ژاپن از همه تیم های آسیایی واقعا بهتر بود و فوتبال شجاعانه ای هم در جام بازی کرددیروز ژاپن با ارائه یک ضدفوتبال بسیار چرک و شرم آور در نهایت با 4 امتیاز رفت مرحله یک هشتم. تیم ایران با همون تعداد امتیاز حذف شد و برگشت خونه.
ژاپن در حالی که یک بر صفر بازی رو از تیم لهستان - که حذفش از قبل قطعی شده بود - عقب بود ، اقدام به وقت کشی و بازی تاخیری و ضد فوتبال کرد تا بتونه با استفاده از قانون کارت زرد کمتر به مرحله بعد صعود کنه و تیم سنگال در عین شایستگی حذف شد.
فوتبال شجاعانه؟! بازی ژاپن با لهستان رو دیدید شما؟! واقعاً شرم آور بود. طوری بود که بعد از بازی خود ژاپنی ها و مربیشون بابت وقت کشی و ضد فوتبالی که کرده بودند از مردم عذرخواهی کرده بودند.ژاپن از همه تیم های آسیایی واقعا بهتر بود و فوتبال شجاعانه ای هم در جام بازی کرد
در کل تیم های آسیایی قابل قبول بودن این دوره برخلاف آفریقایی ها
من دقایق آخرشو دیدم چیزی ندیدم ولی آمارشون نزدیک بود. انصافا بازی کلمبیا و سنگال خیلی عالی بودند کلا ژاپن وکره همیشه با اعتماد به نفس بازی میکنن برخلاف ایران و عربستانفوتبال شجاعانه؟! بازی ژاپن با لهستان رو دیدید شما؟! واقعاً شرم آور بود. طوری بود که بعد از بازی خود ژاپنی ها و مربیشون بابت وقت کشی و ضد فوتبالی که کرده بودند از مردم عذرخواهی کرده بودند.
بازیشون طوری بود که تماشاچیان حاضر در استادیوم تیم ژاپن رو هووووووووو کرده بودند.
امیدوارم تیم بلژیک ژاپنی ها رو یک گوشمالی حسابی بده تا بفمن اینجا جام جهانیه و دیگه از این کارها یادشون بره بکنن!
https://90tv.ir/news/کی-روش-ویتنام-خیلی-خطرناک-است-65-میلیون-ایرانی-برای-ما-دعا-می-کنند-این-آقا-مربی-عراق-را-تحسین-می-کند
پرخاشگری این یارو یه طرف ولی این مترجم یا درست ترجمه نمیکنه یا خبرنگارها مرض خاصی در ایجاد درگیری دارند.
شبکه ورزیش تاجیکستان روی یاهست فکر کنم نشون بدهیه ادم خوب پیدا بشه بگه از کدوم شبکه میشه بازیها رو دید من دوبی اسپورتا که نشون نمیده بازیها رو حتی کانالای ابوظبی هم نشون نمیدن بازیها رو یه شیر پاک خورده ای بگه این کانال افغانستان رو چه جوری میشه پیدا کرد از اونجا ببینیم . والا الکاس هم خوبه منتها ندارمش
خدا کنه این مردک ترسو رو دیگه نذارن و بازی بهش ندن ، جسارت گرفتن حداقل یک پنالتی واضح برا ایران رو نداشت ، فقط اسمش تو زمین بودیعنی این احمق ایرماتوف امسال دوبار اذیت کرد فوتبال ایرانو
نمیدونم وقتی قرار بشه داوری بکنی و بین تیم اول آسیا و یک کشور فلک زده afc هوای این تیم بیچاره رو داشته باشه معلوم نیست دور بعد چی میخواد بشه