• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

تازه ترين رده بندي تيمهاي ملي فوتسال جهان منتشر شد.

در رده بندی مربوط به ماه آگوست 2010 تیم با 1655 امتیاز و یک پله صعود نسبت به رده بندی قبلی به رده چهارم جهان صعود کرد.

فهرست 10 تیم برتر فوتسال جهان به شرح زیر است :

1- برزیل 1989 امتیاز

2- اسپانیا 1946

3- ایتالیا 1757

4- ایران 1655 (1+)

5- روسیه 1646 (1-)

6- پرتغال 1604

7- آرژانتین1488

8- اوکراین1463

9- صربستان1413

10- چک 1383

در بین تیمهای آسیایی پس از ایران ، تایلند با 1353 امتیاز و قرار گرفتن در رده 12 جهان دومین تیم برتر آسیایی است و ژاپن با 1350 امتیاز و قرار گرفتن در رده 14 جهان ، عنوان سومین تیم برتر قاره آسیا را در اختیار دارد.

هر چی فوتسال مایه افتخار ه ، فوتبال مایه سرافکندگی .

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
هر چی فوتسال مایه افتخار ه ، فوتبال مایه سرافکندگی .

حالا جالبه كه ليگ فوتسال پخش مستقيم نداره بازي تيم ملي هم به زور پخش ميكنن.
اونوقت بازي دست گرمي جلوي لاتزيو رو مستقيم نشون دادن.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
حالا جالبه كه ليگ فوتسال پخش مستقيم نداره بازي تيم ملي هم به زور پخش ميكنن.
اونوقت بازي دست گرمي جلوي لاتزيو رو مستقيم نشون دادن.

درسته. نمیدونم چرا بهش بها نمیدن.

kianmehr66

Guest
لایک‌ها
2
خب بازی امروز جلوی تیم درب و داغون چین ر بردیم ولی مشکلات خط دفاعی هنوز پا برجاست.

دیدین چینی که میزبان المپیک بوده چه ورزشگاهی برای بازی با ما انتخاب کرده بود. منظورم چمنشه!!!

این اعتبار ما تو جهانه!!!!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من کلا از طرز رفتار روزنامه ها در مقابل تیمها خوشم نمیاد چون کاملا سلیقه ای و باندی عمل میکنند ولی در مورد این بازی از تیتر روزنامه گل خیلی لذت بردم

چینی بنجل

واقعا که این چینی کاملا بدرد نخور و درجه سه بود. مخصوصا گلرشون که انگار از دسته سه آورده بودنش.
حالا قطبی تو خیالش به چه رویایی چنگ میزنه من نمیدونم ولی این بردهای آبکی در برابر تیمهای نه چندان قوی فقط تیم رو باد میکنه و شرایط ترکیدنش رو در جام ملتها فراهم میکنه.
من همچنان اعتقاد دارم که این تیم اگه با هزار زحمت از گروه بالا بیاد قطعا تو همون بازی اول اوت میشه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
واقعا که این چینی کاملا بدرد نخور و درجه سه بود. مخصوصا گلرشون که انگار از دسته سه آورده بودنش.
حالا قطبی تو خیالش به چه رویایی چنگ میزنه من نمیدونم ولی این بردهای آبکی در برابر تیمهای نه چندان قوی فقط تیم رو باد میکنه و شرایط ترکیدنش رو در جام ملتها فراهم میکنه.
من همچنان اعتقاد دارم که این تیم اگه با هزار زحمت از گروه بالا بیاد قطعا تو همون بازی اول اوت میشه.

من با شما موافق نیستم جواد جان . این تیم چین به راحتی تمام ضعفهای ایران رو در خط دفاعی نشون داد ،این برد به دلیل ضعف چین نبود بلکه بیشتر به دلیل قدرت تهاجمی ایران بود و در مرتبه بعد بدشانسی چینی ها که فرصت هاشون مبدل به گل نشد.
من جای قطبی نیستم ولی اگر من مربی تیم ملی بودم الان بیشتر از اینکه خوشحال از بابت نتیجه باشم خوشحال بودم که ضعفهای آرایش دفاعی تیم به بهترین نحو نمایش داده شد.
باز هم میگم تیم چین یک تیم سرعتی بود که به درستی ضعفهای کناره های ایران رو به رخمون کشید و این برد رو شاید باید برد توام با خوش شانسی دونست تا یک برد آبکی !!!
بازی بعدی با کره جنوبی در سئول نشان خواهد داد آیا کادر فنی در باد پیروزی خوابیده اند یا در ظرف 3-4 روزی که فرصت داشتند فکری به حال عمق دفاعی در کناره ها و وسط دفاع نموده اند؟

شاد و پیروز باشید

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من خوشم اومد از بازی !

توی اون زمین عجیب و بعد از مسافرت n ساعته و ... کلا من شخصا راضی بودم بصورت کلی. ولی همونطور که آقا ساسان هم اشاره داشتند مهمترین مشکل ضعف خط دفاعی بود، مخصوصا ناهماهنگی حیدری و عقیلی. جدا از اینکه همیشه خیلی با هم فاصله دارن، خسرو هم وقتی حمله میکنه عقب رو یادش میره اصلا !!! عقیلی میومد جای اون رو پر کنه، وسط خالی میشد !!

همچنان سید جلال رو نمیپسندم. فقط زیر توپ میزنه ! نصرتی ولی خوب بازی کرد انصافا. تیموریان هم خیلی خوب بود. از این غلامی هم خیلی خوشم اومد ! خوب بازی کرد.

شجاعی شدیدا بی انگیزه بود ! اگر اینجوری بخواد ادامه بده من حضور میداوودی یا نوری رو بجای شجاعی ترجیح میدم !

کلا امیدوار هستم به این تیم. بازی در سئول هم میتونه امتحان سخت تر و مفیدتری باشه !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
يعني ايران باتيم الف چين بازي نكرد؟؟؟ يعني بازيكنهاي اصليشون نبودند؟؟؟

والا خودشون که گفتند این تیم اصلی بوده. یعنی من از تی وی اینطوری شنیدم .

سلام خدمت دوستان

من با شما موافق نیستم جواد جان . این تیم چین به راحتی تمام ضعفهای ایران رو در خط دفاعی نشون داد ،این برد به دلیل ضعف چین نبود بلکه بیشتر به دلیل قدرت تهاجمی ایران بود و در مرتبه بعد بدشانسی چینی ها که فرصت هاشون مبدل به گل نشد.
من جای قطبی نیستم ولی اگر من مربی تیم ملی بودم الان بیشتر از اینکه خوشحال از بابت نتیجه باشم خوشحال بودم که ضعفهای آرایش دفاعی تیم به بهترین نحو نمایش داده شد.
باز هم میگم تیم چین یک تیم سرعتی بود که به درستی ضعفهای کناره های ایران رو به رخمون کشید و این برد رو شاید باید برد توام با خوش شانسی دونست تا یک برد آبکی !!!
بازی بعدی با کره جنوبی در سئول نشان خواهد داد آیا کادر فنی در باد پیروزی خوابیده اند یا در ظرف 3-4 روزی که فرصت داشتند فکری به حال عمق دفاعی در کناره ها و وسط دفاع نموده اند؟

شاد و پیروز باشید

برعکس شما ساسان جان من تقریبا با نصف بیشتر حرفهای شما موافقم.
ولی
این ضعفها به هیچ وجه پوشش داده نخواهد شد. چرا که این اوج توان مدافعان تیم ماست. ما حتما خواهیم دید که از همین ضعفهایی که دیروز داشتیم از کره گل خواهیم خورد.
شما فرمودید که از بدشانسی اونها بود که ما گل نخوردیم / من میگم بی تجربه بودند.
و شاید رو همین اصل هم گل خوردند. آقا ساسان گلره واقعا زیر 22-23 سال میزد. و دو تا دفاعشون واقعا خیلی جوون بودند. ولی ما با دفاعهایی جلوش بازی کردیم و دروازبانی که واقعا بازیکنهایی در سطح خوب آسیا هستند.
قطبی الان فقط به ساکت کردن افکار عمومی با این نتایج فکر میکنه و بس.
شما ببین ما جلو کره همیشه دست و دلمون لرزیده. البته تو بازیهای رسمی، تو بازیهای دوستانه ما اکثرا موفق بودیم. الان دو روز دیگه جلوی کره قطبی به یه مساوی هم راضی میشه چون میتونه بگه ما تو دو تا بازی خارج از خانه و برابر تیمهای خوب اسیا نتایج خوبی گرفتیم.(که یکی از درد ها همینه/ بجای اینکه به شرایط تیم فکر کنند به پاسخگویی به افکار عمومی فکر میکنند که ضعف فدراسیون هم هست.) کره با چین خیلی فرق داره. کره حتی بازیهای آسیایی رو هم فدای آینده سازی جهانیش میکنه و دوستانه ها هم که جای خود داره اما من در کل با شما هم عقیده هستم که بازی با کره محک خوبی برای تیم ما خواهد بود.

قرار نیست که تیم ملی به موفقیت برسه. نه اینکه مربی و فدراسیون اینو بخواهند ولی برای موفقیت باید همه چیز رو فدا کرد.که ما نمیکنیم.مثلا بخاطر اینکه کریمی حرف حق میزنه هزار تا بازی سرش در میارن که ملت دیگه اسمش رو هم نیارند
الان شما نگاه کن محمد نصرتی که خداییش دیروز خوب بازی کرد و تو تراکتور هم داره خوب بازی میکنه، تنها به یه دلیل به تیم ملی اومده که اون هم دلیل فنی و فوتبالی نیست و به شرایط خاص آذربایجان مربوط میشه/
یا مثلا همین آندو که گل زد اصلا تیم نداره. دلیلی که بزرگترین فوتبالیستهای ایران رو در مقاطعی از تیم ملی دور کرده چون نمیخواستند باشند ولی اینو میخواند باشه.
خلعتبری / عقیلی / و چند تای دیگه اگرچه که بازیکنهای خوبی هستند ولی الان در افت هستند ولی جاشون حفظ میشه.
الان رحمتی واقعا دیروز فقط یه توپ خوب گرفت. خب اونم نمیگرفتیم و یه گل میخوردیم. یکی دیگه رو میگذاشتن تو گل. دروازبان ذخیره نمیخواهیم؟ مگه تدارکاتی نیست؟ مگه کانیزارس تو اون جام جهانی شیشه عطر نیافتاد رو پاش و مصدوم شد؟
من اگه میگم ابکی و الکی و... بخاطر اینه که فدراسیون خودشو گول میزنه.فکر میکنه ملت هم گول میخوره . اینها بازیهایی نیست که بخواد تیم ما رو تیم کنه یا محک بزنه. میرند اردو میزنند تو یه جایی که 4 تا تصویر ازش نگیرند که جلو چشم نباشند که ازشون انتقاد نشه که آهسته بیان و برن که گربه...

یه کار خیلی راحته: انتقاد. اما یه کار هم هست منطقی تره.
میشه ما خودمون رو بکنیم مربی تیم ملی و یه لیست بدیم از بازیکنهای خوب و آماده . ببینیم چند تا از اینها تو لیست ما جا میگیرند؟ از بازیکنهایی که از تیم ملی کنار گذاشتند میشه یه تیم جور کرد که این تیم ملی رو آبکش کنه.
همه چیز رنگ و بوی 30A30 گرفته. من به این دلیله که میگم بار کجمون به منزل نمیرسه.
آرزو میکنم تو جام ملتها موفق باشیم ولی هیچ امیدی ندارم

ببخشید زیاد حرف زدم. نه خیلی زیاد حرف زدم

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
من به این تیم در آینده امیدوارم.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
مبارك باشه اين برد.
البته چين حتي به دور نهايي مقدماتي جام جهاني هم نرسيد موقعي هم كه تيم خوبي بوده از ايران هميشه باخته.

بازي بعد كه با كره هست ممكنه حتي ما ببريم ولي خوب اون بازيهايي كه حساسه و بايد ببريم نتيجه نميگيريم.
به نظر من جام ملت ها هم زياد اهميت نداره چون كره و ژاپن معمولا با تيم اميد يا يه تيم جوون شده ميان.

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بازی دیروز صرف نظر از اینکه تیم اصلی چین بوده یا تقلبیش(از ویکی میتونید شناسنامه بازیکنارو ببینید لژیونراشونم خیلی بزرگ نیستن) نتیجه امیدوارکننده ای داشت
اما من هنوزم میگم مرگ بر این تیم ملی ! به دو دلیل:
اولاً به خاطر اون پسرفتی که حالا مجبور شن خیلی تلاش کنن فقط منجر به جبران اون فاصله با آسیا میشه و بازم تو آسیا شاید سوم چهارم بشن نه بیشتر ! وگرنه الان که دستمون عمراً به کره ژاپنو عربستانو استرالیا برسه ...
دوماً چون این تیم خیلی پیره هیچ فکرشو کردید با یه تیم میانگین 28 تو جام 2014 (اونوقت میانگین32 میشه!) میخوان چجوری بازی کنن ؟ یه جوون درست حسابی تو کل مجموعه تیم پیدا نکردم که سنش حداقل طرفای 22 باشه تو ایرانم بازیکنا زود پیر میشن بنابراین قطبی هیچ چشم انداز بلندی تو سرش نیست ! فقط میخواد تلاشی برای افقای نه چندان دور بکنه که همون جام ملتهاست بعدشم یه تیم پیر تحویل فدراسیون میده که مسلماً جوونگرایی اونوقت دیگه دیره بازیکن جوونم اونوقت بیارن دیگه با چه تجربه ای میخواد تو مقدماتی کمک تیم باشه
نتیجه : بین جام ملتها و جام جهانی مسلماً جام جهانی مهمتر و همینطور دست یافتنی تره چون تو جام ملتها ما با بهترین تیم دورانمونم نتونستیم بهتر سوم بشیم حالا که هیچ! اما اگر از حالا به جوونا میدون بدن کار عاقلانه ای هست و تو 4 سال به هر صورت دوسه تا ستاره 20 ساله تو سطح ملی پیدا میکنیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خط دفاعیمون واقعا مشکل داره !!!!!!!!

عقیلی سر در گم هست. خسرو بیشتر به فکر تهاجمه. نصرتی خوب بود. از ناحیه اون خیلی کم تونستند حمله کنن

اما از بین خسرو عقیلی راحت نفوذ ها صورت میگرفت.

باید یه فکری بکنند. شاید حضور مدافعی مثل محمد حسینی (ذوب اهن) که شم گلزنی بالایی داره هم باعث بشه استحکام خط دفاعی حفظ بشه در عین اینکه قدرت هجومش هم پایین نیاد. به نظرم عقیلی افت کرده و نباید فیکس باشه. حضور عمران زاده یه شیث رضایی هم میتونه کمک کنه به این خط.
سید جلال بد نیست. در کار دفاعی نسبتا خوبه (البته افت کرده) اما همونطور که دوستمون گفت هم زیر توپ زیاد میزنه هم خشن هست.

خط هافبکمون خوب بود. البته به نظر میرسه قطبی هم دوست داره با 2 هافبک دفاعی بازی کنه. اینطوری که من حس کردم.
پژمان نوری و اندو تیموریان هر دو هافبک دفاعی هستند درسته ؟!؟!؟

مثلا میتونه از محمد نوری خلاق استفاده کنه. حضور فرهاد مجیدی هم میتونه در بخش تهاجمی مفید باشه. چون فرهاد هم بازیکن خوش فکری هست. مثل محمد نوری

در کل بازی با کره نشون میده قطبی متوجه ضعف ها شده یا نه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
والا خودشون که گفتند این تیم اصلی بوده. یعنی من از تی وی اینطوری شنیدم .

برعکس شما ساسان جان من تقریبا با نصف بیشتر حرفهای شما موافقم.
ولی
این ضعفها به هیچ وجه پوشش داده نخواهد شد. چرا که این اوج توان مدافعان تیم ماست. ما حتما خواهیم دید که از همین ضعفهایی که دیروز داشتیم از کره گل خواهیم خورد.
شما فرمودید که از بدشانسی اونها بود که ما گل نخوردیم / من میگم بی تجربه بودند.
و شاید رو همین اصل هم گل خوردند. آقا ساسان گلره واقعا زیر 22-23 سال میزد. و دو تا دفاعشون واقعا خیلی جوون بودند. ولی ما با دفاعهایی جلوش بازی کردیم و دروازبانی که واقعا بازیکنهایی در سطح خوب آسیا هستند.
قطبی الان فقط به ساکت کردن افکار عمومی با این نتایج فکر میکنه و بس.
شما ببین ما جلو کره همیشه دست و دلمون لرزیده. البته تو بازیهای رسمی، تو بازیهای دوستانه ما اکثرا موفق بودیم. الان دو روز دیگه جلوی کره قطبی به یه مساوی هم راضی میشه چون میتونه بگه ما تو دو تا بازی خارج از خانه و برابر تیمهای خوب اسیا نتایج خوبی گرفتیم.(که یکی از درد ها همینه/ بجای اینکه به شرایط تیم فکر کنند به پاسخگویی به افکار عمومی فکر میکنند که ضعف فدراسیون هم هست.) کره با چین خیلی فرق داره. کره حتی بازیهای آسیایی رو هم فدای آینده سازی جهانیش میکنه و دوستانه ها هم که جای خود داره اما من در کل با شما هم عقیده هستم که بازی با کره محک خوبی برای تیم ما خواهد بود.

قرار نیست که تیم ملی به موفقیت برسه. نه اینکه مربی و فدراسیون اینو بخواهند ولی برای موفقیت باید همه چیز رو فدا کرد.که ما نمیکنیم.مثلا بخاطر اینکه کریمی حرف حق میزنه هزار تا بازی سرش در میارن که ملت دیگه اسمش رو هم نیارند
الان شما نگاه کن محمد نصرتی که خداییش دیروز خوب بازی کرد و تو تراکتور هم داره خوب بازی میکنه، تنها به یه دلیل به تیم ملی اومده که اون هم دلیل فنی و فوتبالی نیست و به شرایط خاص آذربایجان مربوط میشه/
یا مثلا همین آندو که گل زد اصلا تیم نداره. دلیلی که بزرگترین فوتبالیستهای ایران رو در مقاطعی از تیم ملی دور کرده چون نمیخواستند باشند ولی اینو میخواند باشه.
خلعتبری / عقیلی / و چند تای دیگه اگرچه که بازیکنهای خوبی هستند ولی الان در افت هستند ولی جاشون حفظ میشه.
الان رحمتی واقعا دیروز فقط یه توپ خوب گرفت. خب اونم نمیگرفتیم و یه گل میخوردیم. یکی دیگه رو میگذاشتن تو گل. دروازبان ذخیره نمیخواهیم؟ مگه تدارکاتی نیست؟ مگه کانیزارس تو اون جام جهانی شیشه عطر نیافتاد رو پاش و مصدوم شد؟
من اگه میگم ابکی و الکی و... بخاطر اینه که فدراسیون خودشو گول میزنه.فکر میکنه ملت هم گول میخوره . اینها بازیهایی نیست که بخواد تیم ما رو تیم کنه یا محک بزنه. میرند اردو میزنند تو یه جایی که 4 تا تصویر ازش نگیرند که جلو چشم نباشند که ازشون انتقاد نشه که آهسته بیان و برن که گربه...

یه کار خیلی راحته: انتقاد. اما یه کار هم هست منطقی تره.
میشه ما خودمون رو بکنیم مربی تیم ملی و یه لیست بدیم از بازیکنهای خوب و آماده . ببینیم چند تا از اینها تو لیست ما جا میگیرند؟ از بازیکنهایی که از تیم ملی کنار گذاشتند میشه یه تیم جور کرد که این تیم ملی رو آبکش کنه.
همه چیز رنگ و بوی 30A30 گرفته. من به این دلیله که میگم بار کجمون به منزل نمیرسه.
آرزو میکنم تو جام ملتها موفق باشیم ولی هیچ امیدی ندارم

ببخشید زیاد حرف زدم. نه خیلی زیاد حرف زدم

با اون اخر حرفت موافقم جواد جان

همه چی رنگ بوی دیگه ای گرفته و وقتی قاطی پاتی میشه هیچ نتیجه ای بدست نمیاد

من هم زیاد امید ندارم که با این برنامه ریزی و امکانات ما قهرمان اسیا بشیم.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بازی استقلال و سپاهان نشون داد دفاع ضعف داره . حالا چرا فکری براش نکردن، سواله .

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
بازی با کره امشبه یا فردا؟ تو کره برگزار میشه؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
طبق اعلام سایت منچستر پارک جی سونگ تیم کره رو در بازی با ایران همراهی می کنه. که احتمالا کاپیتان هم هست.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
طبق اعلام سایت منچستر پارک جی سونگ تیم کره رو در بازی با ایران همراهی می کنه. که احتمالا کاپیتان هم هست.

اگه تیم اصلی باشه خیلی خوب میشه.
اگه باختیم و یا حتی بد هم باختیم مهم نیست. الان بفهمیم کجای کاریم بهتره تا وسط بازیها.

ولی من فکر کنم مساوی بشه

اینم ترکیب:
سایت گل- كادر فني تيم ملي فوتبال ايران اسامي 11 بازیکن ثابت مقابل کره جنوبی را اعلام کرد که بر این اساس احسان حاج صفی جانشی خسرو حیدری در خط دفاع شده و خلعتبری نیز جای خود را به شجاعی داده است.

سيد مهدي رحمتي، سيد جلال حسيني، هادي عقيلي، محمد نصرتي، احسان حاج صفي، جواد نكونام، آندرانيك تيموريان، پژمان نوري، غلامرضا رضايي، مسعود شجاعي و محمد غلامي 11 بازیکن اصلی ایران مقابل کره جنوبی خواهند بود.

بازي دوستانه تيم‌هاي ملي ايران و كره جنوبي ساعت 15:30 عصر امروز در ورزشگاه جام جهاني سئول برگزار مي‌شود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بازی رو بردیم

تبریک. کره حریف خوبی بود.

دفاعمون بهتر بود. اما خیلی زیر توپ زدیم. بخصوص در نیمه دوم

اصلا طرح نداشتیم. فقط دفاع کردیم و توپ رو زدیم زیرش

البته نباید فراموش کرد کره میزبان بود. تماشاگر زیادی هم اومده بود.

بالا