانکو در فوتبال ایران که سرش به تنش بی ارزه :general404::general404::general404::general404: شفر هم چون مربی کوچیکیه و با تیمی که خودش نبست نتایج بدی گرفت الان کیروش بهش حمله نمیکنه :general707:

من قبول دارم فوتبال ایران زیرساخت نداره و فساد هم زیاده توش ولی اینکه در تیمی که کیروش به عنوان یه مربی بزرگ هست و بازیکناش هم اکثرا اروپا بازی میکنن یا بقیه شونم احتمالا میرن اروپا چطور نمیتونن در فاز هجومی حتی در بازی با یه تیم آفریقایی موفق باشن و میرن در لاک دفاعی ! این ربطی به زیرساخت ها نداره حالا نمیدونم دقیقا به چی ربطی داره ولی چون بازی هایی داشتیم از تیم ملی قبلا که حتی بازیکنای با تجربه ای مثل الان نداشتیم ولی تیم خیلی خطرناک تری به لحاظ هجومی داشتیم حتی جلو تیم های قوی تر...من فکر میکنم یه علتش اینه که ما بعد از کسایی مثل علی کریمی یا خدادا عزیزی بازیکن فانتری دیگه آنچنان نداریم درتیم ملی فاز هجومی که بتونه بازی سازی هم بکنه........توی همون بازی معروف ایران و آلمان در تهران یادتونه چطوری بازی میکردیم؟ پس بازیکنای ایرانی قابلیت اینو دارن که جلو تیمای بزرگ هم بازی سازی کنن حمله کنن! فقط گل نمیتونن بزنن! الان چطور شده همون حمله رو هم نمیتونیم زیاد انجام بدیم یا نمیخوایم!...بازی پرتقال نیاز به ۲ گل داشتیم ولی اصلا زور نداشتیم ۴ تا پاس بدیم به هم نزدیک بشیم...آخرم روی اتفاق پنالتی گرفت و گل زدیم! تا صبح هم اگه بازی ادامه داشت نمیتونستیم گل بزنیم ولی ژاپن اگر جای ما بود ۱۰۰٪ گل میزد و من مطمئنم ژاپن این پرتقال رو حذف میکرد...حالا آیا واقعا این فقط برمیگرده به زیرساخت های فوتبال یا به تاکتیک تیمی اونو دقیق نمیدونم.
حتی ما جلو آرژانتین که تا فینال هم رفت به نظرم خیلی خیلی بهتر بازی کردیم تا جلو پرتقال با اینکه اون بازی رو باختیم ولی این رو مساوی کردیم...
ولی خب در بازی مراکش و اسپانیا به مراتب بهتر از بازی بوسنی و نیجریه در جام جهانی قبلی بودیم . ولی جلو آرژانتین حملات خطرناک تری میکردیم.

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قوچان نژاد و سردار آزمون جفتشون خداافظی کردن امروز.
حالا ببینیم کیروش چه برخوردی میکنه چون رحمتی هم دقیقا همینکار رو کرد.

هر چند به نظر می رسد واکنش آزمون احساسی و ناشی از خستگی هفته های اخیر است اما کی روش در گذشته در واکنش به خداحافظی رحمتی تمامی درهای بازگشت را به روی او بست و حالا باید دید واکنش سرمربی تیم ملی به این تصمیم آزمون چیست.

Last edited:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
ژاپن با کارت زرد کمتر و 4 امتیاز میره دور بعد بعد ما با 4 امتیاز سوم میشیم

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دیروز ژاپن با ارائه یک ضدفوتبال بسیار چرک و شرم آور در نهایت با 4 امتیاز رفت مرحله یک هشتم. تیم ایران با همون تعداد امتیاز حذف شد و برگشت خونه.
ژاپن در حالی که یک بر صفر بازی رو از تیم لهستان - که حذفش از قبل قطعی شده بود - عقب بود ، اقدام به وقت کشی و بازی تاخیری و ضد فوتبال کرد تا بتونه با استفاده از قانون کارت زرد کمتر به مرحله بعد صعود کنه و تیم سنگال در عین شایستگی حذف شد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ژاپن چطوری از لهستان باخت؟؟؟ من ندیدم بازیو!!!

بالا