يعني ايران باتيم الف چين بازي نكرد؟؟؟ يعني بازيكنهاي اصليشون نبودند؟؟؟
والا خودشون که گفتند این تیم اصلی بوده. یعنی من از تی وی اینطوری شنیدم .
سلام خدمت دوستان
من با شما موافق نیستم جواد جان . این تیم چین به راحتی تمام ضعفهای ایران رو در خط دفاعی نشون داد ،این برد به دلیل ضعف چین نبود بلکه بیشتر به دلیل قدرت تهاجمی ایران بود و در مرتبه بعد بدشانسی چینی ها که فرصت هاشون مبدل به گل نشد.
من جای قطبی نیستم ولی اگر من مربی تیم ملی بودم الان بیشتر از اینکه خوشحال از بابت نتیجه باشم خوشحال بودم که ضعفهای آرایش دفاعی تیم به بهترین نحو نمایش داده شد.
باز هم میگم تیم چین یک تیم سرعتی بود که به درستی ضعفهای کناره های ایران رو به رخمون کشید و این برد رو شاید باید برد توام با خوش شانسی دونست تا یک برد آبکی !!!
بازی بعدی با کره جنوبی در سئول نشان خواهد داد آیا کادر فنی در باد پیروزی خوابیده اند یا در ظرف 3-4 روزی که فرصت داشتند فکری به حال عمق دفاعی در کناره ها و وسط دفاع نموده اند؟
شاد و پیروز باشید
برعکس شما ساسان جان من تقریبا با نصف بیشتر حرفهای شما موافقم.
ولی
این ضعفها به هیچ وجه پوشش داده نخواهد شد. چرا که این اوج توان مدافعان تیم ماست. ما حتما خواهیم دید که از همین ضعفهایی که دیروز داشتیم از کره گل خواهیم خورد.
شما فرمودید که از بدشانسی اونها بود که ما گل نخوردیم / من میگم بی تجربه بودند.
و شاید رو همین اصل هم گل خوردند. آقا ساسان گلره واقعا زیر 22-23 سال میزد. و دو تا دفاعشون واقعا خیلی جوون بودند. ولی ما با دفاعهایی جلوش بازی کردیم و دروازبانی که واقعا بازیکنهایی در سطح خوب آسیا هستند.
قطبی الان فقط به ساکت کردن افکار عمومی با این نتایج فکر میکنه و بس.
شما ببین ما جلو کره همیشه دست و دلمون لرزیده. البته تو بازیهای رسمی، تو بازیهای دوستانه ما اکثرا موفق بودیم. الان دو روز دیگه جلوی کره قطبی به یه مساوی هم راضی میشه چون میتونه بگه ما تو دو تا بازی خارج از خانه و برابر تیمهای خوب اسیا نتایج خوبی گرفتیم.(که یکی از درد ها همینه/ بجای اینکه به شرایط تیم فکر کنند به پاسخگویی به افکار عمومی فکر میکنند که ضعف فدراسیون هم هست.) کره با چین خیلی فرق داره. کره حتی بازیهای آسیایی رو هم فدای آینده سازی جهانیش میکنه و دوستانه ها هم که جای خود داره اما من در کل با شما هم عقیده هستم که بازی با کره محک خوبی برای تیم ما خواهد بود.
قرار نیست که تیم ملی به موفقیت برسه. نه اینکه مربی و فدراسیون اینو بخواهند ولی برای موفقیت باید همه چیز رو فدا کرد.که ما نمیکنیم.مثلا بخاطر اینکه کریمی حرف حق میزنه هزار تا بازی سرش در میارن که ملت دیگه اسمش رو هم نیارند
الان شما نگاه کن محمد نصرتی که خداییش دیروز خوب بازی کرد و تو تراکتور هم داره خوب بازی میکنه، تنها به یه دلیل به تیم ملی اومده که اون هم دلیل فنی و فوتبالی نیست و به شرایط خاص آذربایجان مربوط میشه/
یا مثلا همین آندو که گل زد اصلا تیم نداره. دلیلی که بزرگترین فوتبالیستهای ایران رو در مقاطعی از تیم ملی دور کرده چون نمیخواستند باشند ولی اینو میخواند باشه.
خلعتبری / عقیلی / و چند تای دیگه اگرچه که بازیکنهای خوبی هستند ولی الان در افت هستند ولی جاشون حفظ میشه.
الان رحمتی واقعا دیروز فقط یه توپ خوب گرفت. خب اونم نمیگرفتیم و یه گل میخوردیم. یکی دیگه رو میگذاشتن تو گل. دروازبان ذخیره نمیخواهیم؟ مگه تدارکاتی نیست؟ مگه کانیزارس تو اون جام جهانی شیشه عطر نیافتاد رو پاش و مصدوم شد؟
من اگه میگم ابکی و الکی و... بخاطر اینه که فدراسیون خودشو گول میزنه.فکر میکنه ملت هم گول میخوره . اینها بازیهایی نیست که بخواد تیم ما رو تیم کنه یا محک بزنه. میرند اردو میزنند تو یه جایی که 4 تا تصویر ازش نگیرند که جلو چشم نباشند که ازشون انتقاد نشه که آهسته بیان و برن که گربه...
یه کار خیلی راحته: انتقاد. اما یه کار هم هست منطقی تره.
میشه ما خودمون رو بکنیم مربی تیم ملی و یه لیست بدیم از بازیکنهای خوب و آماده . ببینیم چند تا از اینها تو لیست ما جا میگیرند؟ از بازیکنهایی که از تیم ملی کنار گذاشتند میشه یه تیم جور کرد که این تیم ملی رو آبکش کنه.
همه چیز رنگ و بوی 30A30 گرفته. من به این دلیله که میگم بار کجمون به منزل نمیرسه.
آرزو میکنم تو جام ملتها موفق باشیم ولی هیچ امیدی ندارم
ببخشید زیاد حرف زدم. نه خیلی زیاد حرف زدم