خیلی از مربی ها در دنیا هستن که تیم های ضعیف تر از تیم خودشون رو به راحتی میبرن و به همون راحتی هم به تیم های قوی تر میبازن و جایگاهشون همیشه در میانه جدول هستپس چجوری بهترین نتیجه رو گرفت و سریعترین صعود به جام جهانی رو داشتیم با اسکوچیچ
خیلی از مربی ها در دنیا هستن که تیم های ضعیف تر از تیم خودشون رو به راحتی میبرن و به همون راحتی هم به تیم های قوی تر میبازن و جایگاهشون همیشه در میانه جدول هست
اسکوچیچ دقیقا از همین مربی ها بود ... مربی که جلوی تیم های قوی از قبل باخته بود
من میدونم پرسپولیسی ها با کیروش مشکل دارن و با تاج هم چون اصفهانی هست مشکل دارن و خودشونم میدونن اسکوچیچ هیچی نبوده و نیست و نخواهد شد و فقط برای لج بازی مخالفت میکنن اما بحث ملیه تیم ملی میرفت جام جهانی گل بارون میشد عملا فوتبال ایران از بین میرفت و تا 4 سال بعدش همه دنبال مقصر آوردن اسکوچیچ و نیاوردن کیروش بودن
شانسی که داشتم این بود که تیم تو جام جهانی بود و میشد یه امتیازی باشه که مربی بهتری بیاد پای مذاکره و بتونیم حداقل یه قرار داد تا جام ملت ها باهاش ببندیمبه جز کیروش و اسکوچیچ و برانکو مربی دیگه ای نبود که بیارن تو تیم ملی؟
بنظرم دچار سندروم استکهلم شدیم و هر کسی که ما رو بیشتر تحقیر میکنه بیشتر دوستش داریم.
پس مشکلت فقط گل بارون شدن تیم هستش و گرنه مشکلی با باختن 1-0 یا 2-0 نداریخیلی از مربی ها در دنیا هستن که تیم های ضعیف تر از تیم خودشون رو به راحتی میبرن و به همون راحتی هم به تیم های قوی تر میبازن و جایگاهشون همیشه در میانه جدول هست
اسکوچیچ دقیقا از همین مربی ها بود ... مربی که جلوی تیم های قوی از قبل باخته بود
من میدونم پرسپولیسی ها با کیروش مشکل دارن و با تاج هم چون اصفهانی هست مشکل دارن و خودشونم میدونن اسکوچیچ هیچی نبوده و نیست و نخواهد شد و فقط برای لج بازی مخالفت میکنن اما بحث ملیه تیم ملی میرفت جام جهانی گل بارون میشد عملا فوتبال ایران از بین میرفت و تا 4 سال بعدش همه دنبال مقصر آوردن اسکوچیچ و نیاوردن کیروش بودن
به نظرم یکی از مشکلات جامعه نگاه صفر و یکی استاسکوچیچ مربی بدی نبود اما بعید می دونم از برانکو با دانشتر بوده باشه. دیگه گندی که برانکو 2006 زد که از یاد نرفته در حدی که جرات نداشت به ایران برگرده... حساب کنید اون گروه آسان 2006 مربی بزرگی داشتیم با همون نتایجی که 2018 گرفتیم می تونستیم صعود کنیم...
الان هم با زدوبندی که اسکوچیچ و کادرش داره که بوش همه جا رو برداشته کنارگذاشتنش کار بدی نبود اما به نظرم بعد جام جهانی هم کیروش رو ول کنن و برن دنبال یه مربیه دیگه. کیروش هرچی داشته دیگه به این فوتبال داده
واقعیت شخصا نگاهم صفر و یکی نیست و حتی اون موقع که برانکو برای هدایت پرسپولیس به ایران برگشت و خوشبین ترین هوادار پرسپولیس هم با مربیگریش مخالف بود، نظرم برعکس بود... اما 2006 گروه بسیار راحتی داشتیم و مربی بزرگی داشتیم صعودمون قطعی بود. حالا شما حساب کنید اسکوچیچ نصف رزومه برانکو رو هم ندارهبه نظرم یکی از مشکلات جامعه نگاه صفر و یکی است
قطعا تیم برانکو در سال 2006 قابل نقد هست و نقاط قوت و ضعف خودش رو داره
همچنین تیم ایران 2018 و جام ملت های آسیا
منصفانه نیست که باخت 3-1جلوی مکزیک رو گند خطاب کنیم ولی باخت 3-0 جلوی ژاپن رو ماست مالی کنیم
دوست عزیز فکر نمیکنم مشکل طرفدار اسکوچیچ بودن یا کیروش بودن باشه اونا که برای باند بازی اون بالایی هستشواقعیت شخصا نگاهم صفر و یکی نیست و حتی اون موقع که برانکو برای هدایت پرسپولیس به ایران برگشت و خوشبین ترین هوادار پرسپولیس هم با مربیگریش مخالف بود، نظرم برعکس بود... اما 2006 گروه بسیار راحتی داشتیم و مربی بزرگی داشتیم صعودمون قطعی بود. حالا شما حساب کنید اسکوچیچ نصف رزومه برانکو رو هم نداره
بالا هم گفتم کیروش از لحاظ کوچینگ مربی آنچنان درجه یکی نیست ولی بی انصافی هست نتایج جام جهانی 2018 رو نادیده بگیریم همونطور که 2014 نتایجش خوب نبود
وگرنه جام ملت ها هر دو دوره کیروش گند زد و امثال فردوسی پور که قلعه نویی رو برای باخت در ضربات پنالتی مقابل کره به صلیب کشیدن و برنامه ویژه گذاشتن و همین دوستان علی دایی رو از فوتبال دور کردن، واسه کیروش جام ملت ها جیکشون در نیومد!!!
دید امروز هم به تیم ملی شده آبی و قرمز و جالبیش اینه 2014 که نتایج ضعیفی هم تو جام جهانی گرفتیم، مخالفان امروز همه موافق بودند و برعکس... الان هم من باب همین رویه یه عده موافق اسکوچیچ و حتی فدراسیون ماجدی ای بودند که تو همین چند ماه نشون داد بی عرضه ترین رییس تاریخ فدراسیون بود
الان ما با اسکوچیچ مقابل کره هجومی بودیم؟ مقابل الجزایر به توپ بسته بودیم؟!دوست عزیز فکر نمیکنم مشکل طرفدار اسکوچیچ بودن یا کیروش بودن باشه اونا که برای باند بازی اون بالایی هستش
من خودم به شخصه نظرم این هستش که کیروش و اسکوچیچ فرقی باهم ندارند در نهایت تو همون گروهی حذف میشیم اینا این همه هزینه الکی میکنن حداقل دنبال مربی درست و حسابی باشن
با اون دوستمون dooste.man83هم که سطح فوتبالیش خیلی بالاست من ترجیح میدم تیمم قشنگ و هجومی و با جربزه بازی کنه و ببازه تا تاکتیک اتوبوسی رو اجرا کنه که کمتر گل بخوره ابروی شما حفظ شه
والا سطح بازی ژاپن و کره خیلی فراتر از ماست
الان ما با اسکوچیچ مقابل کره هجومی بودیم؟ مقابل الجزایر به توپ بسته بودیم؟!
مقایسه اسکوچیچ و کیروش قیاس درستی نیست و بیشتر از رو تعصبه...
فقط کافی هست یک نگاه به رزومه کاری دو نفر کنید و اعتبار جهانیشون و تحولاتی که در فوتبال ما درست کردن
بالا هم گفتم رزومه کاری اسکوچیچ نصف برانکو هم نیست با این حال همون برانکو از تیم ملی ایران بالاتر ندید تو این همه سال!!! حالا اسکوچیچ رو هم تا ده سال آینده عمری باقی باشه خواهیم دید...
مورد بعدی که عجیبه خبرنگاران و رسانه های حکومتی همه سمت اسکوچیچ هستن و دشمن تاج و کیروش!!!
الان چه دلیلی داره هوادار پرسپولیس موقعی که کیروش نتیجه نمیگرفت حامی کیروش بودن اما 2018 که بهترین نتیجه رو در تاریخ جام جهانی گرفتیم اونم تو اون گروه سخت، مخالف کیروش شدن؟! قاعدتا اگر بحث فنیه و کیروش بدرد نخوره همون 2014 که یک امتیاز گرفتیم باید مخالفت ها شروع میشد!!!یکی از دلایلی که پرسپولیسها از اسکوچیچ حمایت کردن به خاطره خوده اسکوچیچ نیست ، هر کسه دیگه ای هم مربی بود ازش حمایت می کردن.
چون دوس نداشتن یکی مثه کی روش برگرده به تیم ملی . اگه یکی مثه رنار مربی تیم ملی بود هیچ وقت از اسکوچیچ حمایت نمی شد.