• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
:lol:

----

آخه اینا اینقدر پر رو هستن میگن با تیم های قوی اروپایی بازی کردیم !
حاضرم شرط ببندم تا حالا اسم واشاش رو نشنیده بودن .

واشاش سال هزار وسیصدو تیرکمون تیم قوی بوده ! دوره ی پوشکاش !

این قطبی 1-2 سالی هم توی تیم ملی می خوره
روزمه ی آنالیزوریش رو هم به لطف بی فکری ما ایرانی ها به سرمربی تیم ملی ایران بودن مزین می کنه
بعدشم میره

مردک می گه هرجای من رو ببرید ، جای خون فوتبال میاد بیرون :)))))))
شومنه دوزاری رو کردیم مربی تیم ملی

اخرشم اخراج میشه و ما می مونیم و 2-3 سالی که با این بابا حروم کردیم .

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ای بابا قطبی چیکارس.
فوقش میشه گفت که زرنگه / دیده یه سفره پهنه /4 تا گاگول نشستن سرش / گفته منم میرم از این احمق ها استفاده میکنم/
عین بلاژ
عین خیلی های دیگه.
ایراد کار از اینه که فدراسیون صاحب نداره/ یعنی نمیخوان که داشته باشه. اصلا نمیزارن یه ادم حسابی برای این پست کاندید بشه.
همش بازی شده
فوتبال ملی ایران دیگه خیلی وقته بی ارزش شده.
الان تشکیلات باشگاهها خیلی قوی تر از فدراسیون فوتباله.
اینها فقط اسم دارند. و اسما متصدی فوتبال.
کلا دیگه بازیکن ها هم تیم ملی رو جدی نمیگیرن.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
من صدها بار گفتم باز هم میگم.

وقتی باید از قطبی ایراد بگیریم که اینا مربی بهتر رو پشت در داشته باشن!
وقتی بهتر از این نمیتونن بیارن چرا گیر بدیم؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
ای بابا قطبی چیکارس.
فوقش میشه گفت که زرنگه / دیده یه سفره پهنه /4 تا گاگول نشستن سرش / گفته منم میرم از این احمق ها استفاده میکنم/
عین بلاژ
عین خیلی های دیگه.
ایراد کار از اینه که فدراسیون صاحب نداره/ یعنی نمیخوان که داشته باشه. اصلا نمیزارن یه ادم حسابی برای این پست کاندید بشه.
همش بازی شده
فوتبال ملی ایران دیگه خیلی وقته بی ارزش شده.
الان تشکیلات باشگاهها خیلی قوی تر از فدراسیون فوتباله.
اینها فقط اسم دارند. و اسما متصدی فوتبال.
کلا دیگه بازیکن ها هم تیم ملی رو جدی نمیگیرن.

اولا که با اون عبارت 4 تا گاگول موافقم! شاید هم بیشتر باشن. دی:
دوم اینکه قطبی غلط کرده بخواد از موقعیت سوءاستفاده کنه .
سوم اینکه قطبی رو با بلاژ مقایسه نکنید. بلاژ به عنوان سرمربی تو جام جهانی بوده(تازه سوم هم شده) نه تدارکات چی !
چهارما با بقیه حرفات هم موافقم.

من صدها بار گفتم باز هم میگم.

وقتی باید از قطبی ایراد بگیریم که اینا مربی بهتر رو پشت در داشته باشن!
وقتی بهتر از این نمیتونن بیارن چرا گیر بدیم؟

چرا نمیتونن بیارن. همین پارسال صحبت تریم و اریکسون و ... نبود ؟
به نظرت اینا بهتر از قطبی نیستن ؟
حتی مربی ایرانی هم داریم که بهتر از قطبی باشه .

-----

اینا از دایی حمایت نکردن، میخوان برای قطبی جبران کنن در صورتی که هنوز نفهمیدن با قطبی به جایی نمیرسن.

پست سی پی یو هم تایید میشه .

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
امیر جان!
صحبت بود با آوردن فرق داره!
نصف اینا که صحبتش هست اصلا حاضر نیستن تو ایران مربی گری کنن!
نصف دیگه هم که راضی هستن اینا نمیارن!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
امیر جان!

همین تاج گفته بود اریکسون به 1.6$ راضی شده.

قطعا اینا میخواستن بیارن. نمیدونم چی شد که پشیمون شدن!؟ وگرنه نمیشه 1 نفر بره باهاشون مذاکره کنه سر قیمت هم به توافق برسن ولی ناگهان هیچی به هیچی .
اون دلقک راست می گفت که ما اصلا لیوانی نداریم !!!

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
به نظر من "مربی" تو فوتبال ملیه حال حاضر ایران, بیشتر نقش "سپرِِ بلا" رو بازی میکنه!
هر کسی از جلال چراغپور گرفته تا لوئیز فن خال رو که بیارن هیچچچچ گاری نمیتونه بکنه!
فک میکنید چند درصد قضیه مربی تیم ملی هست؟ بیشتر از 10% نیست! تازه اگه واقعا بلد باشه و بتونه کار کنه!
سیستم کلا بیماره و مشکل هم یکی دو تا نیست که بشه راحت حلش کرد!
تازه اصل قضیه اینجاست که اگرم بشه کی میخواد حلش کنه!؟ کسی دلش برای فوتبال نمیسوزه. اگه اسمی هم مطرح میکنن فقط برای خودشونه (اینکه بگن ما دنبال کاریم!) و اگه اسمی رو هم استخدام میکنن برای مخفی شدن پشت اون اسم...

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
قطبي:ميوه‌ي اردوي اتريش در هفته‌ي اول ليگ ديده شد!​

قطبي ادامه داد: خيلي‌ از باشگاه‌ها از اردوي اتريش انتقاد كردند و گفتند كه اين اردو در زمان مناسبي برگزار نشده است، اما به نظر من ميوه اين اردو در هفته اول ليگ برتر نمايان شد و ما ديديم كه چهار تن از گلزنان تيم‌هاي ليگ برتري از بازيكنان تيم ملي بودند كه آن انگيزه و روحيه را با خود از اردوي تيم ملي به باشگاههايشان برده بودند و اين نشان از مفيد بودن اردوي اتريش دارد.

سرمربي تيم ملي در خصوص احتمال برگزاري ديدار دوستانه تيم ملي در برابر ارمنستان گفت: ‌ما مي‌خواهيم از تمام روزهاي فيفا دي استفاده كنيم و تمام تاريخ‌هاي فيفا دي براي ما مهم هستند و دوست داريم كه بيشترين استفاده را از اين روزها ببريم و سعي مي‌كنيم كه در برابر ارمنستان ديدار دوستانه‌اي انجام دهيم و فكر مي‌كنم كه اين بازي براي ما مفيد باشد چرا كه ارمنستان تيم بسيار خوبي است كه اگر در نتايج آن دقت كنيد مي‌بينيد كه در برابر اسپانيا و ديگر تيم‌هاي اروپايي نمايش خوبي داشته است و به نظر من اين بازي مي‌تواند نكات آموزشي خوبي براي تيم ما داشته باشد.

قطبي ادامه داد: ما در اردوي اتريش سعي كرديم با بهترين تيم‌هايي كه داريم بازي كنيم. من مي‌خواستم در اين اردو بازي اول و سوم را در برابر تيم‌هاي قدرتمند برگزار كنيم و بازي دوم‌مان در برابر تيمي متوسط باشد. من باز هم مي‌گويم كه امكانات خوبي در اردوي اتريش داشتيم و اين اردو از هر لحاظ براي ما مفيد و مثبت بود.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
علی‌کریمی از تیم ملی خط خورد​

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان اسامی بازیکنان این تیم برای برگزاری دیدار تدارکاتی با تیم ملی فوتبال ارمنستان را اعلام کرد که در بین آنها نامی از علی کریمی ، مرد معترض بعد از اردوی اتریش ، دیده نمی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رحمتی، هادی عقیلی، احسان حاج صفی، سید جلال حسینی، خسرو حیدری، از سپاهان، علیرضا حقیقی ،حمیدرضا علی عسکر ، محمد نوری، هادی نوروزی، غلامرضا رضایی از پرسپولیس، فرزاد آشوبی، میلاد میداوودی، ایمان مبعلی، حنیف عمران زاده از استقلال، کریم انصاری فر از سایپا، حسن اشجاری و میلاد زنیدپور از استیل آذین، قاسم حدادی فر، سید محمدی حسینی، محمدرضا خلعتبری از ذوب آهن، ابراهیم میرزاپور از پیکان قزوین، محمد نصرتی از تراکتورسازی تبریز، پژمان نوری و مهرداد اولادی از ملوان بندرانزلی نفراتی هستند که تمرینات خود را زیر نظر کادر فنی پیگیری می کنند.

در فهرست اعلام شده از سوی افشین قطبی نام علی کریمی که در چند هفته اخیر حاشیه های زیادی به همراه داشت، دیده نمی شود.

بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان روز 17 مردادماه در کمپ تیم های ملی حاضر می شوند و روز هجدهم از ساعت 10:30 و 17:00 تمرینات خود را در کمپ تیم های ملی پیگیری می کنند سپس 19 مردادماه تهران را به مقصد ارمنستان ترک خواهند کرد و بعد از ظهر در استادیوم ارمنستان تمرینات ریکاوری انجام می دهند.

تیم ملی فوتبال کشورمان روز 20 مرداد ماه یک دیدار تدارکاتی با تیم ملی ارمنستان برگزار خواهد کرد و روز بیست و یکم ارمنستان را به مقصد ایران ترک می کند.

دلیل خط خوردنش رو دیشب تو نود دیدیم . :rolleyes:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
خوب شد این دوتا بازی کریمی بود اگه نه همون دوتا مساوی توی بازهای دوستانه هم از دست میرفت.
تقصیر خودش بود
نبودش هم تاثیری در روند تیم ملی نخواهد داشت

دقیقا تایید میشه. تاثیری نداره چون حذفش از جام ملتها حتمیه :lol:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

دو تا برداشت میشه از حرفش کرد.
1: ملت رو نادون فرض کرده که خوب بزار تو جهالتش بمونه. تا صدای گزارشگر عرب رو سرش خراب بشه : ایران ، الخلاص
2: اصلا به کاری که تو دست داره احاطه و اشراف نداره. کلا خبر نداره چه خبره تو فوتبالمون.

مجید جان من رو دنیا که هیچی ازش ندارم شرط میبندم اگه از گروه صعود کنیم، فقط یه بازی رو بریم بالا.

امیر جان!

مشکل کار و ایران و این حرفا نیست. پولش رو هم دارند. به همین سه تا مربی اخر ایرانی به غیر مایلی که نموند. اندازه مربی هایی مثل مربی های کشورهای متوسط تو جام جهانی پول دادند. مثلا دانمارک/ شیلی/ همین کره و چندتای دیگه.

اینا یکی رو میخواند که هرچی بهش بگن بگه چشم. خارجی این مدلی هم داریم.

همین تاج گفته بود اریکسون به 1.6$ راضی شده.

قطعا اینا میخواستن بیارن. نمیدونم چی شد که پشیمون شدن!؟ وگرنه نمیشه 1 نفر بره باهاشون مذاکره کنه سر قیمت هم به توافق برسن ولی ناگهان هیچی به هیچی .
اون دلقک راست می گفت که ما اصلا لیوانی نداریم !!!

$# چه داند قیمت نقل و نبات.تاج که وضع از اینم بدتره. وقتی حرف میزنه انگار انتظار داره دنیا تاییدش کنند.
یه بار داشت حرف میزد/ پسر دایی من که 8 سالشه گفت این دیوونه است. ما خجل شدیم که به حرفای دیوونه گوش میدادیم/ گفتیم اره بیا بشین بخند. :p
اون دلقک هم که میگفت تصمیم ها رو تو فدراسیون شبا میگیرند/ صبحها دستور میاد.
اگه بهش بگند همه توپ های فوتبال رو تو ایران اتیش بزنید میگه: هه هه هه . باشه.
وای که فوتبال ما دست کیا افتاده

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
حمله عجيب مظلومی به سرمربی تیم ملی​
پرويز مظلومي، سرمربي استقلال با حضور در برنامه 90 در 90 جواد خیابانی كه از شبكه جهاني جام‌جم روي آنتن مي‌رود تمام ناراحتي‌هايي كه از افشين قطبي در دلش جمع شده بود را برسر سرمربي تيم‌ملي خالي كرد!
تيم او كه اين روزها به دليل اردوها و بازي‌هاي تداركاتي تيم‌ملي مدام در حال از دست دادن چهار ستاره ملي‌پوش خود است، مشكلات بسياري را تجربه مي‌كند و شايد همين مشكلات باشد كه باعث شده مظلومي تااين حد بي محابا به سرمربي تيم‌ملي حمله كند:« در يكي از برنامه‌هاي ورزشی، سرمربی تیم‌ملی را آورده بودند و تصاویر بلیت سفر او به آفریقا را پخش می‌کردند.

البته من به مجری این برنامه (جهانگیر کوثری) ارادت دارم اما ه جای اینکه در این برنامه درباره اردوی اشتباه تیم‌ملی صحبت بشود و برنامه مربی تیم‌ملی مورد نقد قرار بگيرد از ایشان حمایت می‌کنند. تیم‌ملی تازه از اردو برگشته که بازیکن‌های من به ارمنستان رفته‌اند. ما هنوز ریکاوری نداشته‌ایم و برای بازی استیل‌آذین عملا تمرینی برای هماهنگی انجام نمی‌دهیم. حالا من چگونه می‌توانم از بازیکنی که چهارشنبه بازی کرده در روز جمعه استفاده کنم؟

آن هم بدون تمرین؟ یک مربی را از روی کارنامه‌اش می‌سنجند و بر اين اساس آقای قطبی کارنامه قابل توجهی ندارد. ایشان در سالی که با پرسپولیس قهرمان شدند، قرار بود بعد از بازی استقلال‌اهواز که با شكست چهار بر یک پرسپوليس همراه شد اخراج شوند اما آقای کاشانی ایشان را اخراج نکرد. پس اين حبيب کاشانی بود كه آن تیم را قهرمان کرد. سطح فوتبال ما خیلی بالاست و ما نباید کمک مربی کره‌جنوبی را سرمربی تیم‌ملی خودمان می‌کردیم. فوتبال ما فراتر از آسیاست و آدمی با کارنامه قطبی نباید سرمربی تیم‌ملی ايران مي‌شد.»

//

این یارو مظلومی چه بی جنبست
طرف دو روزه مربی یه تیم بدرد بخور شده!!!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
این یارو مظلومی چه بی جنبست
طرف دو روزه مربی یه تیم بدرد بخور شده!!!

خب راست گفته دیگه . تیم ملی یه سرمربی بزرگ می خواد نه یه کسی که فقط بلده بگه من تو 3 تا جام جهانی حضور داشتم. :لول:

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
مضلومی بی جنبه نیست. چیزش گنده است. زیر بار حرف زور نمیره...
حالا چون چند سال خارج بوده و یه بار به کمک استیلی و کاشانی و شانس:دی پرسپولیس رو قهرمان کرده که نباید به همه زور بگه... تیم ملی وقتی خوبه که لیگ ما خوب باشه... وقتی استقلال و پرسپولیس و سپاهان و استیل آذین خوب نباشن و تو بدنسازی و اوج تمرینات تاکتیکی بازیکناشون رو از دست بدن دیگه میخواد بازیکن از کجا بیاره... حالا هرچی هم میخواد ببره اردو... فک میکنه همه مربیای لیگ مثل کفاشیان هستن که هرچی گفت بخندن و بگن چشم...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مضلومی بی جنبه نیست. چیزش گنده است. زیر بار حرف زور نمیره...
حالا چون چند سال خارج بوده و یه بار به کمک استیلی و کاشانی و شانس:دی پرسپولیس رو قهرمان کرده که نباید به همه زور بگه... تیم ملی وقتی خوبه که لیگ ما خوب باشه... وقتی استقلال و پرسپولیس و سپاهان و استیل آذین خوب نباشن و تو بدنسازی و اوج تمرینات تاکتیکی بازیکناشون رو از دست بدن دیگه میخواد بازیکن از کجا بیاره... حالا هرچی هم میخواد ببره اردو... فک میکنه همه مربیای لیگ مثل کفاشیان هستن که هرچی گفت بخندن و بگن چشم...

من از کار قطبی دفاع نکردم. نگفتم هم خوبه.طرفدارشم نیستم

اما فک نمیکنم مظلومی صلاحیت داشته باشه که بیاد در مورد همه چیز حرف بزنه!

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
آخه نمي دونم اي يارو كلاه گيس چي ميگه اين نمي تونه مسو جمعش كنه حالا داره استقلالو مربي گري ميكنه
نبايد يادش بره كه از اين گگلهايي كه تيمش زده 3تاشو بازيكن تيم مليش زدا
خبر زيرو بخونيد

آنچلوتی: چلسی بیش از حد کند بود
مربی آبی‌ها گفته بازی با منچستر یونایتد تمرینی عالی پیش از فصل بعد بود.

سایت گل – کارلو آنچلوتی، مربی چلسی گفته دیدار تیمش مقابل منچستر یونایتد در کامیونیتی شیلد تمرین خوبی بود، هر چند که آنها سه بر یک باختند.

آنچلوتی می‌گوید تیمش بسیار کند بود ولی اصرار دارد که آنها تمرینی خوب پیش از فصل جدید انجام داده‌اند: «در نیمه اول بیش از حد کند بودیم. ما موقعیتی نداشتیم، بازی ما آرام بود و منچستر یونایتد در انتهای نیمه اول پیش افتاد. کار ما دشوار بود. امروز بهترین روز ما نبود ولی این اتفاق ممکن است در ابتدای فصل بیفتد. بازیکنان ما 90 دقیقه بازی کردند و این نشانه خوبی در آغاز فصل جدید لیگ برتر است.»

شماری از بازیکنان چلسی پس از جام جهانی 2010 استراحتی بلندمدت داشتند و تازه به تمرینات کامل چلسی برگشته‌اند.

آنچلوتی می‌گوید: «محال است از بازیکنان که 10 روز را در تمرینات آماده‌سازی بوده‌اند بخواهیم سریع و آماده باشند. ما بازیکنان بسیاری داریم که در 26 جولای برگشتند و شرایطشان را بهتر کردند. مهم است که آنها 90 دقیقه بازی کردند و به نظرم این بازی مثبت بود.»

آنچلوتی درباره دیدارهای دوستانه ملی که اواسط هفته جاری برگزار می‌شود هم گفت: «به نظرم بازی کردن به سود بازیکنان است و باعث می‌شود اوضاع آنها بهتر شود. من نگران بازی‌های ملی نیستم.»

او درباره خرید قریب‌الوقوع 18 میلیون پوندی رامیرس از بنفیکا هم می‌گوید: «خبر تازه‌ای نیست. رامیرس هنوز بازیکن چلسی نشده است.»

اينو ميگن فرهنگ
ايناها هم مربي تيم باشگاهي دارن ما هم داريم
واقعا" براي اين افراد متاسفم

درباره قطبي هم بگم كه از اين آقا بهتر پيدا نميشد واسه تيم ملي اون از دايي اونم از باقيشون وقتي كه قطبي گفت همه دنبال جاي من هستن ما باور نميكرديم الان داره باورم ميشه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بنظر من این مظلومی داره دنبال بهونه میگرده که نتیجه نگرفتن های احتمالیشو در هفته(های)آتی بندازه گردن قطبی و تیم ملی!

بالا