• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
الان چه دلیلی داره هوادار پرسپولیس موقعی که کیروش نتیجه نمیگرفت حامی کیروش بودن اما 2018 که بهترین نتیجه رو در تاریخ جام جهانی گرفتیم اونم تو اون گروه سخت، مخالف کیروش شدن؟! قاعدتا اگر بحث فنیه و کیروش بدرد نخوره همون 2014 که یک امتیاز گرفتیم باید مخالفت ها شروع میشد!!!

به همون دلیلی که الان استقلالیا با اسکوچیچ مشکل دارن. اسکوچیچ بهترین نتایج تاریخ مقدماتی جام جهانی رو گرفت و تیم هایی رو برد که تیم کی روش هشت سال نمی تونست شکستشون بده.
بازی های کی روش تو جام جهانی 2014 که کاملا مشخص بود. تو 2018 هم با جو رسانه ای که اقای فردوسی پور و یه سری افراد درست کردن ضعف فنی تیم ملی بعد از هشت سال که کاملا مشهود بود پنهان موند و نتیجه اون مشکلات فنی نتیجه افتضاحی بود که ما تو جام ملت ها گرفتیم و بدترین باخت تاریخ جام ملت ها رو در مقابل اون ژاپن ضعیف بدست اوردیم.

تو جام جهانی ما با سبک ساکت الهامی که دوتا جام حذفی گرفت تونستیم امتیاز بگیریم و گندی که کی روش زد تو زمان ویلموتس هم دیده شده. ولی خوب اون موقع کسی حریفه ارباب کی روش و دارودسته رسانه ای قوی و باند بازی شدیدی که اون زمان وجود داشت نبود.

وگرنه همه می دونستن تیمه ما اصلا توانایی حمله کردن نداره. توانایی حفظ توپ یکی از پایین ترین تیمهای جام جهانی بود. در یک کلام تیم ما فوتبال بازی نمی کرد حتی مقابل حریف های ضعیفی مثله سوریه و عراق.

همون 2014 اگه سوتی مدافع کره و دبل سیو رحمان احمدی نبود ما واقعا صعود نمی کردیم. اگه مقایسه باشه که نتایج اسکوچیچ از کی روش تو بازی های مقدماتی خیلی بهتره

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
الان ما با اسکوچیچ مقابل کره هجومی بودیم؟ مقابل الجزایر به توپ بسته بودیم؟!
مقایسه اسکوچیچ و کیروش قیاس درستی نیست و بیشتر از رو تعصبه...
فقط کافی هست یک نگاه به رزومه کاری دو نفر کنید و اعتبار جهانیشون و تحولاتی که در فوتبال ما درست کردن
بالا هم گفتم رزومه کاری اسکوچیچ نصف برانکو هم نیست با این حال همون برانکو از تیم ملی ایران بالاتر ندید تو این همه سال!!! حالا اسکوچیچ رو هم تا ده سال آینده عمری باقی باشه خواهیم دید...

مورد بعدی که عجیبه خبرنگاران و رسانه های حکومتی همه سمت اسکوچیچ هستن و دشمن تاج و کیروش!!!
من کی از اسکوچیچ حمایت کردم من گفتم هیچ فرقی به حال ما نمیکنه به هر حال تو همون گروهی حذف میشیم چه با اسکو چه با کیروش پس چرا این هزینه الکی کردیم عوضش کردیم
کلا تیم ملی هم رو هواست نه بازی دوستانه نه چیزی . بهانه ها هم که از همین الان جور شده برای حذف از گروهی
کاش این کیروش مربی استقلال میشد حداقل اینقده دوسش دارن

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
به همون دلیلی که الان استقلالیا با اسکوچیچ مشکل دارن. اسکوچیچ بهترین نتایج تاریخ مقدماتی جام جهانی رو گرفت و تیم هایی رو برد که تیم کی روش هشت سال نمی تونست شکستشون بده.
بازی های کی روش تو جام جهانی 2014 که کاملا مشخص بود. تو 2018 هم با جو رسانه ای که اقای فردوسی پور و یه سری افراد درست کردن ضعف فنی تیم ملی بعد از هشت سال که کاملا مشهود بود پنهان موند و نتیجه اون مشکلات فنی نتیجه افتضاحی بود که ما تو جام ملت ها گرفتیم و بدترین باخت تاریخ جام ملت ها رو در مقابل اون ژاپن ضعیف بدست اوردیم.

تو جام جهانی ما با سبک ساکت الهامی که دوتا جام حذفی گرفت تونستیم امتیاز بگیریم و گندی که کی روش زد تو زمان ویلموتس هم دیده شده. ولی خوب اون موقع کسی حریفه ارباب کی روش و دارودسته رسانه ای قوی و باند بازی شدیدی که اون زمان وجود داشت نبود.
کدام دلیل؟!
کیروش هشت سال نمیتونست شکستشون بده ولی به جام جهانی چجوری صعود کرد؟!
نتیجه افتضاح جام ملت ها ؟! جام ملت ها تیم تو نیمه نهایی حذف شد!!! تو 20 سال قبل فقط یک بار با برانکو به نیمه نهایی رفتیم که اونجا هم حذف شدیم!!!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
من کی از اسکوچیچ حمایت کردم من گفتم هیچ فرقی به حال ما نمیکنه به هر حال تو همون گروهی حذف میشیم چه با اسکو چه با کیروش پس چرا این هزینه الکی کردیم عوضش کردیم
کلا تیم ملی هم رو هواست نه بازی دوستانه نه چیزی . بهانه ها هم که از همین الان جور شده برای حذف از گروهی
کاش این کیروش مربی استقلال میشد حداقل اینقده دوسش دارن
اگر بحث استقلالی بودن باشه باید من نوعی طرفدار ماجدی هم بودم و همچنین ضربه ای که کیروش به استقلال و بازیکناش زد هیچ مربی تیم ملی نزد از بحث رحمتی گرفته تا داستان های لیگ قهرمانان آسیا...
منم میگم ولا اگر میتونن برن توخل رو بیارن که بهتر اما مقایسه اسکوچیچ با کیروش سر این که چون از کیروش خوشمون نمیاد پس اسکوچیچ بهتره بحث درستی نیست برادر... کیروش از ایران جدا شد رفت کلمبیا و مصر. ببینیم اسکوچیچ که اینقدر مربی خوبی بوده کجا میره

اسکوچیچ بحثش فقط فنی نیست بحث دلالی و رانتی که مثلثش با ماجدی و استیلی راه انداختن بی سابقه بوده...
کیروش گزینه ایده الی نیست اما حداقل خیالمون راحت میشه که رانت و دلالی و آپشن پکیج تیم ملی کم میشه و اتوبوس تیم ملی هم مکان نمیشه

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
اگر بحث استقلالی بودن باشه باید من نوعی طرفدار ماجدی هم بودم و همچنین ضربه ای که کیروش به استقلال و بازیکناش زد هیچ مربی تیم ملی نزد از بحث رحمتی گرفته تا داستان های لیگ قهرمانان آسیا...
منم میگم ولا اگر میتونن برن توخل رو بیارن که بهتر اما مقایسه اسکوچیچ با کیروش سر این که چون از کیروش خوشمون نمیاد پس اسکوچیچ بهتره بحث درستی نیست برادر... کیروش از ایران جدا شد رفت کلمبیا و مصر. ببینیم اسکوچیچ که اینقدر مربی خوبی بوده کجا میره

اسکوچیچ بحثش فقط فنی نیست بحث دلالی و رانتی که مثلثش با ماجدی و استیلی راه انداختن بی سابقه بوده...
کیروش گزینه ایده الی نیست اما حداقل خیالمون راحت میشه که رانت و دلالی و آپشن پکیج تیم ملی کم میشه و اتوبوس تیم ملی هم مکان نمیشه

کی روش هم همین بود همه یادشونه هشت سال چرا خانزاده رو دعوت می کرد تیم ملی! یا حق دلالی که بابت لباس تیم ملی میخواست و ....

کی روش اصلا لیگ ایران رو قبول نداشت ، اسکوچیچ هم میخواست بگه برعکسه کی روشه ، یه سریا رو که حقشون نبود دعوت کرد تیم ملی

اسکوچیچ که اصلا در حد تیم ملی نیست! تو این هیچ بحثی نیست ولی اوردن کی روش هم اشتباهه دوبارست.

filtrmiltr

Registered User
لایک‌ها
163
الان چه دلیلی داره هوادار پرسپولیس موقعی که کیروش نتیجه نمیگرفت حامی کیروش بودن اما 2018 که بهترین نتیجه رو در تاریخ جام جهانی گرفتیم اونم تو اون گروه سخت، مخالف کیروش شدن؟! قاعدتا اگر بحث فنیه و کیروش بدرد نخوره همون 2014 که یک امتیاز گرفتیم باید مخالفت ها شروع میشد!!!
من نمی تونم از طرف همه پرسپولیسی‌ها نظر بدم ولی به نظر من دانش فنی و سبک بازی و دیسیپلین و نظم کی‌روش خیلی خوب و عالی بود
سطح کارش از برانکو هم بهتر بودم

خب ولی مشکل اخلاقی و روانی داشت

دانش فنی یه چیز
اخلاق و رفتار و یه چیز دیگه
به نظرم ۲۰۱۸ هم خوب نتیجه گرفتیم
و البته بخشی از اون نتیجه شانسی بود و گل به خودی مراکش باعثش شد
ولی جدای از نتیجه بازی قابل قبول و خوبی داشتیم
و اگر بدشانسی نمی آوردیم حتی شاید پرتقال رو هم می بردیم

همچنین در مورد ۲۰۰۶ به نظر به نسبت قبل افتضاح نبودیم ولی عالی هم نبودیم

اصل حرف من این ما رنگی و هیجانی و بی انصافانه نظر ندیم

مثال می زنم قبل کی‌روش یه عده از زمزمه دعوت از پور علی گنجی می نالیدن ولی الان احتمالا کی‌روش دعوتش کن نظر مخالفی ندارن

نکته پایانی
به نظر من دو دستگی بازیکنانی تیم ملی نشان از ضعف سرپرست تیم ملی داره و ایشون باید از جریانات زیر پوستی آگاه می بود و مدیریت می کرد

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
آزمون با این که خیلی وقت ها رو مخه ولی این کارش قشنگ بود
این بازیکنا که ۲۴ ساعته تو اینستاگرام هستن گذاشتن یه استوری کاری خیلی سختی براشون نبود کاش شعورشون میرسید

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
متاسفانه طرفدارهای فوتبال در ایران خودشونم نمیدونن با خودشون چند چند هستن و این اخیرا خیلی بدتر شده
پرسپولیسی ها یک سال میگن یحیی نمی خوایم یک سال میگن پروین نمی خوایم یک سال میگن از برانکو بهتر می خوایم وضع استقلالی ها هم همینه یک روز میگن مجیدی نمی خوایم یک روز قلعه نوعی نمی خوان یک روز فکری و منصوریان
سرمربی تیم ملی هم همینه هرکی رو بزارن یک سری نمی خوان ... همین رنار رو رفت فدراسیون باهاش قرارداد ببنده همین روزنامه ها و یک سری آدم اومدن گفتن از فلان کشور اشغالگره و همین کار رو با یکی دو مربی مشهور دیگم کردن و نتیجه اش این شده که فدراسیون مجبوره کلا با دو سه مربی خارجی کار کنه و جرات رفتنم سمت سرمربی دیگه ای رو نداره و مجبوره پولش رو خرج کنه اما توی ده سال پیش بمونه

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
کیروش برای 4 ماه 800 هزار دلار پول گرفته ( خودش 200 هزار و دستارهاش 600 هزار دلار ) حالا کادر پزشکی و مربی ایرانی و ... هم به اینا اضافه کن و به علاوه آپشن های اضافه که نمیگن و یک سری خرج ها مثل هزینه سفر و بلیط هواپیما و اجاره خونه ی خوب و راننده و ... نزدیک 900 هزار دلار برای 4 ماه فدراسیون خرج کرده ( که در روزنامه ها هم گفته شد ) به علاوه 16 میلیاردی که باید به اسکوچیچ بدن و چند صد میلیونی که به استیلی و کریم باقری و بقیه کارد فنی که فکر کنم اونم حدود 700 هزار دلار میشه یعنی اومدن کیروش به ایران برای 4 ماه 1 میلیون و ششصد هزار دلار خرج داشته !!! اما اگر از اول مثل آدم کارشون رو درست در فدراسیون انجام میدادن میشد با 2.5 میلیون دلار الان بهترین سرمربی های دنیا رو آورد

واقعا هم قراداد 4 ماهه مسخره ترین کار ممکن هست این همه هزینه برای 4 ماه و بعد دوباره باید یک هزینه سنگین دیگه برای سرمربی بعدی !!!! تاج دوست داره کار درست رو انجام بده ولی بلد نیست . کیروش خوب و بد باید تا آخر جام ملت های آسیا میموند . اگر این آقایون فکر کردن با نکونام و منصوریان که یک قهرمانی توی رزومه خودشون ندارن میتونن قهرمان آسیا بشن خیلی پرت و پلا هستن و بعد از یک افتصاح ملی باز باید یک سرمربی خارجی بیارن و میلیون ها دلار از بین المال خرج کنن که افتضاح قبلی رو بپوشونه

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

کی‌روش، چهارشنبه با رسانه‌ها گفت‌وگو می‌کند​

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران قرار است در اولین جلسه تمرینی مصاحبه‌ای با رسانه‌ها داشته باشد.
کی‌روش، چهارشنبه با رسانه‌ها گفت‌وگو می‌کند
به گزارش "ورزش سه"، فدراسیون فوتبال این روزها مشغول برنامه‌ریزی برای اجرای برنامه‌های کارلوس کی‌روش در تیم ملی است. از این رو طبق هماهنگی‌های انجام شده قرار است کارلوس کی‌روش روز چهارشنبه به ایران بیاید و اردوی تیم ملی شروع شود.
مسئله مهم در این خصوص، علاقه‌مندی رسانه‌ها به گفت‌وگو با کی‌روش بعد از مدت‌ها است. به همین جهت، فدراسیون فوتبال هماهنگی‌هایی انجام داده تا در روز چهارشنبه این مصاحبه انجام شود.
احسان اصولی، سخنگوی فدراسیون فوتبال، در این‌باره به برنامه تهران ورزشی رادیو گفت:‌«طبق آخرین هماهنگی‌ها و اطلاعاتی که داریم، کی‌روش چهارشنبه به تهران می‌آید و پس از آن بحث تشکیل اردو را خواهیم داشت. این اردو با حضور نفراتی که در لیگ داخلی بازی می‌کنند، تشکیل می‌شود و پس از آن هم تیم برای برگزاری بازی با اروگوئه و سنگال عازم اتریش خواهد شد.»

او درمورد زمان ورود کی‌روش به ایران و اینکه رسانه‌ها دوست دارند برای مصاحبه گرفتن ساعت ورود او به کشورمان اطلاع‌رسانی شود، توضیح داد: «او به ایران می‌آید و در مرکز ملی در خدمت رسانه‌ها خواهد بود. ساعت ورودش را هم اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.»

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
روی موج شیره مالیدن به سر نتراشیده
231165.jpg

به زودی شاهد شلنگ و تخته بازی این هستیم

233115.jpg

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
جالبه حمید استیلی میاد میگه صحبت ها واسه بعد جام جهانی!!! یعنی واقعا شخصیت حمید استیلی جوریه اگر حرفی بود نزنه؟!

کسی نمیاد ازش بپرسه اردوی تیم ملی رو کرده بود قلیان سرا!!! اینقدر بی خاصیت بود نمی تونست بازیکنا رو جمع کنه که تا سر صبح مافیا بازی نکنن...دراگان هم از ترس جایگاهش در مقابل همه اینا سکوت کرده بود. همین داستان ها تیم رو دو دسته کرده بود و بازیکنای بزرگ تیم همه ضد مافیای استیلی و دراگان بودند شاید اگر بی عرضه هایی مثل ماجدی و استیلی در راس تیم ملی نبودند دراگان بیچاره به آرزوش می رسید

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
جالبه حمید استیلی میاد میگه صحبت ها واسه بعد جام جهانی!!! یعنی واقعا شخصیت حمید استیلی جوریه اگر حرفی بود نزنه؟!
جالبه امروز اصولی تو شبکه خبر میگفت استیلی خودش یکی از سردمداران تغییر اسکوچیچ بود اون زمانی که کمیته فنی رای داده بود باید عوض بشه!!!

هم از ترس جایگاهش در مقابل همه اینا سکوت کرده بود.
دقیقا همین بود - کل تیم ملی گذاشته بود در اختیار اون باند فاسدی که آقایون الان از سوزش نبودش دارن سینه میدرن!!! به جاش بهش گفته بودن میزاریم تا جام ملت ها ، اسما سرمربی تیم ملی باشی.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
جالبه امروز اصولی تو شبکه خبر میگفت استیلی خودش یکی از سردمداران تغییر اسکوچیچ بود اون زمانی که کمیته فنی رای داده بود باید عوض بشه!!!

دقیقا همین بود - کل تیم ملی گذاشته بود در اختیار اون باند فاسدی که آقایون الان از سوزش نبودش دارن سینه میدرن!!! به جاش بهش گفته بودن میزاریم تا جام ملت ها ، اسما سرمربی تیم ملی باشی.
بله استیلی خودش امضا کننده حکم برکناری اسکوچیچ بوده!!! الانم برای ابقا دست به دامن حشمت مهاجرانی شده مثل این که
کلا فیلمی با میثاقی و فروغی ساخته بودن... که تا دیروز می گفتن باید همه یار دوازدهم باشیم اما الان خط و نشان میکشن واسه تیم ملی!!!

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
بازی یه طرفه ای بود معلوم هم بود تاکتیکی تمرین نشده بود
اروگوئه که کمی خسته شد کمی پاسکاری شد
ولی کلید کردن والورده رو کله شجاع خیلی خنده دار بود . . .

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
در مورد بی فانوسا صحبت نکنید موقع گل تو این وضع مملکت شادی هم میکنن،بی اصل و نصبا

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
هر چند دوست داشتم امیرخان قلعه نوعی رو حرفش وایسته و سرمربیگری تیم ملی رو قبول نکنه، ولی به تصمیمش احترام میذارم، شاید فرصت دیگه ای بهتر از این تا آخر عمرش گیرش نیاد.
اونم تو کشوری که به سرمربی ایرانی به چشم فاحشه های آخرشب نگاه میکنن!
البته از روز برام روشنه که امیرخان با اولین باخت سیبل حملات قرار خواهد گرفت و هر چی زخم خورده است سیل انتقادات رو به امیرخان خواهند داشت ولی امیدوارم به گونه ای عمل کنه که مورد تحسین همگان قرار بگیره
بدون شک بهترین گزینه ایرانی امیرخان قلعه نوعیه، امیدوارم موفق باشه.
از بابت دعوت محمد محبی به تیم ملی هم ازش راضیم ولی هنوز هضم نمیکنم چرا مثل کی‌روش 4 تا دوازه بان و 3 تا مهاجم دعوت کرده؟
امیرخان هر نتیجه ای بگیره بدتر از 6-2 مقابل انگلیس نیست. امیدوارم برخلاف کی‌روش که حیثیت فوتبال ایران رو به فنا داد و برخلاف اسکوچیچ که اقتدار و کاریزمای لازم رو نداشت ایران رو قهرمان آسیا کنه

بالا