• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
2006 راحت صعود نکردیم تو مرحله نهایی چرا ولی تو مرحله اول که با قطرو اردن همگروه شدیم دوتا بازی تو خونه این دوتا داشتیم که هردوتاشو تو دقیقه نود بردیم و اگر یکیشو نمیبردیم صعود نمیکردیم !
هموطن کارلوس کي‌روش که قرار است در بازي تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و قطر در دوحه به صورت افتخاري به تيم ملي کمک کند، در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به دوحه گفت، نشستنش روي نيمکت بازي، زمان بازي مشخص مي‌شود.

به گزارش ايسنا ، وينگادا افزود: مهم نيست که روي نيمکت هستم يا خير. مهم اين است که اين‌جا آمده‌ام تا به کارلوس کي‌روش کمک کنم. مهم موفقيت تيم ملي ايران است و من براي همين به اين‌جا سفر کرده‌ام.
اینطوری که فرقی نداره ما گفتیم لااقل یکی کنار زمین هست !

تیم ملی به نظرم اگر هماهنگ باشه و مثل بازی با کره از جون مایه بگذارن بردمون بعید نیست
یه نکته مهم برای پیروزی غلبه بر جنگ روانی عرباس

game city

Registered User
لایک‌ها
253
بازی استرلیا و ژاپن عجب بازیی شد استرلیا دقیقه 82 گل زد ژاپن دقیقه 90

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
یا خدا همچین دارن در مورد بازی با قطر صحبت میکنن که انگار داریم با تیم ملی کلاسیک برزیل تو سوکر بازی میکنیم

بازیکن اگه با غیرت باشه همون کلاسیک برزیل هم له میشه مسئله اینه که غیرت نیست فکر میکنید دورتموند چطور رفت فینال ؟چون بازیکن هاش به تیمشون غیرت داشتن !!

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ما که طبق معمول چه گروهمون آسون باشه چه سخت باید کارمون به اما و اگر بکشه
امیدوارم امشب با دست پر قطر رو ترک کنیم

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
یا خدا همچین دارن در مورد بازی با قطر صحبت میکنن که انگار داریم با تیم ملی کلاسیک برزیل تو سوکر بازی میکنیم

بازیکن اگه با غیرت باشه همون کلاسیک برزیل هم له میشه مسئله اینه که غیرت نیست فکر میکنید دورتموند چطور رفت فینال ؟چون بازیکن هاش به تیمشون غیرت داشتن !!

غیرت مهمه اما همه چی غیرت نیست
برنامه ریزی و هزینه کردن هم جای خود دارد
همین قطر نصف بازیکناشون قطری نیستن و فقط به خاطر پول دارن بازی میکنن اما پا به پای ما دارن میجنگن
البته با شما کاملا موافقم که در بازی های قبل خیلی از بازیکنا و حتی مربیانمون بیشتر میتونستند مایه بذارن اما نذاشتن

irman23

Registered User
لایک‌ها
210
از ته قلبم امیدوارم قطر رو شکست بدیم حالا هر طوری که شده ...
باختن تو این بازی نرفتن به جام جهانی نیست فقط
نابود شدن یه نسل از فوتبال این مملکته
نسلی که مثل 2006 می تونه جواد نکونام ها رو مسعود شجاعی ها رو نماینده ی فوتبال ایران تو اروپا کنه و کلییییییییییی افتخار واسه ما
دوستان پشت میز که فقط می خوان این افتخار تو کارنامه ی مدیریتیشون ثبت بشه فقط و فقط همیییییییین
اما اونایی که از صمیم قلب ایرانو دوست دارن جدا از همه ی کم کاری های انجام شده ی دولتیا و حتی خود فوتبالیا
یه امشب و خالصانه دعا کنین ایران قطر رو شکست بده
که همینطورم قطعا میشه ....
aaaagggg.jpg

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دنیل داوری اومده؟

دروازه بان که احتمالا رحمان احمدی هست خط حمله مون هم که ضعیف ترین خط حمله مقدماتی جهانی هست تیمی که زمانی بهترین حمله رو داشت
در هر حال امیدوارم که انشالا امشب بازی رو ببریم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دروازه بان که احتمالا رحمان احمدی هست خط حمله مون هم که ضعیف ترین خط حمله مقدماتی جهانی هست تیمی که زمانی بهترین حمله رو داشت
در هر حال امیدوارم که انشالا امشب بازی رو ببریم

رحمتی هم به خودش بد کرد هم به ملت :(

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

واقعا، اگرچه رحمتی رو بازیکن بسیار خوب و با اخلاقی میدونم اما وقتش نبود
توی 5 بازی قبل خیلی از امتیازاتمون رو مدیون رحمتی هستیم حالا باید توی این 3 بازی به اندازه 5 بازی قبل امتیاز بگیریم بدون دژاگه و رحمتی خدارحم کنه بتونیم نتیجه بگیریم به خصوص امشب که خیلی برامون مهمه

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
ولی بازی مساوی میشه اما خیلی دوست دارم ببریم اما ... یا میبازیم یا مساوی میشه .

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

من فقط یه بار حرف هاش رو تو نود دیدم زیاد سر در نیاوردم مشکلش چی بود ! ولی این جور که معلومه شدت توهین به حدی بوده که دیگه قید تیم ملی رو زده ! فقط اینو میتونم بگم که اگر بهش چیزی گفته شده یا توهینی شده بیاد رک و راست بگه دیگه وضعیت از این بدتر که نمیشه . کلا میگن در آینده قضیه رو میگیم معلوم هم نیست این آینده چه زمانیه !
با چیزهایی که من میدونم به نظرم کارش اصلا درست نبود مگر در آینده حرف هایی بزنه که نظرات تغییر کنه

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
احتمالش هم هست سوم بشیم و از اونور استرالیا سوم بشه ! اونوقت راه صعود بسیار سخت میشه و اگر دوباره جلو استرالیا حماسه خلق کنیم به احتمال نود درصد به نماینده امریکای جنوبی میبازیماونجا همه تیمهاش اتیشین :دی
بازی استرلیا و ژاپن عجب بازیی شد استرلیا دقیقه 82 گل زد ژاپن دقیقه 90

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
احتمالش هم هست سوم بشیم و از اونور استرالیا سوم بشه ! اونوقت راه صعود بسیار سخت میشه و اگر دوباره جلو استرالیا حماسه خلق کنیم به احتمال نود درصد به نماینده امریکای جنوبی میبازیماونجا همه تیمهاش اتیشین :دی

البته به استرالیا بخوریم خیلی بهتره تا به اردن بخوریم!

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
البته به استرالیا بخوریم خیلی بهتره تا به اردن بخوریم!
مخالفم
چون تو باد حماسه ملبورنیم غرور باعث میشه یه نتیجه بد بگیریم ولی جلو اردن حساسیت باعث میشه خیلی جدی تر کار کنیم
در هر صورت بعدش یا با پرو یا ونزوئلا یا حتی یوروگوئای باید بازی کنیم که هیچکسی شک نکنه دخلمون درومده و من یکی اصلاً رو اون مرحله حساب باز نمیکنم :دی

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

آره به استرالیا می خوریم با هزار بدبختی میبریم اونوقت جو گیر میشیم که همچنان یکی از بهترین تیم های آسیا هستیم بعدش میریم چند تا از تیم های آمریکای لاتین میخوریم حذف میشیم اونوقت خیابانی میگه بچه ها از دل وجون مایه گذاشتن هیچی از ارزشهای تیم ما کم نمیشه ایشالا 4 سال دیگه با برنامه ی بهتر که از همین الان باید به فکر باشیم صعود میکنیم

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
صحبت خیابونی شد خدا کنه این بشرو بگذارن برای امروز :D

خداییش بدترین ضدحال برای من اینه که این بازیم مزدک گزارش کنه اصلاً استعداد گزارش بازی ملی نداره این بشر یعنی کلاً قبل از اینکه وقت کنه سلام علیک کنه صدارو قطع میکنم

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
صحبت خیابونی شد خدا کنه این بشرو بگذارن برای امروز :D

خداییش بدترین ضدحال برای من اینه که این بازیم مزدک گزارش کنه اصلاً استعداد گزارش بازی ملی نداره این بشر یعنی کلاً قبل از اینکه وقت کنه سلام علیک کنه صدارو قطع میکنم

احمدی گزارشگره ...

بالا